Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Hayırlısı olan canım

Eşim vakit kaybetmeyelim tekrar yapalım diyor doktor ilk adette gelin tedaviye başlayalım yine demiş ama niyetim yok hevesim kırıldı en az 3 ay geçmeli bence onca tedaviden sonra yine devam etmeyelim diyorum
Bence çok vakit kaybetme canım 1 ay ara vermn yeterli zaman çok acımasız günler yıllar geçio.

Aynen oyle benimde tuhafima gitmisti iki farkli yerde olmustum farkli yontemler umarim hayirlisiyla yavruna kavusursun nezaman baslicaksin transfer hazirligina?
Bugün adetin iki Co günü estroferme başladım 15inde gel dediler

Sakin ol canım ben önceki transferimde genelde yattım hatta Ramazan'a denk geldi rabbim affetsin oruç bile tutmadım gerçi sonra odedimde etkilermi diye ama sonuç negatifti sadece ağıt kaldirma kabız olma ilaçlarını saatinde al başka birsey gerek yok

bazi yerler kagida 1 yazip 2 koyuyorlarmis yasi 35 alti olan ve ilk denemesi olanlar da bile duydum ama sanirim bahcecide bu mumkun degil
Evet canım bazısı yapıyor bunu bizzat şahit oldum ama bahçeci asla yapmıyor başarısız denemelerin şartı var Dr diye biliyorum sen ikimi istoyorsun

Kesinlikle katılıyorum benim 5 yılım geride kaldı imkanlar el veriyorsa zaman kaybetmemek gerek
3 yıllık evliyim bne de aklım yokmş bilseydim ilk günden başlardım bebek olayına ha diyince Olcak sandm ah ahh 1 yıl eşimn tedavisi sürdü zaten 1 yıl olcak die baktık ilk yıl istemedk pişmanım çok

3 yıllık evliyim bne de aklım yokmş bilseydim ilk günden başlardım bebek olayına ha diyince Olcak sandm ah ahh 1 yıl eşimn tedavisi sürdü zaten 1 yıl olcak die baktık ilk yıl istemedk pişmanım çok
Bende öyle hemen olur nasıl olsa diye umursamadım ilk zamanlar biraz daha biraz daha bekleyelim derken 5 yıl bitti 6.yıldayız şimdi koşturup duruyoruz Rabbim tez vakitte nasip eder inşaAllah kucaklarımız dolar bizim de

İnşallah canım Allah ın takdiri o ne zaman nasip ederse öyle alıcas kucaklarımza tez vakitte naisp olur inşallah

Bence çok vakit kaybetme canım 1 ay ara vermn yeterli zaman çok acımasız günler yıllar geçio.
Haklısın ama ya yine tutmasa psikolojik olarak hazırlıksız bütün hayallerim aniden yıkıldı bir sürü çocuk kıyafeti kaydetmiştim istegramdan almak için hepsini sildim takip ettiğim sayfalar vardı onları da takipten çıktım toparlanmam Lazım

Çoook teşekkür ederim bilgiler için. Biraz kaderciyim artık. Elimden geleni yapıyorum. Tutacağı varsa her türlü tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…