- 6 Ekim 2020
- 352
- 229
- 53
- 38
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #8.741
Amin benim doktorum değil sadece gitmiştik yanına sonra başka doktorda karar kıldıkCnm erbil yagmrda 3 4 arkdsm gebe kaldi darisi bizlere
Nasıl bir kürdü bizimle paylaşabilir misin?Canım bitkisel şeylerle desteklerden yumurta oluşuyor doktorum banada yumurta rezervi az dedi hiçde olmayabilir dedi ibrahim saraç oğlunun kürlerinden kullandım 6 yumurta çıktı asistanlar inanamadı doktor tekrar muayene ettirdi
Bugün transfer gununmuKızlar ben hala transfer bekliyorum merkezde. Çok sakin geldim buraya ama heyecandan ölmek üzereyim resmen beklerken kötü oldum.wenebe arkadaşım sen alıp dönmüşsündür bebişi. Hayırlı olsun şimdiden.
Ay yok asla sonlandırmam, yapamam canımdan can gider, biz aşılamayı iptal ettik fazla yumurta oluştu diye, doktor isterseniz aşılama yapalım ama çoğul gebelik olursa sonlandırırsınız bir kaçını dedi, koşarak çıktım adamın odasından ağlaya ağlaya. Ama bile isteye ikiz koydurmayalım diyoruz, hem bebekler için hem bizim için zor olur.tek tek deneyeceğim sanırım embriyolarıHiç öle düşünmeyin canım üçüz olp birini iptal eden sonra o 2si de düşe n tabdğm var pişman olmuşlar sonra. 1ini iptal ettik Allah vermedi hiç die
Anladm cnm rabbm kucagna almayi nasp etsinnAmin benim doktorum değil sadece gitmiştik yanına sonra başka doktorda karar kıldık
Evet canımBelkide cizik aticaklar ondanmi ki acaba?
Malesef test yaptık negatif çıktıAnladm cnm rabbm kucagna almayi nasp etsinn
Bahcecide mı yaptırdınız ne kadar tuttu maliyetiTatlım ben kan pıhtılaşması testi yaptırdım. Sonucunu bekliyorum. Karyotip te istedi. Yaptırmadım. Pgt yi de yapacağız dedi. Onu da yaptırmayacağım. Beklemedeyim şuan. 20 gün oldu kürtaj olalı.
Evt cnm yaşım 35oldugu için 2tane yapalm dedi drİnşallah çıkmaz yastan dolayı mı iki transfer bana bir 5.gun transferi olacak
Pgtyi nasıl yapacaklardı canım donmuş embriyolara, bana da doktorum gerek yok pgtye dedi, ben de düşükten sonra yaptırmak istedim ama gerek görmediler.Tatlım ben kan pıhtılaşması testi yaptırdım. Sonucunu bekliyorum. Karyotip te istedi. Yaptırmadım. Pgt yi de yapacağız dedi. Onu da yaptırmayacağım. Beklemedeyim şuan. 20 gün oldu kürtaj olalı.
Canim, bence son adete göre hesaplama, internette transfer gunun göre hesaplaniyor diye okudum, ne zaman transfer oldun?Evet canım 4. Gün embdiyosuydu ama son adetin baskadigi ilk güne göre hesaplanıyor ama kalp atışı duyulmadı şuan
Ne güzel dilekler bunlar. İnşallah peşpeşe bebiş dolar buralar
5 Aralık'ta transfer oldum canim ama aynı görünüyor internette hesaplayın ama doktorum kese uyumlu dedi 6+2 ama kalp atışı henüz duyulmadiCanim, bence son adete göre hesaplama, internette transfer gunun göre hesaplaniyor diye okudum, ne zaman transfer oldun?
İlki pgt limiydi ?Kızlar merhaba, transferi olanlara hayırlı olsun inşallah. Ben de şu an 2. Transfer hazırlığındayim. İlk transfer tuttu ama düşükle sonuçlandı. Şimdi ikincisi için de pgt falan yapmadik direk transfer yapilacak, sizce bir sıkıntı olur mu? Kalitesi 4ab 5. Gün embriyosu
Insallah birsey yoktur, bazen biraz arkaden gelebiliyor gelisimleri, vajinal mi baktirdin cnm?5 Aralık'ta transfer oldum canim ama aynı görünüyor internette hesaplayın ama doktorum kese uyumlu dedi 6+2 ama kalp atışı henüz duyulmadiumarım sorun yoktur
Belirti olmazkiKizlar, sizde hamilelik belirtisi var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?