- 20 Ocak 2020
- 3.065
- 5.756
- 78
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #8.001
Olabiliyormuş canım .Benimki tüp bebek ama transferin 7.günü akşam pembe lekelenmem oldu .12.günün gecesi kahverengi lekelenmem olmuş bildiğin iç çamaşırıma geçmiş baya .Doktor yerleşme kanamalar bu hafta da devam eder demiş .Ama için rahat etmiyor de mi biliyorum , dua et sürekliLakin ben 10 gun once yerlesme kanamasi yasadim hatta onun uzerine suphe edip test yapmistim baya damarli siyaha yakin bir akinti geldi ve akabinde 1-2damla kanama sonra gekmeyince dedim bu adet degil test yaptim 703 cikti degerim ve daha sonraki degerlerim gun asiri 1800 ve 3809 cikinca ultrasindan keseyi p.tesi girduk simdi bu da yerlesme kanamasi olabilirmi
Anladım hiç muayene olmadan da ilaç kesip düşmesini beklemek zoruma gidiyor açıkçası1500 ve üstü diye aklımda kalmış. Evet bazıları kalbi de görmek için 2 hafta sonra çağırıyor. Bazıları da önce keseyi görüyor sonra bidaha kalbe cağırıyor.
dun yapmıstım ıdrar testı negatıf cıktı o yuzden yarın kan tahlılı yapacm 10. gün
yaaa kizlar ikinizle ayni gun transfer olduk bana doktrum 31 aralik test gunun drdi bugun 11. gun transferin nasil birinizin 9 birinizin 10. gunu oluyr artik kan verin benceSelammm kızlarrrrr nasılsınızzzz bugün 9.gün 3. Gün embriyosu reglimin üstünden 2 gün geçti ama ne batma ne ağrı ne sızı varrrr tıkk yokkk böylee beklemek çok zorrrrr
Gensetup ne oluyor?Evet icsi yontemi de var canimBizim hepsi paketin icindeydi
kantahlilleri karyotip semen analizi vesayre toplam 3.000tl
Tupbebek 10.500
Gensetup 2300$
embryo selection pgt A 250$ 4 tane €850,- verdik
Bugun verdim saglık ocagı yarın sonuç verecek beklemedeyimBugün kan vermedin mi?
Ama son bi beta baktırıcaktın ya?Anladım hiç muayene olmadan da ilaç kesip düşmesini beklemek zoruma gidiyor açıkçası
Hmm anladım hakkında hayırlısı olsun canım. Inşaallah düzelir. Gerçekten üzücü bir durumBugun verdim saglık ocagı yarın sonuç verecek beklemedeyim
Benimde aklıma geliyor fakat başka doktorda hiç bilmiyorum yarın sonuç alıp gidecem muayene etsin hiç değilse bişe desin uzaktan ne kadar ne olacak iyice sıkıntıya girdimBaşka bir doktorla daha mı görüşseniz acaba içimiz rahat etsin
İnşaAllah Amin umudumu kaybetmemeye çalışıyorum ama 2.defa düşük olacak eger olursa sıkıntıya giriyorum ister istemezHmm anladım hakkında hayırlısı olsun canım. Inşaallah düzelir. Gerçekten üzücü bir durum
Bugun kan verdim beta düşük çıkarsa ilacı kes dedi doktor direkAma son bi beta baktırıcaktın ya?
guzel haberlerle ınsallahBen ayın 4 de vercem kan tahlilini 1 ocakta normalde ama hem tatil hemde eşim yanımda değil pazartesi yanına gitcemm beraber b
21 aralık transfer 17.00 trasnfer gunu tarnsfer gununu sayma dedı cem bey bugun 9. gün oluyor 5 gün emrıyosu oldugu ıcın 10. gün kan verebılırsın dedi.sonra 2 ve 4 ocakta artısları takıp et dedı . kan testınde zaten her turlu 8. günden ıtıbaren cıkıyoryaaa kizlar ikinizle ayni gun transfer olduk bana doktrum 31 aralik test gunun drdi bugun 11. gun transferin nasil birinizin 9 birinizin 10. gunu oluyr artik kan verin bence
yok adetle birlikte iğnelere başlıycam daha yenı başlıyorum tedavıye :)Ne alaka ya hiç anlamadımtransfer mi olucaksın adetinle?
Görünen yumurtalara ne olmuş
Bilmiyorumki . Doktor 3 adet topladık dedi. Diğeelerinin büyüklük iyiydi ama olgunmu değildi bilmiyorum. Çok az bir sayı galibaGörünen yumurtalara ne olmuş
Transfer günü sayılmıyomuş hayatım o yüzden bugün 9. Günyaaa kizlar ikinizle ayni gun transfer olduk bana doktrum 31 aralik test gunun drdi bugun 11. gun transferin nasil birinizin 9 birinizin 10. gunu oluyr artik kan verin bence
Canim ben 6 haftalık yasadim bilfigin kanama kipkirmizi ic camsirimi batirmisti 1 haftada kahve leke seklinde devam etti.. doktor olabilir dedi progesteron kendimiz uretmedigimiz icin yeterli gelmeyebiliyormus bebek rahime hala yerlesmeye calsiiyo dikaktli ol agir kaldirma egilip kalkma pek inslalah gecicidir ama baktir vajinal artarsa kanama alano vs olmasinCanım Bugün 13.günüm neden böyle oluyor anlamadım ama forumda bir arkadaşın da baya sonra olmuş yerleşmeymiş yine
Canım benim öyle değil kahve leke şeklinde kesildi çok şükür .Daha gitsemde kese görünmez .pzartesi ya da salı gitmeyi düşünüyorum kadın doğuma .Doktorum da burda değil pek iletişime geçemiyoruz .Ben transfere göre 4+4 de görünüyorum inşallah kanama alanı felan yoktur .Bugün hep yatıyorum zaten kalkmadımCanim ben 6 haftalık yasadim bilfigin kanama kipkirmizi ic camsirimi batirmisti 1 haftada kahve leke seklinde devam etti.. doktor olabilir dedi progesteron kendimiz uretmedigimiz icin yeterli gelmeyebiliyormus bebek rahime hala yerlesmeye calsiiyo dikaktli ol agir kaldirma egilip kalkma pek inslalah gecicidir ama baktir vajinal artarsa kanama alano vs olmasin
onu biliyoruk cnm da acaba bana yanlismi verdiler test tarihiniTransfer günü sayılmıyomuş hayatım o yüzden bugün 9. Gün
Inslalah canim hala yerlesme kanamasi olabilir sen elinden geleni yap inslalah Rabbim koruyacaktir bol su ic en az 2 bucuk litreCanım benim öyle değil kahve leke şeklinde kesildi çok şükür .Daha gitsemde kese görünmez .pzartesi ya da salı gitmeyi düşünüyorum kadın doğuma .Doktorum da burda değil pek iletişime geçemiyoruz .Ben transfere göre 4+4 de görünüyorum inşallah kanama alanı felan yoktur .Bugün hep yatıyorum zaten kalkmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?