Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Merhaba hanımlar, ben de ikinci tüp bebek denememle aranızdayım. Estradiole başladım, donmuş 5. gün embriyo transferi olucak Ocak ortası gibi. İlk deneme pozitifti ama kalbi gelişmeyince düştü. 4 yıldır deniyoruz, gerçekten artık çok yorulduğumu hissediyorum. Şu an da resmen hissiz bir haldeyim ne heyecan duyabiliyorum ne endişe. Umarım bol güzel haberler alırız
Son olarak bi sorum var; yurtdışında yaşıyorum ailem&arkadaşlarım (2 tane hariç) tüp bebek yaptırdığımızı bilmiyor. Bir yanım anlat diyor bi yanımda bu güç hiç yok Sizce anlatmak iyi gelir mi yoksa sürekli soru sorulması beni iyice yıpratır mı?

oncelıkle hayırlı olsun ınsallah tez zamanda saglıkla kucagına alırsın bebısını.
öncelikle kendını yalnız hıssetme sakın . buradakı herkes aynı sey ıcın umutla elınden gelenı yapıyor hepımızın sorunları benzer farklılıkta olsada ıstedıgımız aynı bır bebıs yorgunluk umutsuzluk korku endıse hepsı negatıf olan karısık duygular.
ama hamıle oldugunu ve saglıkla anne oldugunu hayal et ve hep gulumse bu sana ıyı gelecektır. nacizane fikrim isanlara konu anlatmak gercekten zorluyor , çaresiz oldugunu dusunmelerı benı yoracagını dusundugumden bır kac kısı dsında kımseye soylemedık ozellikle eşimin ailesine hıc soyemedık .bır kac arkadasımız 3 4 arkadasımız bılıyor sadece onlarda tup bebek surecınde ev bır tup bebekle bebek sahıbı oldu .
tabı yıne bu sana kalmıs bısey kendını nasıl rahat hıssedeceksen oyle yapmalısın .
ama kendını yalnız hıssetme burada bızler varız

Rahat olmaya çalış inşallah güzel sonuçlar alırız

Canım kendini nasıl rahat edeceksen öyle yap.Benim ailem ve eşimin ailesi biliyor ve bir kaç arkadaşım biliyor ama şu an onlara pozitif olduğunu söylemedim mesela herşey kesinleşmeden kimseye birşey söylemek istemiyorum .Söylemesen daha rahat edersin

O ilaç baya etkili olabiliyor ilk 2 hafta kadar zorlu olur sonra alışıyor. Günde kaç dedi ?bana 3 fazla geldi 2 alıyorum mesela
İlk transferimde de aynısını yaptı bana hep başımı ağrıtıyor. Şimdi 2. Transfer için başladım işte. Günde 3 alıyorum ben de

Rabbim İnş yüzünü güldürsün evine neşe katacak hayırlı evlat versin çok şükür inançlı birisin dikkatli ol ztn transferden sonra bir işe karışma ilaçlarını vaktinde kullan İnş Allah ta nasip ettiyse olur

Genetik testin sonucunda bir aciklama yapildimi canım hayırlı olsun
Sonucu eşime gönderdiler hep İngilizce yazıyordu tabiki anlamadık Kayınıma yolladık onunda süper olmasa bile akademik düzeyde İngilizcesi vardı biraz açıklama yaptı da ama doktorum her şey normal dedi benden sıvı alındı galiba hafif pembemsi bir sıvıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…