- 3 Nisan 2019
- 2.238
- 2.693
- 83
- 32
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #8.241
evet canım bugün kan verecem sabah gıdemedım hastahaneye iş yerime geldım 4 gıbı cıkıyorum o zaman gıdecem hastahaneyeKhkh canım sen bugün kan verecek misin
oncelıkle hayırlı olsun ınsallah tez zamanda saglıkla kucagına alırsın bebısını.Merhaba hanımlar, ben de ikinci tüp bebek denememle aranızdayım. Estradiole başladım, donmuş 5. gün embriyo transferi olucak Ocak ortası gibi. İlk deneme pozitifti ama kalbi gelişmeyince düştü. 4 yıldır deniyoruz, gerçekten artık çok yorulduğumu hissediyorum. Şu an da resmen hissiz bir haldeyim ne heyecan duyabiliyorum ne endişe. Umarım bol güzel haberler alırız
Son olarak bi sorum var; yurtdışında yaşıyorum ailem&arkadaşlarım (2 tane hariç) tüp bebek yaptırdığımızı bilmiyor. Bir yanım anlat diyor bi yanımda bu güç hiç yokSizce anlatmak iyi gelir mi yoksa sürekli soru sorulması beni iyice yıpratır mı?
rabbım yardımcın olsun saglıkla al gel bebısını ınsallahGünaydınlar kuzular benşm saat 13.30 da transferim var. Bana dua eder misiniz?
Rahat olmaya çalış inşallah güzel sonuçlar alırızevet canım bugün kan verecem sabah gıdemedım hastahaneye iş yerime geldım 4 gıbı cıkıyorum o zaman gıdecem hastahaneye
sikolojim cok tuhaf anlatamam negatıf dıye korku var ama bı yandan ya pozıtıfse dıyorum ruh halım cok bozuk
inşallah canım rabım buyuk ona sıgındmRahat olmaya çalış inşallah güzel sonuçlar alırız
Hadi bakalım bebişini al gel annesiGünaydınlar kuzular benşm saat 13.30 da transferim var. Bana dua eder misiniz?
Canım kendini nasıl rahat edeceksen öyle yap.Benim ailem ve eşimin ailesi biliyor ve bir kaç arkadaşım biliyor ama şu an onlara pozitif olduğunu söylemedim mesela herşey kesinleşmeden kimseye birşey söylemek istemiyorum .Söylemesen daha rahat edersinMerhaba hanımlar, ben de ikinci tüp bebek denememle aranızdayım. Estradiole başladım, donmuş 5. gün embriyo transferi olucak Ocak ortası gibi. İlk deneme pozitifti ama kalbi gelişmeyince düştü. 4 yıldır deniyoruz, gerçekten artık çok yorulduğumu hissediyorum. Şu an da resmen hissiz bir haldeyim ne heyecan duyabiliyorum ne endişe. Umarım bol güzel haberler alırız
Son olarak bi sorum var; yurtdışında yaşıyorum ailem&arkadaşlarım (2 tane hariç) tüp bebek yaptırdığımızı bilmiyor. Bir yanım anlat diyor bi yanımda bu güç hiç yokSizce anlatmak iyi gelir mi yoksa sürekli soru sorulması beni iyice yıpratır mı?
Canım karından görmek için 3000 civarı olması lazımmış beta nın.Belki vajinal görürsün beta 1000 lerde olursa ama sadece keseyi görürsün bence bebeği göremeyebilirisn4 haftlikken ultrsanda kese görenler var miii kizlarrr
Açıklama yapılmadı ama her şey normal denildi banaGenetik testin sonucunda bir aciklama yapildimi canım hayırlı olsun
İlk transferimde de aynısını yaptı bana hep başımı ağrıtıyor. Şimdi 2. Transfer için başladım işte. Günde 3 alıyorum ben deO ilaç baya etkili olabiliyorilk 2 hafta kadar zorlu olur sonra alışıyor. Günde kaç dedi ?bana 3 fazla geldi 2 alıyorum mesela
Rabbim İnş yüzünü güldürsün evine neşe katacak hayırlı evlat versin çok şükür inançlı birisin dikkatli ol ztn transferden sonra bir işe karışma ilaçlarını vaktinde kullan İnş Allah ta nasip ettiyse olurKizlar ne guzel umut dolusunuz.Ben o kadar karamsarimki huni takip gezicem artik o derece.Transfer hazirligindayim su anda.3.gun embriyosu diyede canim sıkılıyor 5.gun daha garanti diyolar.Bide genetigi nasil acaba genetigi temiz degilse naaprsak yapalim tutmaz. Inşallah denk gelmistir dedi dr.Yasim 40 yumurta rezervim de az.He bide cikolata kistlerim var.Bu kadar olumsuz hersey iste.Allah ol derse olur yine de tabiki.
Bu arada pozitifi gören bütün arkadaşlarin saglikla bebeislerini kucaklarina almalarini diliyorum.
Şuan farkında bile değilimİlk transferimde de aynısını yaptı bana hep başımı ağrıtıyor. Şimdi 2. Transfer için başladım işte. Günde 3 alıyorum ben de
Hangi ilaçİlk transferimde de aynısını yaptı bana hep başımı ağrıtıyor. Şimdi 2. Transfer için başladım işte. Günde 3 alıyorum ben de
Sonucu eşime gönderdiler hep İngilizce yazıyordu tabiki anlamadık Kayınıma yolladık onunda süper olmasa bile akademik düzeyde İngilizcesi vardı biraz açıklama yaptı da ama doktorum her şey normal dedi benden sıvı alındı galiba hafif pembemsi bir sıvıydıGenetik testin sonucunda bir aciklama yapildimi canım hayırlı olsun
Bahçeci de Selen HocaDoktorunuz kim acaba?
Canim hadi hayırlısı olsun Rabbım kolaylık versin inşallah pozitif haberlerinide alırızGünaydınlar kuzular benşm saat 13.30 da transferim var. Bana dua eder misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?