Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Kabızlık için hoşaf(kayısı ve üzümden) yapın kızlar sabah ve gün ortasında için 2. Günündeyim transferimin hiç sorun yaşamadım. Şeftali nektarisi de yapabilirsiniz

Benim 3. Gün embriyoydu 7. Gün 13.70 gibi çıkmıştı sonra arttı. Bende çok erken yapmıştım.

Benim doktorum şeker yasak demedi paketli gıdalardan aşırı şekerden kaçın dedi. Yumurta ye sabahları patates ya normal akışında nasıl besleniyorsan dedi. Kabız olma meyve tüket bol bol dedi.
Tamam canım paketli gıdalar zaten her zaman zararlı

Benim Ümraniye de gittiğim bir hastane vardı tüp bebek bölümüne başvurdum. İlkinde iki yumurta aldılar . Hücrelere bölünmesi durdu dediler transferim olmadı. İkincisinde yumurtamı alacaklar yine işlem sırasında içimde çatladı diye aşılama yaptılar. Sonradan duydum ki laboratuvarları iyi değilmiş. Boşa geçen aylarım, heveslerim, çektiğim sıkıntılar ve liralarım.

Benimde 2. Günüm bitti mutlu haberler paylaşacagız inşAllah

Üzüldüm cnm ;( inşlh birdahakine pozitif alırsın.bir daha ne zamn deniceksiniz konustnmu drla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…