- 21 Mayıs 2015
- 1.648
- 1.573
- 133
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #8.901
Nerde tedavi oluyordun canım. Ben bahçecideyim. 11ine kadar izin aldım ben de işten. 10nda kan vermeyi planlıyorum.11 Ocak Pazartesi dedi doktorum. Zaten o güne kadar raporluyum. Kan için çıkmam ama belki son günler idrar testi yaparım gibi
Caydan bisey olmaz sekersiz iciyorsan dahada iyi ben sekerli iciyorum (kucuk fincan) heleki sigarayi birakinca en azindan cayaa dvm fazla abartmadigimiz surece bir sikinti yok kansizlik da var benim bideKansızlık yaptığını biliyordum canımda embriyo tutunmasındadami etkili diye açık asla icemem demli ve şekersiz olacak benimki şimdiden biraz azaltayim dedim günlük 6 yedi bardağa dusurdum
Sen kimdesin canım bahcecideNerde tedavi oluyordun canım. Ben bahçecideyim. 11ine kadar izin aldım ben de işten. 10nda kan vermeyi planlıyorum.
Ben 12 yaşında bıraktım çaya şeker atmayıCaydan bisey olmaz sekersiz iciyorsan dahada iyi ben sekerli iciyorum (kucuk fincan) heleki sigarayi birakinca en azindan cayaa dvm fazla abartmadigimiz surece bir sikinti yok kansizlik da var benim bide
Evet cok zor biseymis.. ben hala oyleyim hala yasiyormu kaygisi var ama su kalbi ilk kez gormek gibisi yokmus su hayatta.. Rabbimin mucizesi herkeze yasatsin inshaAllah ilk once en cok ugrasanlara versinİnşallah canım tek temennimiz sağlıkla hayırla tutundum o zamanda yok değer katlandimi kese gorundumu kalp attimi gelişim iyimi diye 9 ay boyunca stres bu analık zor iş
Amin canım amin rabbim sanada kucağına alabilmesi nasip etsin en büyük nimet evlattir tahminimce yaşamakta nasip olur o duyguyu inşallahEvet cok zor biseymis.. ben hala oyleyim hala yasiyormu kaygisi var ama su kalbi ilk kez gormek gibisi yokmus su hayatta.. Rabbimin mucizesi herkeze yasatsin inshaAllah ilk once en cok ugrasanlara versincok zor Rabbim kimseyi evlatsizlikla imtihan etmesin
Valla cok iyi yapmissin canim simdiden hazirla vucudunuBen 12 yaşında bıraktım çaya şeker atmayıöğün bugündür atmam pekmezle falan yerine getireyim bari keçiboynuzu pekmezi aldım transfer öncesi iyi besleneyim diye
evet baya talihsiz olmuş.ama en azından başında öğrendin sonrasında boşa geçen zaman ve hayal kırıklıklarıda zor oluyor.artık bebişinz olunca onla tadını çıkarırsnz evliliğinz taçlanır inşlhAmin inş hepimiz kavuşuruz yarın memlekete ailemin yanına gideceğim sonra 1 ay kadar kalırım İnş geldiğimde sıkıntılarım bitmiş olacak eşimle henüz yeni evliyken tüp bebek maceramız başladı yani çok erken öğrendik normal yoldan olmayacağını evlilikten bir şey anlamadık benimde şansım evlendim ayım dolmadı virüs virüsü atlattım 2 ay sonrada böyle:)
Cem çelikteyim canımSen kimdesin canım bahcecide
Amin guzel bacim inshaAllah hekreze nasib etsin Rabbim kucagimiza alana dek inanamicaz gibiAmin canım amin rabbim sanada kucağına alabilmesi nasip etsin en büyük nimet evlattir tahminimce yaşamakta nasip olur o duyguyu inşallah
Ben Medipol Mega’dayım. 11-12 gün der diye bekledim ama 9 gün sonra kan verebilirsin dedi. 5.gün embriyosu diye mi bilmiyorum.Nerde tedavi oluyordun canım. Ben bahçecideyim. 11ine kadar izin aldım ben de işten. 10nda kan vermeyi planlıyorum.
Ben varim canimHayırlı geceler hanımlar kim var acaba bu saatteBenim 30 Aralıkta trasferim oldu 4 gün doldu yani hiçbirşey hissetmiyorum dün kasıklarımda biraz ağrılar başlamıştı ama bugün nötürüm hiç yok biliyorum saçmalıyorum daha çok erken ben yazanlara erken derken şimdi aynı düşüncedeyim.
Evet canım 5. Gün embriyosu 8-9 günden sonra kesin sonuç veriyor. Evet bir hafta bol dinlenmece takılmacaBen Medipol Mega’dayım. 11-12 gün der diye bekledim ama 9 gün sonra kan verebilirsin dedi. 5.gün embriyosu diye mi bilmiyorum.
11ine kadar buralardayız desene
Gecmıs olsun uzuldum negatıf olmasına inşallah tez zamanda bebegınızı kucagınıza alırsınızAmin inş hepimiz kavuşuruz yarın memlekete ailemin yanına gideceğim sonra 1 ay kadar kalırım İnş geldiğimde sıkıntılarım bitmiş olacak eşimle henüz yeni evliyken tüp bebek maceramız başladı yani çok erken öğrendik normal yoldan olmayacağını evlilikten bir şey anlamadık benimde şansım evlendim ayım dolmadı virüs virüsü atlattım 2 ay sonrada böyle:)
Cıktı mı sonuç aygülüm?Canım pıhtı testini yaptırdım sadece 1.450 TL herhangi bir hastane olabiliyor. Ben İstanbul Anadolu yakası eren hastanesinde yaptırdım.
Canimm seninde transferin hayirli olsun Rabbim hayirlisiyla sagliklica yavruna kavustursunBen Medipol Mega’dayım. 11-12 gün der diye bekledim ama 9 gün sonra kan verebilirsin dedi. 5.gün embriyosu diye mi bilmiyorum.
11ine kadar buralardayız desene
Yok canim, ben transfer oldum ama tup bebek evetTüp bebek degılmıı kusurabakmayın ben yeni transfer oldunuz sandımm
Ben de doğal siklus ile dondurulmuş ilk transferimi yaptırdım bugün. Doktorum hep araştırmalar ile konuşur, benim de kafama öyle yatar. Östrojen uygulananlarla tutma oranı aynıdır ama doğal siklus ile canlı doğum oranı daha yüksek dedi. Yani tuttuktan sonra düşük oranı daha azmış. Doğal siklusu engelleyecek bir sorun yoksa öyle yapalım dedi. Sonuç ne olur bilmiyorum ama iğnesiz hormonsuz transfer oldum. Çok rahatımBirde benim 5 gün emriyosu İlaçla 3 yıl önce dondurulmuştu 3 Yaşında bir oğlum var şimdi ikincsi için aynı merkeze gidiyoruz Bahçeci Kübra hanımın hastasıyım. Sorum şu Natural siklus ile ilaç verilmeden dondurulmuşlarla transfere gittik bu işlem için iyi şeyler duysamda biraz tedirgin ediyor aslında etmiyor desem yalan olur.konuyla alakalı bilginiz varmı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?