- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.864
- 528
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #8.441
Transfer olduktan hemen sonra gazım başladı ve hiç geçmedi. Ben hareketsizliğe yordum ama hala gazım var mesela. Bir de kasıklarımda batma oldu hep o da hala devam ediyor. 6.gün idrarda 9.gün kanda pozitif gördüm çok şükür.Günaydın ben hamilelik belirtileriniz nasıl başladı yardımcı olmanızı istiyorum biraz aydınlatır mısınız
O kendine tek transfer ettirsin mademYaaa bitanesinn sen sen duanı unutmazsında ben haber vermeyi unutur muyum. Koşa koşa haber vercemher günü söylicem sana ikiz annesi duası alayım 2 katı şansım olur belki evet bu sefer 2 konulacak inşallah tutar ikiz annesi olarak sana katılırım gerçi kaynanam ikiz istemiyormuş tek istiyormuş
Hmm anladım ya merak ettiğim bide mesela ilkinde tutmadı donmus yumurta var onu yransfer ettiğinde de mi yine bı tüp bebek fiyatı aliyolar 9400 e yaptırıyoruz şu an ekstralar harici 2.sefer de yine bu şekilde yüklü mü ödüyoruz hocaya soracağım pazartesi ama merak ediyorumGenç olmak ne demek biliyor musun? Kaliteli yumurta ve sperm. Çok çok avantajlısın. Hiç karamsar olunacak bi pozisyonda değilsin. Embriyoların kaçıncı güne gittigine bağlı canım. Embriyo sayısı az olursa 3. Gün transfer ediyolar. 5. Güne gitmek riskli olduğu için. Ikisi de Allah'ın takdir ettiği gibi sonuçlanıyor. Fazla embriyo oluşmasının avantajı, dondurma imkanın oluyor. Tedaviye en baştan başlamak zorunda kalmıyorsun.
Ya inşallah bı an önce transfer olabilirsiniz kucağınıza alirsiniz çok geçmiş olsunBenim embriyolarım donduruldu. Transfer olmak için adet olmayı bekliyorum canım. Benim dr'um taze transfer önermiyor. O yüzden bekledim 1 âdet suresi. Sonradan da covid oldum. Mecbur 1 ay daha ertelendi. Karantinadaydim. Şimdi 3. Adeti olursam transfer olucam inşaallah
Ah ahaha ay süpersin ne güldümO kendine tek transfer ettirsin mademay sanki kendi doğurup bakacak tövbe
Ya çok güzel bir sey ama ikiz tutunca başka dertler de çıkıyor bu defa erken doğumu düşünüyorsun prematüre olurlarsa ne yaparım diye düşünüyorsun.Ah ahaha ay süpersin ne güldümherkes zevkini keyfini söylüyor benim canım gidiyo ruhum gidiyo en iyi biz bizi anlarız kimsenin umrunda değil valla. İnsanın sinirine dokunuyo neden kendilerinde hak bulurlar bilmem
Canımm, üzülmeyin siz destek olun birbirinize. İleriyi düşünün zamanı değilmiş, kısmet değilmiş. Sonrasına odaklan canım. Ümidini kesme çok zor gerçekten biliyorum ama elden birşey gelmiyor işte. Ya daha kötü olsaydı. Ya tutsaydı sonra sorun oşsaydı daha kötü değilmiydi. Öyle düşün. Ne yaparsan yap olmayınca olmuyor işte.Herkese ıyı aksamlar kızlar burada hamileyim diye bagırmayı cok isterdim fakat sonuc negatif bugun 10. Gündü kan testi yaptırdım 1.58 cıktı deger. Rabbım kımseye yasatmasın bu anı cok zor ilk kez esimin agladıgını gordum kendımı saymıyorum bile
Ay doğru diyorsun ben de Bi yandan korkmuyor değilim hani ortada bişey yok ama her ihtimali düşünüyorum sen de çok haklısın. Sigaradan uzak dur aman ha. Ben hiç kullanmadım sigara ama eşim içiyor o da mutfakta içiyo ama yine de kızıyorum balkona çıksın diye şimdi soğuk diye çıkmıyodaYa çok güzel bir sey ama ikiz tutunca başka dertler de çıkıyor bu defa erken doğumu düşünüyorsun prematüre olurlarsa ne yaparım diye düşünüyorsun.
Ben sigara içerdim önceden şimdi eşimle tartışıyorum evde içme bebekler prematüre olursa ciğerlerinin oksijene ihtiyacı var diye düşün
Ama bu zorlukları yaşayacak olan biziz anneler de kaynanalar da gelir maksimum birer ay yanında kalır gider. Cocuk sorumluluk torun ödül demişler o yüzden gel sev git arkadaş benim işime karışmaanneme karşı da tavrım aynı doğumdan önce tayin istemeyi düşünüyoruz mesela ben kimseye güvenerek bu yola çıkmadım onun da bilinmesini istiyorum.
