Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Cok sagol canım Allah razı olsun

yumurtaların hepsi aynı ölçüde ilerlemez zaten .benmde tedavimde geriden gelen yumurtalarım vardı ve sonrasında onlarda gelişti olağan bir durum.4günde gelişebilir ve toplanabilir bunu sıkıntı etmene hiç gerek yok

Bir gün adet olabilirsem başlayacağız transfer hazırlıgına hala adet bekliyor bu gariban senin minikler de 9. Haftaya girmiş maşallah
Gecikti mi senin adetin yanlış mi hatırlıyorum 14 15 aralık gibi olacaktın sanki
Çok şükür senin güzel haberlerini bekliyoruz en kısa zamanda

Ben de bu ara çok giremedim bacım. Bebişler iyi çok şükür büyüyorlar inşallah böyle devam eder.
Senin için de ayrıca çok çok sevindim dualarımdasın biliyorsun
Hangi aşamadasın şu an kaçıncı günün?
Inşallah bu sefer sağlıklı bi pozitif olacak

Hadi Ya ben bi Sorayım bakalım canım zaten benim elimde 2 kutu var şimdilik olmazsa normal alırım

Teşekkür ederim cevabınız için tek bana böyle oldu gibi düşünceye kapıldım

İnşallah sağ salim kucağına alırsın ben malesef kürtaj oldum

Yok anacım ona d abaktırdım bişey çıkmamıştı annemin çok çalışıyor gerçi ama bilemedim şu yiyip yiyip kilo alamayanlar varya o gıcık tiplerdenim ben de
Götür yavrum götür benim yerime de ben çok dikkat ediyorum. 4 5'ten sonra ağzıma lokma sürmüyorum da şu dönem yiyorum sıkıntıdan

Gecikti mi senin adetin yanlış mi hatırlıyorum 14 15 aralık gibi olacaktın sanki
Çok şükür senin güzel haberlerini bekliyoruz en kısa zamanda
O nasıl hafızadır öyle yigidim evet 14 olucaktım hala yok. Söktürücü kullaniyorum. Bugün 5. Günüm ilaç içeli.

Yolunda gitmeyen bişey yok endişelenme geriden gelen yumurtaların muhtemelen büyümesini takip edecektir ona göre toplamaya karar verecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…