- 20 Ocak 2020
- 3.065
- 5.756
- 78
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #8.041
İnşallah canım .Aklıma değişik değişik düşünceler geliyor , dış gebelik boş gebelik kimyasal .Bunlardan çok korkuyorum .Keseyi görsem biraz rahatlayacağımAynen tüp bebek yaptıran herkesin lekelenme sorunu olmuş kiminin 3ay boyunca bile sürmüş.bebeğin tutunup büyüdükçe lekelrde geçecektir inşlh.
Çok korkuyorum 3üde boş çıkarsa. Allah büyüktür. Hepimiz için güzel bir yıl olur inş. Cevapların içinde çok teşekkürler arkadaşımBiliyorsun 1 tane sağlıklı embriyo yeterli hamile kalmak için. Zaten ya 1 koyuyolar ya 2. Belki elinde donduracak embriyon kalmaz. Onun dışında bi önemi yok ki
MaşaAllah benim de devam eder inşaAllahYok canim olmadi cok sukur 6+2 de kanamam olmustu corasprin kestik fitil ekledik bi hafta devam etti kahve leke seklinde en son 7+2 de gordum bebegimi hersey yolundaydi elhamdulillah
Ya bende anlamadım başka bı forumda cemi cekistiriyoduk başka bayan sizin soğuk dediğiniz adam bence çok samimi dedi özel ilgi beklemeyin dedi yav ne özel ilgili benimle sahilde yürüyüş yapsın demiyoruz sadece bı anlayış...Şu adama göre muamele yapanlara fıttırıyorum
Aynen canim yorulmazmi insan maddi manevi stres oluyorsun Rabbım sonunu güzel eylesin inşallah hepimizinhayırlısı hepımız ıcın bu son olur ınsallah maddı manevı ınsan yoruluyor
Evet canım görüşmüştük benim istediğim azda olsa bir anlayış ben öyle doktoru sorularına çok tutan bir insan değilim ilk muayenede görünen kaç follikul var ucasagi beş yukarı nekadar olur dedim çok var dedi normal yumurta takibinde gayet güzel sıkıntı yok dedi ben isterdim ki mesela sağda 5solda 5 milimleri güzel falan yada benmi çok beklentiye girdim adamın doktorluguna hiç bir sözüm yok mükemmeldir birşey diyemem watsaptan yazınca buda dönüyor Allah var o yönden sevdimYa seninle biz basta konusmustuk bana ozelden mesaj atmistin keske ebru hocaya gitseydin ben cok memnun kaldim sordugum butun sorulari cevapsiz birakmadi acikladi sevecen guleryuzlu birisi.. benimde hemen numarami kaydetti kendi numarasini verdi istedigimde ulasabiliyorum cok şükür ama asiri yoğunlar orasi ayri ama ne olursa olsun her hastasi ozel olmali bi doktorun her hastanin ayri hikayesi var çünkü..ama olsun moralini bozma doktorla inslalah sonuca odaklan embryologlar onemli labaratuvar onemli doktor sadece muayene ediyor.. birde transfer asamasi cok onemli o konuda cok deneyimliler insallah guzel hayirli haberleri alicaz
O ara bı frekans karıştı tatlım ya evet az dedikodu ettimBenim ben ben bençok pis dedikodum dönmüş vay vay kuzum tüp bebek alt katta normal kadın doğum girişte iki taraflı çalışıyor doktor arada dersleri oluyor online. Üni hastanesi ya
Benim ben ben bençok pis dedikodum dönmüş vay vay kuzum tüp bebek alt katta normal kadın doğum girişte iki taraflı çalışıyor doktor arada dersleri oluyor online. Üni hastanesi ya
Benim ben ben bençok pis dedikodum dönmüş vay vay kuzum tüp bebek alt katta normal kadın doğum girişte iki taraflı çalışıyor doktor arada dersleri oluyor online. Üni hastanesi ya
Aynen oyle Rabbim korusun bu sefer minnoslarimizi bizeOlabiliyormuş canım .Benimki tüp bebek ama transferin 7.günü akşam pembe lekelenmem oldu .12.günün gecesi kahverengi lekelenmem olmuş bildiğin iç çamaşırıma geçmiş baya .Doktor yerleşme kanamalar bu hafta da devam eder demiş .Ama için rahat etmiyor de mi biliyorum , dua et sürekli
