- 18 Şubat 2020
- 109
- 59
- 18
- 38
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #8.541
Evet çıktı benim negatifti. İnşallah srn güzel haberler alırsın10cu gün çıkmışmıydı
nladım canım nasip değilmiş üzülme rabbim en kısa zamanda nasip etsinEvet çıktı benim negatifti. İnşallah srn güzel haberler alırsın
Şahsen benim maddi imkanım kısıtlı olmasa Dr gerek yok desede her ayrıntıya dikkat eder yaptırdım ngs histeroskopi cd56 ne varsa yani negatif olursada aklımda keşke sunuda yapsaydım dememek içinKesinlikle birçok şeyi buradan öğreniyorum Bilgi paylaşımı yapıyoruz en azındanbenim doktoruma bazı şeylere gerek yok boşa para vermeyin falan dedi ama ne bilim düşünmüyor değilim. Yine de tutacak embriyo tutuyo inşallah gelir minikler bize
Sağol canım nasip kısmet... Yarın randevum var. Bakalım herşey uygunsa tekrar başlayacağız.Hmm a
nladım canım nasip değilmiş üzülme rabbim en kısa zamanda nasip etsin
Benim ilk hamileliği kendinden ikize hamile kaldım ama nasip olmadıHmm a
nladım canım nasip değilmiş üzülme rabbim en kısa zamanda nasip etsin
Aynen bende kendimi hep böyle teselli ediyorum bir yumurta ve bir sperm için aylarca yıllarca ugrasan var diye rabbim dizinde yardımcınız olsun çok zorBn im de negatif kızlar umut dolmak istiyorum burda ne zaman başlamalıyız bilmiyorum ama bn hemen başlamak istiyorum bnm de embriyom yok başka sil baştan Bi de sorun bnm eşimdeydi 2 tüp sperm kaldı elimizde. Beterin beteri var yani kızlar hiç Bi şey için üzülmeyin vakti saati vardır napalm
İnsallah saglıkla kucagınıza alırsınız bebısınızıO zaman hiç üzülme bunlar olur inşallahben de ikinci transfer hazırlığına geçtim Bi şekilde toparlıyor insan
Rabbim en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip etsinSağol canım nasip kısmet... Yarın randevum var. Bakalım herşey uygunsa tekrar başlayacağız.
Neyyy benim bütün embriyolarınida biyopsi aldılar hiçbir zarar olmaz işin ehli yaparsa dediler kafam karıştı şimdiİnsan herşeyi umut ediyor işte bunların birçoğunu yeni duyuyorum. Hatta şunu duymuştum bende embriyoyu genetiği gönderdiğimiz zarar verilebiliyormuş
Merhaba rabbim annelik duygusuyla yanıp tutuşan herkese bu duyguyu tattırsin inşallah şimdiden hayırlı haberini duymak dileğiyleHerkese merhaba. Yarın transferim var. 4. Olacak bu. Benim için dua eder misiniz
Allah yardımcın olsun bu son olsun inş canım bn de bgm negatif sonucumu aldımHerkese merhaba. Yarın transferim var. 4. Olacak bu. Benim için dua eder misiniz
Allah yardımcın olsun bu son olsun inş canım bn de bgm negatif sonucumu aldımherkese Allah yardım etsin en kısa zamanda nasip etsin inşallah
Kızlar teşekkür ediyorum. Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın. Hepimizin gönlüne göre versin. G gs90 canım çok üzüldüm, seni çok iyi anlıyorum. Tedavi geçmişini bilmiyorum ama biraz kendine kendini toparlamak İçin zaman ver.Merhaba rabbim annelik duygusuyla yanıp tutuşan herkese bu duyguyu tattırsin inşallah şimdiden hayırlı haberini duymak dileğiyle
Benim ilk transfer Ağustosta olmuştu yani 3. Adetimle başladık. Doktor ne zaman hazır hissedersen demişti bize, biz de ancak toparlandık. Yani ben 7 haftalıkken düşük yaptım o yüzden psikolojik olarak çok yordu, bir de adetim bile bu 3. Ayda ancak düzene girdi o yüzden seçimimizden memnunum. Ama kimyasal olsaydı o zaman hemen ikinciyi deneyebilirdim. Sizin de donmuş transfer mi olucak ?Hayırlısı olsun cnm ben de senin gibiyim 2. Transfer hazırlığına başladım şimdi estrofem kullanıyorum. transfer ocak ortası gibi olucakilki pozitifti ama kimyasal ile sonuçlandı. Sen iki transfer arası ne kadar süre dinlendin ben 2. Adette başladım doktor 3 veya 4 de başlayalım istersen kafan rahat olur. Diblenşrsin demişti ama ben hazırım diyince başladık
Çok sağol canım aynen söylemeyeceğim sanırım hiç kimsenin sorgu sualini kaldıramayacağım gibi... umarım siz de güzel haberler alırsınızoncelıkle hayırlı olsun ınsallah tez zamanda saglıkla kucagına alırsın bebısını.
