Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Ay maşallah hep böyle güzel güzel bğyüsünler. Allah razı olsun canım ben eherkese dua ediyorum ben daha 3. Günümdeyim estrofem başladım p çarşamba günü muayeneye çağırdı tekrardan gidicem. İnşallah bu sefer pozitif olur

O nasıl hafızadır öyle yigidim evet 14 olucaktım hala yok. Söktürücü kullaniyorum. Bugün 5. Günüm ilaç içeli.
Au ne bileyim normalde evlilik yıldönümümü unuturum senin adet tarihini unutmamışım
Bir sorun yoktur inşallah niye gecikmiş? Bir şey dedi mi doktor?

Götür yavrum götür benim yerime de ben çok dikkat ediyorum. 4 5'ten sonra ağzıma lokma sürmüyorum da şu dönem yiyorum sıkıntıdan
Kız ben açlıktan geberirim akşam 7 de akşam yemeğini yiyorum Bi de yatarken çok aç okursam tost yapıyom heee heheh kilo da almak istiyom ama çok zor. Boşver ye bak kendine can boğazdan gelir

Kuzum pozitif olsun ama sağlıkla ilerlesin önemli olan o
Inşallah bi defa hersey çok güzel olacak bana haber ver mutlaka pazartesi rahim kaç cm olmuş durumlar ne

Kuzum pozitif olsun ama sağlıkla ilerlesin önemli olan o
Inşallah bi defa hersey çok güzel olacak bana haber ver mutlaka pazartesi rahim kaç cm olmuş durumlar ne
Ay doğru dedin valla pozitif değil de sağlıkla ilerlemesi önemli o duyguyu tatmış biri olarakdan. Geçen sordum ilk defa yüzyüze geldik doktorla dedim bunlardan korkuyorum kimyasal için yok dedi her embriyonun yapısı farklı korkma dedi. Aynen bende merak ediyorum çarşamba ne diyecek bakalım. Hemen haber vericem sana inşallah yolunda gider. Aslında bu gittiğimde doktor 3. Ya da 4. Adetle gel dinlen falan dedi. Dedim tutunma a riski olur mu şimdi yapsak dedim yok ne alakası var kafa olarak hazır olursun şimdi hazırım diyorsan başlayalım dedi ki bu 2. Adetti zaten ben de hazırdım dünden napim insan bekleyemiyorki

Kız o ne ya 3. 4. adet utanmasa kocanı askere gönder gelince yapalım diyecek

Yok hayatım her sey gayet normal ilacın dozu az gelmiş sadece 6 gün değil de 2 3 gün sonra baksaydı yine 10.gün opu yapılabilirdi.
Önemli olan zaten yumurtanın kaçıncı gün toplandığı değil rahat ol her sey yolunda. Zaten herkese söylüyorum ultrasonra görünenden daha fazla yumurta toplanıyor opuda. Yani sana 6 dediyse en az 8 yumurta toplarlar.
Bazen tek döngüde 2 kez opu yapıldığı bile oluyor geriden gelen yumurtaları daha sonra topluyorlar. Yumurta sayın da gayet iyi inşallah kaliteli embriyoların olur

Çok ilginç tutunmayı bırakmış ama beta yüksek bunun için bisey demedi mi

Çok ilginç tutunmayı bırakmış ama beta yüksek bunun için bisey demedi mi
Beta düşmüş ya onu diyor ilaçla duruyormuş oda ona kalsa bırak ilacı dedi bilmiyorum sevincim kursağımda kaldı hemen dondurulmuş var mı diye soruyor gönlüm olsun üzüldüm diye pazartesi kan ver dedi kısacası

Bekle bakalım sen yine dikkat et kendine. Bende kalbi durmuş bebek bozulmuştu o yüzden bekletmemiştim. İnşallah canım sürpriz yapar sana

Bekle bakalım sen yine dikkat et kendine. Bende kalbi durmuş bebek bozulmuştu o yüzden bekletmemiştim. İnşallah canım sürpriz yapar sana
Yatıyorum zaten elimden gelen neyse yapıyorun gerisi Rabbime kalmış artık napalım benim de diğeri bozulmuştu kese düşürdük yine aynı şeyleri yaşamak yoruyor inşaAllah canım dediğin gibi olur

Kız o ne ya 3. 4. adet utanmasa kocanı askere gönder gelince yapalım diyecek
Ya sorma çok üzüldüm öyle diyince ocak adeti ya da şubat adeti olmuş oluyor yani bende ayın sonunda adet olduğuma göre martı buluyordu. Bu kadar hazır olamıcak bişey yok. Doktor hani çok hormon alındı vs. Dedi ama doktor benim ne güçte olduğumu daha bilmiyo ki kafa olarak canımı sokmasınlar vücudumu çarmağa gerebilirler yani töbe töbe.

Şaka maka nelere katlandık bir gün beklemek bile zulüm geliyor insana ama onlar için normal işte bizim kadar önemsemiyorlar. Herhangi bir sorun yoksa beklemeye de gerek yok valla hazırsan en iyisini yapmışsın bir an önce başlamakla

Aynen çok zor geliyo valla. Hazırım ilk adette de alsa giderdim zaten. Bugün rüyamda kaset testlerden yapıyodum çift çizgi kıpkırmızı çıkıyordu aa dedim ne kadarda kırmızı beta iyi demekki öteki silikti çok diyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…