- 1 Aralık 2019
- 5.728
- 23.398
- 348
- 31
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #8.121
basiniz saolsun allah korktugundan kurtarsin insallah bisey olmazmistr siz genede uzuntuye girmemeye dikkat edinTransferimin 3. Günü bugun ve dedemi kaybettim gidemedim cenazesine bile çok üzgünüm gidene üzülüyorum karnımdakilere bişey olmuş mudur diye korkuyorum benim için dua edin..
Amin inşallah canımHadii insallahhh merakla bekliyoz cnm güzel haberlerle gel insallallah
Kaçıncı günün canım Bugün ?341 cikti sonucum kizlar
9. gunum cnmKaçıncı günün canım Bugün ?
nasil senceKaçıncı günün canım Bugün ?
Gayet iyi bence .Sen 5.günde yaptırmıştın değil mi o zaman kaç çıkmıştı ?nasil sence
evet cnm 62 cikmistiGayet iyi bence .Sen 5.günde yaptırmıştın değil mi o zaman kaç çıkmıştı ?
9. Güne göre yüksek çıkmış, 11. Gün versen demek ki 700lerde çıkacak, genelde bu değerlerde ikiz oluyor, Allah bilir tabi, hayırlısı neyse o olsun canım, darısı da biz bekleyenlere olsunya öylemi diyosunuz
İki katından fazla artmış canım , şimdilik gayet iyi .İkizde olabilirevet cnm 62 cikmisti
hadii yaa allah razi olsun insallah rabbim gonlüne göre versin cnm bnm saglikla sihhatle kucagimiza alalim insallah9. Güne göre yüksek çıkmış, 11. Gün versen demek ki 700lerde çıkacak, genelde bu değerlerde ikiz oluyor, Allah bilir tabi, hayırlısı neyse o olsun canım, darısı da biz bekleyenlere olsuntebrik ederim
allahim hakkımda hayırlısını nasip etsin insallahİki katından fazla artmış canım , şimdilik gayet iyi .İkizde olabilir
Kontrole gitmeden ilaçlarını bırakma bence.İnşaAllah beni endişelendiren düşen değerler yarın belli olacak İnşaAllah hayırlı haberlerle gelebilirim
İdrar testine başla benceSelammm kızlarrrrr nasılsınızzzz bugün 9.gün 3. Gün embriyosu reglimin üstünden 2 gün geçti ama ne batma ne ağrı ne sızı varrrr tıkk yokkk böylee beklemek çok zorrrrr
Doktor söyledi aradığım zaman tekrar beta düşerse ilacı bırak düşmesini bekle diye ama ben yarın sonucu alıp doktora gidecem muayene etsin bakalım nedir belki teki düşmüştür buradaki arkadaşlar öyle bir ihtimalden bahsetti çünküKontrole gitmeden ilaçlarını bırakma bence.
hemsirene bi danis cnm belki keser igne verir onun yerineKızlar benim bu lekelenmelerim fitili koyduktan sonra geliyor , sizce sebebi ne olabilir ?Normal zamanda hiç lekelenmem yok çok şükür
Canım iğne de kullanıyorum göbekten Progestan dex .Söyledim ama birşey demedi fitille alakalı bakalım tekrar olursa yine soracağım .hemsirene bi danis cnm belki keser igne verir onun yerine
anldm cnmCanım iğne de kullanıyorum göbekten Progestan dex .Söyledim ama birşey demedi fitille alakalı bakalım tekrar olursa yine soracağım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?