- 29 Ekim 2019
- 2.316
- 3.864
- 83
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #8.881
Çay kansızlık yapıyor canım, vücudundaki demiri azaltıyor. Açık çay içebilirsin çok abartmadanYa hep diyorum bizimkisi vicdanımiz rahat etsin diye benim kuzenim hamile olmadanda hamileyken de püfür püfür sigara içti çocuklarında gayet sağlıklı doğdu ama biz zor buldugumuz için her ayrıntıya dikkat ederek yaşıyoruz çay çok severim hiç şeker atmam çocukluğumdan bu yana ama çayın ne zararı varki
Ben sonra başka bir yere geçtim. Özel muayenesi olan kadın doğum ve tüp bebek doktoru. Onda da iki yumurtam döllendi 3.gün taze negatifti. Bir daha yaptırdım yine 3.gün taze tuttu fakat 8. Hafta kalbi durdu. 11 Aralık kürtaj. Şimdi kan pıhtı testi yaptırdım sonuç bekliyorum.Yaa peki şu an ne durumdasınız tekrardan çabalamadnz mı bn de bgb kanda öğrendm kesin negatif die dün testte yapmıştım biliyodm zaten de başka embriyom yok eşimde tese de çıkt 2 tüp sperm kaldı başka yok çok iyi koşullarda kullanmamız gerekiyor ama bizim elimzde değil işte embriyologlar lab çok önemli Cenk bey varmş onu duydum iyi die kafama yatıo blraz biraz pazartesi Yazcam zaten telefon nosunu yazmş Instagram a sorcam bakalım spermler taşınır mı başka hastaneye. Hakkımızdq hayırlısı olsun çok zor maddi ve manevi
Hadi hayirlisiyla bu sefer inshaaallah guzel sonuclanirBugün adetin iki Co günü estroferme başladım 15inde gel dediler
Hastanenin kendi laboratuvarı. Erdem hastanesi.Hangi laboratuvar
Amin inş hepimiz kavuşuruz yarın memlekete ailemin yanına gideceğim sonra 1 ay kadar kalırım İnş geldiğimde sıkıntılarım bitmiş olacak eşimle henüz yeni evliyken tüp bebek maceramız başladı yani çok erken öğrendik normal yoldan olmayacağını evlilikten bir şey anlamadık benimde şansım evlendim ayım dolmadı virüs virüsü atlattım 2 ay sonrada böyle:)Evt brz toparlanmanız daha iyi olur sizin için maddi manevi vede psikolojik olarakta toparlanmak iyi gelir sana inşlh kavusursun hayaline
Hımm Allah yardımcın olsun gücün yeterse memorial güzelHastanenin kendi laboratuvarı. Erdem hastanesi.
Her gün aynı saat olmasasa belli düzende içiyorum.Estroferm içenler belirli bir saat ayarlarınızı kendinize her gün aynı saatte mi içtiniz?
Canm benim negatif cikti cok sukur senin nezaman belli olacakmis? Ben biraz sasirdim erken cikmasina bi iki hafta surdu surmediCanım pıhtı testini yaptırdım sadece 1.450 TL herhangi bir hastane olabiliyor. Ben İstanbul Anadolu yakası eren hastanesinde yaptırdım.
Medicana ile anlaşması var. Son iki tüp bebek orada yapıldı canım. Sonuncu tutunca doğru yermiş dedim. Yine orada yaparız. Teşekkür ederimHımm Allah yardımcın olsun gücün yeterse memorial güzel
Benim sonuçlardan ikisi çıktı galiba. İki gün sonraya sonuçlanan olacak diğeri 25 güne çıkacak dedi.Canm benim negatif cikti cok sukur senin nezaman belli olacakmis? Ben biraz sasirdim erken cikmasina bi iki hafta surdu surmedi
Anladım güzel Rabbim eline almayı nasip etsinMedicana ile anlaşması var. Son iki tüp bebek orada yapıldı canım. Sonuncu tutunca doğru yermiş dedim. Yine orada yaparız. Teşekkür ederim
Transferiniz hayirli olsun guzel haberler alin inshaAllah14 Ocak verdiler canım bana, sana ne zaman dediler
İnşallah nasip olsun canım Allah büyük bizler de yaşarız inşallahAynen canım yaa, elimizde olmayan sebeplerden bile aylarca erteleniyor, ben de sabırısızım senin gibi, düşük yaptım hemen başlarım diyodum 3 ay geçti üstünden, 4. Aya giriyorum resmen, benimle beraber transfer olan arkadaşlar bebelerinin cinsiyetini öğrendi hep bu forumda, bize de nasip olsun
Hiç çikolata duskunluğum yok benimki şerbetli tatlı olacakÇikolatayıda
Tüp bebek degılmıı kusurabakmayın ben yeni transfer oldunuz sandımmHamile olan kadinlarin belirtisi olmaz mi? :)
Yaa çok üzüldümBen sonra başka bir yere geçtim. Özel muayenesi olan kadın doğum ve tüp bebek doktoru. Onda da iki yumurtam döllendi 3.gün taze negatifti. Bir daha yaptırdım yine 3.gün taze tuttu fakat 8. Hafta kalbi durdu. 11 Aralık kürtaj. Şimdi kan pıhtı testi yaptırdım sonuç bekliyorum.
Kansızlık yaptığını biliyordum canımda embriyo tutunmasındadami etkili diye açık asla icemem demli ve şekersiz olacak benimki şimdiden biraz azaltayim dedim günlük 6 yedi bardağa dusurdumÇay kansızlık yapıyor canım, vücudundaki demiri azaltıyor. Açık çay içebilirsin çok abartmadan
Saol canım senin duan kabul olur. Dua et bizeTransferiniz hayirli olsun guzel haberler alin inshaAllah
InshaAllah negatif cikar canim seninkide..Benim sonuçlardan ikisi çıktı galiba. İki gün sonraya sonuçlanan olacak diğeri 25 güne çıkacak dedi.
Sevindim senin adına canım. İnşallah benimde negatif çıkar
İnşallah canım tek temennimiz sağlıkla hayırla tutundum o zamanda yok değer katlandimi kese gorundumu kalp attimi gelişim iyimi diye 9 ay boyunca stres bu analık zor işHadi hayirlisiyla bu sefer inshaaallah guzel sonuclanir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?