Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Ne enteresan testler varmış öyle.bizim dr da test felan yapmadan ilk denemede bağışıklığı baskılararak tedavi şekli başlıyor.inşlhh bu sefer yavruna kavuşursun.artık okuya okuya herşeyi beynimiz yandı

Ay bişey diyim mi benim gibi senin gibi Bi arkadaş daha vardı o da kimyasal olmuştu. Ve doktoru sadece genetik bozukluk olarak düşünmemiş bağışıklığın kuvvetlidir diye Bi yargı da da bulunmuş. Söylediğin şey çok mantıklı geldi bana keşke benim doktoruma isteseydi bu testi ama istemedi ve hiç bu konuyla ilgili birşey demedi genetik bozukluk embriyonun yapısı bozuk olabilir dedi sadece. Acaba dışarıdan mı yaptırsam ben bu testi bal şimdi aklıma kurt düştü. Valla sorma tıp okusak yeridir

Cok iyi anlıyorum seni Rabbım yardımcımız olsun

Benim hc bilgim ve tecrubem
yok canim ama galiba anladigim kdryla 5.gune gidenlerin tutma olasililiklari daha yuksek

Bizim iki embriyomuz vardı. İkisi için de genetikten transfer edilebilir sağlıklı sonucu geldi. A kaliteydi. 5. gün embriyosuydu. Rahim kalınlığı 9.3'tü. Rahim görüntüsü normaldi. Geçmişte yüzlerce rahim filmi, testi vs yapılmıştı. Görünürde her şey iyiydi. Bu nedenle dr'umuz son kozumuzu oynayalım ERA ve CD56'ya da bakıp rahimi ona göre hazırlayalım dedi. Fena gaza geldik bunu da yapalım bakalım.

Bence yeni süreçte bu testleri konuşabilirsin yapmalımıyız benim durumuma uygun olur mu diye sorabilirsin. Ancak rahimden biyopsi alma ile olan bir işlemmiş. Yumurta toplama süreci ilaçları kullanılıp toplama gibi işleme girip parça alınacakmış. Biraz zahmetli anladığım ama sonuç güzel olsun ona da varız modundayız.

Buradaki bilgi paylaşımları benim açımdan çok kafa açıcı oluyor. Teşekkürler açık gönüllülükle aileleriyle dahi paylaşamadıkları süreçleri bizlerle paylaşan tüm kadınlara, dostlara, canlara... İnşallah bu yıl bizim yılımız olur

Kızlar, daha önce ERA testi yaptıran oldu mu aranızda? Maliyeti, sürece katkısı, işlemin acılı olup olmadığı hakkında bilgisi olan var mı?

Normal canim yumurtalarin 18 19 olunca catlatiyorlar sonra 36 saat sonra toplama oluyor ama mutlaka belirli bir seviyeyi bekliyor doktorlar endiselenme hayirlisi olsun insh yavrunuza kavusursunuz
Anladım çok teşekkür ederim peki şimdi önden gelenler 18-19 olunca arkadakiler daha küçük olacaklar nasıl olacak öyle peki acaba çatlamama iğnesini ondan mı veriyorlar onlar dursun diğerleri büyüsün diye tam anlamıyla çok bilgim yok

Allah razı olsun teşekkür ederim peki sadece sağdakiler büyümeye başlamış soldakiler tam istediği değildi acaba 4 gün içerisinde soldakiler de olur mu

Yolunda gitmeyen bişey yok endişelenme geriden gelen yumurtaların muhtemelen büyümesini takip edecektir ona göre toplamaya karar verecektir.
Teşekkür ediyorum Allah razı olsun içim rahatladı bir de iğnelerim günde 1 di 3 e çıkınca vurduğum yerler çok hassas ve dokununca ağlıyor bu ağrı nasıl geçer biliyor musunuz iğne vurmaya çok korkmaya başladım

Bir yerde okumuştum benzer şeyler yaşayan biri yazmıştı. Transfer sonrası cd56 değeri 28 çıkmış ve kendisine bağışıklık baskılayıcı Immunoglobin serum uygulanmış. Ben dr'ma sordum değer yüksek çıkarsa bu serum ile mi baskılayacağız benim bağışıklığı diye. O gün gelsin değere göre konuşuruz dedi . Biraz googleladım ve kanser hastalarına, organ nakli olanlara falan verilen bir serummuş ve beden dışardan gelen yeni hücreye saldırmasın kabul etsin diye veriliyormuş. Bu konuda bir fikri olan var mı? Şimdiye kadar genetikten sağlıklı embriyo gelsin diye bekledik şimdi de gelen sağlıklı embriyo tutunsun diye uğraşıyoruz ne emek yarabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…