- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #8.821
Aynen zaten hormonlar alt üst oluoHerkesin psikolojisi farklı işte. Olaylara hepimiz farklı tepki veriyoruz
Canım pıhtı testini yaptırdım sadece 1.450 TL herhangi bir hastane olabiliyor. Ben İstanbul Anadolu yakası eren hastanesinde yaptırdım.Bahcecide mı yaptırdınız ne kadar tuttu maliyeti
Ben 3-4 gün kıpırdamadım diğer günler çorbamı falan yaptım ama yavaş yavaş. 5. Günde ılık banyo.Kızlar transfer sürecinde nasıl yattınız kaç gün yattınız
O hisresreskopi nasıl çekilo zor Bi şey mi acaba ben de burda üni de mi yaptrsam yakı
Orda çektiriliyorsa baktı bir cd56 testi yaptın mı ve ya embriyoya biyopsi veya genetik test uygulandı mıO hisresreskopi nasıl çekilo zor Bi şey mi acaba ben de burda üni de mi yaptrsam ya
Çözünmüş canım ikisi de. Yeni geldik eve. Bu sefer izin aldım işten ama yatmayı düşünmüyorum. Umarım pozitif alırız.Heyecan hissediyorsan onu da güzel yaşa. Duygularını engelleme canım
Beklediğimden hızlı ve basit oldu. Bu muydu yani dedim
Ben evdeyim şimdi ama masaya oturup yemek falan yiyorum öyle tüm gün yatamayacağım sanırım.
Senin embriyolar çözünmüş mü haberini verdiler mi?
Başta dondurulmuş demiştik ama doktor taze transfer için de pek ümitli konuştu. O yüzden taze transfere karar verdik. Herşey yolunda giderse tabi.Buggun icin gayet normal ağrıların sonuçta işlem gördün taze transfermi yapılacak
Yok canım hiç biri olmadı bunların ya bendeOrda çektiriliyorsa baktı bir cd56 testi yaptın mı ve ya embriyoya biyopsi veya genetik test uygulandı mı
Canım akşam sekiz buçuk gibi girdim transfere şimdi geldik eve elimi yüzümü yıkadım uzandım koltuğa
Bana da sürekli değil ama kabızlık olursa dubhalac iç dedi. Umarım sadece gereksiz evham yapıyorumdurEvet benimde olmuştu bu sayfada biri incir önermişti rahatladım ama doktor transferden sonra metsil kullanabilirsin demişti keşke kullansaydım
Bi de bir tane embriyom oldu zaten benm genetik için ona nasıl yapılsınOrda çektiriliyorsa baktı bir cd56 testi yaptın mı ve ya embriyoya biyopsi veya genetik test uygulandı mı
Embriyo gelişimine göre değişiyor 3.gunmu 5.gunmu transfer olacağına bağlı merkez kaçıncı günü tercih ediyorBaşta dondurulmuş demiştik ama doktor taze transfer için de pek ümitli konuştu. O yüzden taze transfere karar verdik. Herşey yolunda giderse tabi.
İncir mi? Bende başlayayım o vakit hemen. Banada bir dünya ilaç verdi ama inanın ne ne için sormadım bile. Bazen herşeyi bilmek istemiyor insanEvet benimde olmuştu bu sayfada biri incir önermişti rahatladım ama doktor transferden sonra metsil kullanabilirsin demişti keşke kullansaydım
İnş tutar kaçıncı denemenBana da sürekli değil ama kabızlık olursa dubhalac iç dedi. Umarım sadece gereksiz evham yapıyorumdur
Allah yardımcın olsun çok zor bende 5 ay sonra ancak düşünürümBi de bir tane embriyom oldu zaten benm genetik için ona nasıl yapılsın
Benim doktor yaparız dedi ama ben yaptırmayacağım. İki yumurtam oluyor genelde. Benim hep Taze 3. Gün transferim oldu ama pgt için nasıl olacak onu bilmiyorum.Pgtyi nasıl yapacaklardı canım donmuş embriyolara, bana da doktorum gerek yok pgtye dedi, ben de düşükten sonra yaptırmak istedim ama gerek görmediler.
İnan hiç bilmiyorumEmbriyo gelişimine göre değişiyor 3.gunmu 5.gunmu transfer olacağına bağlı merkez kaçıncı günü tercih ediyor
Doktora sor ben kullandım ama ilaçlar öyle gaz yapıyordu ki incirler de hiç geçmedi gazİncir mi? Bende başlayayım o vakit hemen. Banada bir dünya ilaç verdi ama inanın ne ne için sormadım bile. Bazen herşeyi bilmek istemiyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?