- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #8.381
Allahim tez zamanda yavrunuza kavustursunHerkese ıyı aksamlar kızlar burada hamileyim diye bagırmayı cok isterdim fakat sonuc negatif bugun 10. Gündü kan testi yaptırdım 1.58 cıktı deger. Rabbım kımseye yasatmasın bu anı cok zor ilk kez esimin agladıgını gordum kendımı saymıyorum bile
Amin inşallah canımAmin inş senin ve burdaki herkesin İnş Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
Üzüldüm canin Rabbin sabir versin aratmadan inslalah kucağını doldurdun4 bucuk haftalıktı kanamam oldu kesen bozulmuş dedi doktor sonrada betam falan düştü
allahim aniden hic ummadigin bir anda mucizeni nasip etsin cnm emek vermeden olur versin insallahhHerkese ıyı aksamlar kızlar burada hamileyim diye bagırmayı cok isterdim fakat sonuc negatif bugun 10. Gündü kan testi yaptırdım 1.58 cıktı deger. Rabbım kımseye yasatmasın bu anı cok zor ilk kez esimin agladıgını gordum kendımı saymıyorum bile
Elimizden geleni yapıyoruz ama nasipte öte geçemiyoruz Rabbim ne derse o olur senin kaçıncı denemeydi dinecek merak etmeHepinizden Allah razı olsuncanlarım
Tek tek cevap yazamadım kusura bakmayın. Elbet dinecek uzuntu sımdı daha taze rabbim buyuk Allaha sıgındık vardır vakti
Canım ya Allah İnş emeğini boşa çıkarmaz bu defa olmadı İnş ikinci denemen tutarHerkese ıyı aksamlar kızlar burada hamileyim diye bagırmayı cok isterdim fakat sonuc negatif bugun 10. Gündü kan testi yaptırdım 1.58 cıktı deger. Rabbım kımseye yasatmasın bu anı cok zor ilk kez esimin agladıgını gordum kendımı saymıyorum bile
ProlutexPrimolut depot mu?
Artışım iyi canım çok şükürSenin test sonuçları nasıl çıktı mı
Canım çok üzüldüm ,ama daha ilk denemen acını yaşa hemen toparlan .Bak benim 3.transfeirmde tuttu .Nasip yani , dondurulmuşların varsa bir kaç ay sonra tekrar dene , olacak inşallahHerkese ıyı aksamlar kızlar burada hamileyim diye bagırmayı cok isterdim fakat sonuc negatif bugun 10. Gündü kan testi yaptırdım 1.58 cıktı deger. Rabbım kımseye yasatmasın bu anı cok zor ilk kez esimin agladıgını gordum kendımı saymıyorum bile
Ay hadi inşallah bana mutlaka haber ver bak dua edecem ona göre günü şaşmasın transfer günü falanAynen çok zor geliyo valla. Hazırım ilk adette de alsa giderdim zaten. Bugün rüyamda kaset testlerden yapıyodum çift çizgi kıpkırmızı çıkıyordu aa dedim ne kadarda kırmızı beta iyi demekkiöteki silikti çok diyodum
İnş ya Allah emeğini boşa çıkarmasınArtışım iyi canım çok şükür
Başımıza gelmeyen şey kaldı mı ki bu süreçte... Adet gecikmesine de beklemekten başka çare yok ya ona sinir oluyorum.Msj attım sadece o da söktürücü verdi. Ben 1 kutu estrofemi bitirmiştim. Sonra testim pozitif çıktı ya, onun etkisi herhalde. Östrojen adet olmayı engelliyormuş. Ilk kez başıma geldi böyle birşeyanormal birşey ama böyle bi durumda normal herhalde.
Nasip gerçekten bugun doktor açık açık neden tutmuyor bilmiyorum dedi 3.deneme olumsuza gidiyor birde son denemeden önce laporoskopi histereskopi ameliyatı oldum ona rağmen olmuyor bugun eşime de dediğim gibi ben beceremedim anne olmayıCanım çok üzüldüm ,ama daha ilk denemen acını yaşa hemen toparlan .Bak benim 3.transfeirmde tuttu .Nasip yani , dondurulmuşların varsa bir kaç ay sonra tekrar dene , olacak inşallah
Yani canım nasip olmayınca doktorlarda açıklama yapamıyor malesef .Dua etmekten başka yapabileceğimiz birşey yokNasip gerçekten bugun doktor açık açık neden tutmuyor bilmiyorum dedi 3.deneme olumsuza gidiyor birde son denemeden önce laporoskopi histereskopi ameliyatı oldum ona rağmen olmuyor bugun eşime de dediğim gibi ben beceremedim anne olmayı
Tek dondurulmuş embriyo kaldı hep çift transfer edildi olmadı tek şansla nasıl olacak hiç bilmiyorumYani canım nasip olmayınca doktorlarda açıklama yapamıyor malesef .Dua etmekten başka yapabileceğimiz birşey yokÖyle deme lütfen hepimiz en güzel anneler olayı hakediyoruz
Benim de öyle oldu canım, ikinciyi deneyeceğim, senin var mı dondurulmuşun4 bucuk haftalıktı kanamam oldu kesen bozulmuş dedi doktor sonrada betam falan düştü
Ne alakası var canım ya niye beceremeyesin bebeğini çöpe atanlar becermismi oluyor anneliği? Yanlış düşünüyorsun rabbim herkese bir sınav veriyor bizimki buNasip gerçekten bugun doktor açık açık neden tutmuyor bilmiyorum dedi 3.deneme olumsuza gidiyor birde son denemeden önce laporoskopi histereskopi ameliyatı oldum ona rağmen olmuyor bugun eşime de dediğim gibi ben beceremedim anne olmayı
Geçmiş olsun canım benim, hepimizin başından geçiyor bu sıkıntılar, üzüntümüzü yaşayıp yeni tedavilere başlıyoruz, yıkılmıyoruz bebelerimiz için savaşıyoruzHepinizden Allah razı olsuncanlarım
Tek tek cevap yazamadım kusura bakmayın. Elbet dinecek uzuntu sımdı daha taze rabbim buyuk Allaha sıgındık vardır vakti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?