- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #8.941
Benim de ilki negatif, 2. Kayıp oldu orda. Gerçi nasip işi de ne bileyim insan bi huzursuz da oluyor işte.Benim Ümraniye de gittiğim bir hastane vardı tüp bebek bölümüne başvurdum. İlkinde iki yumurta aldılar . Hücrelere bölünmesi durdu dediler transferim olmadı. İkincisinde yumurtamı alacaklar yine işlem sırasında içimde çatladı diye aşılama yaptılar. Sonradan duydum ki laboratuvarları iyi değilmiş. Boşa geçen aylarım, heveslerim, çektiğim sıkıntılar ve liralarım.
Benimde önceki gebeliğimde yerleşme kanaması olmuştu ama ondan çok net hissediyordum belirtileri bu daha çok erken ama ne biliyim kafabimilyon buraya geline kendime geliyorum valla.Ben ilk 2 gun fazla kalkmamaya özen gösterdim, ama 2 gunden sonra normal hahaha döndum, ama yinede sakin ve yorulmamaya özen gösterdim. 8 veya 9 gun cok siddetli adet sancim oldu ve kanamam oldu gece, ama yarim saat icinde durdu ve lekelenmeye dönustu, ve 1 gun boyunda surdu, kanamam kahverengiydi
Yok canim bu augustosta toplandi yumurtam kasimda transfer oldum onemli olan saglikli olsunAy ben 3 sene önce sandım şuanki tedavin Natural :) :) Çok sevindim.
Önceki gebeligin ne zamandi?Benimde önceki gebeliğimde yerleşme kanaması olmuştu ama ondan çok net hissediyordum belirtileri bu daha çok erken ama ne biliyim kafabimilyon buraya geline kendime geliyorum valla.
İNŞALLAH cnm aynen öyle Tevekkeltü ALALLAH.Yok canim bu augustosta toplandi yumurtam kasimda transfer oldum onemli olan saglikli olsun
6 haftalarda cok az bisey migde bulantim oldu bende senin gibi hcbisey hissetmez oldum sabaha kadar uyuyamadim geri ultrasonda kalbi gorduk yok yere uzuldum sende uzulme akisina birakWalla korkuyorum, neden halam söyleyimhic bir belirtim yok! Sadece biraz uykucuyum
Anlıyorum seni, iki gebelik-iki düşük yaşadım. Herkesin belirtileri farklı oluyor. Şuan bebek için en zararlı şey stres. Hiç aklına getirme kötü bişey.Walla korkuyorum, neden halam söyleyimhic bir belirtim yok! Sadece biraz uykucuyum
3 Yaşında bir oğlum var.Önceki gebeligin ne zamandi?
Fazlada erkenci davranma gec de tutunabilir uzulmeyesin sonraİNŞALLAH cnm aynen öyle Tevekkeltü ALALLAH.Seninde dondurulmuş emriyo ama natural demek. 7 8 günümde çubuk test yapıcam inşallah güzel haber veririm size inşallah. Allahın izniyle Hayırlısıyla.
Nezaman oldunuzYok canim, ben transfer oldum ama tup bebek evet
Balıkesir deyz canım biz sürekli gitbgel yapıoz ya momartta erbil yağmur Du Dr.umHangi merkez doktorunuz kimdi. Senin yumurta güzel yani gayet normal ama spermde önemli işte. Bi konuş doktorunla ne yol önerecek ne sunacak. Sonrasında başka doktorlarla da görüş geçmişi tedaviyi anlat her birinden edindiğin bilgiye bak ve güven aldın mı vs.. Bülent tıraşa gitme imkanın var mı ona git ben İstanbul da olsam ona giderdim
Dayana bilirsem inşallah "Fazlada erkenci davranma gec de tutunabilir uzulmeyesin sonra
Bende sabah 10 ikindin 4 akşam 22 diye ayarladım nasıl sence bacım?8 saatte 1 içtim ben cano. Gece 12, aabah 8, öğleden sonra 4.
Alırız inşallah ya demekten başka birşey diyemiyorumAmin guzel bacim inshaAllah hekreze nasib etsin Rabbim kucagimiza alana dek inanamicaz gibi
Allah razı olsun cnm inşallah Rabbim seninkinide hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Allah saklasin canim
Çayda sevmem diğer şeylerde severim şeker sende iyi yapmışsın bırakırsın zamanla tatlimValla cok iyi yapmissin canim simdiden hazirla vucudunubende artik 2 sekerden yarima indim cok sukur bunada yakinda sifirlicam napim seviyorum sekerli seyleri
Nasıl memnunmusun bugunmu transfer olmuştun?Cem çelikteyim canım
Amincanim, hayirli haberlerini bekliyoruzAllah razı olsun cnm inşallah Rabbim seninkinide hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Canım Cem Çelik çok dikkatli ve başarılı bir doktor. İlk transferim negatif olmuştu ama yapılmadık hiç bişey yoktu( pgt, histeroskopi, rahme çizik atma, intralipid serum, naturel transfer) herşey yapılmıştı. En memnun kaldığım taraf şundan mı olmadı acaba diye bi soru işaretim olmadı. Bunda sıfırdan başladık, bu sefer yine detaylara dikkat edildi. Benim için tek kötü yanı çok kalabalık olması. Çok detaycı titiz biri bu kadar yoğun bir doktorda tedavi olmakta zorlanabilir. Onun dışında memnunum. Sen nerde kimde tedavi oluyorsun canım.Nasıl memnunmusun bugunmu transfer olmuştun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?