Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Orda çektiriliyorsa baktı bir cd56 testi yaptın mı ve ya embriyoya biyopsi veya genetik test uygulandı mı
Bi de bir tane embriyom oldu zaten benm genetik için ona nasıl yapısını 8
Allah yardımcın olsun çok zor bende 5 ay sonra ancak düşünürüm
Bn ne düşük yaptm ne kimyasal gebelik yani o yüzden çok ertelemek istemiyorum maddi yönden de düğünden kalan paramz var napalm Bi şey alamadık ne Bi ev ne araba sonra bunlar çıktı iyice kafadan çıktı o alma işlemi o yüzden elimzde varken bne geçw bırakmak istemiyorum zaten yok adet ol yok diğer adet gelcek derken aylar geçio ama inşaAllah doğru zamanda nasip eder Allah

Yaa peki şu an ne durumdasınız tekrardan çabalamadnz mı bn de bgb kanda öğrendm kesin negatif die dün testte yapmıştım biliyodm zaten de başka embriyom yok eşimde tese de çıkt 2 tüp sperm kaldı başka yok çok iyi koşullarda kullanmamız gerekiyor ama bizim elimzde değil işte embriyologlar lab çok önemli Cenk bey varmş onu duydum iyi die kafama yatıo blraz biraz pazartesi Yazcam zaten telefon nosunu yazmş Instagram a sorcam bakalım spermler taşınır mı başka hastaneye. Hakkımızdq hayırlısı olsun çok zor maddi ve manevi

Çözünmüş canım ikisi de. Yeni geldik eve. Bu sefer izin aldım işten ama yatmayı düşünmüyorum. Umarım pozitif alırız.
Bugün transfer gununmu
Bugün transfer oldum canım. Dua bekliyorum
Ayyyy hadi güzel haberlerle biter bu bekleyiş inşallah. Ne zaman test çağırdı doktor?

Amin ecmain açıkçası benim bir bilezik ve birkaç altın satıldı düğünde takılan

Hangi laboratuvar

Eşim bana öyle dedi doktor yasaklamış dedi bende hiç kullanmadım günde bir bardak çay az şeker yada şekersiz içebilir fazla çay da yasak ben hiç içmedim ama olmadı yine
Ya hep diyorum bizimkisi vicdanımiz rahat etsin diye benim kuzenim hamile olmadanda hamileyken de püfür püfür sigara içti çocuklarında gayet sağlıklı doğdu ama biz zor buldugumuz için her ayrıntıya dikkat ederek yaşıyoruz çay çok severim hiç şeker atmam çocukluğumdan bu yana ama çayın ne zararı varki

Eşim dedi doktor yumurta toplandıktan sonra söylemiş

Aynen canım yaa, elimizde olmayan sebeplerden bile aylarca erteleniyor, ben de sabırısızım senin gibi, düşük yaptım hemen başlarım diyodum 3 ay geçti üstünden, 4. Aya giriyorum resmen, benimle beraber transfer olan arkadaşlar bebelerinin cinsiyetini öğrendi hep bu forumda, bize de nasip olsun

Estroferm içenler belirli bir saat ayarlarınızı kendinize her gün aynı saatte mi içtiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…