Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Bende birsürü kuzen birde hepsinin 2şer 3 er çocuk var benim 5 yıl bitti artık akrabalar sormayı da bıraktı olmuyor çocuğu diye nasip napalım vardır Rabbimin bir bildiği biyerde dayanma gücü bitiyor insanın ama ağlayıp sızlatır yola devam diyoruz ama artık tek endişem tek embriyo olmazsa eşim daha denemeyeceğiz dedi 4 deneme oluyor her deneme bir umuttu benim için umarım olumlu sonuçlanır

Canım bitkisel şeylerle desteklerden yumurta oluşuyor doktorum banada yumurta rezervi az dedi hiçde olmayabilir dedi ibrahim saraç oğlunun kürlerinden kullandım 6 yumurta çıktı asistanlar inanamadı doktor tekrar muayene ettirdi

Aynen canım yine aratıstir sor he sizin spermler İstanbul'da yani ben Balıkesir'de yım diyince ordadir diye düşündüm ama işlemleri İstanbul'da yapmışsın ara sor merkezleri bilgi verirler
Kan vermeye geldim şimdi ilaçları ona göre bırakayım DİE Bi umut ama zor işte tstte hiç çizgi yoktu biliyorum sonucu
Ayenn canım burda zaten tüp bebek tedavisi yok İstanbul acıbadem fulya da bahçecl nin karşısında

Herkese merhaba, 27 aralikta 5.gun embriyosu transferi oldum. Bugun 6. Gunum. E2 ve p4 testi istediler. E2 degerim 1070 p4 ise 12.1. Bunlar bir ipucu verir mi? Veya en erken beta hcg ne zaman baktirmaliyim sizce?

Yinede ver garanti olsun gerçeklerden de kaçılmaz bir mucize olsun inşallah ne zamana çıkacak sonuç bahceciye Memorial arastir kararaini ver

1 ay arayla mı başladn hemen canm bnm de soncm negatif dün öğrendim de bn de hemen başlamak istiyorum
yani benim daha ilk denemem ama 2.için de 1regl dönemi yeterli diyorlar.çünkü düşük vs kimyasal gebelk yok ortada sadece negatif se sıradakı reglinle baslarlar bence.benm 17sinde transferm vrdı iptal oldu okdr ilaç kullanmıstm’şimdi regl oldm pzt tekrar baslıcaz tedavıye

İnşallah pozitif sonç alırsın canım bbn negatif aldım ne yazık ki olunca sakın belirti arama zaman geçmiyor yoksa kendine Bi iş bul oyalancak yksq zaman geçmiyor

Yinede ver garanti olsun gerçeklerden de kaçılmaz bir mucize olsun inşallah ne zamana çıkacak sonuç bahceciye Memorial arastir kararaini ver
1 saat dediler canm yarım saat kaldı kararımı vercem canım çok ertelemek istemiyorum ne düşük yaptm ynai ne de kimyasal gebelk 1 regl dönemi yetiomş ya çok ertelemek istemiyorum inşallah Allah herkese nasip etsin

İnşallah pozitif sonç alırsın canım bbn negatif aldım ne yazık ki olunca sakın belirti arama zaman geçmiyor yoksa kendine Bi iş bul oyalancak yksq zaman geçmiyor
İnan üzüldüm cnm;( işte negatif te almak vr maalesef keske hemen olsa ama elimizde değil.ben pek belırtı va arıcamı sanmıyrm cnm daha önce dogaldan gebelk yasadm bi belırtı vs olmuyor du.yani ben bnlara kafa takçamı sanmıyorum sende birdahakı denemende inşlh olumlu sonuc alırsn hiçbirşeyi kafaya takmadan beklemek daha iyi

Hayırlı olsun cnm.ama erken yapınca cıkmayınca kendını yıpratma bir cok arkdasın 8-10.gunler cıktı acele etme hiç olurmupzt erken testini yap snra kesn sonuc kan inşlh bebişler gelir

Bıgün 3.günm regl oldm pzt ye randevu verdiler bizim dr 5-6.gunler başlatıo tedavıye.hayırlısı artık bu sefer herşey güzel olur umarım
Alala herkesin tedavisi farklı sanırsam önceki tedavimde de bundada adetin 2.gunu başladım estroferme tek fark o 15.gun transfer yapmıştı bu 15.gun kontrole çağırdı inşallah canımtransferlerimiz ayniya denk gelecek sanirsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…