- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.864
- 528
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #8.501
Olmasa bile en kötü ihtimalle 2 3 gün sonra tekrar bir opu yapıp soldakileri de alirAllah razı olsun teşekkür ederim peki sadece sağdakiler büyümeye başlamış soldakiler tam istediği değildi acaba 4 gün içerisinde soldakiler de olur mu
Onu ben de duydum canım, hatta düşükten sonra doktorumdan istedim ama gerek yok dedi, gerçi ne önersem gerek yok diyor ikinci transfere hiç birşey yapmdan gidiyoruz hayırlısıyla bakalım. Ben de kolay kolay hasta olmam,hatta 2 buçuk senedir nezle grip vs. bile olmadım çok şükür. Bağışıklığım kuvvetli sanırım, bir yerde okumuştum bağışıklığın embriyoya savaş açtığını ve embriyoyu vücuttan atmak için uğraştığını. Çok mantıklı gelmişti, prednol diye bir ilaç veriyor doktorlar, sanırım o da bağışıklık baskılayıcı bir ilaçtı, kullanan arkadaşlar daha iyi bilirler, olmazsa o ilaçtan kullanayım dicem ben de doktorumaBir yerde okumuştum benzer şeyler yaşayan biri yazmıştı. Transfer sonrası cd56 değeri 28 çıkmış ve kendisine bağışıklık baskılayıcı Immunoglobin serum uygulanmış. Ben dr'ma sordum değer yüksek çıkarsa bu serum ile mi baskılayacağız benim bağışıklığı diye. O gün gelsin değere göre konuşuruz dedi. Biraz googleladım ve kanser hastalarına, organ nakli olanlara falan verilen bir serummuş ve beden dışardan gelen yeni hücreye saldırmasın kabul etsin diye veriliyormuş. Bu konuda bir fikri olan var mı? Şimdiye kadar genetikten sağlıklı embriyo gelsin diye bekledik şimdi de gelen sağlıklı embriyo tutunsun diye uğraşıyoruz ne emek yarabbim.
Bir de, ne zaman yapılacak bu işlem sana, regl gününe mi bağlı yoksa transferden önce her hangi bir gün yapılabiliyor mu acabaBir yerde okumuştum benzer şeyler yaşayan biri yazmıştı. Transfer sonrası cd56 değeri 28 çıkmış ve kendisine bağışıklık baskılayıcı Immunoglobin serum uygulanmış. Ben dr'ma sordum değer yüksek çıkarsa bu serum ile mi baskılayacağız benim bağışıklığı diye. O gün gelsin değere göre konuşuruz dedi. Biraz googleladım ve kanser hastalarına, organ nakli olanlara falan verilen bir serummuş ve beden dışardan gelen yeni hücreye saldırmasın kabul etsin diye veriliyormuş. Bu konuda bir fikri olan var mı? Şimdiye kadar genetikten sağlıklı embriyo gelsin diye bekledik şimdi de gelen sağlıklı embriyo tutunsun diye uğraşıyoruz ne emek yarabbim.
Aaa 3 se olmaz bekleyin bana kalırsa çıkmaz yok yere üzülmeyin biraz daha sabredin3cü gün emriyosu çıkarmı 8 zinci gün
E 1haftalik sürede olma dönemini gectinmi?Ilaca baslarken 1 hafta 10 güne olursun dediler. Ilaç 6 günlük. Geriye 4 gün kaliyoışıltılı matematiğim ve ben
Bugün transferimin 11. günü. Gittikçe düşen beta değerim nedeniyle bugün ilaçları kestik.Bir de, ne zaman yapılacak bu işlem sana, regl gününe mi bağlı yoksa transferden önce her hangi bir gün yapılabiliyor mu acaba
Aynı gonalf falanmi kullanılacak mis normal tüp bebek tedavisi gibimi fiyatları nedir bilginiz varmı bu ara ve cd56 hakkindaBugün transferimin 11. günü. Gittikçe düşen beta değerim nedeniyle bugün ilaçları kestik.
Yeni denememiz için ilk regli ile başlayacağız ERA ve CD56 testi için hazırlığa. Yumurta toplama süreci ilaçlarını kullanacakmışım ve toplama günü işlem yapılacakmış biyopsi şeklinde. Sonra test sonucu beklenecek ve yeni süreç test sonucuna göre belirlenecek.
