- 18 Kasım 2020
- 6.455
- 8.009
- 128
- 34
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #8.221
Vay canına ilk defa duydum bu bilgiyi limon engelliyor HeeOooo bulantılarımiz başlamıııışben de hiç istifra edemiyorum. Edince de gözlerimin etrafına çil çil kan oturuyo o kadar zorlanıyorum. Kan grubun sıfır mı? Sıfırlar bu konuda çok bahtsız limon kabuğunu kokla. Zaten limonu görmen bile rahatlatır istifra etmezsin belki canım kendini strese sokma
Ben de aynı durumdayım.@kofi.Yok âdet olmayi bekliyorum. Adetle tramsfer hazırlığına başlayacağız inşaallah
Benim de öyle regl olacağım sonra başlayacak transfer hazırlık süreci rahim dinlendirme denen şey sanırım buYok âdet olmayi bekliyorum. Adetle tramsfer hazırlığına başlayacağız inşaallah
Bana da geçen ay opu yapıldı.Fakat östrojen yüksek olduğundan transferin erteleneceğini söyledi doktorum.Ocak da olması bekleniyor,ertelenmezse,hayırlısı her şeyin.Sizin de ilk denemeniz mi?Benim de öyle regl olacağım sonra başlayacak transfer hazırlık süreci rahim dinlendirme denen şey sanırım bu
Evt kullaniyorum canim 3 ay daha garanti kullanacagmKizlar, positiv testen sonra hala progrestron ignesi kullanan var mi icinizde?
Günde kaç kullanılıyor bu progestanEvt kullaniyorum canim 3 ay daha garanti kullanacagm
Bende bu testi yaptım ama tıpta yaptım elindeki reçeteyle tıpa gitsen seni hemen yönlendirirler. Ben doktorun yazdığı kağıdı gösterdim. 3 düşükten sonra yapmıştım tabi.
Evet ilk denemem tüp bebekte, daha önce iki kere aşılama oldu negatifBana da geçen ay opu yapıldı.Fakat östrojen yüksek olduğundan transferin erteleneceğini söyledi doktorum.Ocak da olması bekleniyor,ertelenmezse,hayırlısı her şeyin.Sizin de ilk denemeniz mi?
Ben 1 kere 50 mg vuruluyorum.Günde kaç kullanılıyor bu progestan
Benim doktorum tedaviye başlamadan söylemişti zaten rahim dinlendirme ile transfer yapılacağını genelde öyle yapıyormuşBana da geçen ay opu yapıldı.Fakat östrojen yüksek olduğundan transferin erteleneceğini söyledi doktorum.Ocak da olması bekleniyor,ertelenmezse,hayırlısı her şeyin.Sizin de ilk denemeniz mi?
Doktorunuz kim acaba?Benim doktorum tedaviye başlamadan söylemişti zaten rahim dinlendirme ile transfer yapılacağını genelde öyle yapıyormuş
Hahahah hatta ben fazladan 2 gün daha bekliycemmukudaa sabir taşi vallaaa iyi dayaniyrsnz kiz valla
Hangi igne canim? Hergun mu?Evt kullaniyorum canim 3 ay daha garanti kullanacagm
3 aymi devam ediliyor sağlık ocağı yaziyormu estrofermdemi oyleBen 1 kere 50 mg vuruluyorum.
Progestan canim her gun vuruluyorum. Bugun 22.ci igne olacak daha da 3 ay kullanacakmisimHangi igne canim? Hergun mu?
Herkeste sure olarak farkli olabilir. Saglik ocagi yaziyor once devlette yazdirip kayit actirdim saglik ocagi bu sekilde yazdi. Rapor cikartmam gerekiyormus oksopar ve progestan icin. Firsat bulamadim bi turlu.3 aymi devam ediliyor sağlık ocağı yaziyormu estrofermdemi oyle
Cocugunuz vardi dimi sizin ?Hahahah hatta ben fazladan 2 gün daha bekliycem
3 ay dolana kadar devamKizlar, positiv testen sonra hala progrestron ignesi kullanan var mi icinizde?
O ilaç baya etkili olabiliyorKızlar bişey sorucam şimdi ben transfer hazırlığına geçtim estrofem başladım ama bu bende hep baş ağrısı yapıyor ağrı kesici almak zorunda kalıyorum. Sizde de baş ağrısı yapıyor mu ya benim normalde migrenim de var zaten
Canım basın sagolsun mekanı cennet olsunTransferimin 3. Günü bugun ve dedemi kaybettim gidemedim cenazesine bile çok üzgünüm gidene üzülüyorum karnımdakilere bişey olmuş mudur diye korkuyorum benim için dua edin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?