- 23 Ekim 2020
- 4.028
- 4.759
- 83
- 35
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #8.361
Evet tatlım aynen öyle kardeş gibi yasayrukDoğru sen de bitkisel hayattasım dimidr bize rahim dinlendirme zamanı bile yasak koymuştu
Pembemsi sıvı alındı dediginiz embriyoya yapılan biyopsi miydi Türkiye'deki yaptılar yoksa biyopsi İspanya ya falanmi gittiSadece bana yapıldı ama embriyoya biyopsi yapıldı gerçekten Ercan baştu iyi bir doktor İnş tutunur benim de hepimizin de
Bana da verilen ilaçların aynısını tekrar iki gün boyunca kullanmamı istemişlerdir yani normal bir durumyumurtaların hepsi aynı ölçüde ilerlemez zaten .benmde tedavimde geriden gelen yumurtalarım vardı ve sonrasında onlarda gelişti olağan bir durum.4günde gelişebilir ve toplanabilir bunu sıkıntı etmene hiç gerek yok
Pembemsi sıvı alındı dediginiz embriyoya yapılan biyopsi miydi Türkiye'deki yaptılar yoksa biyopsi İspanya
Hayır embriyoya yapılan biyopsi ye dair bilgim yok nasıl yapıldı sadece acıbadem den aradılar bir embriyonuz biyopsi yapıldı diğerleri yapılmadan donduruldu diye bilgi gelmişti o zaman, rahmimden alınan sıvı pembeydi ve genetik test yapıldı ama Türkçe yazı değildi yabancıydı yazısıPembemsi sıvı alındı dediginiz embriyoya yapılan biyopsi miydi Türkiye'deki yaptılar yoksa biyopsi İspanya ya falanmi gitti
CoraspinSelam kızlar,ben de 2. Transfer hazırlığındayim inşallah. Haftaya Çarşamba dondurulmuş 5. Gün embriyosu transfer edilecek. İlk denemem düşükle sonuçlanmıştı. Şimdi progestan dex 25, progestan kapsül, estrofem ve balik yağı kullanıyorum. Transfer sonrası da oksapar baslayacaz bir de jel. Bunların dışında kullandığınız bir ilaç var mı acaba?
Dekort prograf coraspin dex yerine proluton ve prolutexSelam kızlar,ben de 2. Transfer hazırlığındayim inşallah. Haftaya Çarşamba dondurulmuş 5. Gün embriyosu transfer edilecek. İlk denemem düşükle sonuçlanmıştı. Şimdi progestan dex 25, progestan kapsül, estrofem ve balik yağı kullanıyorum. Transfer sonrası da oksapar baslayacaz bir de jel. Bunların dışında kullandığınız bir ilaç var mı acaba?
Msj attım sadece o da söktürücü verdi. Ben 1 kutu estrofemi bitirmiştim. Sonra testim pozitif çıktı ya, onun etkisi herhalde. Östrojen adet olmayı engelliyormuş. Ilk kez başıma geldi böyle birşeyAu ne bileyim normalde evlilik yıldönümümü unuturum senin adet tarihini unutmamışım
Bir sorun yoktur inşallah niye gecikmiş? Bir şey dedi mi doktor?
yaaaa ;(çok üzüldüm bu kdr emek veriyoruz ama birde bu sonucu almak üzücü ama nasip değilmiş işte eşininde seninde üzülmesi normal umarım en kısa zamnda toparlanırsnzHerkese ıyı aksamlar kızlar burada hamileyim diye bagırmayı cok isterdim fakat sonuc negatif bugun 10. Gündü kan testi yaptırdım 1.58 cıktı deger. Rabbım kımseye yasatmasın bu anı cok zor ilk kez esimin agladıgını gordum kendımı saymıyorum bile
Sizin dediğiniz rahimden sıvı alınması cd56 diye bir test var o sanırsam şuan ne asamadasinizHayır embriyoya yapılan biyopsi ye dair bilgim yok nasıl yapıldı sadece acıbadem den aradılar bir embriyonuz biyopsi yapıldı diğerleri yapılmadan donduruldu diye bilgi gelmişti o zaman, rahmimden alınan sıvı pembeydi ve genetik test yapıldı ama Türkçe yazı değildi yabancıydı yazısı
Transferin 9 günüSizin dediğiniz rahimden sıvı alınması cd56 diye bir test var o sanırsam şuan ne asamadasiniz
Herkese ıyı aksamlar kızlar burada hamileyim diye bagırmayı cok isterdim fakat sonuc negatif bugun 10. Gündü kan testi yaptırdım 1.58 cıktı deger. Rabbım kımseye yasatmasın bu anı cok zor ilk kez esimin agladıgını gordum kendımı saymıyorum bile
Hayırlı olur inşallah az kalmış test gününüze kaçıncı gün embriyosu? Birde estroferm.oksapar falan kullaniyormusunuz?Transferin 9 günü
Ahhhh canimmm be burda herkes seni okadar iyi anlıyorki eminim üzülme demek faydasız rabbim kolaylık versin varsa dondurulmuş devam edinHerkese ıyı aksamlar kızlar burada hamileyim diye bagırmayı cok isterdim fakat sonuc negatif bugun 10. Gündü kan testi yaptırdım 1.58 cıktı deger. Rabbım kımseye yasatmasın bu anı cok zor ilk kez esimin agladıgını gordum kendımı saymıyorum bile
Gerçekten ne desek boş çok üzüldüm Allahım daha güzel sevinçlerle unuttursun bu acılarınızı inşallahHerkese ıyı aksamlar kızlar burada hamileyim diye bagırmayı cok isterdim fakat sonuc negatif bugun 10. Gündü kan testi yaptırdım 1.58 cıktı deger. Rabbım kımseye yasatmasın bu anı cok zor ilk kez esimin agladıgını gordum kendımı saymıyorum bile
Normal canim yumurtalarin 18 19 olunca catlatiyorlar sonra 36 saat sonra toplama oluyor ama mutlaka belirli bir seviyeyi bekliyor doktorlar endiselenme hayirlisi olsun insh yavrunuza kavusursunuzTeşekkür ederim cevabınız için tek bana böyle oldu gibi düşünceye kapıldım
Ya ben ve eşim 5 gün ve dondurulmuş olsun istedik benim estrofem sabah 2 akşam 2, progestan fitil günde üç defa, progestan iğne, oksapar, coraspin, bunları kullanıyorum şuan yarın oksapar son kez kullanacağımHayırlı olur inşallah az kalmış test gününüze kaçıncı gün embriyosu? Birde estroferm.oksapar falan kullaniyormusunuz?
Hayırlı olur inşallah az kalmış test gününüze kaçıncı gün embriyosu? Birde estroferm.oksapar falan kullaniyormusunuz?
İnşallah olumlu olur tatlım rabbim yüzünü guldursunYa ben ve eşim 5 gün ve dondurulmuş olsun istedik benim estrofem sabah 2 akşam 2, progestan fitil günde üç defa, progestan iğne, oksapar, coraspin, bunları kullanıyorum şuan yarın oksapar son kez kullanacağım
Amin inş senin ve burdaki herkesin İnş Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasınİnşallah olumlu olur tatlım rabbim yüzünü guldursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?