- 9 Ekim 2020
- 5.927
- 7.970
- 148
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #8.081
Benmde başıma gelmişti geçen sene hcg baktırcaktım dediler önce muayene olmanız gerekiyor bende dedim pardonda hasta değilim şikayetim yok günüm geçti gebelik testi yaptrcam mecburmuyum va die tartıstım kızdım snra mecbur yaptılarAy kan vermem yılan hikayesine döndüyeni geldim eve. Yürüme mesafesi olmasın diye medipole gittim önünde iniyorum diye onlarda yok önce muane şart yoksa yapamazsınız. Doktor isteği kağıt şart vs diye tutturdular. Daha da gitme. Medipole resmen para tuzağı. Yolu uzattım yine bize daha yakın ama yürüten hastaneye gittim kan verdim. 2 saate çıkar artık ama arabalarla ordan oraya mahvoldum zaten araba tutuyor
Ay yok uğraşacak halim yoktıBenmde başıma gelmişti geçen sene hcg baktırcaktım dediler önce muayene olmanız gerekiyor bende dedim pardonda hasta değilim şikayetim yok günüm geçti gebelik testi yaptrcam mecburmuyum va die tartıstım kızdım snra mecbur yaptılar
Zaten dedikodu serbest burdaAllah bebeğini versin ne affetmesi bacımben espiri yaptım dedikodu diye. Ortada affetmelik bi durum yok
Veee vere sonuç 126ciktimiii sonucunn
MaşaAllah Rabbim devamını getirsin inşaAllahVeee vere sonuç 126maşallah subhanallah alırım
Öncesi vardıMaşaAllah Rabbim devamını getirsin inşaAllah
maşallaahhh subhanallah cnm bnm bende bugun vericem kan tekrardan esimin isten gelmesini bkliyrumVeee vere sonuç 126maşallah subhanallah alırım
Maşşalllahh bebeğim hayırlı uğurlu olsunnnnVeee vere sonuç 126maşallah subhanallah alırım
2 yede ktmiş masaallh cnm1Öncesi vardıbu 2. Test. Ptesi 53 çıktı
Kervanın devamını kan verecek olan ve transfer olacak tüm arkadaşlardan bekleriz inşallahMaşşalllahh bebeğim hayırlı uğurlu olsunnnn
masallah herkes butun kizlar poztifi alacak gibi his var icimde masallah subhanallah hepimize kizlarrrKervanın devamını kan verecek olan ve transfer olacak tüm arkadaşlardan bekleriz inşallah
Insallah canimMaşaAllah benim de devam eder inşaAllah
Anladim canim cok yogun oluyorlar dedigin gibi olsun sonucu guzel olur inslalahEvet canım görüşmüştük benim istediğim azda olsa bir anlayış ben öyle doktoru sorularına çok tutan bir insan değilim ilk muayenede görünen kaç follikul var ucasagi beş yukarı nekadar olur dedim çok var dedi normal yumurta takibinde gayet güzel sıkıntı yok dedi ben isterdim ki mesela sağda 5solda 5 milimleri güzel falan yada benmi çok beklentiye girdim adamın doktorluguna hiç bir sözüm yok mükemmeldir birşey diyemem watsaptan yazınca buda dönüyor Allah var o yönden sevdim
hadı hayırlı olsun canımKervanın devamını kan verecek olan ve transfer olacak tüm arkadaşlardan bekleriz inşallah
Hayırlı olsun canım benimÖncesi vardıbu 2. Test. Ptesi 53 çıktı
Yok kız kayısı falan var şifa olur inş ama şekersiz yada çok az koysaydı.Eki Görüntüle 2750503 Hosaf yaptı annem sakncasi var mi sizlerede sorayim dedim kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?