Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Şahsen benim maddi imkanım kısıtlı olmasa Dr gerek yok desede her ayrıntıya dikkat eder yaptırdım ngs histeroskopi cd56 ne varsa yani negatif olursada aklımda keşke sunuda yapsaydım dememek için

Aynen bende kendimi hep böyle teselli ediyorum bir yumurta ve bir sperm için aylarca yıllarca ugrasan var diye rabbim dizinde yardımcınız olsun çok zor

İnsan herşeyi umut ediyor işte bunların birçoğunu yeni duyuyorum. Hatta şunu duymuştum bende embriyoyu genetiği gönderdiğimiz zarar verilebiliyormuş
Neyyy benim bütün embriyolarınida biyopsi aldılar hiçbir zarar olmaz işin ehli yaparsa dediler kafam karıştı şimdi

Allah yardımcın olsun bu son olsun inş canım bn de bgm negatif sonucumu aldım herkese Allah yardım etsin en kısa zamanda nasip etsin inşallah
Merhaba rabbim annelik duygusuyla yanıp tutuşan herkese bu duyguyu tattırsin inşallah şimdiden hayırlı haberini duymak dileğiyle
Kızlar teşekkür ediyorum. Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın. Hepimizin gönlüne göre versin. G gs90 canım çok üzüldüm, seni çok iyi anlıyorum. Tedavi geçmişini bilmiyorum ama biraz kendine kendini toparlamak İçin zaman ver.

Benim ilk transfer Ağustosta olmuştu yani 3. Adetimle başladık. Doktor ne zaman hazır hissedersen demişti bize, biz de ancak toparlandık. Yani ben 7 haftalıkken düşük yaptım o yüzden psikolojik olarak çok yordu, bir de adetim bile bu 3. Ayda ancak düzene girdi o yüzden seçimimizden memnunum. Ama kimyasal olsaydı o zaman hemen ikinciyi deneyebilirdim. Sizin de donmuş transfer mi olucak ?

Çok sağol canım aynen söylemeyeceğim sanırım hiç kimsenin sorgu sualini kaldıramayacağım gibi... umarım siz de güzel haberler alırsınız

Biz de bir tek eşimin annesi biliyordu ilkinde ona da pozitifi öğrenince söylemiştik dua istemek için ama nasip olmadı. Bu defa kimseye söylemedik zaten. Umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız

Biz de bir tek eşimin annesi biliyordu ilkinde ona da pozitifi öğrenince söylemiştik dua istemek için ama nasip olmadı. Bu defa kimseye söylemedik zaten. Umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız
İnşallah canım hepimiz evlatlarımıza kavuşalım bir an önce

Türkiyeden tek bir arkadaşıma söylemiştim o kadar. İlkini zaten iyiki aileme söylememişim düşüğü bilseler iyice evham yaparlardı zaten ailem tipik Anadolu insanı dertlenmeye dövünmeye yer arıyorlar Hem tüp bebek hem de düşük olduğunu duysalar ne olurdu bilemiyorum zaten söylesem bile başından geçmemiş insanlar zaten bu ruh halini anlayamıyor daha geçen arkadaşlarla piknik yaptık yine hepsi bir doğum hikayesi anlatma muhabbetine girdi sonra iki de bir bana dönüp bak gözün korkmasın bunlardan evlat çok güzel siz de yapın dediler Sanki bakkalda satılıyor da biz almıyoruz.... Umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…