- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #8.261
bkti doktrum kalinlasmis rahim dedi hftaya persembe kesin görurz dedi bklm insallh rapor cikrtmya gtmistimCanım karından görmek için 3000 civarı olması lazımmış beta nın.Belki vajinal görürsün beta 1000 lerde olursa ama sadece keseyi görürsün bence bebeği göremeyebilirisn
Anladım canım bende haftaya gideceğimbkti doktrum kalinlasmis rahim dedi hftaya persembe kesin görurz dedi bklm insallh rapor cikrtmya gtmistim
Canım evet ciddi bir düşüş olmamış çok şükür hadi bugün hayırlı haberler al insallah bizde yaz mutlakaKızlar artık gerçekten napıcam şaşırdım pazartesi kan verdim 1400 den 1149 a düşmüş beta çarşamba kan verdim 1148 artış yok ama ciddi bir düşüş de yok galiba bebeğimin biri benimle tutunmaya çalışıyor doktor ilaç kes demişti düşüş olmayınca gel dedi 16.00 da randevum var dua edin lütfen
Ben mutlu oldum açıkçası sonuca ama doktor tabi pek olumlu konuşmadı ben kendimi avutuyorum napayım benim için düşmemesi de iyi anca toparlıyor belki kanamadan sonra kendiniCanım evet ciddi bir düşüş olmamış çok şükür hadi bugün hayırlı haberler al insallah bizde yaz mutlaka
Ay canim inslalah biri seninledir yoksa tamamen duserdi hayirli guzel haberlerini bekliyoruz inslalahKızlar artık gerçekten napıcam şaşırdım pazartesi kan verdim 1400 den 1149 a düşmüş beta çarşamba kan verdim 1148 artış yok ama ciddi bir düşüş de yok galiba bebeğimin biri benimle tutunmaya çalışıyor doktor ilaç kes demişti düşüş olmayınca gel dedi 16.00 da randevum var dua edin lütfen
Olabilir canım anca toparlıyordurBen mutlu oldum açıkçası sonuca ama doktor tabi pek olumlu konuşmadı ben kendimi avutuyorum napayım benim için düşmemesi de iyi anca toparlıyor belki kanamadan sonra kendini
EstrofemHangi ilaç
Düşerdi dime tamamen bende öyle düşünüyorum tabi doktoruma göre pek olumlu değil ama benim umudum var Rabbimin izniyle çok teşekkür ederim inşaAllah güzel haberler vericemAy canim inslalah biri seninledir yoksa tamamen duserdi hayirli guzel haberlerini bekliyoruz inslalah
Yok sormam heralde doktor 1 ay daha erteliyordu transferi dinlesin vücudun demişti ben kabul etmedimŞuan farkında bile değilimsende istersen sor 2 olur mu diye yoksa mecbur sıkcaz dişimizi
Bende inanıyorum Rabbimin izniyle teşekkür ederim inşaAllah keseye bakıp karar verecek sanırım hayırlısı kaç gündür böyle mutlu olmamıştımOlabilir canım anca toparlıyordur
Stres yapma inşallah hersey yoluna girecek ben inanıyorum bugün güzel haberler alacaksın
Bence de öyle oldu biri seninle devam ediyor Allahım inşallah gönlüne göre versin ya hemen haber et bize alttan bakacak muhtemelen ne var ne yok görür doktorKızlar artık gerçekten napıcam şaşırdım pazartesi kan verdim 1400 den 1149 a düşmüş beta çarşamba kan verdim 1148 artış yok ama ciddi bir düşüş de yok galiba bebeğimin biri benimle tutunmaya çalışıyor doktor ilaç kes demişti düşüş olmayınca gel dedi 16.00 da randevum var dua edin lütfen
Ben sabah 2 akşam iki alıyorum niye acabaEstrofem
Doğru sen de bitkisel hayattasım dimiZaten tüp bebek yaptiracagiz diye aksiyon yok imkansıza yakın yani
Amin ecmain inşaAllah çok teşekkür ederim dua edin lütfen bende öyle düşündüm keseye bakıp ona göre bakalım hayırlı haberler verir diye umut ediyorum ederim inşaAllahBence de öyle oldu biri seninle devam ediyor Allahım inşallah gönlüne göre versin ya hemen haber et bize alttan bakacak muhtemelen ne var ne yok görür doktor
A gruplarının mide asidi azdır. yediklerini rahat sindiremezler. Yemekten 1 saat önce suyu kesmeniz lazım. Ve yemek arası, yemekten 1,5 2 saat sonra suya başlanmalı. Çünkü asit az, su da içince asit iyice seyreliyor. Bu sefer sindirim hepten yavaşlıyor. Gelsin kilolarVay canına ilk defa duydum bu bilgiyi limon engelliyor Heeay benimde a negatif acaba bu gruba has şeyler nelerdir
Senin adet vaktin geldi mi yoksa geçiuor mu senin de?Ben de aynı durumdayım.@kofi.
Rahim dinlendirme denen şey evet buBenim de öyle regl olacağım sonra başlayacak transfer hazırlık süreci rahim dinlendirme denen şey sanırım bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?