Bize hamilelikten önce annelik güncellemesi geldi hayatım o yüzden içindeki sesi dinle
Olsun kızlar. Ne yapıyoruz hemen toparlanıp önümüze bakıyoruz.Çok ama çık üzüldüm. Aynı gün aynı duyguları yaşadık. Benım 8. Gün 26 çıkan beta değerim 10. Gün olan dün 10’a düşmüş. Bugün de bir test yapıp ilaçları bırakıp bırakmamaya karar verecek dr’um. Bir an önce toparlayalım canım yeniden başlamak için. Benim dondurulmuşta yok en baştan başlayacağız. İnşallah yüzümz güler
AA senin ilaçlardan kuzum o zaman. Bekle elbet olacaksın ya sabır diyelim ilaçlar bütün dengeyi bozuyor adet gününü mü bozmayacakMsj attım sadece o da söktürücü verdi. Ben 1 kutu estrofemi bitirmiştim. Sonra testim pozitif çıktı ya, onun etkisi herhalde. Östrojen adet olmayı engelliyormuş. Ilk kez başıma geldi böyle birşeyanormal birşey ama böyle bi durumda normal herhalde.
Geçmiş olsun üzülme başa ne geliyorsa vardır Bi sebebi Bi dahakine olur inşallah. Var mı başka dondurulmuşHerkese ıyı aksamlar kızlar burada hamileyim diye bagırmayı cok isterdim fakat sonuc negatif bugun 10. Gündü kan testi yaptırdım 1.58 cıktı deger. Rabbım kımseye yasatmasın bu anı cok zor ilk kez esimin agladıgını gordum kendımı saymıyorum bile
Üzülme canım benim toparlan hemen önüne bak dondurulmuştu olsa güzel olurdu ama olsun imkan varsa en baştan başlarsın ne yapalım yumurta sperm oldukça umutta vardır. Benimde değer pozitifi sonradan düşmüştü tabi sevinç yarıda kalıyor ama sende kimyasal olmuşsun demekki bu sık görünen birşey canınız sağolsun Bi dahaki daha hayırlıymış demekki öyle düşünÇok ama çık üzüldüm. Aynı gün aynı duyguları yaşadık. Benım 8. Gün 26 çıkan beta değerim 10. Gün olan dün 10’a düşmüş. Bugün de bir test yapıp ilaçları bırakıp bırakmamaya karar verecek dr’um. Bir an önce toparlayalım canım yeniden başlamak için. Benim dondurulmuşta yok en baştan başlayacağız. İnşallah yüzümz güler
Selam cnm. Negatif sonrası bu ilk adetin miSelamm kızlar herkese iyi senelerrr.
Bende bugün regl oldum, doktoruma yazdım. Yarın biz sana haber vereceğiz dedi. Muayeneye çağırmadı. Bu ay bekleyecek mi acaba ya.Keşke hemen başlasa tekrar tedaviye ben öncekin den daha hazır hissediyordum kendimi ya
Bugün söktürücünün son günü. 4 gün içinde olurum ben de. Yetişemedim sanaSağol balım dünden geleceğini tahmin ettim estrofermmi stokladimbugün asistana söyleyeceğim ne yapmam gerek diye daha gelmedi mi senin keşke gelse aynı gün transfer olsbilseydik
Yok canım sadece transfer ücreti ödeniyorHmm anladım ya merak ettiğim bide mesela ilkinde tutmadı donmus yumurta var onu yransfer ettiğinde de mi yine bı tüp bebek fiyatı aliyolar 9400 e yaptırıyoruz şu an ekstralar harici 2.sefer de yine bu şekilde yüklü mü ödüyoruz hocaya soracağım pazartesi ama merak ediyorum
Inşaallah canım ben de dört göz bekliyorum bakalımYa inşallah bı an önce transfer olabilirsiniz kucağınıza alirsiniz çok geçmiş olsun
Kaderim söktürücünün son günü bugün. 3,4 güne gelir artık herhalde bi zahmetAA senin ilaçlardan kuzum o zaman. Bekle elbet olacaksın ya sabır diyelim ilaçlar bütün dengeyi bozuyor adet gününü mü bozmayacak
Niye 4.gunden önce olmazmiymis?olsun bakalım gonlumuz birBugün söktürücünün son günü. 4 gün içinde olurum ben de. Yetişemedim sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?