- 6 Kasım 2020
- 2.154
- 2.443
- 83
- 46
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #8.861
Ben cevapladım galiba3. Defa soruyorum kızlar lütfen cevap yazarsanız artıı çok sevincemtransferde nasıl yattınız kaç gün yattınız
Bi de bir tane embriyom oldu zaten benm genetik için ona nasıl yapısını 8Orda çektiriliyorsa baktı bir cd56 testi yaptın mı ve ya embriyoya biyopsi veya genetik test uygulandı mı
Bn ne düşük yaptm ne kimyasal gebelik yani o yüzden çok ertelemek istemiyorum maddi yönden de düğünden kalan paramz var napalm Bi şey alamadık ne Bi ev ne araba sonra bunlar çıktı iyice kafadan çıktı o alma işlemi o yüzden elimzde varken bne geçw bırakmak istemiyorum zaten yok adet ol yok diğer adet gelcek derken aylar geçio ama inşaAllah doğru zamanda nasip eder AllahAllah yardımcın olsun çok zor bende 5 ay sonra ancak düşünürüm
şuan hatırlamıyorum ama bilmem kaçıncı Aydan sonra demişti doktor. Şuan değil yani.Ne bileyim sanki bı öyle duymuslugum var
Dr hemen bu adet diyor da yapmam hem maddi hem manevi epey kaybımız oldu biraz toparlanmamız lazımÜzüldüm cnm ;( inşlh birdahakine pozitif alırsın.bir daha ne zamn deniceksiniz konustnmu drla
Yaa peki şu an ne durumdasınız tekrardan çabalamadnz mı bn de bgb kanda öğrendm kesin negatif die dün testte yapmıştım biliyodm zaten de başka embriyom yok eşimde tese de çıkt 2 tüp sperm kaldı başka yok çok iyi koşullarda kullanmamız gerekiyor ama bizim elimzde değil işte embriyologlar lab çok önemli Cenk bey varmş onu duydum iyi die kafama yatıo blraz biraz pazartesi Yazcam zaten telefon nosunu yazmş Instagram a sorcam bakalım spermler taşınır mı başka hastaneye. Hakkımızdq hayırlısı olsun çok zor maddi ve maneviBenim Ümraniye de gittiğim bir hastane vardı tüp bebek bölümüne başvurdum. İlkinde iki yumurta aldılar . Hücrelere bölünmesi durdu dediler transferim olmadı. İkincisinde yumurtamı alacaklar yine işlem sırasında içimde çatladı diye aşılama yaptılar. Sonradan duydum ki laboratuvarları iyi değilmiş. Boşa geçen aylarım, heveslerim, çektiğim sıkıntılar ve liralarım.
Ayyyy hadi güzel haberlerle biter bu bekleyiş inşallah. Ne zaman test çağırdı doktor?Çözünmüş canım ikisi de. Yeni geldik eve. Bu sefer izin aldım işten ama yatmayı düşünmüyorum. Umarım pozitif alırız.
Bugün transfer gununmu
Bugün transfer oldum canım. Dua bekliyorum
Amin ecmain açıkçası benim bir bilezik ve birkaç altın satıldı düğünde takılanBi de bir tane embriyom oldu zaten benm genetik için ona nasıl yapısını 8
Bn ne düşük yaptm ne kimyasal gebelik yani o yüzden çok ertelemek istemiyorum maddi yönden de düğünden kalan paramz var napalm Bi şey alamadık ne Bi ev ne araba sonra bunlar çıktı iyice kafadan çıktı o alma işlemi o yüzden elimzde varken bne geçw bırakmak istemiyorum zaten yok adet ol yok diğer adet gelcek derken aylar geçio ama inşaAllah doğru zamanda nasip eder Allah
Bende tam emin değilim ama yinede ben olsam yatmazdim yüzüstüşuan hatırlamıyorum ama bilmem kaçıncı Aydan sonra demişti doktor. Şuan değil yani.
