Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Böyleleri insanı üzüyor bizim de geçen kış covidden önce eşler arkadaşlar toplanılıyordu her hafta kadın teki sürekli ben ilk gece kaldım anlattı durdu bütün kış diğeri ona katıldı insan üzülüyor susup kalıyorsun her eve geldiğimde gözler dolu dolu olurdu

Bütün kış anlattığına göre unutamadığı bir gece yaşatmış kocası

Bebiş oldu denir tamam konu kapanır. Kocca kış anlattığına göre altı başka şekil dolu o muhabbetin
Orasını bilmem de benim açımdan sadece kırgınlık oluyordu tamam dersin bir defa geçersin Rabbim ol demiş olmuş yaram vardı gocunuyordum açıkçası bazıları haşa kendi yapıyor sanki çocuğu ben yaptım hemen yaptım sende yap diye konuşmuyor mu Rabbim sana nasip etmiş olmuş benim zamanı değil demekki desen yap yap tövbe sanki karı koca olmayı bilmiyoruz neyse ben susayım

Ya malesef var öyleleri. Hayatında hiçbir şeyi başaramamış, anca çocuk yapmayı marifet sayıyor. Ben benim yanımda konuşuldu mu daha rahat hissediyorum kendimi. Ayyy onun yok, onun yanında konuşmayalım kırıcı geliyor bana ne canım Allah hayırlı, kafası çalışan idraklı evlat etsin. Gözümüz yok

Allah herkese hayırlı evlat versin hele bu devirde neler duyuyoruz

Bağışıklık güçlü demek degil aslında. Bağışıklık sistemi şaşırmış demek. Gereksiz bir antikor yükselişi. Benim de eşimde hipotiroid vardı. Antikor tavan yapmıştı. Bağışıklığın kafası karıştığı için tiroid bezlerine saldırıyordu. Iltihaplı eklem romatizması da ondan kaynaklanıyor. Iltihap da hastalık değil, aslında bağışıklık. Olması gerekenin üstüne çıkınca eklemlere saldırıyor. Çözümsüz değil. Inşaallah sen de öyle bir durum yoktur, varsa da biran evvel kurtulmanı dilerim bunun da en birincil sebebi gluten. Mayalı hamur nasıl ele yapışırsa, işte gluten de bağırsaklara yapışıyor. Sonra bağışıklık, bağirsak çeperindeki yapışkanlığı gidermek için, bağırsaklara saldırıyor. O kafa karışıklığı ordan ileri geliyor. Çok uzun oldu. Nokta koyuyorum bunu daha önce konuşmuş muyduk?

Geçmiş olsun eşin için tatlım. Paylaştığın için teşekkürler. Sanırım aynı sorun değil. Ben yıllardır şeker ve glutenden uzak yaşıyorum. Vejeteryanım. Troid değerlerim normal. Bağışıklığım cidden güçlü kolay kolay hasta olmam. Bakalım testi olup sonucunu aldığımızda anlayacağız sorunun kaynağını.

Aslında demek istediğim bağışıklığın güçlüdür ama bu saldırma işini antikorlar yapıyor. Tiroidi örnek olarak verdim. Sende de vardır diye değil yapacağın testler antikor testi değilmiş merak edip baktım. Bol şans

Oyle canim malesef yasamayan bilmez kolay konusuyor insanlar.. cok gecmis olsun benimde 3 dusugum var artik fazla onemsemiyorum soylenenleri yeterki Rabbim sagliklica yavruma kavustursun.. Sende en kisa zamanda yavruna kavusursun canim inshaAllah hayirlisiyla

Ayy kaderdaşım. İnşallah tutunurlar canım ya. Bana iki tane konacak bir iki farketmez bu sefer pozitif almayı nasıl istiyorum anlatamam
Ben bir tane alıp geleceğim inşallah sonunda kucağımızda sağlıkla görelim de
Yarın transfer sırasında elini tuttuğumu düşün... Yalnız değilsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…