- 23 Ekim 2020
- 4.028
- 4.759
- 83
- 35
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #8.421
Hı işte onu sordum ne kadar ara vermek gerekliymiş vücut kaç ah icinde toparlanıyormus hakkında hayırlısı olsunKız daha diğeri düşmedi şuan hamileyim sorsan ama düşecek bekliyoruz diğerine ne zaman hazır olurum bilmiyorum kafa ondan gidik benimdoktor bugun vucüt atsın ilaçı bırak deyince
İnşaAllah 5 6 ay dedi ama siz daha fazla beklemek isterseniz size kalmış dediHı işte onu sordum ne kadar ara vermek gerekliymiş vücut kaç ah icinde toparlanıyormus hakkında hayırlısı olsun
O arada kendiliğinden olsun inşallahİnşaAllah 5 6 ay dedi ama siz daha fazla beklemek isterseniz size kalmış dedi
Ah inşaAllah ameliyat olunca eşim dedi aslında gel 3 4 ay bekleyim olur bak ameliyat oldun diye ben zaman geçiyor diye dinlemedim şimdi mecbur beklicez umarım olurO arada kendiliğinden olsun inşallah
Ne için olmuştum ameliyat bundada vardır bı hayır neden olmasınAh inşaAllah ameliyat olunca eşim dedi aslında gel 3 4 ay bekleyim olur bak ameliyat oldun diye ben zaman geçiyor diye dinlemedim şimdi mecbur beklicez umarım olur
Sol tüp kapalıydı onu açtılar birde t rahimmiş onu düzeltiler inşaAllah olur bak ümitlendim şimdiNe için olmuştum ameliyat bundada vardır bı hayır neden olmasın
Olmasi için gereken tedavi yapılmış işte esindede sorun yoksa olur t rahim hsgdemi çıktı görüntüsü varmı atabirmisin bana benim rahimdede cökukluk varmış kıyas yapacağımSol tüp kapalıydı onu açtılar birde t rahimmiş onu düzeltiler inşaAllah olur bak ümitlendim şimdi
Sorun yok şükür eşimde de hsg de çıktı görüntü yok canım o zaman verdiler ameliyat olunca attım bendeOlmasi için gereken tedavi yapılmış işte esindede sorun yoksa olur t rahim hsgdemi çıktı görüntüsü varmı atabirmisin bana benim rahimdede cökukluk varmış kıyas yapacağım
Tamam canımSorun yok şükür eşimde de hsg de çıktı görüntü yok canım o zaman verdiler ameliyat olunca attım bende
Çok üzüldüm canımHerkese ıyı aksamlar kızlar burada hamileyim diye bagırmayı cok isterdim fakat sonuc negatif bugun 10. Gündü kan testi yaptırdım 1.58 cıktı deger. Rabbım kımseye yasatmasın bu anı cok zor ilk kez esimin agladıgını gordum kendımı saymıyorum bile
Gözün aydın beybiBenimki geliyo tey teyyy
Çok su iç bide sulandırılmış sirkeyle yap arada tuvalet sonrası temizliğiniIdrar yolu enfeksiyonuna ne iyi gelir kizlar?
Sağol balım dünden geleceğini tahmin ettim estrofermmi stokladimGözün aydın beybi
Cok sagol canimÇok su iç bide sulandırılmış sirkeyle yap arada tuvalet sonrası temizliğini
Çok ama çık üzüldüm. Aynı gün aynı duyguları yaşadık. Benım 8. Gün 26 çıkan beta değerim 10. Gün olan dün 10’a düşmüşHerkese ıyı aksamlar kızlar burada hamileyim diye bagırmayı cok isterdim fakat sonuc negatif bugun 10. Gündü kan testi yaptırdım 1.58 cıktı deger. Rabbım kımseye yasatmasın bu anı cok zor ilk kez esimin agladıgını gordum kendımı saymıyorum bile
Günaydın ben hamilelik belirtileriniz nasıl başladı yardımcı olmanızı istiyorum biraz aydınlatır mısınızAu ne bileyim normalde evlilik yıldönümümü unuturum senin adet tarihini unutmamışım
Bir sorun yoktur inşallah niye gecikmiş? Bir şey dedi mi doktor?
Yaaa bitanesinn sen sen duanı unutmazsında ben haber vermeyi unutur muyum. Koşa koşa haber vercemAy hadi inşallah bana mutlaka haber ver bak dua edecem ona göre günü şaşmasın transfer günü falan
Bu sefer çift koydurcan dimi ayy inşallah ikisi de tutar beraber ikiz annesi oluruz
Günaydın canım amin inşallahHanımlar yeniyilin ilk sabahindan herkese günaydın rabbim bu yılda hepimize sağlık huzur evlat versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?