öncelikle kendını yalnız hıssetme sakın . buradakı herkes aynı sey ıcın umutla elınden gelenı yapıyor hepımızın sorunları benzer farklılıkta olsada ıstedıgımız aynı bır bebısyorgunluk umutsuzluk korku endıse hepsı negatıf olan karısık duygular.
ama hamıle oldugunu ve saglıkla anne oldugunu hayal et ve hep gulumse bu sana ıyı gelecektır. nacizane fikrim isanlara konu anlatmak gercekten zorluyor , çaresiz oldugunu dusunmelerı benı yoracagını dusundugumden bır kac kısı dsında kımseye soylemedık ozellikle eşimin ailesine hıc soyemedık .bır kac arkadasımız 3 4 arkadasımız bılıyor sadece onlarda tup bebek surecınde ev bır tup bebekle bebek sahıbı oldu .
tabı yıne bu sana kalmıs bısey kendını nasıl rahat hıssedeceksen oyle yapmalısın .
ama kendını yalnız hıssetme burada bızler varız
Biz de bir tek eşimin annesi biliyordu ilkinde ona da pozitifi öğrenince söylemiştik dua istemek için ama nasip olmadı. Bu defa kimseye söylemedik zaten. Umarım sağlıkla kucağınıza alırsınızCanım kendini nasıl rahat edeceksen öyle yap.Benim ailem ve eşimin ailesi biliyor ve bir kaç arkadaşım biliyor ama şu an onlara pozitif olduğunu söylemedim mesela herşey kesinleşmeden kimseye birşey söylemek istemiyorum .Söylemesen daha rahat edersin
İnşallah canım hepimiz evlatlarımıza kavuşalım bir an önceBiz de bir tek eşimin annesi biliyordu ilkinde ona da pozitifi öğrenince söylemiştik dua istemek için ama nasip olmadı. Bu defa kimseye söylemedik zaten. Umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız
Türkiyeden tek bir arkadaşıma söylemiştim o kadar. İlkini zaten iyiki aileme söylememişim düşüğü bilseler iyice evham yaparlardı zaten ailem tipik Anadolu insanı dertlenmeye dövünmeye yer arıyorlarBende yurtdisindayim ve aileler mecbur ogrendi genetik testler icin arkadaslarimada anlattim tup bebek yaptiranlara ama baya rahatsiz oluyor insan biyerden sonra destek guzel bisey ama cok fazla gelebiliyor insanlar sorulariyla kirmamak icin en iyisi soyleme tek guvenebildugin biri varsa yeterldir
Merhaba. Yarın benim de transferim var. Sağlıklı rahimlerimiz, sağlıklı embriyoları tutsun inşallahHerkese merhaba. Yarın transferim var. 4. Olacak bu. Benim için dua eder misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?