Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Kızlar artık gerçekten napıcam şaşırdım pazartesi kan verdim 1400 den 1149 a düşmüş beta çarşamba kan verdim 1148 artış yok ama ciddi bir düşüş de yok galiba bebeğimin biri benimle tutunmaya çalışıyor doktor ilaç kes demişti düşüş olmayınca gel dedi 16.00 da randevum var dua edin lütfen

Canım karından görmek için 3000 civarı olması lazımmış beta nın.Belki vajinal görürsün beta 1000 lerde olursa ama sadece keseyi görürsün bence bebeği göremeyebilirisn
bkti doktrum kalinlasmis rahim dedi hftaya persembe kesin görurz dedi bklm insallh rapor cikrtmya gtmistim

Canım evet ciddi bir düşüş olmamış çok şükür hadi bugün hayırlı haberler al insallah bizde yaz mutlaka

Canım evet ciddi bir düşüş olmamış çok şükür hadi bugün hayırlı haberler al insallah bizde yaz mutlaka
Ben mutlu oldum açıkçası sonuca ama doktor tabi pek olumlu konuşmadı ben kendimi avutuyorum napayım benim için düşmemesi de iyi anca toparlıyor belki kanamadan sonra kendini

Ay canim inslalah biri seninledir yoksa tamamen duserdi hayirli guzel haberlerini bekliyoruz inslalah

Ben mutlu oldum açıkçası sonuca ama doktor tabi pek olumlu konuşmadı ben kendimi avutuyorum napayım benim için düşmemesi de iyi anca toparlıyor belki kanamadan sonra kendini
Olabilir canım anca toparlıyordur
Stres yapma inşallah hersey yoluna girecek ben inanıyorum bugün güzel haberler alacaksın

Bence de öyle oldu biri seninle devam ediyor Allahım inşallah gönlüne göre versin ya hemen haber et bize alttan bakacak muhtemelen ne var ne yok görür doktor

Embriyolog aradı azönce 3 tane toplamışlardı. 1i çok güzel döllenmiş. 1 tanesinide kontrol ediyoruz dedi. Diğeri hiç olmadı. Benim rahim duvarınds kalınlaşma görmüştü doktor. Adetimi beklicez o yüzden dondurulucak yumurtam. 2gün sonra sizi tekrsr arıcaz dedi. Şuanda güzel dedi. Galiba tek yumurtam var ve oda umarım güzel ilerler kızlar

Bence de öyle oldu biri seninle devam ediyor Allahım inşallah gönlüne göre versin ya hemen haber et bize alttan bakacak muhtemelen ne var ne yok görür doktor
Amin ecmain inşaAllah çok teşekkür ederim dua edin lütfen bende öyle düşündüm keseye bakıp ona göre bakalım hayırlı haberler verir diye umut ediyorum ederim inşaAllah

Vay canına ilk defa duydum bu bilgiyi limon engelliyor Hee ay benimde a negatif acaba bu gruba has şeyler nelerdir
A gruplarının mide asidi azdır. yediklerini rahat sindiremezler. Yemekten 1 saat önce suyu kesmeniz lazım. Ve yemek arası, yemekten 1,5 2 saat sonra suya başlanmalı. Çünkü asit az, su da içince asit iyice seyreliyor. Bu sefer sindirim hepten yavaşlıyor. Gelsin kilolar kabızlık, gaz, şişkinlik. Hep ondan oluyor

Her dk test atılıp duruyor acaba çocuk gelişimi kitabı okudunuz mu? Çocuğa baıırılınca nasıl travma oluşuyor? İki çocuk arası süre? Birşey öğretirken bağırmamak? Hatalarında hangi dil kullanılacak? Erkekse çocuk sen erkeksin diyip ilerde potansiyel katil olarak büyütmemek? Okutuyorum adı altına bloktan bölümleri okumamak? Tuvalet eğitimi verirken korkutursanız çocuğunuzun cimri ve kontrol manyağı olacağını? Şiddeti öğreneceği kelimeleri kullanmamalı? Tehdit etmemeyi? Korkutmamayı? Vurmamayı? Hayvan sevgisi aşılamayı? Önünde tartışmalayı? Her işi kendiniz yapıp öğretmeyi sonrada kızmamayı? Bunları okudunuz mu hanım efendi öğrendiniz mi çocuk nasıl gelişir? Eğer annem biliyor eski usül derseniz kusura bakmayın eski nesilin pisliğini topluyoruz halen erkekleri kral gibi yetiştiren şuan onların yetiştirdikleri her gün kadın öldürüyor yada işsiz mesleksiz ler, kadınlar ise kocam olsun diye ilk bulduklarına yapışıp, kayın valide sorunsalı diye başlık açıp duruyor? Kızlarınızı güçlü erkeklerinde merhametli oğlunuza tapmadan yetiştirin. Şimdi çişinizi izleyeceğiniz önce hayvan sevgisi olan, her işini kendi halleden, dxmeslek sahibi olacak çocukken azarlanmamış, ilgisiz bırakılmalı, kardeşleriyle ilgilenen annesinin stres topu olmamış yetişkin uzman kitapları okuyarak büyütülmüş bir evlat yetiştirin, merak etmeyin sperm bolca var ama olgun ruh sağlığı birey sizler ve eskiler gibi aşk meyvesi değilde 70 senelik bir can olarak görülmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…