Merhaba canım, ben yaptım 3.gün olduğu için malesef çıkmıyor, ben çok sabırız olduğum için doktorum o zaman 10.günde kan yaptır bakalım demişti3cü gün emriyosu çıkarmı 8 zinci gün
Evet prednol transfer sonrası vermişti benimnonceki tedavimde doktorOnu ben de duydum canım, hatta düşükten sonra doktorumdan istedim ama gerek yok dedi, gerçi ne önersem gerek yok diyor ikinci transfere hiç birşey yapmdan gidiyoruz hayırlısıyla bakalım. Ben de kolay kolay hasta olmam,hatta 2 buçuk senedir nezle grip vs. bile olmadım çok şükür. Bağışıklığım kuvvetli sanırım, bir yerde okumuştum bağışıklığın embriyoya savaş açtığını ve embriyoyu vücuttan atmak için uğraştığını. Çok mantıklı gelmişti, prednol diye bir ilaç veriyor doktorlar, sanırım o da bağışıklık baskılayıcı bir ilaçtı, kullanan arkadaşlar daha iyi bilirler, olmazsa o ilaçtan kullanayım dicem ben de doktoruma
Anladım peki benim taze transfer olacak bir problem olmaz dimi kalanı dondurulacakOlmasa bile en kötü ihtimalle 2 3 gün sonra tekrar bir opu yapıp soldakileri de alir
Tüm ayrıntıları reglinin ikinci günü görüşmeye gittiğimizde öğreneceğiz. İnanın ben de telefonda aktarılan ve sizlerle paylaştığım kadarını biliyorum. ERA olduğunu yazan bir kaç kişiye yazdım ama henüz dönüş olmadı. Ben kendi sürecimi öğrenince yazarım.Aynı gonalf falanmi kullanılacak mis normal tüp bebek tedavisi gibimi fiyatları nedir bilginiz varmı bu ara ve cd56 hakkinda
Tamam kolay gelsin şimdiden tatlımTüm ayrıntıları reglinin ikinci günü görüşmeye gittiğimizde öğreneceğiz. İnanın ben de telefonda aktarılan ve sizlerle paylaştığım kadarını biliyorum. ERA olduğunu yazan bir kaç kişiye yazdım ama henüz dönüş olmadı. Ben kendi sürecimi öğrenince yazarım.
Prednolu opudan sonra bende transfere kadar 5 gün kullandım .Birde Transferden önce ve transferin 3.günü serum yapıldı bana ismini unuttum şu an .Ama çok az yapıldı , besleyici destekleyici bir serumdu.Bir şişe bitmedi bile iki kere kullanımda.Belki etkisi olmuştur, diğer transferlerimde yapılmamıştı .Tabi başka doktor ve başka merkeze gittim ben .Belki de embriyolarım kaliteli olduğu için bu sefer tuttu bilmiyorumOnu ben de duydum canım, hatta düşükten sonra doktorumdan istedim ama gerek yok dedi, gerçi ne önersem gerek yok diyor ikinci transfere hiç birşey yapmdan gidiyoruz hayırlısıyla bakalım. Ben de kolay kolay hasta olmam,hatta 2 buçuk senedir nezle grip vs. bile olmadım çok şükür. Bağışıklığım kuvvetli sanırım, bir yerde okumuştum bağışıklığın embriyoya savaş açtığını ve embriyoyu vücuttan atmak için uğraştığını. Çok mantıklı gelmişti, prednol diye bir ilaç veriyor doktorlar, sanırım o da bağışıklık baskılayıcı bir ilaçtı, kullanan arkadaşlar daha iyi bilirler, olmazsa o ilaçtan kullanayım dicem ben de doktoruma
Maalesef canım iğne yerleri aciyor pamukla kolonya ovala ben hep öyle yapıyorum buz koy belki geçer ama yapacak bise yok maalesefTeşekkür ediyorum Allah razı olsun içim rahatladı bir de iğnelerim günde 1 di 3 e çıkınca vurduğum yerler çok hassas ve dokununca ağlıyor bu ağrı nasıl geçer biliyor musunuz iğne vurmaya çok korkmaya başladım
O zaman hiç üzülme bunlar olur inşallahTesekkur ederımVar dondurulmus inşallah olur
