- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #7.981
Çok güzel hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin inşaallah7. - 10. - 12. Günler... kısmetse 5 ocakta ultrason randevum var... bu iş oldu gibi
1500 ve üstü diye aklımda kalmış. Evet bazıları kalbi de görmek için 2 hafta sonra çağırıyor. Bazıları da önce keseyi görüyor sonra bidaha kalbe cağırıyor.Değer kaç olması gerekiyor doktorun çağırması için benim 1400 2 hafta sonra gel dedi şimdi değer düştü ilaç keselim diyor hiç muayene etmedi
Deger herkese göre farklı çıkabiliyor.
Muayeneye neden çağırmadı ilginç kaçıncı gününüz bugün sizin deger ne kadar düştü
Bugün kan vermedin mi?İnşaAllah beni endişelendiren düşen değerler yarın belli olacak İnşaAllah hayırlı haberlerle gelebilirim
Pozitif olunca kan değerleri canim herkesin farklıMerhaba bu değer neyin değeri acaba ben daha yeni baslayacagim da tedaviye
Sadece tup bebek anneleri degil ki ben suan 5+0 im kese gorduk ama din once pembe akintim oldu simdi de sulu kahverengi akintim....var olan gogus agrim ve hassasiyetim de kalmafi gbi bisey ve daha once sebebi bilinmeyen 3 benzer dusugum var..tup bebek tedavisindeyken bu da yine kendiliginden gebe kaldim...kalp atislarini bile dinlemedim henuz stresi de bitmiyor...millet nasil şak şak doguruyor aklim almiyorOff canım ya valla beta iyi dedim şimdi bu çıktı başıma .Sanırım doğuma kadar rahat olamıyor tüp bebek anneleriYok kesesi , yok kalbi , yok ayrıntılı ultrasonu .Ne kadar yıpratıcı gerçekten
3 yumurta toplandı.Yarın bilgi.vericeklermişBelli de olmaz bakarsın süpriz yumurta çıkar. Dr bana 6,7 toplarız demişti. 11 tane toplandı. Gerçi 8 tanesi işleme alındı. 7 tane toplansa da işini görür bir sayı
dun yapmıstım ıdrar testı negatıf cıktı o yuzden yarın kan tahlılı yapacm 10. günArtık bi idrar damlat sen de ya 9. Gün olmuş
Yerleşmeden dolayı galiba canım .Aklına kötü şeyler getirme bu sefer bebeğin seninle inşallahSadece tup bebek anneleri degil ki ben suan 5+0 im kese gorduk ama din once pembe akintim oldu simdi de sulu kahverengi akintim....var olan gogus agrim ve hassasiyetim de kalmafi gbi bisey ve daha once sebebi bilinmeyen 3 benzer dusugum var..tup bebek tedavisindeyken bu da yine kendiliginden gebe kaldim...kalp atislarini bile dinlemedim henuz stresi de bitmiyor...millet nasil şak şak doguruyor aklim almiyor
bende aynı durumdayım o yuzden yarın 10. gününde kan tahlılıne gıdecemSelammm kızlarrrrr nasılsınızzzz bugün 9.gün 3. Gün embriyosu reglimin üstünden 2 gün geçti ama ne batma ne ağrı ne sızı varrrr tıkk yokkk böylee beklemek çok zorrrrr
Normal yolla hamile kaldim 3unede sonra genetik arastirma baslattik translokasyon tasiyicisiymisiz esimde bende tup bebek zorunlu dediler.. Ayriyetten pgt a ve pgt m yapildi embryolarimiza.. ilk denememiz ve hemen tuttu kalbini bile duyduk Rabbim nasib etti cok sukur darisi sana insh tum bekleyenlerePeki bu sefer farkli olarak ne ilac aldinkz veya neler yaptinzi?
Lakin ben 10 gun once yerlesme kanamasi yasadim hatta onun uzerine suphe edip test yapmistim baya damarli siyaha yakin bir akinti geldi ve akabinde 1-2damla kanama sonra gekmeyince dedim bu adet degil test yaptim 703 cikti degerim ve daha sonraki degerlerim gun asiri 1800 ve 3809 cikinca ultrasindan keseyi p.tesi girduk simdi bu da yerlesme kanamasi olabilirmiYe
Yerleşmeden dolayı galiba canım .Aklına kötü şeyler getirme bu sefer bebeğin seninle inşallah
Görünen yumurtalara ne olmuş3 yumurta toplandı.Yarın bilgi.vericeklermiş
Hmm ben daha yapmadın sanıyorum. Yarın hayırlı haberlerle gelirsin inşaallahdun yapmıstım ıdrar testı negatıf cıktı o yuzden yarın kan tahlılı yapacm 10. gün
Ben ayın 4 de vercem kan tahlilini 1 ocakta normalde ama hem tatil hemde eşim yanımda değil pazartesi yanına gitcemm beraber bekliycezzbende aynı durumdayım o yuzden yarın 10. gününde kan tahlılıne gıdecem
Evet icsi yontemi de var canimBizimkisi de imsi imiş hayatım@Umut_bebek söyledi. Icsi diye saalladım ben adını ama var mıymış gerçekten öyle bişey demek ki kulağıma çalınmış bir yerden işte sizde de o yoktur başka bişey vardır ücretli. Yani paket fiyatı ne kadardı yüo bebeğin? Ilaçlar dışında ekstra ödeme yapmadınız mı?
Başka bir doktorla daha mı görüşseniz acaba içimiz rahat etsinDeğer kaç olması gerekiyor doktorun çağırması için benim 1400 2 hafta sonra gel dedi şimdi değer düştü ilaç keselim diyor hiç muayene etmedi
Canim kaygilarini anlayabiliyorum ve ben nekadar soylesem yinede o kalbi duyup gorene kadar veya kucagimiza alana kadar rahat olamicaz ayni duygulari bende yasadim.. icim bombostu hersey gitti bunuda kaybettim derken 5 haftalikta kesemi gordum cok az rahatladim 6+5 de kalbi gorduk ve resmen tum semptomlarim gitmisti gogus hassasiyeti surekli gidip geliyor ve suanda bile aynisi.. asil migde bulantilari ilaclarin haricinde 6.ci haftadan itibaren basliyor.. kiz bebegin kalbini ve buyudugunu gorunce sende inanacan ve rahatlican emin ol birazcik rahat ol akisina birak canim umarim bu sefer bebegin seninledirSadece tup bebek anneleri degil ki ben suan 5+0 im kese gorduk ama din once pembe akintim oldu simdi de sulu kahverengi akintim....var olan gogus agrim ve hassasiyetim de kalmafi gbi bisey ve daha once sebebi bilinmeyen 3 benzer dusugum var..tup bebek tedavisindeyken bu da yine kendiliginden gebe kaldim...kalp atislarini bile dinlemedim henuz stresi de bitmiyor...millet nasil şak şak doguruyor aklim almiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?