Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Cuma günü bir daha arayacakmışlar, cumayı bekliyorum
Beklemesi çok zor dimi? Kasım topiğindeyken yumurtalar döllenmişti benim. Hop oturup hop kalkmıştım ama geçiyor zaman işte. Şu hayatta tutamadığımız belki de tek şey zaman.. iyi ki de akıyor. Ya acının en can yakan yerinde dursaydı ?

Ben dr'a yazdım ya, o gün yaptım. 9 gün geçmişti. Olsa çıkardı herhalde. Sen de bi test yap bence. Olur mu olur
Anuv olurmuki? Benimki daha fazla geçmedi az bı bekleyelim bakalım hiç ümidim yok ama

Hemde çok zor, senin transfer yapıldı mı? Benim rahim dinlendirme yapılacak

Kizlar ne guzel umut dolusunuz.Ben o kadar karamsarimki huni takip gezicem artik o derece.Transfer hazirligindayim su anda.3.gun embriyosu diyede canim sıkılıyor 5.gun daha garanti diyolar.Bide genetigi nasil acaba genetigi temiz degilse naaprsak yapalim tutmaz. Inşallah denk gelmistir dedi dr.Yasim 40 yumurta rezervim de az.He bide cikolata kistlerim var.Bu kadar olumsuz hersey iste.Allah ol derse olur yine de tabiki.
Bu arada pozitifi gören bütün arkadaşlarin saglikla bebeislerini kucaklarina almalarini diliyorum.

Benim 5 gün embriyosu dondurulmuş olsun istedim genetik test yaptım normal çıktı embriyo biyopsi yapıldı bugün transferin 8gün nasip bakalım ne olacak benim tek bir belirtim yok

Benim 5 gün embriyosu dondurulmuş olsun istedim genetik test yaptım normal çıktı embriyo biyopsi yapıldı bugün transferin 8gün nasip bakalım ne olacak benim tek bir belirtim yok
Olma ihtimali cok yuksek canim.Hadi hayirlsiyla guzel haberler gelicek senden de.Yarin test yaptirsam cikar artik.

Hayırlı olsun tedavin canım, karamsarlığa kapılmamanı öneririm, o işlerin öyle yürümediğini tüp bebeğe başlayınca anlıyorsun aslında evet yaş bir avantaj ama tutunca tutuyor, kader mi dersin kısmet mi şans mı, ne dersen. Bizim de görünürde hiç bir sorunumuz yok, amh iyi, sperm iyi, yaşımız genç, ama gel gör ki düşük yaptım, olmayınca olmuyor, hiç bir sorun yokken negatif gören de çok fazla, düşük yapan da, ama sizin tabirinizle kendini umutsuz vaka görenlerin ilk denemede şak diye tuttuğunu da gördü bu gözler, inşallah sen de ilk denemde bebeğini kucağına alanlardan olursun negatifi düşünme, Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah

Karamsarlığa dustugumuz yerde makara yapıyoruz tutacağı varsa 3.5 farketmez canım 5.gunun şansının biraz daha yüksek olduğu söyleniyor sen moralini bozma zamanı geldiyse 3.gunde tutar

Genetik testin sonucunda bir aciklama yapildimi canım hayırlı olsun

Kızlar bişey sorucam şimdi ben transfer hazırlığına geçtim estrofem başladım ama bu bende hep baş ağrısı yapıyor ağrı kesici almak zorunda kalıyorum. Sizde de baş ağrısı yapıyor mu ya benim normalde migrenim de var zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…