Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Allahim tez zamanda yavrunuza kavustursun dogru zamanda vericektir canim uzme kendini

allahim aniden hic ummadigin bir anda mucizeni nasip etsin cnm emek vermeden olur versin insallahh

Canım ya Allah İnş emeğini boşa çıkarmaz bu defa olmadı İnş ikinci denemen tutar

Canım çok üzüldüm ,ama daha ilk denemen acını yaşa hemen toparlan .Bak benim 3.transfeirmde tuttu .Nasip yani , dondurulmuşların varsa bir kaç ay sonra tekrar dene , olacak inşallah

Ay hadi inşallah bana mutlaka haber ver bak dua edecem ona göre günü şaşmasın transfer günü falan
Bu sefer çift koydurcan dimi ayy inşallah ikisi de tutar beraber ikiz annesi oluruz

Başımıza gelmeyen şey kaldı mı ki bu süreçte... Adet gecikmesine de beklemekten başka çare yok ya ona sinir oluyorum.
Kaç güne gelirmiş ilaçla bir sey söyledi mi o konuda?

Canım çok üzüldüm ,ama daha ilk denemen acını yaşa hemen toparlan .Bak benim 3.transfeirmde tuttu .Nasip yani , dondurulmuşların varsa bir kaç ay sonra tekrar dene , olacak inşallah
Nasip gerçekten bugun doktor açık açık neden tutmuyor bilmiyorum dedi 3.deneme olumsuza gidiyor birde son denemeden önce laporoskopi histereskopi ameliyatı oldum ona rağmen olmuyor bugun eşime de dediğim gibi ben beceremedim anne olmayı

Yani canım nasip olmayınca doktorlarda açıklama yapamıyor malesef .Dua etmekten başka yapabileceğimiz birşey yok Öyle deme lütfen hepimiz en güzel anneler olayı hakediyoruz

Ne alakası var canım ya niye beceremeyesin bebeğini çöpe atanlar becermismi oluyor anneliği? Yanlış düşünüyorsun rabbim herkese bir sınav veriyor bizimki bu

Olumsuz transferden sonra kaç ay beklemek gerek yeniden transfer için 1adet yeterlimi?

Hepinizden Allah razı olsun canlarım
Tek tek cevap yazamadım kusura bakmayın. Elbet dinecek uzuntu sımdı daha taze rabbim buyuk Allaha sıgındık vardır vakti
Geçmiş olsun canım benim, hepimizin başından geçiyor bu sıkıntılar, üzüntümüzü yaşayıp yeni tedavilere başlıyoruz, yıkılmıyoruz bebelerimiz için savaşıyoruz kucağımıza alıp kokularını içimize çekince hepsini unutacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…