Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Evt baya farklı bizim dr tedavıye baslıo snra gün aşırı kontrol baslıo sürekli kan vermekten bıkıosun işte.15.gune kdr snra 5gun iğneler vs snra 20.gun transfer ayarlıo frklı işte

Benım ilk denemem negatif olunca rahim duvarına cızık atma ıslemi yapacakmış doktor embriyoların kaliteli dedi 2 aydan once transfer yapılmaz mıs

Evt baya farklı bizim dr tedavıye baslıo snra gün aşırı kontrol baslıo sürekli kan vermekten bıkıosun işte.15.gune kdr snra 5gun iğneler vs snra 20.gun transfer ayarlıo frklı işte
Evet farklıymış sonu güzel olsunda kaçıncı gün embriyosu transfer olucaksin?

Benim yumurta rezervinde sıkıntı yok daha doğrusu hiç sıkıntı yok görünüyor rahim filmi çekildi laparoskopi histeroskopi ameliyatı da oldum genetiklere bakıldı eşime de bana da sıkıntı yok şükür ama gel görki olmuyor malesef

Benım ilk denemem negatif olunca rahim duvarına cızık atma ıslemi yapacakmış doktor embriyoların kaliteli dedi 2 aydan once transfer yapılmaz mıs
Çizik için ne kadar fiyat verdi biliyormusunuz?

Neden 2aydan önce yapılmıyormuş???bende aralıkta transfer olacaktm okdr ilaç kullandım transfer günü iptal edildi birdahakı reglinle gel dedi bana dr!

Sen 7 aylıkksn çok yeni Biz naplm bn 3 yılda çok yoruldum insanlardan zaten 1 yıldr çabalıyoruz inş en kısa zamanda herkese nasip olur herkse
Amin inş
Amin inş çok dikkatli ol bizim ilk deneme ztn eşim 40 yaşında ben 30 yaşımız vardı diye istiyorduk olmayınca hastaneler fln eşim merak etmiş hastaneye gitti ztn ondan sonra tüp bebek sürecimiz başladı İnş her çocuk isteyene Rabbim nasip eder bizde

İnşaAllah biz eşimle 30 yaşındayız nasip kısmet yapılacak şeyler bitince söylenecek söz kalmıyor

Arkadaslar yokmu aranızda 2 denemesı olan
Tatlım ben kan pıhtılaşması testi yaptırdım. Sonucunu bekliyorum. Karyotip te istedi. Yaptırmadım. Pgt yi de yapacağız dedi. Onu da yaptırmayacağım. Beklemedeyim şuan. 20 gün oldu kürtaj olalı.

İnşaAllah biz eşimle 30 yaşındayız nasip kısmet yapılacak şeyler bitince söylenecek söz kalmıyor
Aynen biz de test yaptık negatif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…