Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Kız daha diğeri düşmedi şuan hamileyim sorsan ama düşecek bekliyoruz diğerine ne zaman hazır olurum bilmiyorum kafa ondan gidik benim doktor bugun vucüt atsın ilaçı bırak deyince
Hı işte onu sordum ne kadar ara vermek gerekliymiş vücut kaç ah icinde toparlanıyormus hakkında hayırlısı olsun

Ah inşaAllah ameliyat olunca eşim dedi aslında gel 3 4 ay bekleyim olur bak ameliyat oldun diye ben zaman geçiyor diye dinlemedim şimdi mecbur beklicez umarım olur
Ne için olmuştum ameliyat bundada vardır bı hayır neden olmasın

Sol tüp kapalıydı onu açtılar birde t rahimmiş onu düzeltiler inşaAllah olur bak ümitlendim şimdi
Olmasi için gereken tedavi yapılmış işte esindede sorun yoksa olur t rahim hsgdemi çıktı görüntüsü varmı atabirmisin bana benim rahimdede cökukluk varmış kıyas yapacağım

Olmasi için gereken tedavi yapılmış işte esindede sorun yoksa olur t rahim hsgdemi çıktı görüntüsü varmı atabirmisin bana benim rahimdede cökukluk varmış kıyas yapacağım
Sorun yok şükür eşimde de hsg de çıktı görüntü yok canım o zaman verdiler ameliyat olunca attım bende

Çok üzüldüm canım Allah büyük, herşeyin hayırlısı.

Çok ama çık üzüldüm. Aynı gün aynı duyguları yaşadık. Benım 8. Gün 26 çıkan beta değerim 10. Gün olan dün 10’a düşmüş. Bugün de bir test yapıp ilaçları bırakıp bırakmamaya karar verecek dr’um. Bir an önce toparlayalım canım yeniden başlamak için. Benim dondurulmuşta yok en baştan başlayacağız. İnşallah yüzümz güler

Ay hadi inşallah bana mutlaka haber ver bak dua edecem ona göre günü şaşmasın transfer günü falan
Bu sefer çift koydurcan dimi ayy inşallah ikisi de tutar beraber ikiz annesi oluruz
Yaaa bitanesinn sen sen duanı unutmazsında ben haber vermeyi unutur muyum. Koşa koşa haber vercem her günü söylicem sana ikiz annesi duası alayım 2 katı şansım olur belki evet bu sefer 2 konulacak inşallah tutar ikiz annesi olarak sana katılırım gerçi kaynanam ikiz istemiyormuş tek istiyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…