Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Tabiki hsg tanı ve aynı zamanda tedavi yöntemi benim tüpler zaten aciktida değilde o anda açma işlemi yapiyorlar ileri boyutta değilse açılıyor.
Aynen oyle benimde tuhafima gitmisti iki farkli yerde olmustum farkli yontemler umarim hayirlisiyla yavruna kavusursun nezaman baslicaksin transfer hazirligina?

Merhabalar hanımlar.. bugün 6+2 oldum kalpatisi için doktora gittik ama duyulmadı daha kese de bebek gorunmuyormus haftaya cumartesi bakarız dedi ama sizler ne zaman duymuştunuz kalp atışını ? Umarım sorun yoktur
Canim sen son adet tarihine göre mi hesapliyorsun haftalari?

Saol canım bn de başlıcam ya ama bizim 2 tüp sperm kaldı başka da yok eşimde sorun var benm de ben değiştrmek istiyorum o istemio eldeki malzeme bu 1 embriyom olmuştu yine olmazsa die korkuyorum bakalım neye karar vercez bgn yarın adet olrm zaten Dr pazartesi bilgilendirir
Acaba diyorum aynı Dr bildiği için farklı Bi yöntem uygular mı bilmiyorum o yüzden değiştirmesem mi diyorm bn de kafa. Çok karışık

İnşallah bnm de yaşım 30 şu an bizi bizden başkası anlamıo zaten eşim 35 yaşında gelip geçio yaş ama napalım, Allah ne zaman verirse öle Olcak Allah ol demeden olmuo, eşim merkezi değiştirmek istemio ama bn de değiştmek istiyorum bilmiyorum napcaz ama hemen başlamak istiyorum bn bahçeci bin lab u iyi mi acaba ya acıbadem fulya da. 1 Tane olştı o da tutmadı şimdi en başından başlıcaz çok zor süreç ya napalm Allah akıl sağlığı sabrı versin herkese

Bende acıbadem fulya da tedavi görmüştüm işte bugün kötü haberi aldık ailemi görmeye memlekete gideceğim hayırlısı nasipte yokmuş birkaç ay sonra tekrar deneriz
Hakkımızda herşeyin hayırlı

Benim kocam iki tane koymayalım diyor, tutarsa çok zorlanırız nasıl bakacaz diyor. Ben de ikiz olmasından korkuyorum ama bi yandan da biri tutmazsa biri tutar şansımız artar diyorum, sonra böyle düşündüğüm için üzülüyorum, kafam çok karışık yani, hayırlısı olsun yaa inşallah kucağımıza alalım artık

Hayirlisiyla yavrularinizi yarin alip gelin simdiden hayirli olsun inshaAllah❤
Ben bir tane alıp geleceğim inşallah sonunda kucağımızda sağlıkla görelim de
Yarın transfer sırasında elini tuttuğumu düşün... Yalnız değilsin.
Kızlar ben hala transfer bekliyorum merkezde. Çok sakin geldim buraya ama heyecandan ölmek üzereyim resmen beklerken kötü oldum. wenebe arkadaşım sen alıp dönmüşsündür bebişi. Hayırlı olsun şimdiden.

Bende acıbadem fulya da tedavi görmüştüm işte bugün kötü haberi aldık ailemi görmeye memlekete gideceğim hayırlısı nasipte yokmuş birkaç ay sonra tekrar deneriz
Bnm Dr um erbil yağmur biz eşim ırda tedavi olduğu içn yaptırdık mecburen momartta erbil bey iyi memnunum ama işte olmayınca olmuo işte Bi de acıbadem in laboratuvarını iyi demiolar çok öle okuyorum burda başka embriyon yok yeniden en baştan biz de başlıcaz.

Heyecan hissediyorsan onu da güzel yaşa. Duygularını engelleme canım
Beklediğimden hızlı ve basit oldu. Bu muydu yani dedim
Ben evdeyim şimdi ama masaya oturup yemek falan yiyorum öyle tüm gün yatamayacağım sanırım.
Senin embriyolar çözünmüş mü haberini verdiler mi?

Hiç öle düşünmeyin canım üçüz olp birini iptal eden sonra o 2si de düşe n tabdğm var pişman olmuşlar sonra. 1ini iptal ettik Allah vermedi hiç die

Evet biliyorum o doktoru eşimle gitmiştik gerçekten çok iyi acıbadem e her gidişimde orada işlem için geliyor oranın laboratuvarını kullanıyor malatyalı da eşimle hemşehri ama işte ben murat aslan eşim de Ercan bey olsun istedi Ercan bey oldu hayırlısı artık

Eşim vakit kaybetmeyelim tekrar yapalım diyor doktor ilk adette gelin tedaviye başlayalım yine demiş ama niyetim yok hevesim kırıldı en az 3 ay geçmeli bence onca tedaviden sonra yine devam etmeyelim diyorum

Ama gerçekten iyi doktor seçiminiz

Kizlar bnm 2 dusugm var ankrada uruloga gttk hasra bakdi %15 cikdi sayi az oldgu icin dna hasari ckmasi normal dedi hoca olemiku sdce ovitrelle ve klomen vrdi smdi sayi 100 bin cok korkyrm ayin 9 unda igmelere baslcm %80 harektszms onun icinde piezzo uygulanmckms

Doktor esme hasr icn bsy demedi yani en sagliklilrni seciyoruz dedi esme yumurtalar toplanana kadar q10 alsam solgarn faydsi olurmu szce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…