- 12 Mart 2017
- 129
- 169
- 103
- 32
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #8.841
Döllenmesi hakkında falan haber verecekler sana ona göre ilerleyecekİnan hiç bilmiyorumilk tüp bebek maceramız baya da acemi hissediyorum kendimi.
Amin inş eşimde beni ikinci için ikna etmeye çalışıyor ama 5 ay kadar dinleneyim diyorumİnşallah canımikinci denemem
Yarın ilk işim sormak olsunDoktora sor ben kullandım ama ilaçlar öyle gaz yapıyordu ki incirler de hiç geçmedi gaz
Şeker yasak değil mi hoşaf ancak şekersiz olsaKabızlık için hoşaf(kayısı ve üzümden) yapın kızlar sabah ve gün ortasında için 2. Günündeyim transferimin hiç sorun yaşamadım. Şeftali nektarisi de yapabilirsiniz
Teşekkür ederimDöllenmesi hakkında falan haber verecekler sana ona göre ilerleyecek
Benim 3. Gün embriyoydu 7. Gün 13.70 gibi çıkmıştı sonra arttı. Bende çok erken yapmıştım.kizlar merhaba. 25 inde 4. gun tek embriyo transferi oldum 6. gun kan tahlili yaptirdm 5.30 cikti tabi kimseye soyleyemedim kizicaklar erkenden yaptirdigim icin die. pazartesi tekrar yaptiracagim umarim artmistir. ama bugun kasiklarim ck agrio regl olcakmisim gibitransferden sonra nasil belirtileriniz oldu?
Evet şekersiz yada çok azŞeker yasak değil mi hoşaf ancak şekersiz olsa
Şeker yasakmi neden ya şekersiz hayat biraz zorEvet şekersiz yada çok az
Benim doktorum şeker yasak demedi paketli gıdalardan aşırı şekerden kaçın dedi. Yumurta ye sabahları patates ya normal akışında nasıl besleniyorsan dedi. Kabız olma meyve tüket bol bol dedi.Şeker yasakmi neden ya şekersiz hayat biraz zor
Tamam canım paketli gıdalar zaten her zaman zararlıBenim doktorum şeker yasak demedi paketli gıdalardan aşırı şekerden kaçın dedi. Yumurta ye sabahları patates ya normal akışında nasıl besleniyorsan dedi. Kabız olma meyve tüket bol bol dedi.
Ama şeker yasak tutmayı engeller tatlı şeyler bile doğal yenmeliEvet şekersiz yada çok az
Tutmayı engelliyor tatlı bir şey yersen doğal şeyler olsunŞeker yasakmi neden ya şekersiz hayat biraz zor
Tamam canım şekeri çıkaririm hayatımdan eğer oyleyseTutmayı engelliyor tatlı bir şey yersen doğal şeyler olsun
Eşim bana öyle dedi doktor yasaklamış dedi bende hiç kullanmadım günde bir bardak çay az şeker yada şekersiz içebilir fazla çay da yasak ben hiç içmedim ama olmadı yineTamam canım şekeri çıkaririm hayatımdan eğer oyleyse
Benim Ümraniye de gittiğim bir hastane vardı tüp bebek bölümüne başvurdum. İlkinde iki yumurta aldılar . Hücrelere bölünmesi durdu dediler transferim olmadı. İkincisinde yumurtamı alacaklar yine işlem sırasında içimde çatladı diye aşılama yaptılar. Sonradan duydum ki laboratuvarları iyi değilmiş. Boşa geçen aylarım, heveslerim, çektiğim sıkıntılar ve liralarım.Yok burda hpe kötü yorumlar var ya bn de korkuom benden 2 yumurta toplaması oldu ilkinde eşim amlyt tan çıkmıştı taze oldu embriyolar gelişmedi dediler boşa gtti sonra yine denedk 1 tane oldu o da olmadı işte. Cenk varmş embriyolg Dr florance niytingen okunduğu gbi yazdım ama orda çalşmş şimdi ise jınamed e geçmiş bakalım cenk bey in olduğu yeri seçmek istiyorum Numan bayazit varmş Dr o onla çalışıomş onu duydum iyi die Bi de emre bakıcıoğlu ile çalışıomş emre bey de çok iyi bir üroloji Dr yu.
Benimde 2. Günüm bitti mutlu haberler paylaşacagız inşAllahBen bugün transfer oldum. Eve gelince uyumuşum. Sonra hep yatamıyorum diye oturuyorum, ayaklarımı uzatıyorum. İlk 3 gün dikkat etsen yetermiş. Ağır kaldırmayıp yüksek dolaba uzanmadığın sürece normal hayatına geri dönebilirsin dedi doktor
Hamile olan kadinlarin belirtisi olmaz mi? :)Belirti olmazki
Üzüldüm cnm ;( inşlh birdahakine pozitif alırsın.bir daha ne zamn deniceksiniz konustnmu drlaYani bugün negatif haberi aldık malesef ilk gün hastaneden sonra otele gidip yattım sonraki gün uçağa binip bulunduğumuz şehre geldik sonra test gününe kadar hep uzandım birkaç gündür oturuyordum ztn bugün test yaptık ve neyse kötü haberi aldık tutmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?