- 18 Kasım 2020
- 6.455
- 8.009
- 128
- 34
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #8.321
Huhuu nasılsın nasıl gidiyor bebişler nasıl inşallah herşey yolundadır çok giremedim o yüzden habersizim çoğu kişidenkofi ne yaptın kız transfer ne zaman?
Yok anacım ona d abaktırdım bişey çıkmamıştı annemin çok çalışıyor gerçi ama bilemedim şu yiyip yiyip kilo alamayanlar varya o gıcık tiplerdenim ben deGenetik herhalde senin kitiroidler fazla mı çalışıyor yoksa?
Amin inşallahBende 1 saat sonra muayeneye için gidecem sizin gibi endişeliyim inşaAllah Rabbim ikimizinde yüzünü güldürür
Cok sagol canım Allah razı olsunGayet sakin ol hic belirtisi olmayanin sonucuda poztif cikabiliyor germe kendini strese sokma rabbi yesir velaatü assir rabbim temmim bil hayr de icinden sürekli allahim hakkimda hayrlisini nasip eyle de . rahat ol sıginagın rabbin ona sığın güven rabbimin izniyle güzel haberlerini bekliyoruz
yumurtaların hepsi aynı ölçüde ilerlemez zaten .benmde tedavimde geriden gelen yumurtalarım vardı ve sonrasında onlarda gelişti olağan bir durum.4günde gelişebilir ve toplanabilir bunu sıkıntı etmene hiç gerek yokMerhaba arkadaşlar size bir şey danışmak istiyorum içim içimi yiyor çok bilgim yok bu konularda eşimin sperm sayısı az morfoloji ve hareketlilikte bir problem yoktu tüp bebeğe karar verildi 23 yaşındayım bende herhangi görünen bir problem yok tüp bebek doktorumda muayene ettiğinde foliküllerimin iyi olduğunu sağlıklı olduğumu söyledi Bundan dolayı adetin 2.gününden itibaren gonal f 150 ml günlük bir doz vurulmamı istedi ve 6 gün sonraya randevu verdi kontrol için istediği sayıya boyuta gelirse 2 gün sonra toplama yapılacaktı yani adetimin 10.günü planda toplama olacaktı. Bugün kontrole gittiğimde sağ yumurtalığımda 6 tane 14 mm yumurta oluşmuş ve solda ve sağda daha tam olmamış geriden gelen yumurtalarımın olduğunu bundan dolayı 4 gün daha gonal f 150 menopur 150 ve çatlama önleyici Cetrotide kullanmamı istedi. Yani adetin 12.günü tekrar muayene edilip uygunsa 14.günü toplanacak. Dert ettiğim şey yolunda ilerlemeyen bir şeyler mi var 4 günde daha fazla yumurta oluşur mu istenilen olgunluğa gelir mi bir bilgim yok hemşirede net bir şey söyleyemedi başına böyle bir şey gelen var mı ilk başta az verildiği için yanlış mi gidiyor bazı şeyler lütfen fikir verin bana
Gecikti mi senin adetin yanlış mi hatırlıyorum 14 15 aralık gibi olacaktın sankiBir gün adet olabilirsem başlayacağız transfer hazırlıgınahala adet bekliyor bu gariban senin minikler de 9. Haftaya girmiş maşallah
Ben de bu ara çok giremedim bacım. Bebişler iyi çok şükür büyüyorlar inşallah böyle devam eder.Huhuu nasılsın nasıl gidiyor bebişler nasıl inşallah herşey yolundadır çok giremedim o yüzden habersizim çoğu kişidenben de transfer hazırlığına başladım ocağın ortası gibi falan olur nasipse
Hadi Ya ben bi Sorayım bakalım canım zaten benim elimde 2 kutu var şimdilik olmazsa normal alırımkuzum iste sabah dedim yaa rapor icin ilac raporu kan sulandirici icindi oksapar bulunamiyor 6 binlik var ama 5 gunluk ben 4 binlik olanini kullnuliyrm 4 luk olanida covit tedavisinde kullnildigi icin bulunmuyr ben enox kullaniyrum 4 binlik cunku belki gebeligin sonuna kadr kullnicam oksapari bulamamak strrse sokuyr beni
4-5 tanesi gider siin 5. Güne inşallh. Benim de 7 döllenmeden 3 tane 5. Güne gitti
Sadece bana yapıldı ama embriyoya biyopsi yapıldı gerçekten Ercan baştu iyi bir doktor İnş tutunur benim de hepimizin deSiz embriyoyami genetik yaptırdınız eşli olarak kendinize mi?
