Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Nasıl bir kürdü bizimle paylaşabilir misin?

Hiç öle düşünmeyin canım üçüz olp birini iptal eden sonra o 2si de düşe n tabdğm var pişman olmuşlar sonra. 1ini iptal ettik Allah vermedi hiç die
Ay yok asla sonlandırmam, yapamam canımdan can gider, biz aşılamayı iptal ettik fazla yumurta oluştu diye, doktor isterseniz aşılama yapalım ama çoğul gebelik olursa sonlandırırsınız bir kaçını dedi, koşarak çıktım adamın odasından ağlaya ağlaya. Ama bile isteye ikiz koydurmayalım diyoruz, hem bebekler için hem bizim için zor olur.tek tek deneyeceğim sanırım embriyoları

Tatlım ben kan pıhtılaşması testi yaptırdım. Sonucunu bekliyorum. Karyotip te istedi. Yaptırmadım. Pgt yi de yapacağız dedi. Onu da yaptırmayacağım. Beklemedeyim şuan. 20 gün oldu kürtaj olalı.
Pgtyi nasıl yapacaklardı canım donmuş embriyolara, bana da doktorum gerek yok pgtye dedi, ben de düşükten sonra yaptırmak istedim ama gerek görmediler.

blueaqua ve wenebe kızlar hadi yılın ilk güzel haberleri sizden gelsin inşallah, bize de umut olun, bebekeriniz karnınızda büyüsün 9 ay boyunca inşallahhhhhh
Ne güzel dilekler bunlar. İnşallah peşpeşe bebiş dolar buralar
benim ilk transferim çok deneyimsizim. Elimi kolumu nereye koyacağım bilmiyorum. Bir şey hissetmediğim için yatayım mı oturayım mı bilemedim.

Canim, bence son adete göre hesaplama, internette transfer gunun göre hesaplaniyor diye okudum, ne zaman transfer oldun?
5 Aralık'ta transfer oldum canim ama aynı görünüyor internette hesaplayın ama doktorum kese uyumlu dedi 6+2 ama kalp atışı henüz duyulmadi umarım sorun yoktur

İlki pgt limiydi ?

5 Aralık'ta transfer oldum canim ama aynı görünüyor internette hesaplayın ama doktorum kese uyumlu dedi 6+2 ama kalp atışı henüz duyulmadi umarım sorun yoktur
Insallah birsey yoktur, bazen biraz arkaden gelebiliyor gelisimleri, vajinal mi baktirdin cnm?

kizlar merhaba. 25 inde 4. gun tek embriyo transferi oldum 6. gun kan tahlili yaptirdm 5.30 cikti tabi kimseye soyleyemedim kizicaklar erkenden yaptirdigim icin die. pazartesi tekrar yaptiracagim umarim artmistir. ama bugun kasiklarim ck agrio regl olcakmisim gibi transferden sonra nasil belirtileriniz oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…