Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Çay kansızlık yapıyor canım, vücudundaki demiri azaltıyor. Açık çay içebilirsin çok abartmadan

Ben sonra başka bir yere geçtim. Özel muayenesi olan kadın doğum ve tüp bebek doktoru. Onda da iki yumurtam döllendi 3.gün taze negatifti. Bir daha yaptırdım yine 3.gün taze tuttu fakat 8. Hafta kalbi durdu. 11 Aralık kürtaj. Şimdi kan pıhtı testi yaptırdım sonuç bekliyorum.

Evt brz toparlanmanız daha iyi olur sizin için maddi manevi vede psikolojik olarakta toparlanmak iyi gelir sana inşlh kavusursun hayaline
Amin inş hepimiz kavuşuruz yarın memlekete ailemin yanına gideceğim sonra 1 ay kadar kalırım İnş geldiğimde sıkıntılarım bitmiş olacak eşimle henüz yeni evliyken tüp bebek maceramız başladı yani çok erken öğrendik normal yoldan olmayacağını evlilikten bir şey anlamadık benimde şansım evlendim ayım dolmadı virüs virüsü atlattım 2 ay sonrada böyle:)

Canm benim negatif cikti cok sukur senin nezaman belli olacakmis? Ben biraz sasirdim erken cikmasina bi iki hafta surdu surmedi
Benim sonuçlardan ikisi çıktı galiba. İki gün sonraya sonuçlanan olacak diğeri 25 güne çıkacak dedi.
Sevindim senin adına canım. İnşallah benimde negatif çıkar

İnşallah nasip olsun canım Allah büyük bizler de yaşarız inşallah

Yaa çok üzüldüm tam sevinioken hiç Bi şey için erkenden sevinmicen ya hayat işte inşallah temiz gelir canım tekrar yine olur bn de Numan bayazit varmş ona kafam yatıo baya ama hayırlısı bakalım çok ertelemek istemiyorum

Çay kansızlık yapıyor canım, vücudundaki demiri azaltıyor. Açık çay içebilirsin çok abartmadan
Kansızlık yaptığını biliyordum canımda embriyo tutunmasındadami etkili diye açık asla icemem demli ve şekersiz olacak benimki şimdiden biraz azaltayim dedim günlük 6 yedi bardağa dusurdum

Benim sonuçlardan ikisi çıktı galiba. İki gün sonraya sonuçlanan olacak diğeri 25 güne çıkacak dedi.
Sevindim senin adına canım. İnşallah benimde negatif çıkar
InshaAllah negatif cikar canim seninkide.. peki pihtilasmadan birsey cikmassa baska bir arastirma olucakmi sizde, herhangi baska genetikte bir sikinti yoktu degilmi baktirmismiydiniz? Senin dusuklerinde benim gibi erken donemlerde.. o yuzden sordum canim hayirlisiyla baslarsin tekrar tup bebege

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…