- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #8.661
Bende birsürü kuzen birde hepsinin 2şer 3 er çocuk var benim 5 yıl bitti artık akrabalar sormayı da bıraktı olmuyor çocuğu diye nasip napalım vardır Rabbimin bir bildiği biyerde dayanma gücü bitiyor insanın ama ağlayıp sızlatır yola devam diyoruz ama artık tek endişem tek embriyo olmazsa eşim daha denemeyeceğiz dedi 4 deneme oluyor her deneme bir umuttu benim için umarım olumlu sonuçlanırBenimle evlenenlerin hepsi doğurmak üzere ama benimde malum olmuyor herkesten de gizliyoruz doğal yoldan olmayacağını herkes sorup duruyor bir şey yok mu diye üzülüyorum keşke yeni velilere ve henüz bir yıllıkevli olanlara kimse soru sormasa
Gözün aydın hayırla gelsinKizzlarr beta 94.7 cıktı allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Canım bitkisel şeylerle desteklerden yumurta oluşuyor doktorum banada yumurta rezervi az dedi hiçde olmayabilir dedi ibrahim saraç oğlunun kürlerinden kullandım 6 yumurta çıktı asistanlar inanamadı doktor tekrar muayene ettirdiBende birsürü kuzen birde hepsinin 2şer 3 er çocuk var benim 5 yıl bitti artık akrabalar sormayı da bıraktı olmuyor çocuğu diye nasip napalım vardır Rabbimin bir bildiği biyerde dayanma gücü bitiyor insanın ama ağlayıp sızlatır yola devam diyoruz ama artık tek endişem tek embriyo olmazsa eşim daha denemeyeceğiz dedi 4 deneme oluyor her deneme bir umuttu benim için umarım olumlu sonuçlanır
Canm bende cektedm hsg hemn snraki reglide de basladk tüp bebeğe bir sıkıntı olmuyr cnm.Arkadaşlar birşey merak ettim hsg çektirip sonraki adetle hemen dondurulmus transfer hazırlığına baslayan oldumu?yoksa bı iki adet geçmesi gerekmi?
Kan vermeye geldim şimdi ilaçları ona göre bırakayım DİE Bi umut ama zor işte tstte hiç çizgi yoktu biliyorum sonucuAynen canım yine aratıstir sor he sizin spermler İstanbul'da yani ben Balıkesir'de yım diyince ordadir diye düşündüm ama işlemleri İstanbul'da yapmışsın ara sor merkezleri bilgi verirler
1 ay arayla mı başladn hemen canm bnm de soncm negatif dün öğrendim de bn de hemen başlamak istiyorumCanm bende cektedm hsg hemn snraki reglide de basladk tüp bebeğe bir sıkıntı olmuyr cnm.
Yinede ver garanti olsun gerçeklerden de kaçılmaz bir mucize olsun inşallah ne zamana çıkacak sonuç bahceciye Memorial arastir kararaini verKan vermeye geldim şimdi ilaçları ona göre bırakayım DİE Bi umut ama zor işte tstte hiç çizgi yoktu biliyorum sonucu
Ayenn canım burda zaten tüp bebek tedavisi yok İstanbul acıbadem fulya da bahçecl nin karşısında
Tamam balım öyleymiş basladim bugün estroferm e bakalım hayirlisi sen nerdesin seni merak etmistimCanm bende cektedm hsg hemn snraki reglide de basladk tüp bebeğe bir sıkıntı olmuyr cnm.