Ay insallah icime su serptiniz az da olsa skainledim...simdi gidip proluton ignemi vurdum doktorum yap demisti geldi uzandim taa pazartesi gunune kadar yine igne ve intralipid serum vurucakmisim...simdilik bisey yapamayiz dedi doktorum bekleyip gorecegiz dedi...insanin evhamlanmasi da elde degil ki kalbini saglikla duyabilsem kollarimiza saglikla alabilsem bu sefer ...Rabbim annelik duygusunu isteyen herkese saglikla nasip etsin...boynumuzu bukuk birakmasinCanim kaygilarini anlayabiliyorum ve ben nekadar soylesem yinede o kalbi duyup gorene kadar veya kucagimiza alana kadar rahat olamicaz ayni duygulari bende yasadim.. icim bombostu hersey gitti bunuda kaybettim derken 5 haftalikta kesemi gordum cok az rahatladim 6+5 de kalbi gorduk ve resmen tum semptomlarim gitmisti gogus hassasiyeti surekli gidip geliyor ve suanda bile aynisi.. asil migde bulantilari ilaclarin haricinde 6.ci haftadan itibaren basliyor.. kiz bebegin kalbini ve buyudugunu gorunce sende inanacan ve rahatlican emin ol birazcik rahat ol akisina birak canim umarim bu sefer bebegin seninledir
Haklısın cnm her süreci ayrı bir stress oldumu olacakmı derken sonrasıda oldukça stresli inşlh kalp atışınıda duyar rahatlarsn brz ama doğurana kdr bitmez bizim heyecanımızİnşallah canım .Aklıma değişik değişik düşünceler geliyor , dış gebelik boş gebelik kimyasal .Bunlardan çok korkuyorum .Keseyi görsem biraz rahatlayacağım
3de dolu çıksın inşlhhhÇok korkuyorum 3üde boş çıkarsa. Allah büyüktür. Hepimiz için güzel bir yıl olur inş. Cevapların içinde çok teşekkürler arkadaşım
Sahilde yürüyüşYa bende anlamadım başka bı forumda cemi cekistiriyoduk başka bayan sizin soğuk dediğiniz adam bence çok samimi dedi özel ilgi beklemeyin dedi yav ne özel ilgili benimle sahilde yürüyüş yapsın demiyoruz sadece bı anlayış...
Sahilde yürüyüş beklemiyoruz aynen azıcık bilgi paylaşımı insanlk beklıoz ama ilk gün nasıl hoş karşılıyorlar snra muayene edip hemn cıkıyorlar odadanYa bende anlamadım başka bı forumda cemi cekistiriyoduk başka bayan sizin soğuk dediğiniz adam bence çok samimi dedi özel ilgi beklemeyin dedi yav ne özel ilgili benimle sahilde yürüyüş yapsın demiyoruz sadece bı anlayış...
Can sıkıntısına her forumda geziyoruz hayatımSahilde yürüyüşBaska forumlarda ne işin var senin canını sıkarlar boyle
İşin esprisi bı yana sen doktorun tecrübesine ısine güveniyorsan bosver gerisini malesef herkesin birbiriyle frekansı uyusmuyor.
Bende seviyorum cem beyi ebru hanımlada merhabalasıyorm benım mınnosum olsunda bosver gerısını
Aynen öyle balım ya olsun bakalımSahilde yürüyüş beklemiyoruz aynen azıcık bilgi paylaşımı insanlk beklıoz ama ilk gün nasıl hoş karşılıyorlar snra muayene edip hemn cıkıyorlar odadan
Her türlüsünü yaşamışsın canım ya1.ci 13.haftamda 5 hftaliga kadar gelismis oylece karnimda gezdim.. kendiliginden dusmesini bekledim
2.ci si 9 haftalikken ultrasonda ogrendim bos kese hic gelismemis yolk felan da yoktu.. kendiliginden dustu yine
3.su de 5 haftalikken kaybettim kimyasaldi sanirim ve idrar testlerim silik cikmisti..
Özellikle nohut mercimek yenecek amaİyi kaynatmışsınız yaklaşık 9 sayfa okudumyaaa bu arada @karrtanesiii bende de karın şaştı. Gece çok sancım oldu, ishal vs değişik birşey oldu. He birde sanırım kurufasulye bin etkisi de var birfaha kurufasulye nohut yemek
Ay kan vermem yılan hikayesine döndüAghA canın kan günün Bugün mü senin ?
Özel ilgi değil normal ilgi normal tavır normal doktor ilgisi ki hayrına yapmıyor fazlasıyla karşılığını alıyorYa bende anlamadım başka bı forumda cemi cekistiriyoduk başka bayan sizin soğuk dediğiniz adam bence çok samimi dedi özel ilgi beklemeyin dedi yav ne özel ilgili benimle sahilde yürüyüş yapsın demiyoruz sadece bı anlayış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?