Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Günaydın ben hamilelik belirtileriniz nasıl başladı yardımcı olmanızı istiyorum biraz aydınlatır mısınız
Transfer olduktan hemen sonra gazım başladı ve hiç geçmedi. Ben hareketsizliğe yordum ama hala gazım var mesela. Bir de kasıklarımda batma oldu hep o da hala devam ediyor. 6.gün idrarda 9.gün kanda pozitif gördüm çok şükür.

O kendine tek transfer ettirsin madem ay sanki kendi doğurup bakacak tövbe

Hmm anladım ya merak ettiğim bide mesela ilkinde tutmadı donmus yumurta var onu yransfer ettiğinde de mi yine bı tüp bebek fiyatı aliyolar 9400 e yaptırıyoruz şu an ekstralar harici 2.sefer de yine bu şekilde yüklü mü ödüyoruz hocaya soracağım pazartesi ama merak ediyorum

Ya inşallah bı an önce transfer olabilirsiniz kucağınıza alirsiniz çok geçmiş olsun

O kendine tek transfer ettirsin madem ay sanki kendi doğurup bakacak tövbe
Ah ahaha ay süpersin ne güldüm herkes zevkini keyfini söylüyor benim canım gidiyo ruhum gidiyo en iyi biz bizi anlarız kimsenin umrunda değil valla. İnsanın sinirine dokunuyo neden kendilerinde hak bulurlar bilmem

Ah ahaha ay süpersin ne güldüm herkes zevkini keyfini söylüyor benim canım gidiyo ruhum gidiyo en iyi biz bizi anlarız kimsenin umrunda değil valla. İnsanın sinirine dokunuyo neden kendilerinde hak bulurlar bilmem
Ya çok güzel bir sey ama ikiz tutunca başka dertler de çıkıyor bu defa erken doğumu düşünüyorsun prematüre olurlarsa ne yaparım diye düşünüyorsun.
Ben sigara içerdim önceden şimdi eşimle tartışıyorum evde içme bebekler prematüre olursa ciğerlerinin oksijene ihtiyacı var diye düşün
Ama bu zorlukları yaşayacak olan biziz anneler de kaynanalar da gelir maksimum birer ay yanında kalır gider. Cocuk sorumluluk torun ödül demişler o yüzden gel sev git arkadaş benim işime karışma anneme karşı da tavrım aynı doğumdan önce tayin istemeyi düşünüyoruz mesela ben kimseye güvenerek bu yola çıkmadım onun da bilinmesini istiyorum.
Bize hamilelikten önce annelik güncellemesi geldi hayatım o yüzden içindeki sesi dinle

Canımm, üzülmeyin siz destek olun birbirinize. İleriyi düşünün zamanı değilmiş, kısmet değilmiş. Sonrasına odaklan canım. Ümidini kesme çok zor gerçekten biliyorum ama elden birşey gelmiyor işte. Ya daha kötü olsaydı. Ya tutsaydı sonra sorun oşsaydı daha kötü değilmiydi. Öyle düşün. Ne yaparsan yap olmayınca olmuyor işte.

Ay doğru diyorsun ben de Bi yandan korkmuyor değilim hani ortada bişey yok ama her ihtimali düşünüyorum sen de çok haklısın. Sigaradan uzak dur aman ha. Ben hiç kullanmadım sigara ama eşim içiyor o da mutfakta içiyo ama yine de kızıyorum balkona çıksın diye şimdi soğuk diye çıkmıyoda doğru dedin çocuk sorumluluk torun ödül valla en nefret ettiğim şey hayatıma burun sokulması karışılması herkes dahil ama ne kadar dikkat etsene herkes konuşuyo biz de 1 yıla kadar tayinciyiz il bile seçiliyo hey Allahım en iyisi kimseye bişey söylememek

Olsun kızlar. Ne yapıyoruz hemen toparlanıp önümüze bakıyoruz.

AA senin ilaçlardan kuzum o zaman. Bekle elbet olacaksın ya sabır diyelim ilaçlar bütün dengeyi bozuyor adet gününü mü bozmayacak

Geçmiş olsun üzülme başa ne geliyorsa vardır Bi sebebi Bi dahakine olur inşallah. Var mı başka dondurulmuş

Selamm kızlar herkese iyi senelerrr.
Bende bugün regl oldum, doktoruma yazdım. Yarın biz sana haber vereceğiz dedi. Muayeneye çağırmadı. Bu ay bekleyecek mi acaba ya. Keşke hemen başlasa tekrar tedaviye ben öncekin den daha hazır hissediyordum kendimi ya

Üzülme canım benim toparlan hemen önüne bak dondurulmuştu olsa güzel olurdu ama olsun imkan varsa en baştan başlarsın ne yapalım yumurta sperm oldukça umutta vardır. Benimde değer pozitifi sonradan düşmüştü tabi sevinç yarıda kalıyor ama sende kimyasal olmuşsun demekki bu sık görünen birşey canınız sağolsun Bi dahaki daha hayırlıymış demekki öyle düşün

Selam cnm. Negatif sonrası bu ilk adetin mi

Sağol balım dünden geleceğini tahmin ettim estrofermmi stokladimbugün asistana söyleyeceğim ne yapmam gerek diye daha gelmedi mi senin keşke gelse aynı gün transfer olsbilseydik
Bugün söktürücünün son günü. 4 gün içinde olurum ben de. Yetişemedim sana

Yok canım sadece transfer ücreti ödeniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…