Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Cetrotide le bastiriyorlar ovitrelleyle arkadan gelenleri de aliyorlar genelde toplarken tuplerin arka tarafta gorukmeyen follikullerde toplaniyor yumurtalar bende dort buyuk gozukup 8 toplandi

Teşekkürler canım bizimle de paylaşırsan çok mutlu olurum, inşallah emeklermiz boşa çıkmaz, zor ve yıpratıcı süreçler, bebeğimiz olsun diye her zorluğa katlanıyoru, umarım sonuçları da çok çok güzel olur

Hiç belli olmuyor canım, benim aklım almıyor hala bu embriyo işini, bu forum çok faydalı oldu, bir çok kişi aynı şeyi yazıyor, embriyoya test yaptırdık ama yine de tutmadı ya da düşük oldu yazıyorlar, demek ki hiç bişey garanti değil diye düşünüyorum, doktoruma kızıyorum ne söylesem gerek yok deyip geçiştiriyor diye ama adam bi yerde haklı galiba, tutacak embriyo gününe kalitesine bakmadan tutuyor, biraz şans işi sanırım, deneyip göreceğiz, inşallah daha fazla bekletmeden gelir miniklerimiz

Kesinlikle birçok şeyi buradan öğreniyorum Bilgi paylaşımı yapıyoruz en azından benim doktoruma bazı şeylere gerek yok boşa para vermeyin falan dedi ama ne bilim düşünmüyor değilim. Yine de tutacak embriyo tutuyo inşallah gelir minikler bize

Benim eski tüp bebek doktorum da karşıydı bağışıklık serumu , Rahime çizik atma vs.Pgt , Ngs bin bir tedavi yöntemi olmadığını sadece tanı amaçlı kullanıldığını , her Pgt Li embriyonun tutmadığını hatta embriyodan biyopsi alınırken embriyoya zarar verebileceğini söylemişti .

İnsan herşeyi umut ediyor işte bunların birçoğunu yeni duyuyorum. Hatta şunu duymuştum bende embriyoyu genetiği gönderdiğimiz zarar verilebiliyormuş

İnsan herşeyi umut ediyor işte bunların birçoğunu yeni duyuyorum. Hatta şunu duymuştum bende embriyoyu genetiği gönderdiğimiz zarar verilebiliyormuş
Nasip olacaksa her türlü oluyor ama o kadar para emek veriyoruz , umut ediyoruz .İster istemez şunu da yapalım belki tutar diyoruz .Doktorlar ne derse yapıyoruz işte

Meraba canım bnm de bgn 11. Gün negatif sonucunu aldım da ilk dememdi benm bu siz yeni yumurta işlemine hemn mi başlıcaksınız Dr unuz kim aca İstanbul da mısınız.
Geçmiş olsun inşallah bir sonraki denemenizde güzel sonuç alırsınız.

Ben kan vermedim ama embriyom 3. Gün embriyosu ve bgb 11. Gün sabah yaptım testi negatif kan vermeme gerek yok gibi ama hemşire ver dedi ama umudum yok çünkü çizgi bile yok erken gebelik testi aldm çıksa silikte olsa çıkardı

Allah yardımcın olsun inş

Allah yardımcın olsun inş
Bn im de negatif kızlar umut dolmak istiyorum burda ne zaman başlamalıyız bilmiyorum ama bn hemen başlamak istiyorum bnm de embriyom yok başka sil baştan Bi de sorun bnm eşimdeydi 2 tüp sperm kaldı elimizde. Beterin beteri var yani kızlar hiç Bi şey için üzülmeyin vakti saati vardır napalm

Onlarda çıkmayıp kanda çıkan var sen yap yinede ümidin kaybolmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…