- 20 Ocak 2020
- 3.065
- 5.756
- 78
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #8.141
Pruluton depot felan yaptırır sandım ama doktor bu dönemde normal demiş .Yerleşme kanamaları olabilir demiş bakalım yarın ikinci kanımı vereceğim inşallah güzel atmıştıranldm cnm
Amin canim anliyorum seni gorunce biraz daha rahatlarsin bende hala ariyorum dru birsey oldugunda dr unlada irtibati hic kesme Rabbime teslim olmamiz lazimAy insallah icime su serptiniz az da olsa skainledim...simdi gidip proluton ignemi vurdum doktorum yap demisti geldi uzandim taa pazartesi gunune kadar yine igne ve intralipid serum vurucakmisim...simdilik bisey yapamayiz dedi doktorum bekleyip gorecegiz dedi...insanin evhamlanmasi da elde degil ki kalbini saglikla duyabilsem kollarimiza saglikla alabilsem bu sefer ...Rabbim annelik duygusunu isteyen herkese saglikla nasip etsin...boynumuzu bukuk birakmasin
Canm belkide ordan minik biriken kurumus ufak lekeler vrdır fitille çözülüp atılıyor olabilirKızlar benim bu lekelenmelerim fitili koyduktan sonra geliyor , sizce sebebi ne olabilir ?Normal zamanda hiç lekelenmem yok çok şükür
Oda olabilir canım zaten böyle kurumuş kan gibi kahverengi kuru kuru geliyor bazenleri .Öyleyse geçer inşallah zamanlaCanm belkide ordan minik biriken kurumus ufak lekeler vrdır fitille çözülüp atılıyor olabilir
senin kan sonuclarin nelerdi kuzum kacinci gün den basladn degerin kactiPruluton depot felan yaptırır sandım ama doktor bu dönemde normal demiş .Yerleşme kanamaları olabilir demiş bakalım yarın ikinci kanımı vereceğim inşallah güzel atmıştır
Aynen kurumus kum gıbi geliyorsa kesb öledir yerleşme kanamasndan kalan kalıntılardır hiç dert etme fitille dısa atılması daha iyi temizliyordur misOda olabilir canım zaten böyle kurumuş kan gibi kahverengi kuru kuru geliyor bazenleri .Öyleyse geçer inşallah zamanla
Aynen kurumus kum gıbi geliyorsa kesb öledir yerleşme kanamasndan kalan kalıntılardır hiç dert etme fitille dısa atılması daha iyi temizliyordur mis
Ayy inşallah canım benim iyi düşünelim iyi olsunAynen kurumus kum gıbi geliyorsa kesb öledir yerleşme kanamasndan kalan kalıntılardır hiç dert etme fitille dısa atılması daha iyi temizliyordur mis
12.gün 925 ti canım öncesinde ölçtürmedim .Yarın 14.gün bakalım ne olacak ?senin kan sonuclarin nelerdi kuzum kacinci gün den basladn degerin kacti
Tabikide yaaa çok şükür dert edecek birşey yokAyy inşallah canım benim iyi düşünelim iyi olsun
Ben daha bisey yasadigimi dusunmuyorum canim dusuk herkezde oluyor ama bu tup bebek cok yorucu Allahim herkeze ilkinde basarili olmayi nasib etsin lab dr hastane okadar onemliki umarim burdaki herkez maddi manevi ustesinden gelir ben yine odeyebildim bu pgt yi odeyemeyenler var ve cok uzuluyorum bizim gibi mecbur yaptirmak zorunda olanlara Allahim hayirlisini versin herkeze bebislerine kavusmayi nasib etsin sanada syni sekilde.. aklimdan cikmiyorsun hala suan benim icinde hala hcbisey bitmis dgl hersey olabilir ama olmamasini diliyorum rabbime sigindimHer türlüsünü yaşamışsın canım yaAllahım bu sefer yüzünü güldürsün yavrun sağlıkla devam etsin
Tahminim 1652 bakalm tutturabilcem mi12.gün 925 ti canım öncesinde ölçtürmedim .Yarın 14.gün bakalım ne olacak ?
Ayy hadi bakalım nasıl olacak .Artış güzel olsun daTahminim 1652 bakalm tutturabilcem mi
Vallahi bende hep dua ediyorum herkese isin içine girince anlıyorsun gerçekten çok yorucu surec maddi manevi Rabbım bu yolda giden herkesin yardımcısı olsun gerçekten zor bi süreçBen daha bisey yasadigimi dusunmuyorum canim dusuk herkezde oluyor ama bu tup bebek cok yorucu Allahim herkeze ilkinde basarili olmayi nasib etsin lab dr hastane okadar onemliki umarim burdaki herkez maddi manevi ustesinden gelir ben yine odeyebildim bu pgt yi odeyemeyenler var ve cok uzuluyorum bizim gibi mecbur yaptirmak zorunda olanlara Allahim hayirlisini versin herkeze bebislerine kavusmayi nasib etsin sanada syni sekilde.. aklimdan cikmiyorsun hala suan benim icinde hala hcbisey bitmis dgl hersey olabilir ama olmamasini diliyorum rabbime sigindim
Hadi gozun aydin canimVeee vere sonuç 126maşallah subhanallah alırım
bnde pgt yaptrdim cnm cok zorBen daha bisey yasadigimi dusunmuyorum canim dusuk herkezde oluyor ama bu tup bebek cok yorucu Allahim herkeze ilkinde basarili olmayi nasib etsin lab dr hastane okadar onemliki umarim burdaki herkez maddi manevi ustesinden gelir ben yine odeyebildim bu pgt yi odeyemeyenler var ve cok uzuluyorum bizim gibi mecbur yaptirmak zorunda olanlara Allahim hayirlisini versin herkeze bebislerine kavusmayi nasib etsin sanada syni sekilde.. aklimdan cikmiyorsun hala suan benim icinde hala hcbisey bitmis dgl hersey olabilir ama olmamasini diliyorum rabbime sigindim
İnşlhhh bebem yaaa artsında yaz burayadaAyy hadi bakalım nasıl olacak .Artış güzel olsun da
benim tahminimde 1900Ayy hadi bakalım nasıl olacak .Artış güzel olsun da
İnşallah canım dua edin bana .Artışı çok merak ediyorum az çok sağlıklı gebelik olup olmadığını gösteriyor çünküİnşlhhh bebem yaaa artsında yaz burayadaberaber sevinelim
Ben de sıcak suyla aliyorum sökülsün diye. Haşlanıcam yakındaAhaha valla artık hırsa bindi işsıcak duş tavsiye edio drlar okudum hergn duaa giriom ya sıcak suyla belki brz etkiledi ama dediğime bakma daha kırmızı lar yok ortada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?