Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Onu ben de duydum canım, hatta düşükten sonra doktorumdan istedim ama gerek yok dedi, gerçi ne önersem gerek yok diyor ikinci transfere hiç birşey yapmdan gidiyoruz hayırlısıyla bakalım. Ben de kolay kolay hasta olmam,hatta 2 buçuk senedir nezle grip vs. bile olmadım çok şükür. Bağışıklığım kuvvetli sanırım, bir yerde okumuştum bağışıklığın embriyoya savaş açtığını ve embriyoyu vücuttan atmak için uğraştığını. Çok mantıklı gelmişti, prednol diye bir ilaç veriyor doktorlar, sanırım o da bağışıklık baskılayıcı bir ilaçtı, kullanan arkadaşlar daha iyi bilirler, olmazsa o ilaçtan kullanayım dicem ben de doktoruma

Bir de, ne zaman yapılacak bu işlem sana, regl gününe mi bağlı yoksa transferden önce her hangi bir gün yapılabiliyor mu acaba

Bir de, ne zaman yapılacak bu işlem sana, regl gününe mi bağlı yoksa transferden önce her hangi bir gün yapılabiliyor mu acaba
Bugün transferimin 11. günü. Gittikçe düşen beta değerim nedeniyle bugün ilaçları kestik.
Yeni denememiz için ilk regli ile başlayacağız ERA ve CD56 testi için hazırlığa. Yumurta toplama süreci ilaçlarını kullanacakmışım ve toplama günü işlem yapılacakmış biyopsi şeklinde. Sonra test sonucu beklenecek ve yeni süreç test sonucuna göre belirlenecek.

Aynı gonalf falanmi kullanılacak mis normal tüp bebek tedavisi gibimi fiyatları nedir bilginiz varmı bu ara ve cd56 hakkinda

Evet prednol transfer sonrası vermişti benimnonceki tedavimde doktor

Aynı gonalf falanmi kullanılacak mis normal tüp bebek tedavisi gibimi fiyatları nedir bilginiz varmı bu ara ve cd56 hakkinda
Tüm ayrıntıları reglinin ikinci günü görüşmeye gittiğimizde öğreneceğiz. İnanın ben de telefonda aktarılan ve sizlerle paylaştığım kadarını biliyorum. ERA olduğunu yazan bir kaç kişiye yazdım ama henüz dönüş olmadı. Ben kendi sürecimi öğrenince yazarım.

Tamam kolay gelsin şimdiden tatlım

Prednolu opudan sonra bende transfere kadar 5 gün kullandım .Birde Transferden önce ve transferin 3.günü serum yapıldı bana ismini unuttum şu an .Ama çok az yapıldı , besleyici destekleyici bir serumdu.Bir şişe bitmedi bile iki kere kullanımda.Belki etkisi olmuştur, diğer transferlerimde yapılmamıştı .Tabi başka doktor ve başka merkeze gittim ben .Belki de embriyolarım kaliteli olduğu için bu sefer tuttu bilmiyorum

Maalesef canım iğne yerleri aciyor pamukla kolonya ovala ben hep öyle yapıyorum buz koy belki geçer ama yapacak bise yok maalesef Dayanıyoruz mecbur Rabbım sonunu güzel eylesin

Bu şekilde emin adımlarla gitmeniz çok iyi netice de baştan başlanıyor ve kolay şeyler değil. Tabi yumurta toplamada zaten anestezi altında olduğu için biyopsi de alınır. Bizde genetikte bakılmamıştı o nedenle ilk ona yordu a kalite 5. Gün tek embriyo transferi ydi ama 64 den 124 e kadsr çıkıp sonra düşüş oldu. Şimdi tekrar dondurulmuşlarla devam edeceğim için benim için bu iş olmayabilir inşallah gerek kalmaz ama gerek kalırsa bende yaptırırım bu dediklerini ve zaten 2 kez kimyasal geçirmiş olursam bu araştırılması gerekir. Bakalım şimdi 2 embriyo transfer edilecek yine 5. Gün ama ilk embriyom bir tık daha kaliteliymiş bunlarda kaliteli dedi ama a sı b si söylenmedi hiç

Meraba canım bnm de bgn 11. Gün negatif sonucunu aldım da ilk dememdi benm bu siz yeni yumurta işlemine hemn mi başlıcaksınız Dr unuz kim aca İstanbul da mısınız.

Maalesef canım iğne yerleri aciyor pamukla kolonya ovala ben hep öyle yapıyorum buz koy belki geçer ama yapacak bise yok maalesef Dayanıyoruz mecbur Rabbım sonunu güzel eylesin
Ovalamayın diyordu bi hemşire sadece bastırın. Ovalayınca içteki kan dağılıyormuş. Ben öyle yapınc daha da morarmadı en azından yayılmafı

Benim doktorum kendi çıkardı
Özel hastanedeki Dr çıkarıyormu devlet olmalimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…