- 29 Ekim 2019
- 2.316
- 3.864
- 83
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #8.401
Hiç belli olmaz canım benim, sırasını bekliyor belki o can bulacak karnında inşallah, her embriyo birbirinden farklıTek dondurulmuş embriyo kaldı hep çift transfer edildi olmadı tek şansla nasıl olacak hiç bilmiyorum
Öyle imtihan diyip yola devam diyoruz ama biz eşimle kimseye söylemedik tüp bebeği maddi manevi yordu ve son tek embriyo kaldı eşim oda olmazsa bu son dedi olmayınca elden bişe gelmiyor kafada bir sürü şey dönüyor Rabbim büyükNe alakası var canım ya niye beceremeyesin bebeğini çöpe atanlar becermismi oluyor anneliği? Yanlış düşünüyorsun rabbim herkese bir sınav veriyor bizimki bu
İnşaAllah son umut son şansHiç belli olmaz canım benim, sırasını bekliyor belki o can bulacak karnında inşallah, her embriyo birbirinden farklı
Evet ya çok bunaltıcıBaşımıza gelmeyen şey kaldı mı ki bu süreçte... Adet gecikmesine de beklemekten başka çare yok ya ona sinir oluyorum.
Kaç güne gelirmiş ilaçla bir sey söyledi mi o konuda?
Evet var mart gibi olacak sanırım benmdeBenim de öyle oldu canım, ikinciyi deneyeceğim, senin var mı dondurulmuşun
Başka çaremiz varmı?bizimde kimse bilmiyor herşeyi kendimiz yapmaya çalışıyoruz bu süreç herkes için çok zor bizde maddi manevi bitik durumdayiz bazen okadar zorlanıyorum ki bende gorumcemin cocugu için doğum gününde falan hediye almaya gidiyoruz mağazaya daha hiç kendine almak nasip olmamisken başkasının cocuguna bebek kıyafeti beğenip hediye etmek ne kadar acı aslında...Öyle imtihan diyip yola devam diyoruz ama biz eşimle kimseye söylemedik tüp bebeği maddi manevi yordu ve son tek embriyo kaldı eşim oda olmazsa bu son dedi olmayınca elden bişe gelmiyor kafada bir sürü şey dönüyor Rabbim büyük
Kaçıncı denemeniz?Öyle imtihan diyip yola devam diyoruz ama biz eşimle kimseye söylemedik tüp bebeği maddi manevi yordu ve son tek embriyo kaldı eşim oda olmazsa bu son dedi olmayınca elden bişe gelmiyor kafada bir sürü şey dönüyor Rabbim büyük
Benimki geliyo tey teyyyEvet ya çok bunaltıcı1 hafta 10 güne gelir dedi. 5 gün oldu kullanalı. Bakalim bekliyoruz kuzu kuzu
Aynen bizimde öyle başkasının çocuğu sevip avunuyoruz ya da aman eli boş gitmeyelim şunu bunu alalım derken zamanda geçiyor yıllar geride kalıyor bakıyorsun eşinle oturup duruyorsun vardır bir hayır deyip hayata devam ediyorsun bazen işte benim bugun olduğum gibi duygu patlaması oluyorBaşka çaremiz varmı?bizimde kimse bilmiyor herşeyi kendimiz yapmaya çalışıyoruz bu süreç herkes için çok zor bizde maddi manevi bitik durumdayiz bazen okadar zorlanıyorum ki bende gorumcemin cocugu için doğum gününde falan hediye almaya gidiyoruz mağazaya daha hiç kendine almak nasip olmamisken başkasının cocuguna bebek kıyafeti beğenip hediye etmek ne kadar acı aslında...
Canım İnan hiç belli olmuyor .Ben 6 ay içinde ikinci tedavime başladım başka merkezde yeniden yumurtalarım toplandı düşün yani .Diğer tedavimde 2 embriyom vardı olmamıştıTek dondurulmuş embriyo kaldı hep çift transfer edildi olmadı tek şansla nasıl olacak hiç bilmiyorum
Bu 3. Denemeydi doktor bugun düşer dedi tek dondurulmuş kaldı onuda ne zaman yaparız bilmem 4 olacak onunlaKaçıncı denemeniz?
Çok iyi anlıyorum ama sakın anneniligi beceremiyorum deme insan bazen böyle boşluğa umutsuzluğa düşüyor kaç yıllık evlisin ve nerde yaptirmistin tedaviniAynen bizimde öyle başkasının çocuğu sevip avunuyoruz ya da aman eli boş gitmeyelim şunu bunu alalım derken zamanda geçiyor yıllar geride kalıyor bakıyorsun eşinle oturup duruyorsun vardır bir hayır deyip hayata devam ediyorsun bazen işte benim bugun olduğum gibi duygu patlaması oluyor
Benim 3defa çift embriyo transfer edildi şimdi tek kaldı tek embriyo bölünüp ikiz bile oluyormuş ama bize denk gelir mi bilmemCanım İnan hiç belli olmuyor .Ben 6 ay içinde ikinci tedavime başladım başka merkezde yeniden yumurtalarım toplandı düşün yani .Diğer tedavimde 2 embriyom vardı olmamıştı
4 son olur inşallah bilinen rahatsızlığının varmı sebepsiz infertilitemiBu 3. Denemeydi doktor bugun düşer dedi tek dondurulmuş kaldı onuda ne zaman yaparız bilmem 4 olacak onunla
5 yıl bitti 6.yıldan gidiyoruz benim ilk 2 deneme başka yerde şimdi ki deneme başka yerde konyada yaptırdımÇok iyi anlıyorum ama sakın anneniligi beceremiyorum deme insan bazen böyle boşluğa umutsuzluğa düşüyor kaç yıllık evlisin ve nerde yaptirmistin tedavini
Yok şükür genetik herşey bakıldı bugun doktor bile inan sebebini bilmiyorum neden tutmuyor dedi bundan da anlıyorum ki Allah ol demeyince olmuyor4 son olur inşallah bilinen rahatsızlığının varmı sebepsiz infertilitemi
Rabbim nasip ederse olur insallah o tek kalan tutunur belki kaçıncı gün embriyosu5 yıl bitti 6.yıldan gidiyoruz benim ilk 2 deneme başka yerde şimdi ki deneme başka yerde konyada yaptırdım
İnşaAllah umudum o kaldı sadece 5.gün embriyosuRabbim nasip ederse olur insallah o tek kalan tutunur belki kaçıncı gün embriyosu
Süper ne zaman basliyacaksintransfer tedavisineİnşaAllah umudum o kaldı sadece 5.gün embriyosu
Kız daha diğeri düşmedi şuan hamileyim sorsan ama düşecek bekliyoruz diğerine ne zaman hazır olurum bilmiyorum kafa ondan gidik benimSüper ne zaman basliyacaksintransfer tedavisine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?