- 16 Ekim 2020
- 1.251
- 1.395
- 83
- 36
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #8.061
Evet farkındayım bende o hakkımı mercimekgillerden yana kullanmak istiyorumÖzellikle nohut mercimek yenecek ama
İnş değeriniz yükselmiştir.Benimde aklıma geliyor fakat başka doktorda hiç bilmiyorum yarın sonuç alıp gidecem muayene etsin hiç değilse bişe desin uzaktan ne kadar ne olacak iyice sıkıntıya girdim
Bende kan verirken acilden girdim muayene şart kayıt açtirmaniz gerekiyor dediler ben sizin doktorunuza muayene olup sonuç göstermicem dedim transfer kağıdımı verdim yaptırmam gerekiyor dedim yaptılar ekstra muayene parası ödemedimAy kan vermem yılan hikayesine döndüyeni geldim eve. Yürüme mesafesi olmasın diye medipole gittim önünde iniyorum diye onlarda yok önce muane şart yoksa yapamazsınız. Doktor isteği kağıt şart vs diye tutturdular. Daha da gitme. Medipole resmen para tuzağı. Yolu uzattım yine bize daha yakın ama yürüten hastaneye gittim kan verdim. 2 saate çıkar artık ama arabalarla ordan oraya mahvoldum zaten araba tutuyor
Benim vuracak başka yer kalmadı bacaklar var sadeceKızlar bu iğneleri koldan vuran var mı aranızdabugün ki hemşireye sordum da dedim morardı göbeğim daha geniş alan olur mu olur ama kolu dene daha iyi olur dedi. Ama kol daha çok acıtır gibime geliyor göbek rahat kaçıramıyorsun
Yok işte doktor istek kağıdı lazımmış dedim tüp Bebek tedavisi görüyorum resmi var kağıtların yok olmuyormuşBende kan verirken acilden girdim muayene şart kayıt açtirmaniz gerekiyor dediler ben sizin doktorunuza muayene olup sonuç göstermicem dedim transfer kağıdımı verdim yaptırmam gerekiyor dedim yaptılar ekstra muayene parası ödemedim
Tabi medipol değil farklı hastane
Oyy kıyamam. Ama sen koldan ne vuruyorsun?normal bu prolutex gibi iğne değildi sanki normal iğne idi senin ki?kolda alt yumuşak kısım var ya onu gösterdi burdan yap diyeBenim vuracak başka yer kalmadı bacaklar var sadece
Kollar morardı sag sol
Göbek zaten mor sag sol
Kalça zaten 5 günde 1 olmasına rağmen günlerce sürüyor ağrısı
Allah ne verdiyse devam
Kesinlikle önemli olan sen ve minnoşunCan sıkıntısına her forumda geziyoruz hayatımsende cem beyin hastasısin ben sadece su muayene olmayınds bilgilendirmedi ve mecbur sabah gelecen dedi ona takıldım az anlayış olabilirdi diye yoksa herzaman diyorum adamın doktorluguna tek lafım yok ayyy neyse önemli olan benim anne olabilmem
Yapmayan maalesef yapmıyor canim sonunda verdin dimi kani ne zaman çıkıyor hayırlı haberler inşallahYok işte doktor istek kağıdı lazımmış dedim tüp Bebek tedavisi görüyorum resmi var kağıtların yok olmuyormuşfıttırdım
Kan sulandırıci hibor kullanıyorum canim koldanOyy kıyamam. Ama sen koldan ne vuruyorsun?normal bu prolutex gibi iğne değildi sanki normal iğne idi senin ki?kolda alt yumuşak kısım var ya onu gösterdi burdan yap diye
1 saate çıkar inşallah bakıyorum sürekliYapmayan maalesef yapmıyor canim sonunda verdin dimi kani ne zaman çıkıyor hayırlı haberler inşallah
Kan sulandırıci hibor kullanıyorum canim koldan
Aynen canımcim beni affettinmiÖzel ilgi değil normal ilgi normal tavır normal doktor ilgisi ki hayrına yapmıyor fazlasıyla karşılığını alıyor
İnşaAllah yarın sonucu alıcam Allahın izniyleİnş değeriniz yükselmiştir.
Allah bebeğini versin ne affetmesi bacımAynen canımcim beni affettinmi
Koldan vurunca buz koyuyorum iğne yakıyor çok ama geçiyorSence kol mu daha acıyor iğne girişinde göbek mi 2 ay daha iğneleri göbek kaldırmayacak gibi
Kalp kırmaktan korkarım tatlımAllah bebeğini versin ne affetmesi bacımben espiri yaptım dedikodu diye. Ortada affetmelik bi durum yok
Kola cesaret edemiyorum ama istiyorum. Amaaa çekerim kolumu aniden korkudanKoldan vurunca buz koyuyorum iğne yakıyor çok ama geçiyor
Bana kalsa göbek daha çok acıtıyor yakmasi acisi geçmiyor hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?