Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Olabiliyormuş canım .Benimki tüp bebek ama transferin 7.günü akşam pembe lekelenmem oldu .12.günün gecesi kahverengi lekelenmem olmuş bildiğin iç çamaşırıma geçmiş baya .Doktor yerleşme kanamalar bu hafta da devam eder demiş .Ama için rahat etmiyor de mi biliyorum , dua et sürekli

1500 ve üstü diye aklımda kalmış. Evet bazıları kalbi de görmek için 2 hafta sonra çağırıyor. Bazıları da önce keseyi görüyor sonra bidaha kalbe cağırıyor.
Anladım hiç muayene olmadan da ilaç kesip düşmesini beklemek zoruma gidiyor açıkçası

dun yapmıstım ıdrar testı negatıf cıktı o yuzden yarın kan tahlılı yapacm 10. gün
Selammm kızlarrrrr nasılsınızzzz bugün 9.gün 3. Gün embriyosu reglimin üstünden 2 gün geçti ama ne batma ne ağrı ne sızı varrrr tıkk yokkk böylee beklemek çok zorrrrr
yaaa kizlar ikinizle ayni gun transfer olduk bana doktrum 31 aralik test gunun drdi bugun 11. gun transferin nasil birinizin 9 birinizin 10. gunu oluyr artik kan verin bence

Evet icsi yontemi de var canim Bizim hepsi paketin icindeydi

kantahlilleri karyotip semen analizi vesayre toplam 3.000tl
Tupbebek 10.500
Gensetup 2300$
embryo selection pgt A 250$ 4 tane €850,- verdik
Gensetup ne oluyor?

yaaa kizlar ikinizle ayni gun transfer olduk bana doktrum 31 aralik test gunun drdi bugun 11. gun transferin nasil birinizin 9 birinizin 10. gunu oluyr artik kan verin bence
21 aralık transfer 17.00 trasnfer gunu tarnsfer gununu sayma dedı cem bey bugun 9. gün oluyor 5 gün emrıyosu oldugu ıcın 10. gün kan verebılırsın dedi.sonra 2 ve 4 ocakta artısları takıp et dedı . kan testınde zaten her turlu 8. günden ıtıbaren cıkıyor

Canım Bugün 13.günüm neden böyle oluyor anlamadım ama forumda bir arkadaşın da baya sonra olmuş yerleşmeymiş yine
Canim ben 6 haftalık yasadim bilfigin kanama kipkirmizi ic camsirimi batirmisti 1 haftada kahve leke seklinde devam etti.. doktor olabilir dedi progesteron kendimiz uretmedigimiz icin yeterli gelmeyebiliyormus bebek rahime hala yerlesmeye calsiiyo dikaktli ol agir kaldirma egilip kalkma pek inslalah gecicidir ama baktir vajinal artarsa kanama alano vs olmasin

Canım benim öyle değil kahve leke şeklinde kesildi çok şükür .Daha gitsemde kese görünmez .pzartesi ya da salı gitmeyi düşünüyorum kadın doğuma .Doktorum da burda değil pek iletişime geçemiyoruz .Ben transfere göre 4+4 de görünüyorum inşallah kanama alanı felan yoktur .Bugün hep yatıyorum zaten kalkmadım

Inslalah canim hala yerlesme kanamasi olabilir sen elinden geleni yap inslalah Rabbim koruyacaktir bol su ic en az 2 bucuk litre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…