yani benim daha ilk denemem ama 2.için de 1regl dönemi yeterli diyorlar.çünkü düşük vs kimyasal gebelk yok ortada sadece negatif se sıradakı reglinle baslarlar bence.benm 17sinde transferm vrdı iptal oldu okdr ilaç kullanmıstm’şimdi regl oldm pzt tekrar baslıcaz tedavıye1 ay arayla mı başladn hemen canm bnm de soncm negatif dün öğrendim de bn de hemen başlamak istiyorum
Aa basladnmı kaçıncı gndesin regl olmusunTamam balım öyleymiş basladim bugün estroferm e bakalım hayirlisi sen nerdesin seni merak etmistim
Bugün sabah ilk estrofermi içtim bakalım ayın 15. Gel dediler senden ne haber yokmu gelenAa basladnmı kaçıncı gndesin regl olmusun
Bıgün 3.günm regl oldm pzt ye randevu verdiler bizim dr 5-6.gunler başlatıo tedavıye.hayırlısı artık bu sefer herşey güzel olur umarımBugün sabah ilk estrofermi içtim bakalım ayın 15. Gel dediler senden ne haber yokmu gelen
2gün sonra yap kan testi çıkarHerkese merhaba, 27 aralikta 5.gun embriyosu transferi oldum. Bugun 6. Gunum. E2 ve p4 testi istediler. E2 degerim 1070 p4 ise 12.1. Bunlar bir ipucu verir mi? Veya en erken beta hcg ne zaman baktirmaliyim sizce?
İnşallah pozitif sonç alırsın canım bbn negatif aldım ne yazık kiyani benim daha ilk denemem ama 2.için de 1regl dönemi yeterli diyorlar.çünkü düşük vs kimyasal gebelk yok ortada sadece negatif se sıradakı reglinle baslarlar bence.benm 17sinde transferm vrdı iptal oldu okdr ilaç kullanmıstm’şimdi regl oldm pzt tekrar baslıcaz tedavıye
1 saat dediler canm yarım saat kaldı kararımı vercem canım çok ertelemek istemiyorum ne düşük yaptm ynai ne de kimyasal gebelk 1 regl dönemi yetiomş ya çok ertelemek istemiyorum inşallah Allah herkese nasip etsinYinede ver garanti olsun gerçeklerden de kaçılmaz bir mucize olsun inşallah ne zamana çıkacak sonuç bahceciye Memorial arastir kararaini ver
Tesekkur ederim insallah cikar. Ben dayanamayip su an elimde olanlardan yaptim ama tabi ki.negatif cikti. Predictor early erken gebelik testini pazartesi sabah yapacam. Dondurulmus 2 embriyo transferi olmustum. Herkesin transferi hayirli olur insallah.2gün sonra yap kan testi çıkar
İnan üzüldüm cnm;( işte negatif te almak vr maalesef keske hemen olsa ama elimizde değil.ben pek belırtı va arıcamı sanmıyrm cnm daha önce dogaldan gebelk yasadm bi belırtı vs olmuyor du.yani ben bnlara kafa takçamı sanmıyorum sende birdahakı denemende inşlh olumlu sonuc alırsn hiçbirşeyi kafaya takmadan beklemek daha iyiİnşallah pozitif sonç alırsın canım bbn negatif aldım ne yazık kiolunca sakın belirti arama zaman geçmiyor yoksa kendine Bi iş bul oyalancak yksq zaman geçmiyor
Hayırlı olsun cnm.ama erken yapınca cıkmayınca kendını yıpratma bir cok arkdasın 8-10.gunler cıktı acele etme hiç olurmuTesekkur ederim insallah cikar. Ben dayanamayip su an elimde olanlardan yaptim ama tabi ki.negatif cikti. Predictor early erken gebelik testini pazartesi sabah yapacam. Dondurulmus 2 embriyo transferi olmustum. Herkesin transferi hayirli olur insallah.
Alala herkesin tedavisi farklı sanırsam önceki tedavimde de bundada adetin 2.gunu başladım estroferme tek fark o 15.gun transfer yapmıştı bu 15.gun kontrole çağırdı inşallah canımBıgün 3.günm regl oldm pzt ye randevu verdiler bizim dr 5-6.gunler başlatıo tedavıye.hayırlısı artık bu sefer herşey güzel olur umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?