- 18 Kasım 2020
- 6.455
- 8.009
- 128
- 34
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #8.341
Ay maşallah hep böyle güzel güzel bğyüsünler. Allah razı olsun canım ben eherkese dua ediyorumBen de bu ara çok giremedim bacım. Bebişler iyi çok şükür büyüyorlar inşallah böyle devam eder.
Senin için de ayrıca çok çok sevindim dualarımdasın biliyorsun
Hangi aşamadasın şu an kaçıncı günün?
Inşallah bu sefer sağlıklı bi pozitif olacak
Au ne bileyim normalde evlilik yıldönümümü unuturum senin adet tarihini unutmamışımO nasıl hafızadır öyle yigidimevet 14 olucaktım hala yok. Söktürücü kullaniyorum. Bugün 5. Günüm ilaç içeli.
Kız ben açlıktan geberirim akşam 7 de akşam yemeğini yiyorum Bi de yatarken çok aç okursam tost yapıyom heee hehehGötür yavrum götür benim yerime deben çok dikkat ediyorum. 4 5'ten sonra ağzıma lokma sürmüyorum da şu dönem yiyorum sıkıntıdan
Kuzum pozitif olsun ama sağlıkla ilerlesin önemli olan oAy maşallah hep böyle güzel güzel bğyüsünler. Allah razı olsun canım ben eherkese dua ediyorumben daha 3. Günümdeyim estrofem başladım p çarşamba günü muayeneye çağırdı tekrardan gidicem. İnşallah bu sefer pozitif olur
Ben sadece haftada bir gun primolut depot vuruluyorum, ama hergun progrestron fitili kullaniyorumProgestan canim her gun vuruluyorum. Bugun 22.ci igne olacak daha da 3 ay kullanacakmisim
Primolut depot mu?3 ay dolana kadar devam
Ay doğru dedin valla pozitif değil de sağlıkla ilerlemesi önemli o duyguyu tatmış biri olarakdan. Geçen sordum ilk defa yüzyüze geldik doktorla dedim bunlardan korkuyorum kimyasal için yok dedi her embriyonun yapısı farklı korkma dedi. Aynen bende merak ediyorum çarşamba ne diyecek bakalım. Hemen haber vericem sanaKuzum pozitif olsun ama sağlıkla ilerlesin önemli olan o
Inşallah bi defa hersey çok güzel olacak bana haber ver mutlaka pazartesi rahim kaç cm olmuş durumlar ne
Kız o ne ya 3. 4. adet utanmasa kocanı askere gönder gelince yapalım diyecekAy doğru dedin valla pozitif değil de sağlıkla ilerlemesi önemli o duyguyu tatmış biri olarakdan. Geçen sordum ilk defa yüzyüze geldik doktorla dedim bunlardan korkuyorum kimyasal için yok dedi her embriyonun yapısı farklı korkma dedi. Aynen bende merak ediyorum çarşamba ne diyecek bakalım. Hemen haber vericem sanainşallah yolunda gider. Aslında bu gittiğimde doktor 3. Ya da 4. Adetle gel dinlen falan dedi. Dedim tutunma a riski olur mu şimdi yapsak dedim yok ne alakası var kafa olarak hazır olursun şimdi hazırım diyorsan başlayalım dedi ki bu 2. Adetti zaten ben de hazırdım dünden napim insan bekleyemiyorki
Naptın canım doktora gittin ne dedi.İnşaAllah beni endişelendiren düşen değerler yarın belli olacak İnşaAllah hayırlı haberlerle gelebilirim
Olumlu konuşmadı tutunmayı bırakmış çok az birşey tutuyor dedi ilacı bırakalım vücut atsın dedi ben kötü olunca birde beta düşmemiş ama belki toparlar falan bişeler dedim tabi için rahat etsin o zaman pazartesi kan ver ona göre bakalım dediNaptın canım doktora gittin ne dedi.