Bu şekilde emin adımlarla gitmeniz çok iyi netice de baştan başlanıyor ve kolay şeyler değil. Tabi yumurta toplamada zaten anestezi altında olduğu için biyopsi de alınır. Bizde genetikte bakılmamıştı o nedenle ilk ona yordu a kalite 5. Gün tek embriyo transferi ydi ama 64 den 124 e kadsr çıkıp sonra düşüş oldu. Şimdi tekrar dondurulmuşlarla devam edeceğim için benim için bu iş olmayabilir inşallah gerek kalmaz ama gerek kalırsa bende yaptırırım bu dediklerini ve zaten 2 kez kimyasal geçirmiş olursam bu araştırılması gerekir. Bakalım şimdi 2 embriyo transfer edilecek yine 5. Gün ama ilk embriyom bir tık daha kaliteliymiş bunlarda kaliteli dedi ama a sı b si söylenmedi hiçBizim iki embriyomuz vardı. İkisi için de genetikten transfer edilebilir sağlıklı sonucu geldi. A kaliteydi. 5. gün embriyosuydu. Rahim kalınlığı 9.3'tü. Rahim görüntüsü normaldi. Geçmişte yüzlerce rahim filmi, testi vs yapılmıştı. Görünürde her şey iyiydi. Bu nedenle dr'umuz son kozumuzu oynayalım ERA ve CD56'ya da bakıp rahimi ona göre hazırlayalım dedi. Fena gaza geldik bunu da yapalım bakalım.
Bence yeni süreçte bu testleri konuşabilirsin yapmalımıyız benim durumuma uygun olur mu diye sorabilirsin. Ancak rahimden biyopsi alma ile olan bir işlemmiş. Yumurta toplama süreci ilaçları kullanılıp toplama gibi işleme girip parça alınacakmış. Biraz zahmetli anladığım ama sonuç güzel olsun ona da varız modundayız.
Buradaki bilgi paylaşımları benim açımdan çok kafa açıcı oluyor. Teşekkürler açık gönüllülükle aileleriyle dahi paylaşamadıkları süreçleri bizlerle paylaşan tüm kadınlara, dostlara, canlara... İnşallah bu yıl bizim yılımız olur
Yok canım bi arkadaş daha vardı ilk opuda 2 yumurtası oldu iki gün sonra tekrar opu yapıldı bir yumurta daha topladılar hemen transfer yaptılarAnladım peki benim taze transfer olacak bir problem olmaz dimi kalanı dondurulacak
Meraba canım bnm de bgn 11. Gün negatif sonucunu aldım da ilk dememdi benm bu siz yeni yumurta işlemine hemn mi başlıcaksınız Dr unuz kim aca İstanbul da mısınız.Bugün transferimin 11. günü. Gittikçe düşen beta değerim nedeniyle bugün ilaçları kestik.
Yeni denememiz için ilk regli ile başlayacağız ERA ve CD56 testi için hazırlığa. Yumurta toplama süreci ilaçlarını kullanacakmışım ve toplama günü işlem yapılacakmış biyopsi şeklinde. Sonra test sonucu beklenecek ve yeni süreç test sonucuna göre belirlenecek.
Ovalamayın diyordu bi hemşire sadece bastırın. Ovalayınca içteki kan dağılıyormuş. Ben öyle yapınc daha da morarmadı en azından yayılmafıMaalesef canım iğne yerleri aciyor pamukla kolonya ovala ben hep öyle yapıyorum buz koy belki geçer ama yapacak bise yok maalesefDayanıyoruz mecbur Rabbım sonunu güzel eylesin
Prednolu opudan sonra bende transfere kadar 5 gün kullandım .Birde Transferden önce ve transferin 3.günü serum yapıldı bana ismini unuttum şu an .Ama çok az yapıldı , besleyici destekleyici bir serumdu.Bir şişe bitmedi bile iki kere kullanımda.Belki etkisi olmuştur, diğer transferlerimde yapılmamıştı .Tabi başka doktor ve başka merkeze gittim ben .Belki de embriyolarım kaliteli olduğu için bu sefer tuttu bilmiyorum
Özel hastanedeki Dr çıkarıyormu devlet olmalimiBenim doktorum kendi çıkardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?