- 9 Ekim 2020
- 5.927
- 7.971
- 148
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #8.681
Hemen git kan verHerkese merhaba, 27 aralikta 5.gun embriyosu transferi oldum. Bugun 6. Gunum. E2 ve p4 testi istediler. E2 degerim 1070 p4 ise 12.1. Bunlar bir ipucu verir mi? Veya en erken beta hcg ne zaman baktirmaliyim sizce?
Evt baya farklı bizim dr tedavıye baslıo snra gün aşırı kontrol baslıo sürekli kan vermekten bıkıosun işte.15.gune kdr snra 5gun iğneler vs snra 20.gun transfer ayarlıo frklı işteAlala herkesin tedavisi farklı sanırsam önceki tedavimde de bundada adetin 2.gunu başladım estroferme tek fark o 15.gun transfer yapmıştı bu 15.gun kontrole çağırdı inşallah canımtransferlerimiz ayniya denk gelecek sanirsam
Dondurulmus embriyo transfer edildi. Sadece e2 ve p4 bakildi iste transferin 5. Gunu e2 1070 p4 12.1.. asil test gunum 8 ocak. Ama insan merak etmeden duramiyoo malesefHemen git kan vertabi taze transfer değilse
Evet farklıymış sonu güzel olsunda kaçıncı gün embriyosu transfer olucaksin?Evt baya farklı bizim dr tedavıye baslıo snra gün aşırı kontrol baslıo sürekli kan vermekten bıkıosun işte.15.gune kdr snra 5gun iğneler vs snra 20.gun transfer ayarlıo frklı işte
Benim yumurta rezervinde sıkıntı yok daha doğrusu hiç sıkıntı yok görünüyor rahim filmi çekildi laparoskopi histeroskopi ameliyatı da oldum genetiklere bakıldı eşime de bana da sıkıntı yok şükür ama gel görki olmuyor malesefCanım bitkisel şeylerle desteklerden yumurta oluşuyor doktorum banada yumurta rezervi az dedi hiçde olmayabilir dedi ibrahim saraç oğlunun kürlerinden kullandım 6 yumurta çıktı asistanlar inanamadı doktor tekrar muayene ettirdi
Çizik için ne kadar fiyat verdi biliyormusunuz?Benım ilk denemem negatif olunca rahim duvarına cızık atma ıslemi yapacakmış doktor embriyoların kaliteli dedi 2 aydan once transfer yapılmaz mıs
Fiyatları konusmadıkÇizik için ne kadar fiyat verdi biliyormusunuz?
5.gün embryosu 2adet transfer olacak tabi yine bir pürüz çıkmassaEvet farklıymış sonu güzel olsunda kaçıncı gün embriyosu transfer olucaksin?
Neden 2aydan önce yapılmıyormuş???bende aralıkta transfer olacaktm okdr ilaç kullandım transfer günü iptal edildi birdahakı reglinle gel dedi bana dr!Benım ilk denemem negatif olunca rahim duvarına cızık atma ıslemi yapacakmış doktor embriyoların kaliteli dedi 2 aydan once transfer yapılmaz mıs
Valla kafam karıstı benımdeNeden 2aydan önce yapılmıyormuş???bende aralıkta transfer olacaktm okdr ilaç kullandım transfer günü iptal edildi birdahakı reglinle gel dedi bana dr!
Yani her merkez farklı bir ıygulama yapıyor demek değişik.belki sen transfer snrasıda ilça aldın okdr süre zarfı uzun die belki 2ay koydu arayaValla kafam karıstı benımde
Tekrar konusacam doktorla sorularımı yazayım daYani her merkez farklı bir ıygulama yapıyor demek değişik.belki sen transfer snrasıda ilça aldın okdr süre zarfı uzun die belki 2ay koydu araya
Amin inşSen 7 aylıkksn çok yeni Biz naplm bn 3 yılda çok yoruldum insanlardan zaten 1 yıldr çabalıyoruz inş en kısa zamanda herkese nasip olur herkse
Amin inş çok dikkatli ol bizim ilk deneme ztn eşim 40 yaşında ben 30 yaşımız vardı diye istiyorduk olmayınca hastaneler fln eşim merak etmiş hastaneye gitti ztn ondan sonra tüp bebek sürecimiz başladı İnş her çocuk isteyene Rabbim nasip eder bizdeBende birsürü kuzen birde hepsinin 2şer 3 er çocuk var benim 5 yıl bitti artık akrabalar sormayı da bıraktı olmuyor çocuğu diye nasip napalım vardır Rabbimin bir bildiği biyerde dayanma gücü bitiyor insanın ama ağlayıp sızlatır yola devam diyoruz ama artık tek endişem tek embriyo olmazsa eşim daha denemeyeceğiz dedi 4 deneme oluyor her deneme bir umuttu benim için umarım olumlu sonuçlanır
konuş en azından mantıklı bir açıklama yaparsa kafan rahatlarTekrar konusacam doktorla sorularımı yazayım da
İnşaAllah biz eşimle 30 yaşındayız nasip kısmet yapılacak şeyler bitince söylenecek söz kalmıyorAmin inş
Amin inş çok dikkatli ol bizim ilk deneme ztn eşim 40 yaşında ben 30 yaşımız vardı diye istiyorduk olmayınca hastaneler fln eşim merak etmiş hastaneye gitti ztn ondan sonra tüp bebek sürecimiz başladı İnş her çocuk isteyene Rabbim nasip eder bizde
Canim ben transfer hazirligindayken hsg cektirdim bi sorun olmuyor merak etme.Arkadaşlar birşey merak ettim hsg çektirip sonraki adetle hemen dondurulmus transfer hazırlığına baslayan oldumu?yoksa bı iki adet geçmesi gerekmi?
Tatlım ben kan pıhtılaşması testi yaptırdım. Sonucunu bekliyorum. Karyotip te istedi. Yaptırmadım. Pgt yi de yapacağız dedi. Onu da yaptırmayacağım. Beklemedeyim şuan. 20 gün oldu kürtaj olalı.Arkadaslar yokmu aranızda 2 denemesı olan
Bence böyle daha iyi yoksa sürekli sorup cevap bekleyecekler bazıları bilmediği halde tüp bebek yapsana olur diyip duruyor bizde biliyoruz ama olmayınca olmuyor benim 3.transfer pazartesi değerler yine düştüyse tekrar düşükle sonuçlanacak ve son bir embriyo kaldı Rabbim hepimizin emeğini boşa çıkarmasın bizi bizden iyi kimse anlamaz tüp bebek yoruyor insanlar hem yoruyor hem haklısın
Aynen biz de test yaptık negatifİnşaAllah biz eşimle 30 yaşındayız nasip kısmet yapılacak şeyler bitince söylenecek söz kalmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?