- 28 Mayıs 2020
- 404
- 573
- 23
- 33
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #8.601
Sagol canm tesekkur ederımGenetik test ve pıhtılaşma testi yapılmasıyla onları ister histeroskobi ile rahme bakabilir embriyoya ngs isteyebilir ama dondurulmusa ngs yapılmıyor bildiğim kadarıyla
Merhaba canım brn şu anda muayene için bekliyorum. 2 deneme için. Görüşüp yazArım sanaHerkese merhaba ilk tup bebek denemesi basarisiz olup 2 ıcın tedaviye baslandığında ne tur testler yapıldı
Bızım embriyomuz 5 gun ab kalıtesındeydi fakat negatıf sonuc aldık. 2 denemeleri pozıtf olan arkadaslarım 2 de ne fark oldu tedvı surecınız de
Ay canım cok sevinirim hayırlı haberlerle gelırısın ınsallah bahcecide misin sendeMerhaba canım brn şu anda muayene için bekliyorum. 2 deneme için. Görüşüp yazArım sana
Mrb cm ilik denemen bnm gbi negatif miydi 2.ye ne zaman başlamaya karar verdinizMerhaba canım brn şu anda muayene için bekliyorum. 2 deneme için. Görüşüp yazArım san
Evet canım bahçecideyim. Mehmet beyin hastasıyım. 2021 fiyat listesiyle karşıladılar beniAy canım cok sevinirim hayırlı haberlerle gelırısın ınsallah bahcecide misin sende
İlk denemem negatifti malesef. 18 aralıkta ilk transferim oldu. Daha çok yeni yani. İlk reglim. Hemen karar verdimMrb cm ilik denemen bnm gbi negatif miydi 2.ye ne zaman başlamaya karar verdiniz
Ben kendi bünyesinde diye biliyorum.. Mehmet reşit asoğlu hastasıyım memnunun dokotorumdan. Ama az önce yanlışkla güvenç beyle tanıştım çok ısındım adamaKızlar bahçeci de tavsiye ettiğiniz Dr var mı 2. Denemek için araştırıorm ama laboratuvar olarak nereyi kullamıo bahçeci
Birde o kısmı var degıl mıEvet canım bahçecideyim. Mehmet beyin hastasıyım. 2021 fiyat listesiyle karşıladılar beni
Valla yaklaşık 2 bine yakın zam gelmişBirde o kısmı var degıl mızamlı fiyatlar
Yumurta toplama ıslemı olamayacağı ıcın transfer kısmına ne kadar odeme yapılacak canımValla yaklaşık 2 bine yakın zam gelmiş
Benim yumurtam yok canım malesef en baştan başlayacağız. Rezervim azYumurta toplama ıslemı olamayacağı ıcın transfer kısmına ne kadar odeme yapılacak canım
Bn de 21 imde oldm canm bnm de negatif bn de çok sabırsızm yaşım zaten 30 bn de çok beklemek istemiyorum adet olduktan sonra hemen başlamak istiyorum zaten ha diyince toplama filan olmuo biz Bi de git gel yapıoz Balıkesir den sürekli. Bahçeci hangi hastaneyle anlaşmlı peki laboratuvarları iyi mi bizm 2 tüp dondurulmuş spermimiz var sorun eşimdeydi öyle başladık.Ben kendi bünyesinde diye biliyorum.. Mehmet reşit asoğlu hastasıyım memnunun dokotorumdan. Ama az önce yanlışkla güvenç beyle tanıştım çok ısındım adama
Kendi labsratuvari var bahçecininKızlar bahçeci de tavsiye ettiğiniz Dr var mı 2. Denemek için araştırıorm ama laboratuvar olarak nereyi kullamıo bahçeci
Anladm canım iyi derecede mi acaba ya sperm ler t taşınır mı o konuda bilginiz var mıKendi labsratuvari var bahçecinin
Allah kolaylık versin.. Burası en iyi laboratuvara sahip. Dondurulmuş ssperminiz varsa burada kullanabilirsiniz. Benimde eşimde sorun var. Ama bendede yaşa bağlı yumurta rezervi az maleaef. Ben 42 yaşındayım. Zaman kaybetme canım yaş çok önemli gerçekten.Bn de 21 imde oldm canm bnm de negatif bn de çok sabırsızm yaşım zaten 30 bn de çok beklemek istemiyorum adet olduktan sonra hemen başlamak istiyorum zaten ha diyince toplama filan olmuo biz Bi de git gel yapıoz Balıkesir den sürekli. Bahçeci hangi hastaneyle anlaşmlı peki laboratuvarları iyi mi bizm 2 tüp dondurulmuş spermimiz var sorun eşimdeydi öyle başladık.
Çok iyi derece de. Yumurta buraya taşıyabilirsiniz.Anladm canım iyi derecede mi acaba ya sperm ler t taşınır mı o konuda bilginiz var mı
Haklısınız insanın aklında hep acaba oluyor inşallah hiçbirine gerek kalmaz kimsenin ve tuttunurlarŞahsen benim maddi imkanım kısıtlı olmasa Dr gerek yok desede her ayrıntıya dikkat eder yaptırdım ngs histeroskopi cd56 ne varsa yani negatif olursada aklımda keşke sunuda yapsaydım dememek için
Türkiye'de en iyisi dedikleri için gittik ödüllü falan bir labaratuvarmis sanırsam iyidir heralde bahçeci ve Memorial iyi diyorlar zaten taşıma konusunj bilmiyorum canım merkezi arayıp bir sor gerekli şartlar sağlandığında taşınır ama siz farklı şehirde olunca olurmu bilmemAnladm canım iyi derecede mi acaba ya sperm ler t taşınır mı o konuda bilginiz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?