- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #8.641
Susmuo insanlar ne yazık ki sanki bile isteye olmadığını bile bile soruolae olsa doğrcaz Di miAh canim ben 8 yıllık evliyim, inan hala aynı. Insanlar susmaz, susmuyor malesef
Ekleyebilirsin canım benide
2020 ÇILGIN ANNELERaralık-ocak-şubat
ANA ADITRANSFER
TARİHİEMBRİYO
SONUÇ
PlutonMerkez belirsiz 5.gün
Embriyo-
@Semaknc 14
Aralık5.gün
Embryo-
@Ssevincli 14
Aralık5.gün
embryo-
@Bade_badee 14
Aralık5.gün
Embryo-
@ayseeeserkannn
17
Aralık3gün
Embryo-
@AaGg 19
Aralık5.gün
Embryo-
@Umutlu_anne21
Aralık5.gün
Embryo-
@Snmdndr 15
Aralık5.gün
Embryo-
@Nooram 12
Aralık5.gün
Embryo-
@MatMag 8
Aralık3.gün
Embryo-
@dekrsz 10
Aralık5.gün
Embryo-
@Elftncr72 24
Aralık5.gün
Embryo-
@efuulimm 11
Aralık5.gün
Embryo-
@Boncukboncuk33 8
Aralık5.gün
Embryo-
@Oaktree 12
Aralık3.gün embryo -
@Elftncr72 24
Aralık5.gün
Embryo-
@Nursevim03 12
Aralık5.gün
Embryo-
@DUYGUSAHIN86 10
Aralık5.gün
Embryo-
@Mukuu2004 21
Aralık3.gün
Embryo-
@DuruDur 18
Aralık5.gün
Embryo-
@afrartis 14
Aralık5.gün
Embryo-
Yellewangel23 21
Aralık3.gün
Embryo-
@EylulAdaArs 18
Aralık3.gün
Embryo-
@karrtanesiii 17
Aralık5.gün
Embryo-
@Oaktree 12
Aralık3.gün
Embryo-
@Khkh 21
Aralık5.gün
Embryo-
@dilek3829 24
Aralık3.gün
Embryo-
@elif5 23
Aralık4.gün
Embryo-
@wenebe 2
Ocak5.gün
Embryo-
@mumiscoming ocak embryo -
@Paradoks34 21
Aralık5.gün
Embryo-
@Ayfer arslan 25
Aralık3.gün
Embryo-
@zzazu 25
Aralık5.gün
Embryo-
onbin beşyüzEeee böyle çok talepte bulunuyo kadınlar diye havalar bin beş yüz tabii
Tamm canım yine de teşekkür ederm artık yapcaz Bi şeyler cenk varmş Bi de embriyolog o da jinamed e geçmiş sanırım kafam çok karışık ya.Türkiye'de en iyisi dedikleri için gittik ödüllü falan bir labaratuvarmis sanırsam iyidir heralde bahçeci ve Memorial iyi diyorlar zaten taşıma konusunj bilmiyorum canım merkezi arayıp bir sor gerekli şartlar sağlandığında taşınır ama siz farklı şehirde olunca olurmu bilmem
Amin inşaallah sen de pozitifi görürsün inşaallah da 7 ayla sınırlı kalır bu can sıkıcı muhabbetlerAllah tez vakitte muradını etsin inş gerçekten zor ben 7 aylık evliyim sorduklarında suratım düşüyor
Spermler var canım taşınacak inş en kısa zamanda karar veririz bakalım.Çok iyi derece de. Yumurta buraya taşıyabilirsiniz.
Cenkmi doktorum bahcecidemi? Onu bilmiyorum tatlım çok iyi düşün iki tüp sperm var demiştin yanılmıyorsam sonrasında yine tese yapılabiliyor mu?Tamm canım yine de teşekkür ederm artık yapcaz Bi şeyler cenk varmş Bi de embriyolog o da jinamed e geçmiş sanırım kafam çok karışık ya.
Hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Kizzlarr beta 94.7 cıktı allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Bide sana ne? Sana mi dogurucaz ? o sorulardaki amaç belli zaten. Bakalım çocukları oluyor mu? Tabii bunu aile içini yada canciğer dostları tenzih ederek söylüyorum.Susmuo insanlar ne yazık ki sanki bile isteye olmadığını bile bile soruolae olsa doğrcaz Di mi
Sen 7 aylıkksn çok yeni Biz naplm bn 3 yılda çok yoruldum insanlardan zaten 1 yıldr çabalıyoruz inş en kısa zamanda herkese nasip olur herkseAllah tez vakitte muradını etsin inş gerçekten zor ben 7 aylık evliyim sorduklarında suratım düşüyor
2 tüp var canım evet tansel kaplancan da oldu eşim biz o yüzden momartta erbil yağmur da denedik olmadı. Şiimdi iyi embriyolg lab. Gerekli acıbadwm fulya da oldu bizm işlemler. İyi cenk Dr değil canm embriyolıgCenkmi doktorum bahcecidemi? Onu bilmiyorum tatlım çok iyi düşün iki tüp sperm var demiştin yanılmıyorsam sonrasında yine tese yapılabiliyor mu?
Sanq Bi şey diim de dostun da olsa bilse onun sorması bile bazen can yakıo şahsen ben öyleyimBide sana ne? Sana mi dogurucaz ? o sorulardaki amaç belli zaten. Bakalım çocukları oluyor mu? Tabii bunu aile içini yada canciğer dostları tenzih ederek söylüyorum.
Tanselde erbilde iyi Dr ama birde bu işin en önemlisi rabbimin ol demesi zamanı gelnediyse en iyi Dr yada embriyologlar çalışsan olmaz araştır istersen bende çok araştırdım sonra baktım çok kafam karışıyor karar verdim2 tüp var canım evet tansel kaplancan da oldu eşim biz o yüzden momartta erbil yağmur da denedik olmadı. Şiimdi iyi embriyolg lab. Gerekli acıbadwm fulya da oldu bizm işlemler. İyi cenk Dr değil canm embriyolıg
Öyle canım Allah derse olacak Dr lar sadece elçi Tansel e iyi olduğu için geldik cnm eşim 9 ay tedavi sonrası tese oldu benden de toplandı embriyo olmadı dondurulmadı yani kalitesi iyi değil dediler bu sefer 2. Ye denedik 1 tüp sperm gtti 1 embriyom oldu o da tutmadı ne yazık kiTanselde erbilde iyi Dr ama birde bu işin en önemlisi rabbimin ol demesi zamanı gelnediyse en iyi Dr yada embriyologlar çalışsan olmaz araştır istersen bende çok araştırdım sonra baktım çok kafam karışıyor karar verdim
Ah be güzelim seni çok iyi anlıyorum onun için sen iki kez fdusunmelisin 2tup spermde kaç adet oluyor şimdi baştan basliyacaksiniz demiÖyle canım Allah derse olacak Dr lar sadece elçi Tansel e iyi olduğu için geldik cnm eşim 9 ay tedavi sonrası tese oldu benden de toplandı embriyo olmadı dondurulmadı yani kalitesi iyi değil dediler bu sefer 2. Ye denedik 1 tüp sperm gtti 1 embriyom oldu o da tutmadı ne yazık kişimdi 2 tane kaldığı için korkuyorum.
Bence böyle daha iyi yoksa sürekli sorup cevap bekleyecekler bazıları bilmediği halde tüp bebek yapsana olur diyip duruyor bizde biliyoruz ama olmayınca olmuyor benim 3.transfer pazartesi değerler yine düştüyse tekrar düşükle sonuçlanacak ve son bir embriyo kaldı Rabbim hepimizin emeğini boşa çıkarmasın bizi bizden iyi kimse anlamaz tüp bebek yoruyor insanlar hem yoruyor hem üzüyorAynen benimde belirli birkaç kişi dışında kimse bilmiyor
Aynen en baştan başlıcaz 1 tüptwn 1 embriyom olmuştu halbuki 1 tane sağlıklı olması yetio demişlerdi Allah verince Olcak işte olmayınca olmuyor naisp şimdi daha dikkatli olmamz lazımAh be güzelim seni çok iyi anlıyorum onun için sen iki kez fdusunmelisin 2tup spermde kaç adet oluyor şimdi baştan basliyacaksiniz demi
Aynen canım yine aratıstir sor he sizin spermler İstanbul'da yani ben Balıkesir'de yım diyince ordadir diye düşündüm ama işlemleri İstanbul'da yapmışsın ara sor merkezleri bilgi verirlerAynen en baştan başlıcaz 1 tüptwn 1 embriyom olmuştu halbuki 1 tane sağlıklı olması yetio demişlerdi Allah verince Olcak işte olmayınca olmuyor naisp şimdi daha dikkatli olmamz lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?