Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Hayır canım daha makul bir ücret ödeniyor dondurulmuşun olunca

Anladım teşekkür ederim aslında gaz kullandığımız ilaçlardan kaynaklı ben ztn gazlıydım daha da gazlı oldum yumurta toplandıktan sonra hatta bir ara o kadar kötüydüm ki kayınım ın anestezi etkisinden olabiliyor dedi şimdide ilaçlardan diyor

Evet canım aralılk 18 de transferim olmuştu
Belki Bi sonraki ay çağırabilirker. Bende kasımda olmuştum sonra kimyasal olunca adet gördüm o ay almadı Aralık sonu adetinle başladık. Doktora kalsa ocak veya şubat adetinle gel diyordu ama ben kafa olarak hazırım diyince tamam diyip okeyledi

Canim MRA tatilde sanirim, instagramdan gordum, hem ucakta hem de tatil beldesinde fotosunda var

Yarına çağırdı yarın 11 de gel bi öuayene edelim bakalım dedi. Ben hocam çok çookk hazırım dedim

Ay ya nasil yogun calisiyorlar,daha 2 gun once tatile ciktiydi, Allah basimizdan eksik etmesin saglik calisanlarini insallah guzel haberlerle don canim, ben de Ocak reglimi bekliyorum ama daha 2 hfta var olmama
Allah kolaylıklar versin başımızdan eksik etmesin inşallah hayırlısı bakalım canım ya benim yumurta rezerviz bakalım yarın ne olacak Bende çok erken regl oldum. Hep 11 i 15 i arasımoluyordum bu sabah ben geldim dedi

benim de az dusuk yumurta rezervim canim, kac yumurta geliscek veya kalitililer mi hc fikrm yok o nedenle geriliyorum biraz, hayirlisi canim forumdan gordugum uzere biz ne yaparsak yapalim her seyin bi vakti var, insalalh hepimiz icin bu vakit 2021dir

Sende güzel haberler alırsın inşallah. Geçen 3 yumurta varsı 2 si döllendi. Transfer ıkdu işte. 3.gün tazE yaptı. Ama buaefer rabbim kısmet eder yumurtada sorun olmazsa ne okursa olsun 5. Güne gidelüm mi hocam diyeceğim. Yumurta rezervi az olunca 5.güne gidip riske atmıyorum dedi bana. Ama 5.günlerin tutma olasılıpı sanırım daha yüksek.
3.günlerde vae tutan ama sanırım daha az.

Çok teşekkürler. Bugün 11. gün ve beta değerim maalesef ki 6'ya düştü. Dr'um bugün itibariyle ilaçları bırakmamı istedi. Reglinin ikinci günü gidip sanki yumurta toplamaya hazırlar gibi bedeni yeniden hazırlayıp ERA ve CD56 testleri için rahimden biyopsi yapalım dedi. Bir sonraki denemede benzer durumu yaşamama adına bir işlem yapmış riskleri azaltmış olalım dedi. Test sonuçlarına göre yeni yumurta toplama ve transfer süreci planlanacak. CD56 (naturel killer-annenin bağışıklık sisteminin gücü) sanırım tutunma konusunda önemli bir faktör. Anne bağışıklığı güçlü ise embriyoyu düşman algılayıp saldırıyormuş. Eğer bu CD56 testi sonrası bağışıklık yüksek çıkarsa onu baskılayacakmışız. ERA ile de doğru tutunma gününü öğrenip ona göre transfer yapacakmışız. Her gün yeni veriler yeni konular. Kendi kendime hukuk yerine tıp okusaydım diyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…