- 17 Ekim 2020
- 167
- 156
- 18
- 36
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #8.921
Yüreğime su serptin inan bende biliyorum kendimi dinlememem lazım ama bugün hiç bişey ne sızı ne batma ondan böyle oldum yok yere canımı sıkıyorum. Haklısın. Allah razı olsun cnm inşallah Rabbim evladını hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah 41 kere maşallah suphanallah.Ben varim canimkaygilarini anliyabiliyorum ama moralini yok yere bozma asil belirtiler test gununden itibaren basliyor ve herzaman olmuyor birde kullandigimiz ilaclardanda cogu zaman yanilabiliyoruz akisina birak canim Rabbime dua et bak bende smdi sana dua ediyorum birbirimize dua edebiliriz yuregimiz anca busekilde hafifletebilriz hayirlisiyla yavruna kavusursun inshaAllah Allahin izniyle
Hayırlı geceler hanımlar kim var acaba bu saatteBenim 30 Aralıkta trasferim oldu 4 gün doldu yani hiçbirşey hissetmiyorum dün kasıklarımda biraz ağrılar başlamıştı ama bugün nötürüm hiç yok biliyorum saçmalıyorum daha çok erken ben yazanlara erken derken şimdi aynı düşüncedeyim.
Ayyy inşallahCanimm seninde transferin hayirli olsun Rabbim hayirlisiyla sagliklica yavruna kavustursun
Bir tüpte kaç sperm veya kaç embriyo oluştu. Sizin yumurtalar nasıl. Doktor değiştirmeyi hem mantıklı hem mantıksız buluyorum. Çünkü doktor iyi değilse labaratuvar iyi değilse evet değişsin. Ama doktor merkez iyiyse değişmesin doktor artık tanımış oluyor hastayı ve daha özenli davranır diye düşünüyorum. Bizde de eş kaynaklıydı hiç sperm dondurtamadık. Opu günü son dakka işe yarar sperm çıktı 2 defa sperm verdi ben opudayken 24 yumurtam vardı 15 iyi çıktı 7 döllendi 3 tane donduruldu 1 transfer edildi kimyasal oldu şimdi çift embriyo verilecek başka da kalmıyor zaten.Saol canım bn de başlıcam ya ama bizim 2 tüp sperm kaldı başka da yok eşimde sorun var benm de ben değiştrmek istiyorum o istemio eldeki malzeme bu 1 embriyom olmuştu yine olmazsa die korkuyorumbakalım neye karar vercez bgn yarın adet olrm zaten Dr pazartesi bilgilendirir
Acaba diyorum aynı Dr bildiği için farklı Bi yöntem uygular mı bilmiyorum o yüzden değiştirmesem mi diyorm bn de kafa. Çok karışık
Canım bazılarında hiç belirti olmuyor, hiç kendini korkutma.Kizlar, ben 6 haftalik hamileyim ama hic bir belirtim yok, sizce normal mi?
Cümlemizin canım benim. Allahım isteyen herkese sağlıkla nasip etsinAnladım güzel Rabbim eline almayı nasip etsin
İlaç verdimi peki sana bana trasfer sonrası için LUTİNUS 100 mg vajinal tablet verdi birde nar yedim ne zaman kessem acaba narı dr rum tavsiye etmişti trasferden 1 hafta önce başladım bende. Sizin Dr rumuz kimdi. Hayırlı olsun bu arada transferin. :)Ben de doğal siklus ile dondurulmuş ilk transferimi yaptırdım bugün. Doktorum hep araştırmalar ile konuşur, benim de kafama öyle yatar. Östrojen uygulananlarla tutma oranı aynıdır ama doğal siklus ile canlı doğum oranı daha yüksek dedi. Yani tuttuktan sonra düşük oranı daha azmış. Doğal siklusu engelleyecek bir sorun yoksa öyle yapalım dedi. Sonuç ne olur bilmiyorum ama iğnesiz hormonsuz transfer oldum. Çok rahatım
Rahat ol canim Rabbim isterse hersey oluveriyor bende naturel siklus transfer oldum ha 3 sene once ha taze onemli olan embryo nun da saglikli olmasi insh tutunur simsikiYüreğime su serptin inan bende biliyorum kendimi dinlememem lazım ama bugün hiç bişey ne sızı ne batma ondan böyle oldum yok yere canımı sıkıyorum. Haklısın. Allah razı olsun cnm inşallah Rabbim evladını hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah 41 kere maşallah suphanallah.
