Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Sadece bana yapıldı ama embriyoya biyopsi yapıldı gerçekten Ercan baştu iyi bir doktor İnş tutunur benim de hepimizin de
Pembemsi sıvı alındı dediginiz embriyoya yapılan biyopsi miydi Türkiye'deki yaptılar yoksa biyopsi İspanya ya falanmi gitti

Bana da verilen ilaçların aynısını tekrar iki gün boyunca kullanmamı istemişlerdir yani normal bir durum

Selam kızlar,ben de 2. Transfer hazırlığındayim inşallah. Haftaya Çarşamba dondurulmuş 5. Gün embriyosu transfer edilecek. İlk denemem düşükle sonuçlanmıştı. Şimdi progestan dex 25, progestan kapsül, estrofem ve balik yağı kullanıyorum. Transfer sonrası da oksapar baslayacaz bir de jel. Bunların dışında kullandığınız bir ilaç var mı acaba?

Pembemsi sıvı alındı dediginiz embriyoya yapılan biyopsi miydi Türkiye'deki yaptılar yoksa biyopsi İspanya

Pembemsi sıvı alındı dediginiz embriyoya yapılan biyopsi miydi Türkiye'deki yaptılar yoksa biyopsi İspanya ya falanmi gitti
Hayır embriyoya yapılan biyopsi ye dair bilgim yok nasıl yapıldı sadece acıbadem den aradılar bir embriyonuz biyopsi yapıldı diğerleri yapılmadan donduruldu diye bilgi gelmişti o zaman, rahmimden alınan sıvı pembeydi ve genetik test yapıldı ama Türkçe yazı değildi yabancıydı yazısı

Coraspin

Dekort prograf coraspin dex yerine proluton ve prolutex

Au ne bileyim normalde evlilik yıldönümümü unuturum senin adet tarihini unutmamışım
Bir sorun yoktur inşallah niye gecikmiş? Bir şey dedi mi doktor?
Msj attım sadece o da söktürücü verdi. Ben 1 kutu estrofemi bitirmiştim. Sonra testim pozitif çıktı ya, onun etkisi herhalde. Östrojen adet olmayı engelliyormuş. Ilk kez başıma geldi böyle birşey anormal birşey ama böyle bi durumda normal herhalde.

yaaaa ;(çok üzüldüm bu kdr emek veriyoruz ama birde bu sonucu almak üzücü ama nasip değilmiş işte eşininde seninde üzülmesi normal umarım en kısa zamnda toparlanırsnz

Sizin dediğiniz rahimden sıvı alınması cd56 diye bir test var o sanırsam şuan ne asamadasiniz

bu olmadı, bidahakine olur inşaallah.

Ahhhh canimmm be burda herkes seni okadar iyi anlıyorki eminim üzülme demek faydasız rabbim kolaylık versin varsa dondurulmuş devam edin

Gerçekten ne desek boş çok üzüldüm Allahım daha güzel sevinçlerle unuttursun bu acılarınızı inşallah

Hayırlı olur inşallah az kalmış test gününüze kaçıncı gün embriyosu? Birde estroferm.oksapar falan kullaniyormusunuz?
Ya ben ve eşim 5 gün ve dondurulmuş olsun istedik benim estrofem sabah 2 akşam 2, progestan fitil günde üç defa, progestan iğne, oksapar, coraspin, bunları kullanıyorum şuan yarın oksapar son kez kullanacağım
Hayırlı olur inşallah az kalmış test gününüze kaçıncı gün embriyosu? Birde estroferm.oksapar falan kullaniyormusunuz?

İnşallah olumlu olur tatlım rabbim yüzünü guldursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…