- 12 Mart 2017
- 129
- 169
- 103
- 32
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #8.721
Dualarim seninle canim hayirli haberler alirsin inshaAllahAnladım inşaAllah Öyle olur ne kadar çok yumurta o kadar daha çok şans işte inşaAllah hamilenin duası kabul olur
Aynen oyle benimde tuhafima gitmisti iki farkli yerde olmustum farkli yontemler umarim hayirlisiyla yavruna kavusursun nezaman baslicaksin transfer hazirligina?Tabiki hsg tanı ve aynı zamanda tedavi yöntemi benim tüpler zaten aciktida değilde o anda açma işlemi yapiyorlar ileri boyutta değilse açılıyor.
Canim sen son adet tarihine göre mi hesapliyorsun haftalari?Merhabalar hanımlar.. bugün 6+2 oldum kalpatisi için doktora gittik ama duyulmadı daha kese de bebek gorunmuyormus haftaya cumartesi bakarız dedi ama sizler ne zaman duymuştunuz kalp atışını ? Umarım sorun yoktur
Zaman kaybetmk istemiyorum ben de bnm de sayısı az çıkıp 8n 9 tane anca toplanıo. Bmm eşim amlyt oldu öyle donduruldu spermler. 2 defa şansmz bra yani. Spermleri taşımak nasıl oluo onu da bilmiyoruz hiç ama bakalım karar 602232
Saol canım bn de başlıcam ya ama bizim 2 tüp sperm kaldı başka da yok eşimde sorun var benm de ben değiştrmek istiyorum o istemio eldeki malzeme bu 1 embriyom olmuştu yine olmazsa die korkuyorumHerhangi Bi sorun yoksa başka derim zaten transfer sonucunu öğrenene kadar 1.5 ay olmuş oluyor. Ben de hemen başlamak istemiştim ama kimyasal olduğu için başlamadı en erken 2. Reglde başlattı hatta ona kalsa 3.4. Diyordu ama kafa olarak ben tamamım dediğim için başlattı
Evet canım 4. Gün embdiyosuydu ama son adetin baskadigi ilk güne göre hesaplanıyor ama kalp atışı duyulmadı şuanCanim sen son adet tarihine göre mi hesapliyorsun haftalari?
İnşallahAmin inş
Amin inş çok dikkatli ol bizim ilk deneme ztn eşim 40 yaşında ben 30 yaşımız vardı diye istiyorduk olmayınca hastaneler fln eşim merak etmiş hastaneye gitti ztn ondan sonra tüp bebek sürecimiz başladı İnş her çocuk isteyene Rabbim nasip eder bizde
Bende acıbadem fulya da tedavi görmüştüm işte bugün kötü haberi aldık ailemi görmeye memlekete gideceğim hayırlısı nasipte yokmuş birkaç ay sonra tekrar denerizİnşallahbnm de yaşım 30 şu an bizi bizden başkası anlamıo zaten eşim 35 yaşında gelip geçio yaş ama napalım, Allah ne zaman verirse öle Olcak Allah ol demeden olmuo, eşim merkezi değiştirmek istemio ama bn de değiştmek istiyorum bilmiyorum napcaz ama hemen başlamak istiyorum bn bahçeci bin lab u iyi mi acaba ya acıbadem fulya da. 1 Tane olştı o da tutmadı şimdi en başından başlıcaz çok zor süreç ya napalm Allah akıl sağlığı sabrı versin herkese
Hakkımızda herşeyin hayırlı
Benim kocam iki tane koymayalım diyor, tutarsa çok zorlanırız nasıl bakacaz diyor. Ben de ikiz olmasından korkuyorum ama bi yandan da biri tutmazsa biri tutar şansımız artar diyorum, sonra böyle düşündüğüm için üzülüyorum, kafam çok karışık yani, hayırlısı olsun yaa inşallah kucağımıza alalım artıkAynen canım ben çok üzülmüştüm niye bu kadar az oldu diye 7 tane döllenmişti 3 güne hepsi çıktı ama 5. Güne gönderdiler sadece 3 kalmıştı 1 transfer edildi sonuç kimyasal oldu şimdi diğer ikisini alıcam kısmetse
Hayirlisiyla yavrularinizi yarin alip gelin simdiden hayirli olsun inshaAllah❤
Kızlar ben hala transfer bekliyorum merkezde. Çok sakin geldim buraya ama heyecandan ölmek üzereyim resmen beklerken kötü oldum.Ben bir tane alıp geleceğim inşallahsonunda kucağımızda sağlıkla görelim de
Yarın transfer sırasında elini tuttuğumu düşün... Yalnız değilsin.
