- 28 Mayıs 2020
- 404
- 573
- 23
- 33
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #8.301
canım ona bı cevap vereyım dedım baktım akıl saglıgı yerınde degılKeşke bunları senin annen baban da düşünüp senin gibi birini yapmasalardı !! Boşuna oksijen israfısın
Siz embriyoyami genetik yaptırdınız eşli olarak kendinize mi?Sonucu eşime gönderdiler hep İngilizce yazıyordu tabiki anlamadık Kayınıma yolladık onunda süper olmasa bile akademik düzeyde İngilizcesi vardı biraz açıklama yaptı da ama doktorum her şey normal dedi benden sıvı alındı galiba hafif pembemsi bir sıvıydı
Anlaşmalı hastanede ki doktorun rapor çıkartabilir hem raporlu olursa yazdırmak için sürekli hastaneye gitmek zorunda kalmazsın pandemi den dolayı raporlu ilaçları yazdırmadaan eczaneden alabiliyorsun hem sana da kolaylık olur ( bir kere raporlu yazdırmak kaydı ile)Kızlar oksapar için nasıl rapor çıkartılıyor ? ÖZEL hastanede kadın doğum bölümü de çıkarır mı ? SGK ile anlaşmalı özel hastane .
Sağol canım .Haftaya gideceğim doktora da bir deneyim bakalım Çıkarır inşallahAnlaşmalı hastanede ki doktorun rapor çıkartabilir hem raporlu olursa yazdırmak için sürekli hastaneye gitmek zorunda kalmazsın pandemi den dolayı raporlu ilaçları yazdırmadaan eczaneden alabiliyorsun hem sana da kolaylık olur ( bir kere raporlu yazdırmak kaydı ile)
I87.2 venöz yetersizlik teşhisi ile rapor yazmıştı doktor bana. İyi oldu insallah çıkarırSağol canım .Haftaya gideceğim doktora da bir deneyim bakalım Çıkarır inşallah
Aynen kuzum çıkarır kendi dedi benim ki pozitif der demez rapor çıkaralım oksapar için dedi senin gideceğin doktor da çıkarırBenimde gittiğim doktor çıkarır o zaman dimi canım rica etsem
Kesinlikle öyle biriydi kafa yerinde değil ama tutamadım kendimi bendecanım ona bı cevap vereyım dedım baktım akıl saglıgı yerınde degıl
hıc sevgı gormemıs ınsan yerıne konmamıs ve duygulardan anlamayan bırı neyı ne kadar anlayabılır kı dedım bıraktım halıne
hahahhaha psikolojisi gitmiş
kuzum iste sabah dedim yaa rapor icin ilac raporu kan sulandirici icindi oksapar bulunamiyor 6 binlik var ama 5 gunluk ben 4 binlik olanini kullnuliyrm 4 luk olanida covit tedavisinde kullnildigi icin bulunmuyr ben enox kullaniyrum 4 binlik cunku belki gebeligin sonuna kadr kullnicam oksapari bulamamak strrse sokuyr beniSağol canım .Haftaya gideceğim doktora da bir deneyim bakalım Çıkarır inşallah
Gayet sakin ol hic belirtisi olmayanin sonucuda poztif cikabiliyor germe kendini strese sokma rabbi yesir velaatü assir rabbim temmim bil hayr de icinden sürekli allahim hakkimda hayrlisini nasip eyle de . rahat ol sıginagın rabbin ona sığın güven rabbimin izniyle güzel haberlerini bekliyoruzkızlar 2 saat sonra kan vermeye gıdecem ama oyle korkuyorum kı anlatamam ne vardı bıraz belırtı bende yasasaydım belkı ozamn bıraz daha umutlanırdım suan cok endıselı haldeyım
Bende 1 saat sonra muayeneye için gidecem sizin gibi endişeliyim inşaAllah Rabbim ikimizinde yüzünü güldürürkızlar 2 saat sonra kan vermeye gıdecem ama oyle korkuyorum kı anlatamam ne vardı bıraz belırtı bende yasasaydım belkı ozamn bıraz daha umutlanırdım suan cok endıselı haldeyım
Ben de sabah öğle akşam kimisi de günde 2 ymş bilmem ki belki kişiden kişiye değişiyodurBen sabah 2 akşam iki alıyorum niye acaba
Kız ben gece yemek yer öyle yatarım arada aç kalınca midem kendi kendini yiyo gibi oluyo hatta midem bulanıyo sabah kahvaltı yapmazsam. Ama hiç kilo alamıyorum ben zor bela 50 kilo oldum hep 48 kiloydumA gruplarının mide asidi azdır. yediklerini rahat sindiremezler. Yemekten 1 saat önce suyu kesmeniz lazım. Ve yemek arası, yemekten 1,5 2 saat sonra suya başlanmalı. Çünkü asit az, su da içince asit iyice seyreliyor. Bu sefer sindirim hepten yavaşlıyor. Gelsin kilolarkabızlık, gaz, şişkinlik. Hep ondan oluyor
4-5 tanesi gider siin 5. Güne inşallh. Benim de 7 döllenmeden 3 tane 5. Güne gittiKızlar dün 19 yumurtam toplanmıştı 11 i olgun yumurtaymış bugün 8 inde döllenme işareti varmış. İlk gün için bu sayı nasıl sizce?
Olmadım henüz. Benim de dondurulmuş okucak diye adet bekliyorum.Transfer oldunuz mu? Benim dondurulmuş olacak
Hayırlısı olsun cnm ben de senin gibiyim 2. Transfer hazırlığına başladım şimdi estrofem kullanıyorum. transfer ocak ortası gibi olucakMerhaba hanımlar, ben de ikinci tüp bebek denememle aranızdayım. Estradiole başladım, donmuş 5. gün embriyo transferi olucak Ocak ortası gibi. İlk deneme pozitifti ama kalbi gelişmeyince düştü. 4 yıldır deniyoruz, gerçekten artık çok yorulduğumu hissediyorum. Şu an da resmen hissiz bir haldeyim ne heyecan duyabiliyorum ne endişe. Umarım bol güzel haberler alırız
Son olarak bi sorum var; yurtdışında yaşıyorum ailem&arkadaşlarım (2 tane hariç) tüp bebek yaptırdığımızı bilmiyor. Bir yanım anlat diyor bi yanımda bu güç hiç yokSizce anlatmak iyi gelir mi yoksa sürekli soru sorulması beni iyice yıpratır mı?
Genetik herhalde senin kiKız ben gece yemek yer öyle yatarım arada aç kalınca midem kendi kendini yiyo gibi oluyo hatta midem bulanıyo sabah kahvaltı yapmazsam. Ama hiç kilo alamıyorum ben zor bela 50 kilo oldum hep 48 kiloydum53 kilo olsam tam olcak
Bir gün adet olabilirsem başlayacağız transfer hazırlıgınakofi ne yaptın kız transfer ne zaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?