- 27 Aralık 2020
- 363
- 662
- 18
- 38
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #8.781
ah keske iki koysalar cok isterim ben canim, ama 33 yasindayim ve 1 kizim var dolayisiyla mumkun degil gibi ama yine de doktora hc blmyrmus gibi soracagimEvet canım bazısı yapıyor bunu bizzat şahit oldum ama bahçeci asla yapmıyor başarısız denemelerin şartı var Dr diye biliyorum sen ikimi istoyorsun
Niye acıbadem, memorial, amerikan hospital en iyisiDr umuz iyi de lab. A güvenemiorm ya hayırlısı bakalım
Seni seni uyanıkah keske iki koysalar cok isterim ben canim, ama 33 yasindayim ve 1 kizim var dolayisiyla mumkun degil gibi ama yine de doktora hc blmyrmus gibi soracagim
Sana diyorum da bende çok pimpirikliyim ben yatarken çok fazla dönerim şimdiden düşünüyorum sabahlar nasıl olacak dönersem sıkıntı olurmu falan aynen tutacağı varsa her türlü kendi hamile kalanlar belki nekadar ağır iş yapıyorlar hamile olduğunu ogreninceye kadarÇoook teşekkür ederim bilgiler için. Biraz kaderciyim artık. Elimden geleni yapıyorum. Tutacağı varsa her türlü tutar
bence de senin bildigin gibi canim ve kesin yapmazlar, ama ben cok isterdim ikizlerim olsn, ben kndim de ikizim, annem cok sansliymis dogal yolla bi kiz bir erkek, keske bana da nasip olsa, ama mantikli dusununce allahim yeter ki olsa hamile kalabilsem diyorum karisik duygularSeni seni uyanıksor istersen benim bildiğim bu aslında şansı yukseltsede riskli bir durum her zaman tek bebek daha iyi
Yok burda hpe kötü yorumlar var ya bn de korkuom benden 2 yumurta toplaması oldu ilkinde eşim amlyt tan çıkmıştı taze oldu embriyolar gelişmedi dediler boşa gtti sonra yine denedk 1 tane oldu o da olmadı işte. Cenk varmş embriyolg Dr florance niytingen okunduğu gbi yazdım ama orda çalşmş şimdi ise jınamed e geçmiş bakalım cenk bey in olduğu yeri seçmek istiyorum Numan bayazit varmş Dr o onla çalışıomş onu duydum iyi die Bi de emre bakıcıoğlu ile çalışıomş emre bey de çok iyi bir üroloji Dr yu.Niye acıbadem, memorial, amerikan hospital en iyisi
ilk hamileligimde biz ev tasimistik canim, ben kosu yapiyordum snra, spor olsun diye merdivenleri bile kosa kosa cikardim meger hamileymisim, tedbir cok onemli evet ama Allah ol deyince oluyor her sartta, duamizi edelimSana diyorum da bende çok pimpirikliyim ben yatarken çok fazla dönerim şimdiden düşünüyorum sabahlar nasıl olacak dönersem sıkıntı olurmu falan aynen tutacağı varsa her türlü kendi hamile kalanlar belki nekadar ağır iş yapıyorlar hamile olduğunu ogreninceye kadar
Ha senin ailende varsa ikiz belki tek embriyo da bölünüp ikiz olma ihtimali olabilir rabbim bir önce nasip etsin hepimize birtane ikinciyi sonra düşünüruzbence de senin bildigin gibi canim ve kesin yapmazlar, ama ben cok isterdim ikizlerim olsn, ben kndim de ikizim, annem cok sansliymis dogal yolla bi kiz bir erkek, keske bana da nasip olsa, ama mantikli dusununce allahim yeter ki olsa hamile kalabilsem diyorum karisik duygular
Aynen canimHa senin ailende varsa ikiz belki tek embriyo da bölünüp ikiz olma ihtimali olabilir rabbim bir önce nasip etsin hepimize birtane ikinciyi sonra düşünüruz
Aynen öyle canim benim amin inşallah sana ikinci anneliği bizlerede ilkini tattırsinilk hamileligimde biz ev tasimistik canim, ben kosu yapiyordum snra, spor olsun diye merdivenleri bile kosa kosa cikardim meger hamileymisim, tedbir cok onemli evet ama Allah ol deyince oluyor her sartta, duamizi edelim
Biz az kafayı siyirdikAynen canimuykumda bile transfer oluyorum, tutmuyor, kafam iyi degil hic
İnş olur benim eşimin spermi 0 değil hareketsizlik ve sperm azlığı var ama bende bilindik bir şey yok ama tiroitler düşük çıkmıştı benim birkaç doktor önemli demiştiYok burda hpe kötü yorumlar var ya bn de korkuom benden 2 yumurta toplaması oldu ilkinde eşim amlyt tan çıkmıştı taze oldu embriyolar gelişmedi dediler boşa gtti sonra yine denedk 1 tane oldu o da olmadı işte. Cenk varmş embriyolg Dr florance niytingen okunduğu gbi yazdım ama orda çalşmş şimdi ise jınamed e geçmiş bakalım cenk bey in olduğu yeri seçmek istiyorum Numan bayazit varmş Dr o onla çalışıomş onu duydum iyi die Bi de emre bakıcıoğlu ile çalışıomş emre bey de çok iyi bir üroloji Dr yu.