Bnm Dr um erbil yağmur biz eşim ırda tedavi olduğu içn yaptırdık mecburen momartta erbil bey iyi memnunum ama işte olmayınca olmuo işteBende acıbadem fulya da tedavi görmüştüm işte bugün kötü haberi aldık ailemi görmeye memlekete gideceğim hayırlısı nasipte yokmuş birkaç ay sonra tekrar deneriz
Heyecan hissediyorsan onu da güzel yaşa. Duygularını engelleme canımKızlar ben hala transfer bekliyorum merkezde. Çok sakin geldim buraya ama heyecandan ölmek üzereyim resmen beklerken kötü oldum.wenebe arkadaşım sen alıp dönmüşsündür bebişi. Hayırlı olsun şimdiden.
Hiç öle düşünmeyin canım üçüz olp birini iptal eden sonra o 2si de düşe n tabdğm var pişman olmuşlar sonra. 1ini iptal ettik Allah vermedi hiç dieBenim kocam iki tane koymayalım diyor, tutarsa çok zorlanırız nasıl bakacaz diyor. Ben de ikiz olmasından korkuyorum ama bi yandan da biri tutmazsa biri tutar şansımız artar diyorum, sonra böyle düşündüğüm için üzülüyorum, kafam çok karışık yani, hayırlısı olsun yaa inşallah kucağımıza alalım artık
Evet biliyorum o doktoru eşimle gitmiştik gerçekten çok iyi acıbadem e her gidişimde orada işlem için geliyor oranın laboratuvarını kullanıyor malatyalı da eşimle hemşehri ama işte ben murat aslan eşim de Ercan bey olsun istedi Ercan bey oldu hayırlısı artıkBnm Dr um erbil yağmur biz eşim ırda tedavi olduğu içn yaptırdık mecburen momartta erbil bey iyi memnunum ama işte olmayınca olmuo işteBi de acıbadem in laboratuvarını iyi demiolar çok öle okuyorum burda başka embriyon yok yeniden en baştan biz de başlıcaz.
Eşim vakit kaybetmeyelim tekrar yapalım diyor doktor ilk adette gelin tedaviye başlayalım yine demiş ama niyetim yok hevesim kırıldı en az 3 ay geçmeli bence onca tedaviden sonra yine devam etmeyelim diyorumİnşallahbnm de yaşım 30 şu an bizi bizden başkası anlamıo zaten eşim 35 yaşında gelip geçio yaş ama napalım, Allah ne zaman verirse öle Olcak Allah ol demeden olmuo, eşim merkezi değiştirmek istemio ama bn de değiştmek istiyorum bilmiyorum napcaz ama hemen başlamak istiyorum bn bahçeci bin lab u iyi mi acaba ya acıbadem fulya da. 1 Tane olştı o da tutmadı şimdi en başından başlıcaz çok zor süreç ya napalm Allah akıl sağlığı sabrı versin herkese
Ama gerçekten iyi doktor seçiminizBnm Dr um erbil yağmur biz eşim ırda tedavi olduğu içn yaptırdık mecburen momartta erbil bey iyi memnunum ama işte olmayınca olmuo işteBi de acıbadem in laboratuvarını iyi demiolar çok öle okuyorum burda başka embriyon yok yeniden en baştan biz de başlıcaz.
Cnm erbil yagmrda 3 4 arkdsm gebe kaldi darisi bizlereAma gerçekten iyi doktor seçiminiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?