- 6 Ekim 2020
- 352
- 229
- 53
- 38
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #8.181
İnş geçer tehliken kalp atışına baktılar mıAmin ecmain inşaAllah yarın belli olacak diye ümit ediyorum
İnş olursun cnmYok bebem bi hareketlilik vr ama devamı yok
5. Gün ve dondurulmuş benim tercihimYaa çok teşekkür ederim doktorumda pozitif düşün daha çok gencsiniz dedi kendimi hep olumlu düşünüyorum öğlen iğne vurulduğundan beri olucak basaricaz falan diye eşimde başta bı kart slip ini gorunce şok oldu sonra oda senden olacak olan mucizeden önemli değil canınız sağolsun dedi iyice yerine geldi keyfim karamsar halden çıktımpeki tecrübelerinize dayanarak tabiki herkesin bünyesi farklı ama kaçıncı gün embriyosu konmalı sizlerce herkes farklı düşünüyo bu konuda ya
Yok nerde beta testi pozitif çıktı 2 günde artış da güzel olunca doktor 2 hafta sonra gel dedi sonra bir defa kanama olunca ben tekrar beta baktım değerler düşmüş şimdide tekrar beta bak düşerse ilacı kes bekle dedi doktorlara göre çok basit yarın bende beta sonucunu alıp doktora gitmeyi düşünüyorum muayene etsin bakalım nedir yoksa içimde kalacak hiç bakmadan ilaç kesmekİnş geçer tehliken kalp atışına baktılar mı
Ay canım ya Rabbim İnş sevincini kursağında bırakmazYok nerde beta testi pozitif çıktı 2 günde artış da güzel olunca doktor 2 hafta sonra gel dedi sonra bir defa kanama olunca ben tekrar beta baktım değerler düşmüş şimdide tekrar beta bak düşerse ilacı kes bekle dedi doktorlara göre çok basit yarın bende beta sonucunu alıp doktora gitmeyi düşünüyorum muayene etsin bakalım nedir yoksa içimde kalacak hiç bakmadan ilaç kesmek
Yaa aklımdan geçmiyo değil ama kanı beklemek istiyorummmmİdrar testine başla benceben 7. Gün yapmıştım
Amin inşaAllah kaç gündür böyle belirsizlik çok kötü stres başlı başına bir etken zaten Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşaAllahAy canım ya Rabbim İnş sevincini kursağında bırakmaz
Inşaallah bizlere de haber verBende bilmiyorum niye olduğunu. Eşime doktor garanti olanları topladık demiş. Çok meraktayım yarın inş güzel haber
Gelmedi cancağızım ya bekliyorum elimde çiçeklerleUmut_bebek dostum geldi mi senin beklenen ?
mukudaa sabir taşi vallaaa iyi dayaniyrsnz kiz vallaYaa aklımdan geçmiyo değil ama kanı beklemek istiyorummmm
Çiçekler solmadan gelir inşaallahGelmedi cancağızım ya bekliyorum elimde çiçeklerle
Ahahah çok alemsin sen valla inşallah canım bian önce gelirde baslarik canım doktorumla transfer hazırlığınaÇiçekler solmadan gelir inşaallah
Sen ne durumdasin geldimi beklenen?Umut_bebek dostum geldi mi senin beklenen ?
Tabiki inşallah hayırlı haberlerle gelirimInşaallah bizlere de haber ver
Ahahah çok alemsin sen valla inşallah canım bian önce gelirde baslarik canım doktorumla transfer hazırlığına
Tabii ki de hayırSen ne durumdasin geldimi beklenen?
Kizzz biz bu ara hamile kalmış olabilirmiyiz?okadar alismisizki kendiliğinden olmayacağına mucize olurmuki?Hadi inşaallah
Cuma günü bir daha arayacakmışlar, cumayı bekliyorumHayırlı olsun tedavin. Yumurta toplamadan sonraki gün döllenen sayısı söyleniyor benim bildiğim. Böyle bi tabiri ilk kez duydum. O yüzden bilemedim? Arayıp sorsana bidaha.
İnşallah canım benim hepimiz çıkarızTabii ki de hayırçok gıcık bir durumun içine düştüm. Yarın çıkarım inşaallah
Ben dr'a yazdım ya, o gün yaptım. 9 gün geçmişti. Olsa çıkardı herhalde. Sen de bi test yap bence. Olur mu olurKizzz biz bu ara hamile kalmış olabilirmiyiz?okadar alismisizki kendiliğinden olmayacağına mucize olurmuki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?