Yok hayatım her sey gayet normal ilacın dozu az gelmiş sadece 6 gün değil de 2 3 gün sonra baksaydı yine 10.gün opu yapılabilirdi.Merhaba arkadaşlar size bir şey danışmak istiyorum içim içimi yiyor çok bilgim yok bu konularda eşimin sperm sayısı az morfoloji ve hareketlilikte bir problem yoktu tüp bebeğe karar verildi 23 yaşındayım bende herhangi görünen bir problem yok tüp bebek doktorumda muayene ettiğinde foliküllerimin iyi olduğunu sağlıklı olduğumu söyledi Bundan dolayı adetin 2.gününden itibaren gonal f 150 ml günlük bir doz vurulmamı istedi ve 6 gün sonraya randevu verdi kontrol için istediği sayıya boyuta gelirse 2 gün sonra toplama yapılacaktı yani adetimin 10.günü planda toplama olacaktı. Bugün kontrole gittiğimde sağ yumurtalığımda 6 tane 14 mm yumurta oluşmuş ve solda ve sağda daha tam olmamış geriden gelen yumurtalarımın olduğunu bundan dolayı 4 gün daha gonal f 150 menopur 150 ve çatlama önleyici Cetrotide kullanmamı istedi. Yani adetin 12.günü tekrar muayene edilip uygunsa 14.günü toplanacak. Dert ettiğim şey yolunda ilerlemeyen bir şeyler mi var 4 günde daha fazla yumurta oluşur mu istenilen olgunluğa gelir mi bir bilgim yok hemşirede net bir şey söyleyemedi başına böyle bir şey gelen var mı ilk başta az verildiği için yanlış mi gidiyor bazı şeyler lütfen fikir verin bana
Çok ilginç tutunmayı bırakmış ama beta yüksek bunun için bisey demedi miOlumlu konuşmadı tutunmayı bırakmış çok az birşey tutuyor dedi ilacı bırakalım vücut atsın dedi ben kötü olunca birde beta düşmemiş ama belki toparlar falan bişeler dedim tabi için rahat etsin o zaman pazartesi kan ver ona göre bakalım dedi
Beta düşmüş ya onu diyor ilaçla duruyormuş oda ona kalsa bırak ilacı dedi bilmiyorum sevincim kursağımda kaldı hemen dondurulmuş var mı diye soruyor gönlüm olsun üzüldüm diye pazartesi kan ver dedi kısacasıÇok ilginç tutunmayı bırakmış ama beta yüksek bunun için bisey demedi mi
Bekle bakalım sen yine dikkat et kendine. Bende kalbi durmuş bebek bozulmuştu o yüzden bekletmemiştim. İnşallahOlumlu konuşmadı tutunmayı bırakmış çok az birşey tutuyor dedi ilacı bırakalım vücut atsın dedi ben kötü olunca birde beta düşmemiş ama belki toparlar falan bişeler dedim tabi için rahat etsin o zaman pazartesi kan ver ona göre bakalım dedi
Yatıyorum zaten elimden gelen neyse yapıyorun gerisi Rabbime kalmış artık napalım benim de diğeri bozulmuştu kese düşürdük yine aynı şeyleri yaşamak yoruyor inşaAllah canım dediğin gibi olurBekle bakalım sen yine dikkat et kendine. Bende kalbi durmuş bebek bozulmuştu o yüzden bekletmemiştim. İnşallahcanım sürpriz yapar sana
Ya sorma çok üzüldüm öyle diyince ocak adeti ya da şubat adeti olmuş oluyor yani bende ayın sonunda adet olduğuma göre martı buluyordu. Bu kadar hazır olamıcak bişey yok. Doktor hani çok hormon alındı vs. Dedi ama doktor benim ne güçte olduğumu daha bilmiyo ki kafa olarak canımı sokmasınlar vücudumu çarmağa gerebilirler yaniKız o ne ya 3. 4. adet utanmasa kocanı askere gönder gelince yapalım diyecek
4 bucuk haftalıktı kanamam oldu kesen bozulmuş dedi doktor sonrada betam falan düştüUzuldum canim Rabbim sabrini versin inslalah kacinci haftada neden kurtaj oldun
Şaka maka nelere katlandık bir gün beklemek bile zulüm geliyor insana ama onlar için normal işte bizim kadar önemsemiyorlar. Herhangi bir sorun yoksa beklemeye de gerek yok valla hazırsan en iyisini yapmışsın bir an önce başlamaklaYa sorma çok üzüldüm öyle diyince ocak adeti ya da şubat adeti olmuş oluyor yani bende ayın sonunda adet olduğuma göre martı buluyordu. Bu kadar hazır olamıcak bişey yok. Doktor hani çok hormon alındı vs. Dedi ama doktor benim ne güçte olduğumu daha bilmiyo ki kafa olarak canımı sokmasınlar vücudumu çarmağa gerebilirler yanitöbe töbe.
Aynen çok zor geliyo valla. Hazırım ilk adette de alsa giderdim zaten. Bugün rüyamda kaset testlerden yapıyodum çift çizgi kıpkırmızı çıkıyordu aa dedim ne kadarda kırmızı beta iyi demekkiŞaka maka nelere katlandık bir gün beklemek bile zulüm geliyor insana ama onlar için normal işte bizim kadar önemsemiyorlar. Herhangi bir sorun yoksa beklemeye de gerek yok valla hazırsan en iyisini yapmışsın bir an önce başlamakla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?