Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Vallahi bende hep dua ediyorum herkese isin içine girince anlıyorsun gerçekten çok yorucu surec maddi manevi Rabbım bu yolda giden herkesin yardımcısı olsun gerçekten zor bi süreç
Aminn canim bende oyle Rabbim dualarimizi kabul eylesin sukur namazi kildim positifi gorunce

Hayırlı olsun tedavin yaşın çok genç ve çok avantajlısın. Kesinlikle pozitif ve umutlu olmanı tavsiye ederim. Insanın ruh hali nasılsa, vücudu da o şekilde geri dönüş yapar. Bana o aşamada şunu ye, bunu ye demedi dr. Ama gdo'lu, hazır gıda, paketli ürün, mevsimi olmayan sebze ve meyve tüketmemeni tavsiye ederim. Gelişmelerden bizleri de haberdar et

Yaa çok teşekkür ederim doktorumda pozitif düşün daha çok gencsiniz dedi kendimi hep olumlu düşünüyorum öğlen iğne vurulduğundan beri olucak basaricaz falan diye eşimde başta bı kart slip ini gorunce şok oldu sonra oda senden olacak olan mucizeden önemli değil canınız sağolsun dedi iyice yerine geldi keyfim karamsar halden çıktım peki tecrübelerinize dayanarak tabiki herkesin bünyesi farklı ama kaçıncı gün embriyosu konmalı sizlerce herkes farklı düşünüyo bu konuda ya

Sizin sonucunuz belli mi peki

Benim de ocakta transfer bekleniyor ama doktorum bana hiç bekleme süresi vermedi, bu ilk denemem ondan olabilir mi acaba. 8 ocakta adetim olacak arkasından ilaçlara başlayıp toplayacagiz bakalım
Benim de ilk denemem,siz tedaviye başladınız mı?Ben geçen ay başladım trasferim ertelendi.

Genç olmak ne demek biliyor musun? Kaliteli yumurta ve sperm. Çok çok avantajlısın. Hiç karamsar olunacak bi pozisyonda değilsin. Embriyoların kaçıncı güne gittigine bağlı canım. Embriyo sayısı az olursa 3. Gün transfer ediyolar. 5. Güne gitmek riskli olduğu için. Ikisi de Allah'ın takdir ettiği gibi sonuçlanıyor. Fazla embriyo oluşmasının avantajı, dondurma imkanın oluyor. Tedaviye en baştan başlamak zorunda kalmıyorsun.

Sizin sonucunuz belli mi peki
Benim embriyolarım donduruldu. Transfer olmak için adet olmayı bekliyorum canım. Benim dr'um taze transfer önermiyor. O yüzden bekledim 1 âdet suresi. Sonradan da covid oldum. Mecbur 1 ay daha ertelendi. Karantinadaydim. Şimdi 3. Adeti olursam transfer olucam inşaallah

2 tane garanti dolu çıkar. Ki bana kalsa 3'ü de dolu olabilir. Çünkü senin 6 7 folikül büyümüştü. Hala niye böyle oldu anlamadım.
Bende bilmiyorum niye olduğunu. Eşime doktor garanti olanları topladık demiş. Çok meraktayım yarın inş güzel haber gelir

Aynen İnş düşük etmezsin 9 ay sonra bebişini kucağına alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…