naptn cnmCok sagol canım Allah razı olsun
Senin test sonuçları nasıl çıktı mıHadi Ya ben bi Sorayım bakalım canım zaten benim elimde 2 kutu var şimdilik olmazsa normal alırım
İnş pozitif bir haberle gelir 9 ay sonra da bebişini sağlıcakla eline alırsınkızlar 2 saat sonra kan vermeye gıdecem ama oyle korkuyorum kı anlatamam ne vardı bıraz belırtı bende yasasaydım belkı ozamn bıraz daha umutlanırdım suan cok endıselı haldeyım
Teşekkür ederim cevabınız için tek bana böyle oldu gibi düşünceye kapıldımyumurtaların hepsi aynı ölçüde ilerlemez zaten .benmde tedavimde geriden gelen yumurtalarım vardı ve sonrasında onlarda gelişti olağan bir durum.4günde gelişebilir ve toplanabilir bunu sıkıntı etmene hiç gerek yok
Yok cnm herkeste aynı bazı yumurtalar erken bazıları geç gelişir zaten drun dozu arttırmış diğerleride büyürTeşekkür ederim cevabınız için tek bana böyle oldu gibi düşünceye kapıldım
İnşaAllah Allah razı olsunYok cnm herkeste aynı bazı yumurtalar erken bazıları geç gelişir zaten drun dozu arttırmış diğerleride büyürinşlh hepside döllenir güzel embryoların olur
İnşallah sağ salim kucağına alırsınCanim benimde 6+2 de basladi kanamam bildigin kanamaydi bir hafta leke leke devam etti bende 7+2 deyim bugun kontrolden geldim cok sukur hersey yolunda ama yine olabilir dedi doktor 12.haftaya kadar cok dikkat edeceksin dedi düşük riski bendede var Rabbim korusun.. ama o kahve lekeler eski kanamalardan kalan kanlar dedi olabilir dedi
Götür yavrum götür benim yerime deYok anacım ona d abaktırdım bişey çıkmamıştı annemin çok çalışıyor gerçi ama bilemedim şu yiyip yiyip kilo alamayanlar varya o gıcık tiplerdenim ben de
O nasıl hafızadır öyle yigidimGecikti mi senin adetin yanlış mi hatırlıyorum 14 15 aralık gibi olacaktın sanki
Çok şükür senin güzel haberlerini bekliyoruz en kısa zamanda
Uzuldum canim Rabbim sabrini versin inslalah kacinci haftada neden kurtaj oldunİnşallah sağ salim kucağına alırsınben malesef kürtaj oldum
Yolunda gitmeyen bişey yok endişelenme geriden gelen yumurtaların muhtemelen büyümesini takip edecektir ona göre toplamaya karar verecektir.Merhaba arkadaşlar size bir şey danışmak istiyorum içim içimi yiyor çok bilgim yok bu konularda eşimin sperm sayısı az morfoloji ve hareketlilikte bir problem yoktu tüp bebeğe karar verildi 23 yaşındayım bende herhangi görünen bir problem yok tüp bebek doktorumda muayene ettiğinde foliküllerimin iyi olduğunu sağlıklı olduğumu söyledi Bundan dolayı adetin 2.gününden itibaren gonal f 150 ml günlük bir doz vurulmamı istedi ve 6 gün sonraya randevu verdi kontrol için istediği sayıya boyuta gelirse 2 gün sonra toplama yapılacaktı yani adetimin 10.günü planda toplama olacaktı. Bugün kontrole gittiğimde sağ yumurtalığımda 6 tane 14 mm yumurta oluşmuş ve solda ve sağda daha tam olmamış geriden gelen yumurtalarımın olduğunu bundan dolayı 4 gün daha gonal f 150 menopur 150 ve çatlama önleyici Cetrotide kullanmamı istedi. Yani adetin 12.günü tekrar muayene edilip uygunsa 14.günü toplanacak. Dert ettiğim şey yolunda ilerlemeyen bir şeyler mi var 4 günde daha fazla yumurta oluşur mu istenilen olgunluğa gelir mi bir bilgim yok hemşirede net bir şey söyleyemedi başına böyle bir şey gelen var mı ilk başta az verildiği için yanlış mi gidiyor bazı şeyler lütfen fikir verin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?