Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Haklısın benimde sorun eşimde pazartesi test günüm hiç belirti yok ama eşimin sperm sayısı 2 milyon gibi bence 2_3 ay bekle açıkçası benim negatifse beklerim birkaç ay

İnş Rabbim hiç birimizin emeğini boşa çıkarmasın

Aynen benimde belirli birkaç kişi dışında kimse bilmiyor

Cnm ya öncelikle İnş sağlıcakla kucağına alırsın merak ettiğim test yapmadan hamileliğe dair belirtilerin oldu mu
Hiç bir belirtim olmadı hala da belirtim yok ultrasona girip görmesem hamile değilim heralde derim şuan sadece ara ara lekelenmeler yaşıyorum onun dışında hiç bir gebelik belirtisi yok daha başlamadı testten önce belirti arayıp sakız üzmeyin kendinizi

Teşekkür ederim ne zaman test yaptınız İnş her şey yolundadır

Herkese merhaba ilk tup bebek denemesi basarisiz olup 2 ıcın tedaviye baslandığında ne tur testler yapıldı
Bızım embriyomuz 5 gun ab kalıtesındeydi fakat negatıf sonuc aldık. 2 denemeleri pozıtf olan arkadaslarım 2 de ne fark oldu tedvı surecınız de

Bnm de ilk denemem negatif oldu 1 ay bekliip tekrar başlamak istiyorum artık kan vermedim ama bgb 12.gün dün hiç çizgi yoktu testte. Kasık ağrım var adet olacak gibi pazartesi kan vercem ama boşa yani.

Ilaci 6 gün içtim. 4 günde geçerse, 10'a tamamlanıyor ilaç bittikten sonra bir hafta 10 gün demedi. Beni ilgilendirmez öyle demedi, gelmek zorunda
Gelir gelir çokta stres yapma oda etkiliyordur ben bugün başladım estroferm günde 3kere ayın 15i kontrol bize İstanbul yolları göründü

Sende de ne cevherler varmış koficim tıp dersine baslamiddin

Bnm de ilk denemem negatif oldu 1 ay bekliip tekrar başlamak istiyorum artık kan vermedim ama bgb 12.gün dün hiç çizgi yoktu testte. Kasık ağrım var adet olacak gibi pazartesi kan vercem ama boşa yani.
Kan testi yaptırman gerekir idrar testlerine guven olmaz

Kan testi yaptırman gerekir idrar testlerine guven olmaz
Öyle de canm burda okuyorum hayalet çizgi bile çıkan var ve bnm 11. Gn Dü hiç yoktu çizgi yaptrcam ama öylesine yani umudum yok zaten olsa beşeri olmaz mıydı şimdii sadece adet olacak GBi kasık ağrım oluo

Öyle de canm burda okuyorum hayalet çizgi bile çıkan var ve bnm 11. Gn Dü hiç yoktu çizgi yaptrcam ama öylesine yani umudum yok zaten olsa beşeri olmaz mıydı şimdii sadece adet olacak GBi kasık ağrım oluo
Kan testi yaptığın da ıcınde ki bu suphe kaybolur

Arkadaslar yokmu aranızda 2 denemesı olan

Arkadaslar yokmu aranızda 2 denemesı olan
Genetik test ve pıhtılaşma testi yapılmasıyla onları ister histeroskobi ile rahme bakabilir embriyoya ngs isteyebilir ama dondurulmusa ngs yapılmıyor bildiğim kadarıyla

Benimle evlenenlerin hepsi doğurmak üzere ama benimde malum olmuyor herkesten de gizliyoruz doğal yoldan olmayacağını herkes sorup duruyor bir şey yok mu diye üzülüyorum keşke yeni velilere ve henüz bir yıllıkevli olanlara kimse soru sormasa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…