- 9 Ekim 2020
- 5.927
- 7.970
- 148
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #8.161
Valla değern suan cok gzl artık artar mek etme dualrmdasnız hepinizİnşallah canım dua edin bana .Artışı çok merak ediyorum az çok sağlıklı gebelik olup olmadığını gösteriyor çünkü
Aminn canim bende oyle Rabbim dualarimizi kabul eylesin sukur namazi kildim positifi gorunceVallahi bende hep dua ediyorum herkese isin içine girince anlıyorsun gerçekten çok yorucu surec maddi manevi Rabbım bu yolda giden herkesin yardımcısı olsun gerçekten zor bi süreç
Sen adet oldun mu canım , hadi artık sıra size gelsin Eki Görüntüle 2750578Valla değern suan cok gzl artık artar mek etme dualrmdasnız hepiniz
Ben en son lavabo pompasını denicemBen de sıcak suyla aliyorum sökülsün diye. Haşlanıcam yakındakan sulandırıcı, söktürücü. Sakız gibi yapıştı sökülmüyor
Yok bebem bi hareketlilik vr ama devamı yokSen adet oldun mu canım , hadi artık sıra size gelsin Eki Görüntüle 2750578
Sülük de işe yarar aslındaBen en son lavabo pompasını denicemgiderleri açmak için
Hadi sabaha gelmiş olur inşallahYok bebem bi hareketlilik vr ama devamı yok
yarin etiketle beni merek edrrim kuzumHadi sabaha gelmiş olur inşallah
Hayırlı olsun tedavinAnlatımlarına desteğinize çok ihtiyacım var25 yaşındayim 4 yıldır istiyoruz 2 aşılama ve son olara yazın hidrosalpenk ameliyatı geçirdim bugün gonalf 450 verdi doktorum günde 1 kere vurulcak pazartesi tekrar gideceğim ne yapmam lazım yeme içme egzersiz yol gösterin lütfen
Yaa çok teşekkür ederim doktorumda pozitif düşün daha çok gencsiniz dedi kendimi hep olumlu düşünüyorum öğlen iğne vurulduğundan beri olucak basaricaz falan diye eşimde başta bı kart slip ini gorunce şok oldu sonra oda senden olacak olan mucizeden önemli değil canınız sağolsun dedi iyice yerine geldi keyfim karamsar halden çıktımHayırlı olsun tedavinyaşın çok genç ve çok avantajlısın. Kesinlikle pozitif ve umutlu olmanı tavsiye ederim. Insanın ruh hali nasılsa, vücudu da o şekilde geri dönüş yapar. Bana o aşamada şunu ye, bunu ye demedi dr. Ama gdo'lu, hazır gıda, paketli ürün, mevsimi olmayan sebze ve meyve tüketmemeni tavsiye ederim. Gelişmelerden bizleri de haberdar et
Amin canim anliyorum seni gorunce biraz daha rahatlarsin bende hala ariyorum dru birsey oldugunda dr unlada irtibati hic kesme Rabbime teslim olmamiz lazim
Sizin sonucunuz belli mi pekiHayırlı olsun tedavinyaşın çok genç ve çok avantajlısın. Kesinlikle pozitif ve umutlu olmanı tavsiye ederim. Insanın ruh hali nasılsa, vücudu da o şekilde geri dönüş yapar. Bana o aşamada şunu ye, bunu ye demedi dr. Ama gdo'lu, hazır gıda, paketli ürün, mevsimi olmayan sebze ve meyve tüketmemeni tavsiye ederim. Gelişmelerden bizleri de haberdar et
Benim de ilk denemem,siz tedaviye başladınız mı?Ben geçen ay başladım trasferim ertelendi.Benim de ocakta transfer bekleniyor ama doktorum bana hiç bekleme süresi vermedi, bu ilk denemem ondan olabilir mi acaba. 8 ocakta adetim olacak arkasından ilaçlara başlayıp toplayacagiz bakalım
Genç olmak ne demek biliyor musun? Kaliteli yumurta ve sperm. Çok çok avantajlısın. Hiç karamsar olunacak bi pozisyonda değilsin. Embriyoların kaçıncı güne gittigine bağlı canım. Embriyo sayısı az olursa 3. Gün transfer ediyolar. 5. Güne gitmek riskli olduğu için. Ikisi de Allah'ın takdir ettiği gibi sonuçlanıyor. Fazla embriyo oluşmasının avantajı, dondurma imkanın oluyor. Tedaviye en baştan başlamak zorunda kalmıyorsun.Yaa çok teşekkür ederim doktorumda pozitif düşün daha çok gencsiniz dedi kendimi hep olumlu düşünüyorum öğlen iğne vurulduğundan beri olucak basaricaz falan diye eşimde başta bı kart slip ini gorunce şok oldu sonra oda senden olacak olan mucizeden önemli değil canınız sağolsun dedi iyice yerine geldi keyfim karamsar halden çıktımpeki tecrübelerinize dayanarak tabiki herkesin bünyesi farklı ama kaçıncı gün embriyosu konmalı sizlerce herkes farklı düşünüyo bu konuda ya
Benim embriyolarım donduruldu. Transfer olmak için adet olmayı bekliyorum canım. Benim dr'um taze transfer önermiyor. O yüzden bekledim 1 âdet suresi. Sonradan da covid oldum. Mecbur 1 ay daha ertelendi. Karantinadaydim. Şimdi 3. Adeti olursam transfer olucam inşaallahSizin sonucunuz belli mi peki
İnşallah hayırlısıyla yarını bekliyorum. Güzel dilekleriniz için çok teşekkürler3de dolu çıksın inşlhhhhayrlı gzl haberleri alırsn inşlh snra transfer stresı test stresı leke kese kalp atısı derken bitmez
Bende bilmiyorum niye olduğunu. Eşime doktor garanti olanları topladık demiş. Çok meraktayım yarın inş güzel haber gelir2 tane garanti dolu çıkar. Ki bana kalsa 3'ü de dolu olabilir. Çünkü senin 6 7 folikül büyümüştü. Hala niye böyle oldu anlamadım.
Aynen İnş düşük etmezsin 9 ay sonra bebişini kucağına alırsınHak vermiş işte bak ne yapsın seni çok iyi anlıyorum şuan hormonlar çok değişik zaten benim pozitif olduğumu eşim hemen anladı ben en ufak şeye ağlar oldum ama şimdide düşük riski var kimsenin bişe demesine gerek kalmadı gözler hep dolu onun için boşver onu bunu o kadar emek verip maddi manevi yıpranıyoruz daha fazla kendini üzme derim
Amin ecmain inşaAllah yarın belli olacak diye ümit ediyorumAynen İnş düşük etmezsin 9 ay sonra bebişini kucağına alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?