- 18 Kasım 2020
- 6.455
- 8.009
- 128
- 34
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #8.621
Amin arkadaşım inşallah her birimiz alırızİnsallah saglıkla kucagınıza alırsınız bebısınızı
Ben bunların hiçbirini bilmiyorum. Doktora bir sorayımŞahsen benim maddi imkanım kısıtlı olmasa Dr gerek yok desede her ayrıntıya dikkat eder yaptırdım ngs histeroskopi cd56 ne varsa yani negatif olursada aklımda keşke sunuda yapsaydım dememek için
Yani işin ehli önemli tabiki siz endişelenmeyin şahsen bir daha başlayacak olsam genetiği gönderirim öyle bir ihtimal olsa bile herşeyi duyuyoruz ama herşeyde kulak asmayın rahat olun öyle dedilerr hiç birşey olmazNeyyy benim bütün embriyolarınida biyopsi aldılar hiçbir zarar olmaz işin ehli yaparsa dediler kafam karıştı şimdi
İnşallah canım temennimiz o sadece vicdan rahatlatmak aslında ya keşke yaptirmasaydik dememek için birde öncesinde önlem almak.Haklısınız insanın aklında hep acaba oluyor inşallah hiçbirine gerek kalmaz kimsenin ve tuttunurlar
ınsallahBenim yumurtam yok canım malesef en baştan başlayacağız. Rezervim az
Çok geçmiş olsun inşallah bu seferki sağlıkla ilerler. Sizin 3. Adeti beklemeniz iyi olmuş hem kafa hem vücut olarak dinlenmiş oldunuz. Kimyasal daha önemsiz birşey olduğu için 2. Adette başladım ben. Benim ilki de dondurulmuştu rahim dinlendirme yapmıştı tek embriyo 5. Gün en kaliteli embriyomdu. Şimdi 2 kaldı onlarda çift dondurulmuş çift transfer edilecek bunlarda kaliteliymiş ama ilki bir tık daha kaliteli demiştiBenim ilk transfer Ağustosta olmuştu yani 3. Adetimle başladık. Doktor ne zaman hazır hissedersen demişti bize, biz de ancak toparlandık. Yani ben 7 haftalıkken düşük yaptım o yüzden psikolojik olarak çok yordu, bir de adetim bile bu 3. Ayda ancak düzene girdi o yüzden seçimimizden memnunum. Ama kimyasal olsaydı o zaman hemen ikinciyi deneyebilirdim. Sizin de donmuş transfer mi olucak ?
Aynen çok haklısınız benimkiler dondurulmuş o nedenle olduğu gibi devam edicem işteİnşallah canım temennimiz o sadece vicdan rahatlatmak aslında ya keşke yaptirmasaydik dememek için birde öncesinde önlem almak.
Benim genetiği giden sağlıksız gelmiş Dr ben bunu sen istesende koymam ya tutmaz tutsada düşer dedi öncesinde önlemini almış oluyorsun biraz cüzi bı miktar olsa hepsini gonderecektikYani işin ehli önemli tabiki siz endişelenmeyin şahsen bir daha başlayacak olsam genetiği gönderirim öyle bir ihtimal olsa bile herşeyi duyuyoruz ama herşeyde kulak asmayın rahat olun öyle dedilerr hiç birşey olmaz
Amin canım inşallah ama benim bebişlerim bu sene gelicek.. 2020 yi onlarda sevmedi. Birde babaları kılıklılar zorlar zor..ınsallahkurban oldugum Allahım yardımcımız olsun
Amin canım inşallahİnş Rabbim hiç birimizin emeğini boşa çıkarmasın
Cemo kan sulandırıcı başlamıyor mu? Coraspin?Gelir gelir çokta stres yapma oda etkiliyordur ben bugün başladım estroferm günde 3kere ayın 15i kontrol bize İstanbul yolları göründü
Ama aynı şeyden bahsetmiyormuşuz arkadaşlaSende de ne cevherler varmış koficim tıp dersine baslamiddin
Yok yav cemoya yazdım adet oldum hangi ilaç başlayacağım diye asistanima yaz diye sesli msj yollamış canını yedigimCemo kan sulandırıcı başlamıyor mu? Coraspin?
Ah canim ben 8 yıllık evliyim, inan hala aynı. Insanlar susmaz, susmuyor malesefBenimle evlenenlerin hepsi doğurmak üzere ama benimde malum olmuyor herkesten de gizliyoruz doğal yoldan olmayacağını herkes sorup duruyor bir şey yok mu diye üzülüyorum keşke yeni velilere ve henüz bir yıllıkevli olanlara kimse soru sormasa
Zaman kaybetmk istemiyorum ben de bnm de sayısı az çıkıp 8n 9 tane anca toplanıo. Bmm eşim amlyt oldu öyle donduruldu spermler. 2 defa şansmz bra yani. Spermleri taşımak nasıl oluo onu da bilmiyoruz hiç ama bakalım karar vercez.Allah kolaylık versin.. Burası en iyi laboratuvara sahip. Dondurulmuş ssperminiz varsa burada kullanabilirsiniz. Benimde eşimde sorun var. Ama bendede yaşa bağlı yumurta rezervi az maleaef. Ben 42 yaşındayım. Zaman kaybetme canım yaş çok önemli gerçekten.
Eeee böyle çok talepte bulunuyo kadınlar diye havalar bin beş yüz tabiiYok yav cemoya yazdım adet oldum hangi ilaç başlayacağım diye asistanima yaz diye sesli msj yollamış canını yedigimasistan şimdilik sadece estroferm reçete etmiş bskslim belki kontrol sonrası verecektir oksapar kullandım oncekinde heterozigot var bende
Dondurulmadan biyopsi yaptirirsan istediğin zaman gonderebiliyorsun ama dondurulmusa biyopsiyi önermiyor embriyolog larAynen çok haklısınız benimkiler dondurulmuş o nedenle olduğu gibi devam edicem işte
Allah tez vakitte muradını etsin inş gerçekten zor ben 7 aylık evliyim sorduklarında suratım düşüyorAh canim ben 8 yıllık evliyim, inan hala aynı. Insanlar susmaz, susmuyor malesef
Oh maşallah Allah tamamına erdirsin inşaallahKizzlarr beta 94.7 cıktı allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?