Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Arkadaşlar birşey merak ettim hsg çektirip sonraki adetle hemen dondurulmus transfer hazırlığına baslayan oldumu?yoksa bı iki adet geçmesi gerekmi?
Benim hsg cekimim 20-10-20 de oldu adet oldum transfer hazirligi derken tuttu herhangi bir sakincasi yok bence bu hsgnin bi bakimdan faydasida var gibi ilk hsg tikaliydi ikincisinde acmis sol tupumu diye dusundum

Maalesef canım iğne yerleri aciyor pamukla kolonya ovala ben hep öyle yapıyorum buz koy belki geçer ama yapacak bise yok maalesef Dayanıyoruz mecbur Rabbım sonunu güzel eylesin
Haklısınız vuracak yerler kalmadı hep morardı Allah ım hepimize nasip etsin

Cetrotide le bastiriyorlar ovitrelleyle arkadan gelenleri de aliyorlar genelde toplarken tuplerin arka tarafta gorukmeyen follikullerde toplaniyor yumurtalar bende dort buyuk gozukup 8 toplandi
Anladım inşaAllah Öyle olur ne kadar çok yumurta o kadar daha çok şans işte inşaAllah hamilenin duası kabul olur

Yok canım bi arkadaş daha vardı ilk opuda 2 yumurtası oldu iki gün sonra tekrar opu yapıldı bir yumurta daha topladılar hemen transfer yaptılar
Anladım teşekkür ediyorum çok sağolun tek benim başıma gelmiş gibi hissettim ondan dolayı hemşirede tam açık konuşmadı çok sağolun

Herhangi Bi sorun yoksa başka derim zaten transfer sonucunu öğrenene kadar 1.5 ay olmuş oluyor. Ben de hemen başlamak istemiştim ama kimyasal olduğu için başlamadı en erken 2. Reglde başlattı hatta ona kalsa 3.4. Diyordu ama kafa olarak ben tamamım dediğim için başlattı

Merhabalar hanımlar.. bugün 6+2 oldum kalpatisi için doktora gittik ama duyulmadı daha kese de bebek gorunmuyormus haftaya cumartesi bakarız dedi ama sizler ne zaman duymuştunuz kalp atışını ? Umarım sorun yoktur

Doğru söylüyorsun aslında 1 yumurtayla gebe kalan çok var
Aynen canım ben çok üzülmüştüm niye bu kadar az oldu diye 7 tane döllenmişti 3 güne hepsi çıktı ama 5. Güne gönderdiler sadece 3 kalmıştı 1 transfer edildi sonuç kimyasal oldu şimdi diğer ikisini alıcam kısmetse

Anladım teşekkür ediyorum çok sağolun tek benim başıma gelmiş gibi hissettim ondan dolayı hemşirede tam açık konuşmadı çok sağolun
Ay onlar devlet sırrı gibi saklıyorlar bir sey söyleyecekler diye çok korkuyorlar
Hele benim gittiğim hastanedekiler 20 kere sormam lazım öğrenebilmek için.
Bence yumurtaların yetişir ayrica kuzum çok stres yapma stres etkiliyor. Aralarında 3 4 mm fark varsa bir gün daha ilaç kullandirir aynı gün bütün yumurtalar toplanır benimki de öyle olmuştu.
2 yumurta diğerleri kadar iyi gelişmemişti 10 mm kalmıştı doktor bir gün daha ilaç kullandırdı opuda onları da aldılar. Zaten çatlatma iğnesi vurunca da yumurtalar büyümeye devam ediyor.

Ay bütün adımları stres en son iğne vururken stresten bağırmalara başladım eşime dur konuşma sus bakma gitme diye bağırır oldum bide iğne yeri ağrılarımdan iğne saati gelmesin istiyorum ama işin ucunda evlat olunca sabırsızlanıyorum çok farklı duygularmış Allah ım her isteyene nasip etsin inşaAllah

Ah bacım inşallah nasip olur
Ama ben transferden sonra keşke gonal f cetrodite falan devam etseydim dedim yani. O progesteron iğneleri her gün 2 tane kalçam mosmor göbekten de yapılmıyor. Kan sulandiricilar göbekten onlar da felaket yakıyor. Dedigin gibi evlat için her seye katlanıyoruz Rabbim mükafatını verir inşallah
Bizlerden çok güzel anneler olacak kuzum çok bekledik çok sabrettik

Benim hsg cekimim 20-10-20 de oldu adet oldum transfer hazirligi derken tuttu herhangi bir sakincasi yok bence bu hsgnin bi bakimdan faydasida var gibi ilk hsg tikaliydi ikincisinde acmis sol tupumu diye dusundum
Tabiki hsg tanı ve aynı zamanda tedavi yöntemi benim tüpler zaten aciktida değilde o anda açma işlemi yapiyorlar ileri boyutta değilse açılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…