Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Heee tamam oldu şimdi tüp bebek tedavisi için verdi sanmıştım ondan şaşırdım.

Tabi ki yok ama insan üzülüyor ve sadece bir defa kanamam oldu geçti düşük olur mu hemen diye kendimi avutuyorum ama yarın yasak başlamadan mutlaka bir doktora görünecem inşaAllah yoksa evde kendimi yiyip duruyorum
Kan tahlili sonucuna göre hareket edersin canım. Bence de kafanda herşeyi netleştirirsen kendini daha rahat hissedersin.

Çok korkuyorum 3üde boş çıkarsa. Allah büyüktür. Hepimiz için güzel bir yıl olur inş. Cevapların içinde çok teşekkürler arkadaşım
2 tane garanti dolu çıkar. Ki bana kalsa 3'ü de dolu olabilir. Çünkü senin 6 7 folikül büyümüştü. Hala niye böyle oldu anlamadım.

Amiiiin inşaallah.. hayırlısıyla bir adet olsaydık, transfer olsaydık, pozitifleri bekleseydik.. o günler de gelicek inşaallah ben inanıyorum

Aminnnnharbiden ne uğraştım ben o listeye yamuk yumuk zor becerdim kofi dünürcüğümle biz bi regl olabilsek keşkeee .bir kaç aya artık sadece bebelerimizi konuşur olcaz inşallah emmim gızı

Aminnnnharbiden ne uğraştım ben o listeye yamuk yumuk zor becerdim kofi dünürcüğümle biz bi regl olabilsek keşkeee .bir kaç aya artık sadece bebelerimizi konuşur olcaz inşallah emmim gızı
Listenin kapanışını yapıcaz sanırsam dünüşüm yetişelim de varsın zurnanın son deliği olalım sıkıntı yok

kızlar kac gundur belırtım yok dıyıp durdum. bugun kasık agrısı bel agrısı hatta vajınamda bıle agrı hıssedıyorum ara ara gelıp gıdıyor . inşallaha adet agrsı degıldır. yarın teste gıdecem rabbım ınsallah bızlerınde yuzunü guldurur dua edın nolur

iyi istikrarli davrandin seni yilin sabirlisi ilan ediyorum

Amin canim Hayirli haberler al inşallah yarın

Ahahaha aynen zurnanın zırt dediği yer senle benbende bugun brz hareket başladı sanki olacak gibi bir artış gördüm geri vazgeçedebilir amagüvenmiyorum
Vallaha mı gelsin ya gelsin. Bari senin gelsin de moral olsun bana da. Belki senden geri kalmasın diye benim ki de gelir

Vallaha mı gelsin ya gelsin. Bari senin gelsin de moral olsun bana da. Belki senden geri kalmasın diye benim ki de gelir
Ahaha valla artık hırsa bindi işsıcak duş tavsiye edio drlar okudum hergn duaa giriom ya sıcak suyla belki brz etkiledi ama dediğime bakma daha kırmızı lar yok ortada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…