Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Merhaba canım brn şu anda muayene için bekliyorum. 2 deneme için. Görüşüp yazArım sana

Kızlar bahçeci de tavsiye ettiğiniz Dr var mı 2. Denemek için araştırıorm ama laboratuvar olarak nereyi kullamıo bahçeci

Kızlar bahçeci de tavsiye ettiğiniz Dr var mı 2. Denemek için araştırıorm ama laboratuvar olarak nereyi kullamıo bahçeci
Ben kendi bünyesinde diye biliyorum.. Mehmet reşit asoğlu hastasıyım memnunun dokotorumdan. Ama az önce yanlışkla güvenç beyle tanıştım çok ısındım adama

Ben kendi bünyesinde diye biliyorum.. Mehmet reşit asoğlu hastasıyım memnunun dokotorumdan. Ama az önce yanlışkla güvenç beyle tanıştım çok ısındım adama
Bn de 21 imde oldm canm bnm de negatif bn de çok sabırsızm yaşım zaten 30 bn de çok beklemek istemiyorum adet olduktan sonra hemen başlamak istiyorum zaten ha diyince toplama filan olmuo biz Bi de git gel yapıoz Balıkesir den sürekli. Bahçeci hangi hastaneyle anlaşmlı peki laboratuvarları iyi mi bizm 2 tüp dondurulmuş spermimiz var sorun eşimdeydi öyle başladık.

Allah kolaylık versin.. Burası en iyi laboratuvara sahip. Dondurulmuş ssperminiz varsa burada kullanabilirsiniz. Benimde eşimde sorun var. Ama bendede yaşa bağlı yumurta rezervi az maleaef. Ben 42 yaşındayım. Zaman kaybetme canım yaş çok önemli gerçekten.

Şahsen benim maddi imkanım kısıtlı olmasa Dr gerek yok desede her ayrıntıya dikkat eder yaptırdım ngs histeroskopi cd56 ne varsa yani negatif olursada aklımda keşke sunuda yapsaydım dememek için
Haklısınız insanın aklında hep acaba oluyor inşallah hiçbirine gerek kalmaz kimsenin ve tuttunurlar

Anladm canım iyi derecede mi acaba ya sperm ler t taşınır mı o konuda bilginiz var mı
Türkiye'de en iyisi dedikleri için gittik ödüllü falan bir labaratuvarmis sanırsam iyidir heralde bahçeci ve Memorial iyi diyorlar zaten taşıma konusunj bilmiyorum canım merkezi arayıp bir sor gerekli şartlar sağlandığında taşınır ama siz farklı şehirde olunca olurmu bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…