Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Ne alakası var canım ya niye beceremeyesin bebeğini çöpe atanlar becermismi oluyor anneliği? Yanlış düşünüyorsun rabbim herkese bir sınav veriyor bizimki bu
Öyle imtihan diyip yola devam diyoruz ama biz eşimle kimseye söylemedik tüp bebeği maddi manevi yordu ve son tek embriyo kaldı eşim oda olmazsa bu son dedi olmayınca elden bişe gelmiyor kafada bir sürü şey dönüyor Rabbim büyük

Başımıza gelmeyen şey kaldı mı ki bu süreçte... Adet gecikmesine de beklemekten başka çare yok ya ona sinir oluyorum.
Kaç güne gelirmiş ilaçla bir sey söyledi mi o konuda?
Evet ya çok bunaltıcı 1 hafta 10 güne gelir dedi. 5 gün oldu kullanalı. Bakalim bekliyoruz kuzu kuzu

Başka çaremiz varmı?bizimde kimse bilmiyor herşeyi kendimiz yapmaya çalışıyoruz bu süreç herkes için çok zor bizde maddi manevi bitik durumdayiz bazen okadar zorlanıyorum ki bende gorumcemin cocugu için doğum gününde falan hediye almaya gidiyoruz mağazaya daha hiç kendine almak nasip olmamisken başkasının cocuguna bebek kıyafeti beğenip hediye etmek ne kadar acı aslında...

Kaçıncı denemeniz?

Aynen bizimde öyle başkasının çocuğu sevip avunuyoruz ya da aman eli boş gitmeyelim şunu bunu alalım derken zamanda geçiyor yıllar geride kalıyor bakıyorsun eşinle oturup duruyorsun vardır bir hayır deyip hayata devam ediyorsun bazen işte benim bugun olduğum gibi duygu patlaması oluyor

Tek dondurulmuş embriyo kaldı hep çift transfer edildi olmadı tek şansla nasıl olacak hiç bilmiyorum
Canım İnan hiç belli olmuyor .Ben 6 ay içinde ikinci tedavime başladım başka merkezde yeniden yumurtalarım toplandı düşün yani .Diğer tedavimde 2 embriyom vardı olmamıştı

Çok iyi anlıyorum ama sakın anneniligi beceremiyorum deme insan bazen böyle boşluğa umutsuzluğa düşüyor kaç yıllık evlisin ve nerde yaptirmistin tedavini

Canım İnan hiç belli olmuyor .Ben 6 ay içinde ikinci tedavime başladım başka merkezde yeniden yumurtalarım toplandı düşün yani .Diğer tedavimde 2 embriyom vardı olmamıştı
Benim 3defa çift embriyo transfer edildi şimdi tek kaldı tek embriyo bölünüp ikiz bile oluyormuş ama bize denk gelir mi bilmem

Çok iyi anlıyorum ama sakın anneniligi beceremiyorum deme insan bazen böyle boşluğa umutsuzluğa düşüyor kaç yıllık evlisin ve nerde yaptirmistin tedavini
5 yıl bitti 6.yıldan gidiyoruz benim ilk 2 deneme başka yerde şimdi ki deneme başka yerde konyada yaptırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…