Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Vay canına ilk defa duydum bu bilgiyi limon engelliyor Hee ay benimde a negatif acaba bu gruba has şeyler nelerdir

Benim de öyle regl olacağım sonra başlayacak transfer hazırlık süreci rahim dinlendirme denen şey sanırım bu
Bana da geçen ay opu yapıldı.Fakat östrojen yüksek olduğundan transferin erteleneceğini söyledi doktorum.Ocak da olması bekleniyor,ertelenmezse,hayırlısı her şeyin.Sizin de ilk denemeniz mi?

Bana da geçen ay opu yapıldı.Fakat östrojen yüksek olduğundan transferin erteleneceğini söyledi doktorum.Ocak da olması bekleniyor,ertelenmezse,hayırlısı her şeyin.Sizin de ilk denemeniz mi?
Benim doktorum tedaviye başlamadan söylemişti zaten rahim dinlendirme ile transfer yapılacağını genelde öyle yapıyormuş

O ilaç baya etkili olabiliyor ilk 2 hafta kadar zorlu olur sonra alışıyor. Günde kaç dedi ?bana 3 fazla geldi 2 alıyorum mesela

Transferimin 3. Günü bugun ve dedemi kaybettim gidemedim cenazesine bile çok üzgünüm gidene üzülüyorum karnımdakilere bişey olmuş mudur diye korkuyorum benim için dua edin..
Canım basın sagolsun mekanı cennet olsun
Cok zor gercekten merak etme Rabbım korur bebeginii endişelenme sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…