Ben de rahmin sımsıkı bir yapı olduğunu ve kolay kolay transfer esnasında koyulan yerden hareket etmeyeceğini düşünüyorum. Karın kaslarını geren bir hareket olmadığı sürece, yürümek, oturmak hareket etmek çok normalSana diyorum da bende çok pimpirikliyim ben yatarken çok fazla dönerim şimdiden düşünüyorum sabahlar nasıl olacak dönersem sıkıntı olurmu falan aynen tutacağı varsa her türlü kendi hamile kalanlar belki nekadar ağır iş yapıyorlar hamile olduğunu ogreninceye kadar
Amin canim amin cok cok aminAynen öyle canim benim amin inşallah sana ikinci anneliği bizlerede ilkini tattırsin
Evet yoksa drlar hep yat derdi ayağa kalkınca düşecek birşey değil dedi önceki drum tam tersi kan dolaşımına gerekmiş biz kendimizi rahatlatmak için dikkat edelim Allah korusun negatif olduğunda ya sunuda yapmasaydim denemek içinBen de rahmin sımsıkı bir yapı olduğunu ve kolay kolay transfer esnasında koyulan yerden hareket etmeyeceğini düşünüyorum. Karın kaslarını geren bir hareket olmadığı sürece, yürümek, oturmak hareket etmek çok normal
Nasil nasil yattik canim normal yattim yani transferden sonra yan yattim duz yattjm yuzustu yattim yatis önemli degil yani3. Defa soruyorum kızlar lütfen cevap yazarsanız artıı çok sevincemtransferde nasıl yattınız kaç gün yattınız
Nasıl rahat ediyorsan öyle yat canım herhangi bi kısıtlama yok bana transferden 2 saat sonra istediğin gibi yatabilirsin dediler o süreçte sırt üstü bekledim3. Defa soruyorum kızlar lütfen cevap yazarsanız artıı çok sevincemtransferde nasıl yattınız kaç gün yattınız
Kendini çok zorlama canım, ara sıra kalk dolaş evde, kan akışın sağlansın, yüksek yerlere uzanma, yere eğilme, çok çömelmemeye çalış, en azından ilk 2 gün sakın kendini. Hadi tutunsun bebeğin, yer arıyor o şimdi, rahat bir yer bulunca yapışacak inşallah rahmineNe güzel dilekler bunlar. İnşallah peşpeşe bebiş dolar buralar
benim ilk transferim çok deneyimsizim. Elimi kolumu nereye koyacağım bilmiyorum. Bir şey hissetmediğim için yatayım mı oturayım mı bilemedim.
Ben genelde sırt üstü yattım ama uyurken sağ tarafa çünkü başka türlü uyuyamıyorum sürekli de yatmadım açıkçası uzun oturdum biraz yattım derken öyle geçti3. Defa soruyorum kızlar lütfen cevap yazarsanız artıı çok sevincemtransferde nasıl yattınız kaç gün yattınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?