- 3 Nisan 2019
- 2.238
- 2.693
- 83
- 32
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #8.461
Hayır canım daha makul bir ücret ödeniyor dondurulmuşun oluncaHmm anladım ya merak ettiğim bide mesela ilkinde tutmadı donmus yumurta var onu yransfer ettiğinde de mi yine bı tüp bebek fiyatı aliyolar 9400 e yaptırıyoruz şu an ekstralar harici 2.sefer de yine bu şekilde yüklü mü ödüyoruz hocaya soracağım pazartesi ama merak ediyorum
Evet canım aralılk 18 de transferim olmuştuSelam cnm. Negatif sonrası bu ilk adetin mi
Günaydın canımmm.. Aminn canımm inşallahhHanımlar yeniyilin ilk sabahindan herkese günaydın rabbim bu yılda hepimize sağlık huzur evlat versin inşallah
Anladım teşekkür ederim aslında gaz kullandığımız ilaçlardan kaynaklı ben ztn gazlıydım daha da gazlı oldum yumurta toplandıktan sonra hatta bir ara o kadar kötüydüm ki kayınım ın anestezi etkisinden olabiliyor dedi şimdide ilaçlardan diyorTransfer olduktan hemen sonra gazım başladı ve hiç geçmedi. Ben hareketsizliğe yordum ama hala gazım var mesela. Bir de kasıklarımda batma oldu hep o da hala devam ediyor. 6.gün idrarda 9.gün kanda pozitif gördüm çok şükür.
Oh hadi gelsin gelsin aynı zamanlarda olalım transferKaderim söktürücünün son günü bugün. 3,4 güne gelir artık herhalde bi zahmet
Belki Bi sonraki ay çağırabilirker. Bende kasımda olmuştum sonra kimyasal olunca adet gördüm o ay almadı Aralık sonu adetinle başladık. Doktora kalsa ocak veya şubat adetinle gel diyordu ama ben kafa olarak hazırım diyince tamam diyip okeylediEvet canım aralılk 18 de transferim olmuştu
Canim MRA tatilde sanirim, instagramdan gordum, hem ucakta hem de tatil beldesinde fotosunda varSelamm kızlar herkese iyi senelerrr.
Bende bugün regl oldum, doktoruma yazdım. Yarın biz sana haber vereceğiz dedi. Muayeneye çağırmadı. Bu ay bekleyecek mi acaba ya.Keşke hemen başlasa tekrar tedaviye ben öncekin den daha hazır hissediyordum kendimi ya
Geliyor MRA'm. Yarın sabah 11 de randevu verdiCanim MRA tatilde sanirim, instagramdan gordum, hem ucakta hem de tatil beldesinde fotosunda var
Ay ya nasil yogun calisiyorlar,daha 2 gun once tatile ciktiydi, Allah basimizdan eksik etmesin saglik calisanlariniGeliyor MRA'm. Yarın sabah 11 de randevu verdi
Yarına çağırdı yarın 11 de gel bi öuayene edelim bakalım dedi. Ben hocam çok çookk hazırım dedimBelki Bi sonraki ay çağırabilirker. Bende kasımda olmuştum sonra kimyasal olunca adet gördüm o ay almadı Aralık sonu adetinle başladık. Doktora kalsa ocak veya şubat adetinle gel diyordu ama ben kafa olarak hazırım diyince tamam diyip okeyledi
Allah kolaylıklar versin başımızdan eksik etmesin inşallahAy ya nasil yogun calisiyorlar,daha 2 gun once tatile ciktiydi, Allah basimizdan eksik etmesin saglik calisanlariniinsallah guzel haberlerle don canim, ben de Ocak reglimi bekliyorum ama daha 2 hfta var olmama
benim de az dusuk yumurta rezervim canim, kac yumurta geliscek veya kalitililer mi hc fikrm yok o nedenle geriliyorum biraz, hayirlisi canim forumdan gordugum uzere biz ne yaparsak yapalim her seyin bi vakti var, insalalh hepimiz icin bu vakit 2021dirAllah kolaylıklar versin başımızdan eksik etmesin inşallahhayırlısı bakalım canım ya benim yumurta rezerviz bakalım yarın ne olacak Bende çok erken regl oldum. Hep 11 i 15 i arasımoluyordum bu sabah ben geldim dedi
Sende güzel haberler alırsın inşallah. Geçen 3 yumurta varsı 2 si döllendi. Transfer ıkdu işte. 3.gün tazE yaptı. Ama buaefer rabbim kısmet eder yumurtada sorun olmazsa ne okursa olsun 5. Güne gidelüm mi hocam diyeceğim. Yumurta rezervi az olunca 5.güne gidip riske atmıyorum dedi bana. Ama 5.günlerin tutma olasılıpı sanırım daha yüksek.benim de az dusuk yumurta rezervim canim, kac yumurta geliscek veya kalitililer mi hc fikrm yok o nedenle geriliyorum biraz, hayirlisi canim forumdan gordugum uzere biz ne yaparsak yapalim her seyin bi vakti var, insalalh hepimiz icin bu vakit 2021dir
Ohh süper valla hazırsan doktorda tamam derse başla gitsin zaman kaybetmeYarına çağırdı yarın 11 de gel bi öuayene edelim bakalım dedi. Ben hocam çok çookk hazırım dedim
Ohh süper valla hazırsan doktorda tamam derse başla gitsin zaman kaybetme
Çok teşekkürler. Bugün 11. gün ve beta değerim maalesef ki 6'ya düştü. Dr'um bugün itibariyle ilaçları bırakmamı istedi. Reglinin ikinci günü gidip sanki yumurta toplamaya hazırlar gibi bedeni yeniden hazırlayıp ERA ve CD56 testleri için rahimden biyopsi yapalım dedi. Bir sonraki denemede benzer durumu yaşamama adına bir işlem yapmış riskleri azaltmış olalım dedi. Test sonuçlarına göre yeni yumurta toplama ve transfer süreci planlanacak. CD56 (naturel killer-annenin bağışıklık sisteminin gücü) sanırım tutunma konusunda önemli bir faktör. Anne bağışıklığı güçlü ise embriyoyu düşman algılayıp saldırıyormuş. Eğer bu CD56 testi sonrası bağışıklık yüksek çıkarsa onu baskılayacakmışız. ERA ile de doğru tutunma gününü öğrenip ona göre transfer yapacakmışız. Her gün yeni veriler yeni konular. Kendi kendime hukuk yerine tıp okusaydım diyorum :)Üzülme canım benim toparlan hemen önüne bak dondurulmuştu olsa güzel olurdu ama olsun imkan varsa en baştan başlarsın ne yapalım yumurta sperm oldukça umutta vardır. Benimde değer pozitifi sonradan düşmüştü tabi sevinç yarıda kalıyor ama sende kimyasal olmuşsun demekki bu sık görünen birşey canınız sağolsun Bi dahaki daha hayırlıymış demekki öyle düşün
Evet dün bir yıkım günüydü bugün yeniden toparlanıp yeni yıla güzel dileklerle girdik.Olsun kızlar. Ne yapıyoruz hemen toparlanıp önümüze bakıyoruz.
Inşaallah canım ben de dört göz bekliyorum bakalım
Ilaca baslarken 1 hafta 10 güne olursun dediler. Ilaç 6 günlük. Geriye 4 gün kaliyoNiye 4.gunden önce olmazmiymis?olsun bakalım gonlumuz bir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?