- 6 Ekim 2020
- 352
- 229
- 53
- 38
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #8.581
Haklısın benimde sorun eşimde pazartesi test günüm hiç belirti yok ama eşimin sperm sayısı 2 milyon gibi bence 2_3 ay bekle açıkçası benim negatifse beklerim birkaç ayBn im de negatif kızlar umut dolmak istiyorum burda ne zaman başlamalıyız bilmiyorum ama bn hemen başlamak istiyorum bnm de embriyom yok başka sil baştan Bi de sorun bnm eşimdeydi 2 tüp sperm kaldı elimizde. Beterin beteri var yani kızlar hiç Bi şey için üzülmeyin vakti saati vardır napalm
Cnm ya öncelikle İnş sağlıcakla kucağına alırsın merak ettiğim test yapmadan hamileliğe dair belirtilerin oldu muÖzel hastane benimki
İnş Rabbim hiç birimizin emeğini boşa çıkarmasınKesinlikle birçok şeyi buradan öğreniyorum Bilgi paylaşımı yapıyoruz en azındanbenim doktoruma bazı şeylere gerek yok boşa para vermeyin falan dedi ama ne bilim düşünmüyor değilim. Yine de tutacak embriyo tutuyo inşallah gelir minikler bize
Aynen benimde belirli birkaç kişi dışında kimse bilmiyorÖyle imtihan diyip yola devam diyoruz ama biz eşimle kimseye söylemedik tüp bebeği maddi manevi yordu ve son tek embriyo kaldı eşim oda olmazsa bu son dedi olmayınca elden bişe gelmiyor kafada bir sürü şey dönüyor Rabbim büyük
Hiç bir belirtim olmadı hala da belirtim yok ultrasona girip görmesem hamile değilim heralde derim şuan sadece ara ara lekelenmeler yaşıyorum onun dışında hiç bir gebelik belirtisi yok daha başlamadı testten önce belirti arayıp sakız üzmeyin kendiniziCnm ya öncelikle İnş sağlıcakla kucağına alırsın merak ettiğim test yapmadan hamileliğe dair belirtilerin oldu mu
Çok teşekkür ederim bu arada Allah razı olsunCnm ya öncelikle İnş sağlıcakla kucağına alırsın merak ettiğim test yapmadan hamileliğe dair belirtilerin oldu mu
Teşekkür ederim ne zaman test yaptınız İnş her şey yolundadırHiç bir belirtim olmadı hala da belirtim yok ultrasona girip görmesem hamile değilim heralde derim şuan sadece ara ara lekelenmeler yaşıyorum onun dışında hiç bir gebelik belirtisi yok daha başlamadı testten önce belirti arayıp sakız üzmeyin kendinizi
Ben ilk testi 6. Gün yaptım silik çizgi çıktı sonra 7. Gün kan verdim . Şimdilik yolunda şükür olabilir diyorlar bu lekelenmelere kanamalaraTeşekkür ederim ne zaman test yaptınız İnş her şey yolundadır
İnş Rabbim emeğini boşa çıkarmasınBen ilk testi 6. Gün yaptım silik çizgi çıktı sonra 7. Gün kan verdim . Şimdilik yolunda şükür olabilir diyorlar bu lekelenmelere kanamalara
Bnm de ilk denemem negatif oldu 1 ay bekliip tekrar başlamak istiyorum artık kan vermedim ama bgb 12.gün dün hiç çizgi yoktu testte. Kasık ağrım var adet olacak gibi pazartesi kan vercem ama boşa yani.Herkese merhaba ilk tup bebek denemesi basarisiz olup 2 ıcın tedaviye baslandığında ne tur testler yapıldı
Bızım embriyomuz 5 gun ab kalıtesındeydi fakat negatıf sonuc aldık. 2 denemeleri pozıtf olan arkadaslarım 2 de ne fark oldu tedvı surecınız de
