Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Keşke bunları senin annen baban da düşünüp senin gibi birini yapmasalardı !! Boşuna oksijen israfısın
canım ona bı cevap vereyım dedım baktım akıl saglıgı yerınde degıl
hıc sevgı gormemıs ınsan yerıne konmamıs ve duygulardan anlamayan bırı neyı ne kadar anlayabılır kı dedım bıraktım halıne
hahahhaha psikolojisi gitmiş

Siz embriyoyami genetik yaptırdınız eşli olarak kendinize mi?

Kızlar oksapar için nasıl rapor çıkartılıyor ? ÖZEL hastanede kadın doğum bölümü de çıkarır mı ? SGK ile anlaşmalı özel hastane .
Anlaşmalı hastanede ki doktorun rapor çıkartabilir hem raporlu olursa yazdırmak için sürekli hastaneye gitmek zorunda kalmazsın pandemi den dolayı raporlu ilaçları yazdırmadaan eczaneden alabiliyorsun hem sana da kolaylık olur ( bir kere raporlu yazdırmak kaydı ile)

Sağol canım .Haftaya gideceğim doktora da bir deneyim bakalım Çıkarır inşallah

Kesinlikle öyle biriydi kafa yerinde değil ama tutamadım kendimi bende prim yapmaya çalışıyordu kendince

Sağol canım .Haftaya gideceğim doktora da bir deneyim bakalım Çıkarır inşallah
kuzum iste sabah dedim yaa rapor icin ilac raporu kan sulandirici icindi oksapar bulunamiyor 6 binlik var ama 5 gunluk ben 4 binlik olanini kullnuliyrm 4 luk olanida covit tedavisinde kullnildigi icin bulunmuyr ben enox kullaniyrum 4 binlik cunku belki gebeligin sonuna kadr kullnicam oksapari bulamamak strrse sokuyr beni

kızlar 2 saat sonra kan vermeye gıdecem ama oyle korkuyorum kı anlatamam ne vardı bıraz belırtı bende yasasaydım belkı ozamn bıraz daha umutlanırdım suan cok endıselı haldeyım
Gayet sakin ol hic belirtisi olmayanin sonucuda poztif cikabiliyor germe kendini strese sokma rabbi yesir velaatü assir rabbim temmim bil hayr de icinden sürekli allahim hakkimda hayrlisini nasip eyle de . rahat ol sıginagın rabbin ona sığın güven rabbimin izniyle güzel haberlerini bekliyoruz

kızlar 2 saat sonra kan vermeye gıdecem ama oyle korkuyorum kı anlatamam ne vardı bıraz belırtı bende yasasaydım belkı ozamn bıraz daha umutlanırdım suan cok endıselı haldeyım
Bende 1 saat sonra muayeneye için gidecem sizin gibi endişeliyim inşaAllah Rabbim ikimizinde yüzünü güldürür

Merhaba arkadaşlar size bir şey danışmak istiyorum içim içimi yiyor çok bilgim yok bu konularda eşimin sperm sayısı az morfoloji ve hareketlilikte bir problem yoktu tüp bebeğe karar verildi 23 yaşındayım bende herhangi görünen bir problem yok tüp bebek doktorumda muayene ettiğinde foliküllerimin iyi olduğunu sağlıklı olduğumu söyledi Bundan dolayı adetin 2.gününden itibaren gonal f 150 ml günlük bir doz vurulmamı istedi ve 6 gün sonraya randevu verdi kontrol için istediği sayıya boyuta gelirse 2 gün sonra toplama yapılacaktı yani adetimin 10.günü planda toplama olacaktı. Bugün kontrole gittiğimde sağ yumurtalığımda 6 tane 14 mm yumurta oluşmuş ve solda ve sağda daha tam olmamış geriden gelen yumurtalarımın olduğunu bundan dolayı 4 gün daha gonal f 150 menopur 150 ve çatlama önleyici Cetrotide kullanmamı istedi. Yani adetin 12.günü tekrar muayene edilip uygunsa 14.günü toplanacak. Dert ettiğim şey yolunda ilerlemeyen bir şeyler mi var 4 günde daha fazla yumurta oluşur mu istenilen olgunluğa gelir mi bir bilgim yok hemşirede net bir şey söyleyemedi başına böyle bir şey gelen var mı ilk başta az verildiği için yanlış mi gidiyor bazı şeyler lütfen fikir verin bana

Kız ben gece yemek yer öyle yatarım arada aç kalınca midem kendi kendini yiyo gibi oluyo hatta midem bulanıyo sabah kahvaltı yapmazsam. Ama hiç kilo alamıyorum ben zor bela 50 kilo oldum hep 48 kiloydum 53 kilo olsam tam olcak

Hayırlısı olsun cnm ben de senin gibiyim 2. Transfer hazırlığına başladım şimdi estrofem kullanıyorum. transfer ocak ortası gibi olucak ilki pozitifti ama kimyasal ile sonuçlandı. Sen iki transfer arası ne kadar süre dinlendin ben 2. Adette başladım doktor 3 veya 4 de başlayalım istersen kafan rahat olur. Diblenşrsin demişti ama ben hazırım diyince başladık

Genetik herhalde senin ki tiroidler fazla mı çalışıyor yoksa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…