- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #8.101
Heee tamam oldu şimdirahim agzını geliştiren bir ilaçmış bu benım rahmım çok geride birde önceki tüp bebeklerımde endometrıum kalınlıgın normal değil sanırım ondan verdi galiba haftaya gidicem sorarım ama bana sislik yaptı bu ilaç
Sırrı çözüldü onunVallahi ilginç
Kan tahlili sonucuna göre hareket edersin canım. Bence de kafanda herşeyi netleştirirsen kendini daha rahat hissedersin.Tabi ki yok ama insan üzülüyor ve sadece bir defa kanamam oldu geçti düşük olur mu hemen diye kendimi avutuyorum ama yarın yasak başlamadan mutlaka bir doktora görünecem inşaAllah yoksa evde kendimi yiyip duruyorum
Neleeer neler var kızTranslokasyon tasiyiciligimizi arastirdilar anne babadan swap aldilar genetigin bozuklugu icin pgt nin on arastirmasi
2 tane garanti dolu çıkar. Ki bana kalsa 3'ü de dolu olabilir. Çünkü senin 6 7 folikül büyümüştü. Hala niye böyle oldu anlamadım.Çok korkuyorum 3üde boş çıkarsa. Allah büyüktür. Hepimiz için güzel bir yıl olur inş. Cevapların içinde çok teşekkürler arkadaşım
Amiiiin inşaallah.. hayırlısıyla bir adet olsaydık, transfer olsaydık, pozitifleri bekleseydik.. o günler de gelicek inşaallah ben inanıyorumPlutonMerkez ve kofi sizlerinde müjdesine cok cok az kaldiii zar zor yaptigin liste bebelerle dolacak halamin giziii basıda sen cekecennn haaaa hadi iyisin bakem 1 ay snrada bebelerin resimlerini paylasiriz (ultrason) hayalerimiz var allahim yaşamamizi nasip eylesin sağ sağlim
AminnnnPlutonMerkez ve kofi sizlerinde müjdesine cok cok az kaldiii zar zor yaptigin liste bebelerle dolacak halamin giziii basıda sen cekecennn haaaa hadi iyisin bakem 1 ay snrada bebelerin resimlerini paylasiriz (ultrason) hayalerimiz var allahim yaşamamizi nasip eylesin sağ sağlim
İnşallhh sırayla gelioz bekleyin çuf çuf yapçaz snraKervanın devamını kan verecek olan ve transfer olacak tüm arkadaşlardan bekleriz inşallah
Listenin kapanışını yapıcaz sanırsam dünüşümAminnnnharbiden ne uğraştım ben o listeye yamuk yumuk zor becerdim kofi dünürcüğümle biz bi regl olabilsek keşkeee .bir kaç aya artık sadece bebelerimizi konuşur olcaz inşallah emmim gızı
Ahahaha aynen zurnanın zırt dediği yer senle benListenin kapanışını yapıcaz sanırsam dünüşümyetişelim de varsın zurnanın son deliği olalım sıkıntı yok
iyi istikrarli davrandin seni yilin sabirlisi ilan ediyorumkızlar kac gundur belırtım yok dıyıp durdum. bugun kasık agrısı bel agrısı hatta vajınamda bıle agrı hıssedıyorum ara ara gelıp gıdıyor . inşallaha adet agrsı degıldır. yarın teste gıdecem rabbım ınsallah bızlerınde yuzunü guldurur dua edın nolur
iyi istikrarli davrandin seni yilin sabirlisi ilan ediyorum
Amin canim Hayirli haberler al inşallah yarınkızlar kac gundur belırtım yok dıyıp durdum. bugun kasık agrısı bel agrısı hatta vajınamda bıle agrı hıssedıyorum ara ara gelıp gıdıyor . inşallaha adet agrsı degıldır. yarın teste gıdecem rabbım ınsallah bızlerınde yuzunü guldurur dua edın nolur
Vallaha mıAhahaha aynen zurnanın zırt dediği yer senle benbende bugun brz hareket başladı sanki olacak gibi bir artış gördüm geri vazgeçedebilir ama güvenmiyorum
Hadii insallahhh merakla bekliyoz cnm güzel haberlerle gel insallallahYarın pozitif görsek daha da sabırlı olacam da
Allahumme barikVeee vere sonuç 126maşallah subhanallah alırım
Ahaha valla artık hırsa bindi işVallaha mıgelsin ya gelsin. Bari senin gelsin de moral olsun bana da. Belki senden geri kalmasın diye benim ki de gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?