Hangi laboratuvarBenim Ümraniye de gittiğim bir hastane vardı tüp bebek bölümüne başvurdum. İlkinde iki yumurta aldılar . Hücrelere bölünmesi durdu dediler transferim olmadı. İkincisinde yumurtamı alacaklar yine işlem sırasında içimde çatladı diye aşılama yaptılar. Sonradan duydum ki laboratuvarları iyi değilmiş. Boşa geçen aylarım, heveslerim, çektiğim sıkıntılar ve liralarım.
İnciri ben önermiş olabilirim. Genelde herkese öneriyorum. Bana da çok sıkıntı olursa ilaç dedi. Ben incirle çözdüm olayı. Kabız olmadım yani.Bana da sürekli değil ama kabızlık olursa dubhalac iç dedi. Umarım sadece gereksiz evham yapıyorumdur
Ya hep diyorum bizimkisi vicdanımiz rahat etsin diye benim kuzenim hamile olmadanda hamileyken de püfür püfür sigara içti çocuklarında gayet sağlıklı doğdu ama biz zor buldugumuz için her ayrıntıya dikkat ederek yaşıyoruz çay çok severim hiç şeker atmam çocukluğumdan bu yana ama çayın ne zararı varkiEşim bana öyle dedi doktor yasaklamış dedi bende hiç kullanmadım günde bir bardak çay az şeker yada şekersiz içebilir fazla çay da yasak ben hiç içmedim ama olmadı yine
14 Ocak verdiler canım bana, sana ne zaman dedilerAyyyy hadi güzel haberlerle biter bu bekleyiş inşallah. Ne zaman test çağırdı doktor?
Eşim dedi doktor yumurta toplandıktan sonra söylemişYa hep diyorum bizimkisi vicdanımiz rahat etsin diye benim kuzenim hamile olmadanda hamileyken de püfür püfür sigara içti çocuklarında gayet sağlıklı doğdu ama biz zor buldugumuz için her ayrıntıya dikkat ederek yaşıyoruz çay çok severim hiç şeker atmam çocukluğumdan bu yana ama çayın ne zararı varki
ÇikolatayıdaTamam canım şekeri çıkaririm hayatımdan eğer oyleyse
11 Ocak Pazartesi dedi doktorum. Zaten o güne kadar raporluyum. Kan için çıkmam ama belki son günler idrar testi yaparım gibi14 Ocak verdiler canım bana, sana ne zaman dediler
Allah tan var da harcıyoruz napalm olmayanlar napsın. Biz Bi de git gel orda konaklama üstüne koyuoAmin ecmain açıkçası benim bir bilezik ve birkaç altın satıldı düğünde takılan
Tamam canım dikkate alacağım tesekkurlerEşim dedi doktor yumurta toplandıktan sonra söylemiş
Evt brz toparlanmanız daha iyi olur sizin için maddi manevi vede psikolojik olarakta toparlanmak iyi gelir sana inşlh kavusursun hayalineDr hemen bu adet diyor da yapmam hem maddi hem manevi epey kaybımız oldu biraz toparlanmamız lazım
Aynen canım yaa, elimizde olmayan sebeplerden bile aylarca erteleniyor, ben de sabırısızım senin gibi, düşük yaptım hemen başlarım diyodum 3 ay geçti üstünden, 4. Aya giriyorum resmen, benimle beraber transfer olan arkadaşlar bebelerinin cinsiyetini öğrendi hep bu forumda, bize de nasip olsunBi de bir tane embriyom oldu zaten benm genetik için ona nasıl yapısını 8
Bn ne düşük yaptm ne kimyasal gebelik yani o yüzden çok ertelemek istemiyorum maddi yönden de düğünden kalan paramz var napalm Bi şey alamadık ne Bi ev ne araba sonra bunlar çıktı iyice kafadan çıktı o alma işlemi o yüzden elimzde varken bne geçw bırakmak istemiyorum zaten yok adet ol yok diğer adet gelcek derken aylar geçio ama inşaAllah doğru zamanda nasip eder Allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?