Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Inslalah canim hala yerlesme kanamasi olabilir sen elinden geleni yap inslalah Rabbim koruyacaktir bol su ic en az 2 bucuk litre
Sağol canım doktor da öyle demiş ama rahat etmiyor içim içim yiyor .İnşallah sağlıkla devam eder hepimizin ki

Sağol canım doktor da öyle demiş ama rahat etmiyor içim içim yiyor .İnşallah sağlıkla devam eder hepimizin ki
cnm ben 10gündr lekelenme yaşıyorum transferde olmadım.yani aldgmz hormon ilaçlarıda çok etkiliyor .ben ilk defa böle birşey yasıyrm .yani bebeğin güvendedir inşlh ama bu lekeler ilaçlardan oluyr bence örnek ben

İnşaAllah Amin umudumu kaybetmemeye çalışıyorum ama 2.defa düşük olacak eger olursa sıkıntıya giriyorum ister istemez
Çok haklısın tabii zor bir durum. Ama her zaman aynı şeyleri yaşayacaksın diye birşey yok. Gönlünü ferah tut.

Bilmiyorumki . Doktor 3 adet topladık dedi. Diğeelerinin büyüklük iyiydi ama olgunmu değildi bilmiyorum. Çok az bir sayı galiba
Biliyorsun 1 tane sağlıklı embriyo yeterli hamile kalmak için. Zaten ya 1 koyuyolar ya 2. Belki elinde donduracak embriyon kalmaz. Onun dışında bi önemi yok ki

Oda olabilir canım haklısın .Benim diğer transferlerim direk negatifti , hiç lekelenme yaşamamıştım , belki de hala yerleşiyordur embriyo

Kanamadan sonra sıkıntı oldumu tekrar

Estrofem niye verdi o zaman gidince sorar mısın? Ilk kez duydun böyle bişey. Tedavi öncesi estrofem
rahim agzını geliştiren bir ilaçmış bu benım rahmım çok geride birde önceki tüp bebeklerımde endometrıum kalınlıgın normal değil sanırım ondan verdi galiba haftaya gidicem sorarım ama bana sislik yaptı bu ilaç

Olabilir o zaman daha ilk basta sizi rahim kalinlastirmasina başlıcak.
Yumurta toplama işleminden sonra regl döneminizde gelmicek mi.
Vardır doktorun bi bildiği hayırlısı olsun inşallah

Çok haklısın tabii zor bir durum. Ama her zaman aynı şeyleri yaşayacaksın diye birşey yok. Gönlünü ferah tut.
Tabi ki yok ama insan üzülüyor ve sadece bir defa kanamam oldu geçti düşük olur mu hemen diye kendimi avutuyorum ama yarın yasak başlamadan mutlaka bir doktora görünecem inşaAllah yoksa evde kendimi yiyip duruyorum

Oda olabilir canım haklısın .Benim diğer transferlerim direk negatifti , hiç lekelenme yaşamamıştım , belki de hala yerleşiyordur embriyo
Aynen tüp bebek yaptıran herkesin lekelenme sorunu olmuş kiminin 3ay boyunca bile sürmüş.bebeğin tutunup büyüdükçe lekelrde geçecektir inşlh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…