- 20 Ocak 2020
- 3.065
- 5.756
- 78
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #8.021
Sağol canım doktor da öyle demiş ama rahat etmiyor içim içim yiyor .İnşallah sağlıkla devam eder hepimizin kiInslalah canim hala yerlesme kanamasi olabilir sen elinden geleni yap inslalah Rabbim koruyacaktir bol su ic en az 2 bucuk litre
cnm ben 10gündr lekelenme yaşıyorum transferde olmadım.yani aldgmz hormon ilaçlarıda çok etkiliyor .ben ilk defa böle birşey yasıyrm .yani bebeğin güvendedir inşlh ama bu lekeler ilaçlardan oluyr bence örnek benSağol canım doktor da öyle demiş ama rahat etmiyor içim içim yiyor .İnşallah sağlıkla devam eder hepimizin ki
Transferden sonra 12 gün diye biliyorumonu biliyoruk cnm da acaba bana yanlismi verdiler test tarihini
Çok haklısın tabii zor bir durum. Ama her zaman aynı şeyleri yaşayacaksın diye birşey yok. Gönlünü ferah tut.İnşaAllah Amin umudumu kaybetmemeye çalışıyorum ama 2.defa düşük olacak eger olursa sıkıntıya giriyorum ister istemez
Estrofem niye verdi o zamanyok adetle birlikte iğnelere başlıycam daha yenı başlıyorum tedavıye :)
Bende karıştırdım simdi transfer öncesi tedavisi mi genel yeni baslangic miEstrofem niye verdi o zamangidince sorar mısın? Ilk kez duydun böyle bişey. Tedavi öncesi estrofem
Biliyorsun 1 tane sağlıklı embriyo yeterli hamile kalmak için. Zaten ya 1 koyuyolar ya 2. Belki elinde donduracak embriyon kalmaz. Onun dışında bi önemi yok kiBilmiyorumki . Doktor 3 adet topladık dedi. Diğeelerinin büyüklük iyiydi ama olgunmu değildi bilmiyorum. Çok az bir sayı galiba
Esteofemi vermiş, adet olunca yumurta büyütme iğnelerine başlayacak. Daha neler duyucaz bakalımBende karıştırdım simdi transfer öncesi tedavisi mi genel yeni baslangic mi
Oda olabilir canım haklısın .Benim diğer transferlerim direk negatifti , hiç lekelenme yaşamamıştım , belki de hala yerleşiyordur embriyocnm ben 10gündr lekelenme yaşıyorum transferde olmadım.yani aldgmz hormon ilaçlarıda çok etkiliyor .ben ilk defa böle birşey yasıyrm .yani bebeğin güvendedir inşlh ama bu lekeler ilaçlardan oluyr bence örnek ben
Kanamadan sonra sıkıntı oldumu tekrarCanim ben 6 haftalık yasadim bilfigin kanama kipkirmizi ic camsirimi batirmisti 1 haftada kahve leke seklinde devam etti.. doktor olabilir dedi progesteron kendimiz uretmedigimiz icin yeterli gelmeyebiliyormus bebek rahime hala yerlesmeye calsiiyo dikaktli ol agir kaldirma egilip kalkma pek inslalah gecicidir ama baktir vajinal artarsa kanama alano vs olmasin
rahim agzını geliştiren bir ilaçmış bu benım rahmım çok geride birde önceki tüp bebeklerımde endometrıum kalınlıgın normal değil sanırım ondan verdi galiba haftaya gidicem sorarım ama bana sislik yaptı bu ilaçEstrofem niye verdi o zamangidince sorar mısın? Ilk kez duydun böyle bişey. Tedavi öncesi estrofem
Vallahi ilginçEsteofemi vermiş, adet olunca yumurta büyütme iğnelerine başlayacak. Daha neler duyucaz bakalım
ben daha yeni başlıyorum 3. tedavim bu cumartesı ilk görüşmeye gittim vitamınler verdı bide estrofem verdi anlamadım reglı oldugumda başlıyacagız tedavıye iğnelereBende karıştırdım simdi transfer öncesi tedavisi mi genel yeni baslangic mi
Olabilir o zaman daha ilk basta sizi rahim kalinlastirmasina başlıcak.rahim agzını geliştiren bir ilaçmış bu benım rahmım çok geride birde önceki tüp bebeklerımde endometrıum kalınlıgın normal değil sanırım ondan verdi galiba haftaya gidicem sorarım ama bana sislik yaptı bu ilaç
Tabi ki yok ama insan üzülüyor ve sadece bir defa kanamam oldu geçti düşük olur mu hemen diye kendimi avutuyorum ama yarın yasak başlamadan mutlaka bir doktora görünecem inşaAllah yoksa evde kendimi yiyip duruyorumÇok haklısın tabii zor bir durum. Ama her zaman aynı şeyleri yaşayacaksın diye birşey yok. Gönlünü ferah tut.
hayırlısı hepımız ıcın bu son olur ınsallah maddı manevı ınsan yoruluyorOlabilir o zaman daha ilk basta sizi rahim kalinlastirmasina başlıcak.
Yumurta toplama işleminden sonra regl döneminizde gelmicek mi.
Vardır doktorun bi bildiği hayırlısı olsun inşallah
Translokasyon tasiyiciligimizi arastirdilar anne babadan swap aldilar genetigin bozuklugu icin pgt nin on arastirmasiGensetup ne oluyor?
Yok canim olmadi cok sukur 6+2 de kanamam olmustu corasprin kestik fitil ekledik bi hafta devam etti kahve leke seklinde en son 7+2 de gordum bebegimi hersey yolundaydi elhamdulillahKanamadan sonra sıkıntı oldumu tekrar
Aynen tüp bebek yaptıran herkesin lekelenme sorunu olmuş kiminin 3ay boyunca bile sürmüş.bebeğin tutunup büyüdükçe lekelrde geçecektir inşlh.Oda olabilir canım haklısın .Benim diğer transferlerim direk negatifti , hiç lekelenme yaşamamıştım , belki de hala yerleşiyordur embriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?