Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Amin canim anliyorum seni gorunce biraz daha rahatlarsin bende hala ariyorum dru birsey oldugunda dr unlada irtibati hic kesme Rabbime teslim olmamiz lazim

Pruluton depot felan yaptırır sandım ama doktor bu dönemde normal demiş .Yerleşme kanamaları olabilir demiş bakalım yarın ikinci kanımı vereceğim inşallah güzel atmıştır
senin kan sonuclarin nelerdi kuzum kacinci gün den basladn degerin kacti

Aynen kurumus kum gıbi geliyorsa kesb öledir yerleşme kanamasndan kalan kalıntılardır hiç dert etme fitille dısa atılması daha iyi temizliyordur mis
Aynen kurumus kum gıbi geliyorsa kesb öledir yerleşme kanamasndan kalan kalıntılardır hiç dert etme fitille dısa atılması daha iyi temizliyordur mis
Ayy inşallah canım benim iyi düşünelim iyi olsun

Her türlüsünü yaşamışsın canım ya Allahım bu sefer yüzünü güldürsün yavrun sağlıkla devam etsin
Ben daha bisey yasadigimi dusunmuyorum canim dusuk herkezde oluyor ama bu tup bebek cok yorucu Allahim herkeze ilkinde basarili olmayi nasib etsin lab dr hastane okadar onemliki umarim burdaki herkez maddi manevi ustesinden gelir ben yine odeyebildim bu pgt yi odeyemeyenler var ve cok uzuluyorum bizim gibi mecbur yaptirmak zorunda olanlara Allahim hayirlisini versin herkeze bebislerine kavusmayi nasib etsin sanada syni sekilde.. aklimdan cikmiyorsun hala suan benim icinde hala hcbisey bitmis dgl hersey olabilir ama olmamasini diliyorum rabbime sigindim

Vallahi bende hep dua ediyorum herkese isin içine girince anlıyorsun gerçekten çok yorucu surec maddi manevi Rabbım bu yolda giden herkesin yardımcısı olsun gerçekten zor bi süreç

bnde pgt yaptrdim cnm cok zor

Ahaha valla artık hırsa bindi işsıcak duş tavsiye edio drlar okudum hergn duaa giriom ya sıcak suyla belki brz etkiledi ama dediğime bakma daha kırmızı lar yok ortada
Ben de sıcak suyla aliyorum sökülsün diye. Haşlanıcam yakında kan sulandırıcı, söktürücü. Sakız gibi yapıştı sökülmüyor

Anlatımlarına desteğinize çok ihtiyacım var 25 yaşındayim 4 yıldır istiyoruz 2 aşılama ve son olara yazın hidrosalpenk ameliyatı geçirdim bugün gonalf 450 verdi doktorum günde 1 kere vurulcak pazartesi tekrar gideceğim ne yapmam lazım yeme içme egzersiz yol gösterin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…