Aralık - Ocak Transfer olacaklar

3. Defa soruyorum kızlar lütfen cevap yazarsanız artıı çok sevincem transferde nasıl yattınız kaç gün yattınız
Ben bugün transfer oldum. Eve gelince uyumuşum. Sonra hep yatamıyorum diye oturuyorum, ayaklarımı uzatıyorum. İlk 3 gün dikkat etsen yetermiş. Ağır kaldırmayıp yüksek dolaba uzanmadığın sürece normal hayatına geri dönebilirsin dedi doktor

Doktor esme hasr icn bsy demedi yani en sagliklilrni seciyoruz dedi esme yumurtalar toplanana kadar q10 alsam solgarn faydsi olurmu szce
Klomen dna hasarına çok iyi geliyor merak etme benim eşim ben iğnelere başlayınca hergün içti opu'ya kadar.

İnş olur benim eşimin spermi 0 değil hareketsizlik ve sperm azlığı var ama bende bilindik bir şey yok ama tiroitler düşük çıkmıştı benim birkaç doktor önemli demişti
Bana Dr triod hapı verdi Bi şey demedi sorun mu var diyince yarım yqrım içtm hapı her gün burda randevu aldm Dr a gidicem baktrcam bakalım triodime

Hayırlı akşamlar arkadaşlar
Bende bugün opu işlemi yaptırdım. 11 adet yumurta toplandı Rabbim hayırlara vesile etsin inşallah. Benim karın bölgem de hala bir ağrım var gaz sancısı mı başka birşey mi bilemedim doğal mıdır?
Birde transfer işlemi için bugünden itibaren mi sayıyoruz.

Buggun icin gayet normal ağrıların sonuçta işlem gördün taze transfermi yapılacak

Bana Dr triod hapı verdi Bi şey demedi sorun mu var diyince yarım yqrım içtm hapı her gün burda randevu aldm Dr a gidicem baktrcam bakalım triodime
Bende ailemi görmeye memlekete gideceğim orda giderim dahiliyeye dönünce de histereskopi çektireceğim

Rabbim emeğinizi boşa çıkarmasın inş

3. Defa soruyorum kızlar lütfen cevap yazarsanız artıı çok sevincem transferde nasıl yattınız kaç gün yattınız
Yani bugün negatif haberi aldık malesef ilk gün hastaneden sonra otele gidip yattım sonraki gün uçağa binip bulunduğumuz şehre geldik sonra test gününe kadar hep uzandım birkaç gündür oturuyordum ztn bugün test yaptık ve neyse kötü haberi aldık tutmamış

Merhabalar transferimin 5. Günü. Arada giren kasık ağrısı ve bol gaz sancısı dışında bir belirtim yok diyebilirim. Rabbim inşallah tüm dualarımızı dileklerimizi kabul eder

Evet benimde olmuştu bu sayfada biri incir önermişti rahatladım ama doktor transferden sonra metsil kullanabilirsin demişti keşke kullansaydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…