Gelir gelir çokta stres yapma oda etkiliyordur ben bugün başladım estroferm günde 3kere ayın 15i kontrol bize İstanbul yolları göründüIlaci 6 gün içtim. 4 günde geçerse, 10'a tamamlanıyorilaç bittikten sonra bir hafta 10 gün demedi. Beni ilgilendirmez öyle demedi, gelmek zorunda
Sende de ne cevherler varmış koficim tıp dersine baslamiddinBağışıklık güçlü demek degil aslında. Bağışıklık sistemi şaşırmış demek. Gereksiz bir antikor yükselişi. Benim de eşimde hipotiroid vardı. Antikor tavan yapmıştı. Bağışıklığın kafası karıştığı için tiroid bezlerine saldırıyordu. Iltihaplı eklem romatizması da ondan kaynaklanıyor. Iltihap da hastalık değil, aslında bağışıklık. Olması gerekenin üstüne çıkınca eklemlere saldırıyor. Çözümsüz değil. Inşaallah sen de öyle bir durum yoktur, varsa da biran evvel kurtulmanı dilerimbunun da en birincil sebebi gluten. Mayalı hamur nasıl ele yapışırsa, işte gluten de bağırsaklara yapışıyor. Sonra bağışıklık, bağirsak çeperindeki yapışkanlığı gidermek için, bağırsaklara saldırıyor. O kafa karışıklığı ordan ileri geliyor. Çok uzun oldu. Nokta koyuyorum bunu daha önce konuşmuş muyduk?
Kan testi yaptırman gerekir idrar testlerine guven olmazBnm de ilk denemem negatif oldu 1 ay bekliip tekrar başlamak istiyorum artık kan vermedim ama bgb 12.gün dün hiç çizgi yoktu testte. Kasık ağrım var adet olacak gibi pazartesi kan vercem ama boşa yani.
Öyle de canm burda okuyorum hayalet çizgi bile çıkan var ve bnm 11. Gn Dü hiç yoktu çizgiKan testi yaptırman gerekir idrar testlerine guven olmaz
Kan testi yaptığın da ıcınde ki bu suphe kaybolurÖyle de canm burda okuyorum hayalet çizgi bile çıkan var ve bnm 11. Gn Dü hiç yoktu çizgiyaptrcam ama öylesine yani umudum yok zaten olsa beşeri olmaz mıydı şimdii sadece adet olacak GBi kasık ağrım oluo
Arkadaslar yokmu aranızda 2 denemesı olanHerkese merhaba ilk tup bebek denemesi basarisiz olup 2 ıcın tedaviye baslandığında ne tur testler yapıldı
Bızım embriyomuz 5 gun ab kalıtesındeydi fakat negatıf sonuc aldık. 2 denemeleri pozıtf olan arkadaslarım 2 de ne fark oldu tedvı surecınız de
Öyle olacak zaten ama keşke mucize olsa ahh ahhKan testi yaptığın da ıcınde ki bu suphe kaybolur
Genetik test ve pıhtılaşma testi yapılmasıyla onları ister histeroskobi ile rahme bakabilir embriyoya ngs isteyebilir ama dondurulmusa ngs yapılmıyor bildiğim kadarıylaArkadaslar yokmu aranızda 2 denemesı olan
Benimle evlenenlerin hepsi doğurmak üzere ama benimde malum olmuyor herkesten de gizliyoruz doğal yoldan olmayacağını herkes sorup duruyor bir şey yok mu diye üzülüyorum keşke yeni velilere ve henüz bir yıllıkevli olanlara kimse soru sormasaBöyleleri insanı üzüyor bizim de geçen kış covidden önce eşler arkadaşlar toplanılıyordu her hafta kadın teki sürekli ben ilk gece kaldım anlattı durdu bütün kış diğeri ona katıldı insan üzülüyor susup kalıyorsun her eve geldiğimde gözler dolu dolu olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?