Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Bende a grubuyum o zaman gelsin kilolar

Sen hayırdır? Çocuk kitap okunarak mı yetiştirilir? Her çocuk kendi fıtratıyla doğar ve sen ona göre şekillendirirsin eğitimini. Kimi çocuk dominantlıktan anlar, kimi çocuk arkadaşça konuşmaktan.. bu neslin çocukları şahane sanki, genelinde saygı sınırını aşan gereksiz bir özgüven, geri kalanında da robotik bir hal. kopyala yapıştır yapılmış, dillere pelesenk olmuş kelimelerle hazırlanmış, kıytırık bir yazı. Yine de sinir bozucu. Çünkü burası tüp bebek sayfası. Burda ki insanların yıllardır çocukları olmuyor. Mucize gibi evlatlarının olmasını bekliyorlar, testi pozitif olanların içi titriyor yavrusuna birşey olucak diye. 3 ay boyunca göbekten kaç iğne yapıyorlar biliyor musun? Evlat sahibi olmak için ne çileler çekip, ne sabırlar tüketiyorlar biliyor musun? Burdaki kimse anneliği senden öğrenecek değil. Haddini bil, başka topiklerde şansını dene. Ikile şimdi.

Ya bende A grubuyum dediklerini aynen cekiyorum 1 sene dir mideden ne cektim

O doktorun ben... tövbe tövbe. Bakmadan kontrol etmeden ilaçları bıraktırıyordu sana. İnşallah canım bebeğin seninledir Rabbim yüzünü güldürür inşallah.

Son düzenleme:
Keşke bunları senin annen baban da düşünüp senin gibi birini yapmasalardı !! Boşuna oksijen israfısın

Amin inşaAllah ben sevindim düşmesi durmuş belki tutunup yükselişe geçecek diye mutlu bir şekilde aradım doktoru olumlu değil diye konuşuyor gerçekten işleri bitene kadar hemen oldu bitti ye getirmeye çalışınca canım sıkılıyor şükür çağardı muayeneye 16.00 gidecem benim umudum var Rabbimin izniyle
O doktorun ben... tövbe tövbe. Bakmadan kontrol etmeden ilaçları bıraktırıyordu sana. İnşallah canım bebeğin seninledir Rabbim yüzünü güldürür inşallah.
Amin inşaAllah ben sevindim düşmesi durmuş belki tutunup yükselişe geçecek diye mutlu bir şekilde aradım doktoru olumlu değil diye konuşuyor gerçekten işleri bitene kadar hemen oldu bitti ye getirmeye çalışınca canım sıkılıyor şükür çağardı muayeneye 16.00 gidecem benim umudum var Rabbimin izniyle

Kızlar oksapar için nasıl rapor çıkartılıyor ? ÖZEL hastanede kadın doğum bölümü de çıkarır mı ? SGK ile anlaşmalı özel hastane .

Canım hayırlı olsun tedavin, benim de 2. Denemem olacak, ben de seninle ve bir çoğumuzla aynı hislerdeyim, transfer gününü düşününce heyecanlanıyorum, burda pozitif sonuç alan arkadaşları gördükçe içim umutla doluyor, negatif sonuç alan ya da düşük yapan arkadaşları görünce kendi başıma gelmiş gibi içime kapanıyorum üzülüyorum, canım sıkılıyor. Umarım güzel sonuçlar alırız, tüp bebek yolculuğu biraz yıpratıcı, Allah güç kuvvet versin hepimize. Ben de yurt dışında yaşıyorum, biz de kimseye söylememiştik, ilk deneme düşükle sonuçlanınca ailelere söylemek zorunda kaldık, şimdi ikinciyi ne zaman yaptıracaz diye her gün ama her gün soruyorlar, iki tane koydur yok bir tane koydur, aman sakın kalkma sürekli yat, yok yok yatmak iyi değilmiş kalk dolaş, televizyonunaç bak şu kanalda tüp bebeği anlatıyolar izle( sanki hiç bişey bilmiyoruz tüp bebek hakkında) gibi yorumlara maruz kalıyoruz. Bebişini karnına al, pozitifi gör kalp atışını duy öyle söyle bence hakkında hayırlısı olsun canım, inşallah bu kez kucağımıza almak nasip olur

Bende yurtdisindayim ve aileler mecbur ogrendi genetik testler icin arkadaslarimada anlattim tup bebek yaptiranlara ama baya rahatsiz oluyor insan biyerden sonra destek guzel bisey ama cok fazla gelebiliyor insanlar sorulariyla kirmamak icin en iyisi soyleme tek guvenebildugin biri varsa yeterldir

Devamında nasıl olacak çok merak ediyorum. Tek embriyoyla benim gibi olan varmı aranızda kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…