Bel ağrısı oluyor ama yatak istirahatimden ben normalde çok hareketliyim ister istemez azaltıyoruz elimden geldiğince çok yatmamaya özen gösteriyorum siz neler yaptınız nelere dikkat ettiniz trasferin ilk günleri.?Hic korkma, cok normal! Bende biraz bel agrisi olmustu sadece, insallah hayirli haberlerini aliriz
1 tüp te kaç sperm var bilmiyoruz hi açıklama yok bn den 11 yumurta toplandı 7 si işleme alındı ilkinde 5 embriyo olştı ama dondurulmadı yine denedik 2.ye topamdı aynı şekilde 7 yumurtam döllenmeye alındı 2 tane embriyo olştı 1 tane donduruldu. Dr 2 defa farklı yol denedi zaten bende. Ben yine 3. Sefer aynı şey olmasından korkuyorum embriyom olsa neyse değiştirmem ama yok işteBir tüpte kaç sperm veya kaç embriyo oluştu. Sizin yumurtalar nasıl. Doktor değiştirmeyi hem mantıklı hem mantıksız buluyorum. Çünkü doktor iyi değilse labaratuvar iyi değilse evet değişsin. Ama doktor merkez iyiyse değişmesin doktor artık tanımış oluyor hastayı ve daha özenli davranır diye düşünüyorum. Bizde de eş kaynaklıydı hiç sperm dondurtamadık. Opu günü son dakka işe yarar sperm çıktı 2 defa sperm verdi ben opudayken 24 yumurtam vardı 15 iyi çıktı 7 döllendi 3 tane donduruldu 1 transfer edildi kimyasal oldu şimdi çift embriyo verilecek başka da kalmıyor zaten.
8 saatte 1 içtim ben cano. Gece 12, aabah 8, öğleden sonra 4.Estroferm içenler belirli bir saat ayarlarınızı kendinize her gün aynı saatte mi içtiniz?
Tuttummu peki?Rahat ol canim Rabbim isterse hersey oluveriyor bende naturel siklus transfer oldum ha 3 sene once ha taze onemli olan embryo nun da saglikli olmasi insh tutunur simsiki
Amin inshaAllah canim bu gruba hala girip bakiyorum dua etmek cokda yorucu birsey degil buraya girince bende rahatliyorum sanki tedavi gibi geliyoAyyy inşallah
Gebelerden böyle dilekler okumak beni çok mutlu ediyor. Sen de sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
Ben de 2 tüpü orda yaptırmıştım. Emel dr mu var yine?Hastanenin kendi laboratuvarı. Erdem hastanesi.
Evet ilk denemem tuttu canim kalbinide duyduk hamd olsunTuttummu peki?
Ben ilk 2 gun fazla kalkmamaya özen gösterdim, ama 2 gunden sonra normal hahaha döndum, ama yinede sakin ve yorulmamaya özen gösterdim. 8 veya 9 gun cok siddetli adet sancim oldu ve kanamam oldu gece, ama yarim saat icinde durdu ve lekelenmeye dönustu, ve 1 gun boyunda surdu, kanamam kahverengiydiBen ağrısı oluyor ama yatak istirahatimden ben normalde çok hareketliyim ister istemez azaltıyoruz elimden geldiğince çok yatmamaya özen gösteriyorum siz neler yaptınız nelere dikkat ettiniz trasferin ilk günleri.?
Ay ben 3 sene önce sandım şuanki tedavin Natural :) :) Çok sevindim.Evet ilk denemem tuttu canim kalbinide duyduk hamd olsunDarisi sana
Walla korkuyorum, neden halam söyleyimCanım bazılarında hiç belirti olmuyor, hiç kendini korkutma.
Hangi merkez doktorunuz kimdi. Senin yumurta güzel yani gayet normal ama spermde önemli işte. Bi konuş doktorunla ne yol önerecek ne sunacak. Sonrasında başka doktorlarla da görüş geçmişi tedaviyi anlat her birinden edindiğin bilgiye bak ve güven aldın mı vs.. Bülent tıraşa gitme imkanın var mı ona git ben İstanbul da olsam ona giderdim1 tüp te kaç sperm var bilmiyoruz hi açıklama yok bn den 11 yumurta toplandı 7 si işleme alındı ilkinde 5 embriyo olştı ama dondurulmadı yine denedik 2.ye topamdı aynı şekilde 7 yumurtam döllenmeye alındı 2 tane embriyo olştı 1 tane donduruldu. Dr 2 defa farklı yol denedi zaten bende. Ben yine 3. Sefer aynı şey olmasından korkuyorum embriyom olsa neyse değiştirmem ama yok işte2. Denemede elimizde çok embriyo Olcak dedi Dr ama 1 tane oldu o da negatif oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?