Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Kızlar yüzüstü yatmanın bir zararı yok benim bildiğim yani ben başka doktorlardan da dinledim .Nasıl rahat hissediyorsanız öyle yatın zaten hamilelikte mecburen bir süre sonra karın büyüdükçe sola yatmanız gerekecek diyordu .Ama tabi sizin doktor nasıl dediyse öyle yapın , ben hep yüzüstü yatarım normalde uyumamam sırt üstü Ya da yan yatarım transferden sonra genelde böyleyim

Çözünmüş canım ikisi de. Yeni geldik eve. Bu sefer izin aldım işten ama yatmayı düşünmüyorum. Umarım pozitif alırız.
Bugün transfer gununmu
Bugün transfer oldum canım. Dua bekliyorum

Başta dondurulmuş demiştik ama doktor taze transfer için de pek ümitli konuştu. O yüzden taze transfere karar verdik. Herşey yolunda giderse tabi.
Embriyo gelişimine göre değişiyor 3.gunmu 5.gunmu transfer olacağına bağlı merkez kaçıncı günü tercih ediyor

Pgtyi nasıl yapacaklardı canım donmuş embriyolara, bana da doktorum gerek yok pgtye dedi, ben de düşükten sonra yaptırmak istedim ama gerek görmediler.
Benim doktor yaparız dedi ama ben yaptırmayacağım. İki yumurtam oluyor genelde. Benim hep Taze 3. Gün transferim oldu ama pgt için nasıl olacak onu bilmiyorum.
İlki negatif olmuştu. İkincisi kalp durması. Bu testimin sonucunu merak ediyorum kan pıhtılaşmasından mı oldu düşüğüm diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…