Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Ekleyebilirsin canım benide

Tamm canım yine de teşekkür ederm artık yapcaz Bi şeyler cenk varmş Bi de embriyolog o da jinamed e geçmiş sanırım kafam çok karışık ya.

Allah tez vakitte muradını etsin inş gerçekten zor ben 7 aylık evliyim sorduklarında suratım düşüyor
Amin inşaallah sen de pozitifi görürsün inşaallah da 7 ayla sınırlı kalır bu can sıkıcı muhabbetler

Tamm canım yine de teşekkür ederm artık yapcaz Bi şeyler cenk varmş Bi de embriyolog o da jinamed e geçmiş sanırım kafam çok karışık ya.
Cenkmi doktorum bahcecidemi? Onu bilmiyorum tatlım çok iyi düşün iki tüp sperm var demiştin yanılmıyorsam sonrasında yine tese yapılabiliyor mu?

Susmuo insanlar ne yazık ki sanki bile isteye olmadığını bile bile soruolae olsa doğrcaz Di mi
Bide sana ne? Sana mi dogurucaz ? o sorulardaki amaç belli zaten. Bakalım çocukları oluyor mu? Tabii bunu aile içini yada canciğer dostları tenzih ederek söylüyorum.

Allah tez vakitte muradını etsin inş gerçekten zor ben 7 aylık evliyim sorduklarında suratım düşüyor
Sen 7 aylıkksn çok yeni Biz naplm bn 3 yılda çok yoruldum insanlardan zaten 1 yıldr çabalıyoruz inş en kısa zamanda herkese nasip olur herkse

Arkadaşlar birşey merak ettim hsg çektirip sonraki adetle hemen dondurulmus transfer hazırlığına baslayan oldumu?yoksa bı iki adet geçmesi gerekmi?

Cenkmi doktorum bahcecidemi? Onu bilmiyorum tatlım çok iyi düşün iki tüp sperm var demiştin yanılmıyorsam sonrasında yine tese yapılabiliyor mu?
2 tüp var canım evet tansel kaplancan da oldu eşim biz o yüzden momartta erbil yağmur da denedik olmadı. Şiimdi iyi embriyolg lab. Gerekli acıbadwm fulya da oldu bizm işlemler. İyi cenk Dr değil canm embriyolıg

Bide sana ne? Sana mi dogurucaz ? o sorulardaki amaç belli zaten. Bakalım çocukları oluyor mu? Tabii bunu aile içini yada canciğer dostları tenzih ederek söylüyorum.
Sanq Bi şey diim de dostun da olsa bilse onun sorması bile bazen can yakıo şahsen ben öyleyim

2 tüp var canım evet tansel kaplancan da oldu eşim biz o yüzden momartta erbil yağmur da denedik olmadı. Şiimdi iyi embriyolg lab. Gerekli acıbadwm fulya da oldu bizm işlemler. İyi cenk Dr değil canm embriyolıg
Tanselde erbilde iyi Dr ama birde bu işin en önemlisi rabbimin ol demesi zamanı gelnediyse en iyi Dr yada embriyologlar çalışsan olmaz araştır istersen bende çok araştırdım sonra baktım çok kafam karışıyor karar verdim

Öyle canım Allah derse olacak Dr lar sadece elçi Tansel e iyi olduğu için geldik cnm eşim 9 ay tedavi sonrası tese oldu benden de toplandı embriyo olmadı dondurulmadı yani kalitesi iyi değil dediler bu sefer 2. Ye denedik 1 tüp sperm gtti 1 embriyom oldu o da tutmadı ne yazık ki şimdi 2 tane kaldığı için korkuyorum.

Ah be güzelim seni çok iyi anlıyorum onun için sen iki kez fdusunmelisin 2tup spermde kaç adet oluyor şimdi baştan basliyacaksiniz demi

Aynen benimde belirli birkaç kişi dışında kimse bilmiyor
Bence böyle daha iyi yoksa sürekli sorup cevap bekleyecekler bazıları bilmediği halde tüp bebek yapsana olur diyip duruyor bizde biliyoruz ama olmayınca olmuyor benim 3.transfer pazartesi değerler yine düştüyse tekrar düşükle sonuçlanacak ve son bir embriyo kaldı Rabbim hepimizin emeğini boşa çıkarmasın bizi bizden iyi kimse anlamaz tüp bebek yoruyor insanlar hem yoruyor hem üzüyor

Ah be güzelim seni çok iyi anlıyorum onun için sen iki kez fdusunmelisin 2tup spermde kaç adet oluyor şimdi baştan basliyacaksiniz demi
Aynen en baştan başlıcaz 1 tüptwn 1 embriyom olmuştu halbuki 1 tane sağlıklı olması yetio demişlerdi Allah verince Olcak işte olmayınca olmuyor naisp şimdi daha dikkatli olmamz lazım

Aynen en baştan başlıcaz 1 tüptwn 1 embriyom olmuştu halbuki 1 tane sağlıklı olması yetio demişlerdi Allah verince Olcak işte olmayınca olmuyor naisp şimdi daha dikkatli olmamz lazım
Aynen canım yine aratıstir sor he sizin spermler İstanbul'da yani ben Balıkesir'de yım diyince ordadir diye düşündüm ama işlemleri İstanbul'da yapmışsın ara sor merkezleri bilgi verirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…