- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #8.701
Benim hsg cekimim 20-10-20 de oldu adet oldum transfer hazirligi derken tuttu herhangi bir sakincasi yok bence bu hsgnin bi bakimdan faydasida var gibi ilk hsg tikaliydi ikincisinde acmis sol tupumu diye dusundumArkadaşlar birşey merak ettim hsg çektirip sonraki adetle hemen dondurulmus transfer hazırlığına baslayan oldumu?yoksa bı iki adet geçmesi gerekmi?
Hakkımızda herşeyin hayırlıAynen biz de test yaptık negatif
Belkide cizik aticaklar ondanmi ki acaba?Valla kafam karıstı benımde
Aynen dondurulmuş olmuyor. Bakalım hayırlısı diyim kısmette varsa olacak yoksa ne yapsak boşDondurulmadan biyopsi yaptirirsan istediğin zaman gonderebiliyorsun ama dondurulmusa biyopsiyi önermiyor embriyolog lar
Evet ekledi cetrotideÇatlama önleyici iğne ekledi mi?
Haklısınız vuracak yerler kalmadı hep morardı Allah ım hepimize nasip etsinMaalesef canım iğne yerleri aciyor pamukla kolonya ovala ben hep öyle yapıyorum buz koy belki geçer ama yapacak bise yok maalesefDayanıyoruz mecbur Rabbım sonunu güzel eylesin
Anladım inşaAllah Öyle olur ne kadar çok yumurta o kadar daha çok şans işte inşaAllah hamilenin duası kabul olurCetrotide le bastiriyorlar ovitrelleyle arkadan gelenleri de aliyorlar genelde toplarken tuplerin arka tarafta gorukmeyen follikullerde toplaniyor yumurtalar bende dort buyuk gozukup 8 toplandi
Anladım teşekkür ediyorum çok sağolun tek benim başıma gelmiş gibi hissettim ondan dolayı hemşirede tam açık konuşmadı çok sağolunYok canım bi arkadaş daha vardı ilk opuda 2 yumurtası oldu iki gün sonra tekrar opu yapıldı bir yumurta daha topladılar hemen transfer yaptılar
Herhangi Bi sorun yoksa başka derim zaten transfer sonucunu öğrenene kadar 1.5 ay olmuş oluyor. Ben de hemen başlamak istemiştim ama kimyasal olduğu için başlamadı en erken 2. Reglde başlattı hatta ona kalsa 3.4. Diyordu ama kafa olarak ben tamamım dediğim için başlattı1 saat dediler canm yarım saat kaldı kararımı vercem canım çok ertelemek istemiyorum ne düşük yaptm ynai ne de kimyasal gebelk 1 regl dönemi yetiomş ya çok ertelemek istemiyorum inşallah Allah herkese nasip etsin
Benden 24 yumurta toplanmıştı ama sadece 3 embriyom 5. Güne gitti ve dondurulmuştu. Ben artık yumurta çokluğuna da inanmıyorum nedenseAnladım inşaAllah Öyle olur ne kadar çok yumurta o kadar daha çok şans işte inşaAllah hamilenin duası kabul olur
Doğru söylüyorsun aslında 1 yumurtayla gebe kalan çok varBenden 24 yumurta toplanmıştı ama sadece 3 embriyom 5. Güne gitti ve dondurulmuştu. Ben artık yumurta çokluğuna da inanmıyorum nedense
Aynen canım ben çok üzülmüştüm niye bu kadar az oldu diye 7 tane döllenmişti 3 güne hepsi çıktı ama 5. Güne gönderdiler sadece 3 kalmıştı 1 transfer edildi sonuç kimyasal oldu şimdi diğer ikisini alıcam kısmetseDoğru söylüyorsun aslında 1 yumurtayla gebe kalan çok var
Ay onlar devlet sırrı gibi saklıyorlar bir sey söyleyecekler diye çok korkuyorlarAnladım teşekkür ediyorum çok sağolun tek benim başıma gelmiş gibi hissettim ondan dolayı hemşirede tam açık konuşmadı çok sağolun
Ay bütün adımları stres en son iğne vururken stresten bağırmalara başladımAy onlar devlet sırrı gibi saklıyorlar bir sey söyleyecekler diye çok korkuyorlar
Hele benim gittiğim hastanedekiler 20 kere sormam lazım öğrenebilmek için.
Bence yumurtaların yetişir ayrica kuzum çok stres yapma stres etkiliyor. Aralarında 3 4 mm fark varsa bir gün daha ilaç kullandirir aynı gün bütün yumurtalar toplanır benimki de öyle olmuştu.
2 yumurta diğerleri kadar iyi gelişmemişti 10 mm kalmıştı doktor bir gün daha ilaç kullandırdı opuda onları da aldılar. Zaten çatlatma iğnesi vurunca da yumurtalar büyümeye devam ediyor.
Ah bacım inşallah nasip olurAy bütün adımları stres en son iğne vururken stresten bağırmalara başladımeşime dur konuşma sus bakma gitme diye bağırır oldum bide iğne yeri ağrılarımdan iğne saati gelmesin istiyorum ama işin ucunda evlat olunca sabırsızlanıyorum çok farklı duygularmış Allah ım her isteyene nasip etsin inşaAllah
İnşallah çıkmaz yastan dolayı mı iki transfer bana bir 5.gun transferi olacak5.gün embryosu 2adet transfer olacak tabi yine bir pürüz çıkmassa
Aynen öyle canimAynen dondurulmuş olmuyor. Bakalım hayırlısı diyim kısmette varsa olacak yoksa ne yapsak boş
Tabiki hsg tanı ve aynı zamanda tedavi yöntemi benim tüpler zaten aciktida değilde o anda açma işlemi yapiyorlar ileri boyutta değilse açılıyor.Benim hsg cekimim 20-10-20 de oldu adet oldum transfer hazirligi derken tuttu herhangi bir sakincasi yok bence bu hsgnin bi bakimdan faydasida var gibi ilk hsg tikaliydi ikincisinde acmis sol tupumu diye dusundum
Tamam canım öyleymiş yinede emin olmsl istedimCanim ben transfer hazirligindayken hsg cektirdim bi sorun olmuyor merak etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?