- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #8.761
Yok. Hiçbiri öyle değilİlki pgt limiydi ?
Hımm anladımYok. Hiçbiri öyle değil
Hayırlısı olan canımAy yok asla sonlandırmam, yapamam canımdan can gider, biz aşılamayı iptal ettik fazla yumurta oluştu diye, doktor isterseniz aşılama yapalım ama çoğul gebelik olursa sonlandırırsınız bir kaçını dedi, koşarak çıktım adamın odasından ağlaya ağlaya. Ama bile isteye ikiz koydurmayalım diyoruz, hem bebekler için hem bizim için zor olur.tek tek deneyeceğim sanırım embriyoları
Dr umuz iyi de lab. A güvenemiorm ya hayırlısı bakalımAma gerçekten iyi doktor seçiminiz
Bence çok vakit kaybetme canım 1 ay ara vermn yeterli zaman çok acımasız günler yıllar geçio.Eşim vakit kaybetmeyelim tekrar yapalım diyor doktor ilk adette gelin tedaviye başlayalım yine demiş ama niyetim yok hevesim kırıldı en az 3 ay geçmeli bence onca tedaviden sonra yine devam etmeyelim diyorum
En iyisini demiş şansın daha yüksekEvt cnm yaşım 35oldugu için 2tane yapalm dedi dr
Bugün adetin iki Co günü estroferme başladım 15inde gel dedilerAynen oyle benimde tuhafima gitmisti iki farkli yerde olmustum farkli yontemler umarim hayirlisiyla yavruna kavusursun nezaman baslicaksin transfer hazirligina?
Bahceci 35 yas altina kesinlikle koymuyor degil mi 2 embriyo? yani hic mi istisnasi yokEn iyisini demiş şansın daha yüksek
Kesinlikle katılıyorum benim 5 yılım geride kaldı imkanlar el veriyorsa zaman kaybetmemek gerekBence çok vakit kaybetme canım 1 ay ara vermn yeterli zaman çok acımasız günler yıllar geçio.
Sakin ol canım ben önceki transferimde genelde yattım hatta Ramazan'a denk geldi rabbim affetsin oruç bile tutmadım gerçi sonra odedimde etkilermi diye ama sonuç negatifti sadece ağıt kaldirma kabız olma ilaçlarını saatinde al başka birsey gerek yokNe güzel dilekler bunlar. İnşallah peşpeşe bebiş dolar buralar
benim ilk transferim çok deneyimsizim. Elimi kolumu nereye koyacağım bilmiyorum. Bir şey hissetmediğim için yatayım mı oturayım mı bilemedim.
3basarisiz denemen olmasi gerek sanırsam iki koymaları icinBahceci 35 yas altina kesinlikle koymuyor degil mi 2 embriyo? yani hic mi istisnasi yok
bazi yerler kagida 1 yazip 2 koyuyorlarmis3basarisiz denemen olmasi gerek sanırsam iki koymaları icin
Evet canım bazısı yapıyor bunu bizzat şahit oldum ama bahçeci asla yapmıyor başarısız denemelerin şartı var Dr diye biliyorum sen ikimi istoyorsunbazi yerler kagida 1 yazip 2 koyuyorlarmisyasi 35 alti olan ve ilk denemesi olanlar da bile duydum ama sanirim bahcecide bu mumkun degil
3 yıllık evliyim bne de aklım yokmş bilseydim ilk günden başlardım bebek olayına ha diyince Olcak sandm ah ahh 1 yıl eşimn tedavisi sürdü zaten 1 yıl olcak die baktık ilk yıl istemedk pişmanım çokKesinlikle katılıyorum benim 5 yılım geride kaldı imkanlar el veriyorsa zaman kaybetmemek gerek
Bende öyle hemen olur nasıl olsa diye umursamadım ilk zamanlar biraz daha biraz daha bekleyelim derken 5 yıl bitti 6.yıldayız şimdi koşturup duruyoruz Rabbim tez vakitte nasip eder inşaAllah kucaklarımız dolar bizim de3 yıllık evliyim bne de aklım yokmş bilseydim ilk günden başlardım bebek olayına ha diyince Olcak sandm ah ahh 1 yıl eşimn tedavisi sürdü zaten 1 yıl olcak die baktık ilk yıl istemedk pişmanım çok
İnşallah canım Allah ın takdiri o ne zaman nasip ederse öyle alıcas kucaklarımza tez vakitte naisp olur inşallahBende öyle hemen olur nasıl olsa diye umursamadım ilk zamanlar biraz daha biraz daha bekleyelim derken 5 yıl bitti 6.yıldayız şimdi koşturup duruyoruz Rabbim tez vakitte nasip eder inşaAllah kucaklarımız dolar bizim de
Haklısın ama ya yine tutmasa psikolojik olarak hazırlıksız bütün hayallerim aniden yıkıldı bir sürü çocuk kıyafeti kaydetmiştim istegramdan almak için hepsini sildim takip ettiğim sayfalar vardı onları da takipten çıktım toparlanmam LazımBence çok vakit kaybetme canım 1 ay ara vermn yeterli zaman çok acımasız günler yıllar geçio.
Ah cnm olsun rabbmden gelene ne dyeblrz doktrun kmdi cnm sorun neydi tam olarakMalesef test yaptık negatif çıktı
Çoook teşekkür ederim bilgiler için. Biraz kaderciyim artık. Elimden geleni yapıyorum. Tutacağı varsa her türlü tutarSakin ol canım ben önceki transferimde genelde yattım hatta Ramazan'a denk geldi rabbim affetsin oruç bile tutmadım gerçi sonra odedimde etkilermi diye ama sonuç negatifti sadece ağıt kaldirma kabız olma ilaçlarını saatinde al başka birsey gerek yok
Doktorum acıbadem fulya Ercan baştu gerekli testler git gel uçak masraflarıyla 25 milyar gibi tuttuAh cnm olsun rabbmden gelene ne dyeblrz doktrun kmdi cnm sorun neydi tam olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?