- 23 Ekim 2020
- 4.028
- 4.759
- 83
- 35
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #8.801
Yüz üstü yatmada nasıl yatarsan yat3. Defa soruyorum kızlar lütfen cevap yazarsanız artıı çok sevincemtransferde nasıl yattınız kaç gün yattınız
Yuz ustu kötu mu? Ben hep öyle yaptiyorumYüz üstü yatmada nasıl yatarsan yat
Ne bileyim sanki bı öyle duymuslugum varYuz ustu kötu mu? Ben hep öyle yaptiyorum
Benim de dostlarım var ve hiç sormuyorlar. Çünkü beni tanıyorlar ve dostluk bunu gerektirir.Sanq Bi şey diim de dostun da olsa bilse onun sorması bile bazen can yakıo şahsen ben öyleyim
Hehh şimdi soldakiler de büyüyecek. Merak etme. Benim de böyle oldu.Evet ekledi cetrotide
Iyi oldu bunu söyledigin cnmNe bileyim sanki bı öyle duymuslugum var
Ben bugün transfer oldum. Eve gelince uyumuşum. Sonra hep yatamıyorum diye oturuyorum, ayaklarımı uzatıyorum. İlk 3 gün dikkat etsen yetermiş. Ağır kaldırmayıp yüksek dolaba uzanmadığın sürece normal hayatına geri dönebilirsin dedi doktor3. Defa soruyorum kızlar lütfen cevap yazarsanız artıı çok sevincemtransferde nasıl yattınız kaç gün yattınız
Klomen dna hasarına çok iyi geliyor merak etmeDoktor esme hasr icn bsy demedi yani en sagliklilrni seciyoruz dedi esme yumurtalar toplanana kadar q10 alsam solgarn faydsi olurmu szce
Bana Dr triod hapı verdi Bi şey demedi sorun mu var diyince yarım yqrım içtm hapı her gün burda randevu aldm Dr a gidicem baktrcam bakalım triodimeİnş olur benim eşimin spermi 0 değil hareketsizlik ve sperm azlığı var ama bende bilindik bir şey yok ama tiroitler düşük çıkmıştı benim birkaç doktor önemli demişti
Bnm de sadece 1 dostm bilio o çok nadir sorup ama bazen içimi döküp iyi oluom bazen de can yakıo işte sankiBenim de dostlarım var ve hiç sormuyorlar. Çünkü beni tanıyorlar ve dostluk bunu gerektirir.
Buggun icin gayet normal ağrıların sonuçta işlem gördün taze transfermi yapılacakHayırlı akşamlar arkadaşlar
Bende bugün opu işlemi yaptırdım. 11 adet yumurta toplandı Rabbim hayırlara vesile etsin inşallah. Benim karın bölgem de hala bir ağrım var gaz sancısı mı başka birşey mi bilemedim doğal mıdır?
Birde transfer işlemi için bugünden itibaren mi sayıyoruz.
Bende ailemi görmeye memlekete gideceğim orda giderim dahiliyeye dönünce de histereskopi çektireceğimBana Dr triod hapı verdi Bi şey demedi sorun mu var diyince yarım yqrım içtm hapı her gün burda randevu aldm Dr a gidicem baktrcam bakalım triodime
Herkesin psikolojisi farklı işte. Olaylara hepimiz farklı tepki veriyoruzBnm de sadece 1 dostm bilio o çok nadir sorup ama bazen içimi döküp iyi oluom bazen de can yakıo işte sanki
Rabbim emeğinizi boşa çıkarmasın inşBen bugün transfer oldum. Eve gelince uyumuşum. Sonra hep yatamıyorum diye oturuyorum, ayaklarımı uzatıyorum. İlk 3 gün dikkat etsen yetermiş. Ağır kaldırmayıp yüksek dolaba uzanmadığın sürece normal hayatına geri dönebilirsin dedi doktor
Yani bugün negatif haberi aldık malesef ilk gün hastaneden sonra otele gidip yattım sonraki gün uçağa binip bulunduğumuz şehre geldik sonra test gününe kadar hep uzandım birkaç gündür oturuyordum ztn bugün test yaptık ve neyse kötü haberi aldık tutmamış3. Defa soruyorum kızlar lütfen cevap yazarsanız artıı çok sevincemtransferde nasıl yattınız kaç gün yattınız
O hisresreskopi nasıl çekilo zor Bi şey mi acaba ben de burda üni de mi yaptrsam yaBende ailemi görmeye memlekete gideceğim orda giderim dahiliyeye dönünce de histereskopi çektireceğim
Merhabalar transferimin 5. Günü. Arada giren kasık ağrısı ve bol gaz sancısı dışında bir belirtim yok diyebilirim. Rabbim inşallah tüm dualarımızı dileklerimizi kabul eder
Evet benimde olmuştu bu sayfada biri incir önermişti rahatladım ama doktor transferden sonra metsil kullanabilirsin demişti keşke kullansaydımHayırlı akşamlar arkadaşlar
Bende bugün opu işlemi yaptırdım. 11 adet yumurta toplandı Rabbim hayırlara vesile etsin inşallah. Benim karın bölgem de hala bir ağrım var gaz sancısı mı başka birşey mi bilemedim doğal mıdır?
Birde transfer işlemi için bugünden itibaren mi sayıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?