- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #8.201
Beklemesi çok zor dimi? Kasım topiğindeyken yumurtalar döllenmişti benim. Hop oturup hop kalkmıştımCuma günü bir daha arayacakmışlar, cumayı bekliyorum
Anuv olurmuki? Benimki daha fazla geçmedi az bı bekleyelim bakalım hiç ümidim yok amaBen dr'a yazdım ya, o gün yaptım. 9 gün geçmişti. Olsa çıkardı herhalde. Sen de bi test yap bence. Olur mu olur
Hemde çok zor, senin transfer yapıldı mı? Benim rahim dinlendirme yapılacakBeklemesi çok zor dimi? Kasım topiğindeyken yumurtalar döllenmişti benim. Hop oturup hop kalkmıştımama geçiyor zaman işte. Şu hayatta tutamadığımız belki de tek şey zaman.. iyi ki de akıyor. Ya acının en can yakan yerinde dursaydı ?
Bekle anacım bende beklıom 1hafta olduAnuv olurmuki? Benimki daha fazla geçmedi az bı bekleyelim bakalım hiç ümidim yok ama
Bekliyorum anacim şuan zaten bı sene sonra gelecektir zaarBekle anacım bende beklıom 1hafta oldu
Neden olmasın? Beklenmedik zamanlarda olur denir yaAnuv olurmuki? Benimki daha fazla geçmedi az bı bekleyelim bakalım hiç ümidim yok ama
Yok âdet olmayi bekliyorum. Adetle tramsfer hazırlığına başlayacağız inşaallahHemde çok zor, senin transfer yapıldı mı? Benim rahim dinlendirme yapılacak
valla anca seneyeBekliyorum anacim şuan zaten bı sene sonra gelecektir zaar
Amin amin hepimiz o stresi yaşıyoruz gerçekten de Zor günler geçiriyoruz beklemek ve belirsizlik çok zorAmin inşaAllah kaç gündür böyle belirsizlik çok kötü stres başlı başına bir etken zaten Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşaAllah
Benim 5 gün embriyosu dondurulmuş olsun istedim genetik test yaptım normal çıktı embriyo biyopsi yapıldı bugün transferin 8gün nasip bakalım ne olacak benim tek bir belirtim yokKizlar ne guzel umut dolusunuz.Ben o kadar karamsarimki huni takip gezicem artik o derece.Transfer hazirligindayim su anda.3.gun embriyosu diyede canim sıkılıyor 5.gun daha garanti diyolar.Bide genetigi nasil acaba genetigi temiz degilse naaprsak yapalim tutmaz. Inşallah denk gelmistir dedi dr.Yasim 40 yumurta rezervim de az.He bide cikolata kistlerim var.Bu kadar olumsuz hersey iste.Allah ol derse olur yine de tabiki.
Bu arada pozitifi gören bütün arkadaşlarin saglikla bebeislerini kucaklarina almalarini diliyorum.
Olma ihtimali cok yuksek canim.Hadi hayirlsiyla guzel haberler gelicek senden de.Yarin test yaptirsam cikar artik.Benim 5 gün embriyosu dondurulmuş olsun istedim genetik test yaptım normal çıktı embriyo biyopsi yapıldı bugün transferin 8gün nasip bakalım ne olacak benim tek bir belirtim yok
Eşime gebelik testi al dedim de adam yok diyor kafanı dulandırırsın beni biliyor üzülürüm pazartesi test yapacağız yoksa büyük ihtimal belli olurOlma ihtimali cok yuksek canim.Hadi hayirlsiyla guzel haberler gelicek senden de.Yarin test yaptirsam cikar artik.
Hayırlı olsun tedavin canım, karamsarlığa kapılmamanı öneririm, o işlerin öyle yürümediğini tüp bebeğe başlayınca anlıyorsun aslındaKizlar ne guzel umut dolusunuz.Ben o kadar karamsarimki huni takip gezicem artik o derece.Transfer hazirligindayim su anda.3.gun embriyosu diyede canim sıkılıyor 5.gun daha garanti diyolar.Bide genetigi nasil acaba genetigi temiz degilse naaprsak yapalim tutmaz. Inşallah denk gelmistir dedi dr.Yasim 40 yumurta rezervim de az.He bide cikolata kistlerim var.Bu kadar olumsuz hersey iste.Allah ol derse olur yine de tabiki.
Bu arada pozitifi gören bütün arkadaşlarin saglikla bebeislerini kucaklarina almalarini diliyorum.
Relax olalım beybim gelir gelirvalla anca seneye2021 e yetişirse iyidir haspam pek nazlı
Karamsarlığa dustugumuz yerde makara yapıyoruz tutacağı varsa 3.5 farketmez canım 5.gunun şansının biraz daha yüksek olduğu söyleniyor sen moralini bozma zamanı geldiyse 3.gunde tutarKizlar ne guzel umut dolusunuz.Ben o kadar karamsarimki huni takip gezicem artik o derece.Transfer hazirligindayim su anda.3.gun embriyosu diyede canim sıkılıyor 5.gun daha garanti diyolar.Bide genetigi nasil acaba genetigi temiz degilse naaprsak yapalim tutmaz. Inşallah denk gelmistir dedi dr.Yasim 40 yumurta rezervim de az.He bide cikolata kistlerim var.Bu kadar olumsuz hersey iste.Allah ol derse olur yine de tabiki.
Zaten tüp bebek yaptiracagiz diye aksiyon yok imkansıza yakın yaniNeden olmasın? Beklenmedik zamanlarda olur denir ya
Genetik testin sonucunda bir aciklama yapildimi canım hayırlı olsunBenim 5 gün embriyosu dondurulmuş olsun istedim genetik test yaptım normal çıktı embriyo biyopsi yapıldı bugün transferin 8gün nasip bakalım ne olacak benim tek bir belirtim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?