Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Benim de ilki negatif, 2. Kayıp oldu orda. Gerçi nasip işi de ne bileyim insan bi huzursuz da oluyor işte.

Benimde önceki gebeliğimde yerleşme kanaması olmuştu ama ondan çok net hissediyordum belirtileri bu daha çok erken ama ne biliyim kafabimilyon buraya geline kendime geliyorum valla.

Yok canim bu augustosta toplandi yumurtam kasimda transfer oldum onemli olan saglikli olsun
İNŞALLAH cnm aynen öyle Tevekkeltü ALALLAH. Seninde dondurulmuş emriyo ama natural demek. 7 8 günümde çubuk test yapıcam inşallah güzel haber veririm size inşallah. Allahın izniyle Hayırlısıyla.

Balıkesir deyz canım biz sürekli gitbgel yapıoz ya momartta erbil yağmur Du Dr.um
Bnden 2. De farklı yol denedi Dr dondurulcak elimizde embriyo olvak dedi olmadı 3. Defa da aynı şeyleri yapıp 1 tane olmasından korkuyorum. Öyle yapcam de bakıyorum Bi de embriyolog çok önemli diolar asıl spermler için yumurta için inşallah bu sefer naisp olur isteyen herkese naisp etsn inşallah

Valla cok iyi yapmissin canim simdiden hazirla vucudunu bende artik 2 sekerden yarima indim cok sukur bunada yakinda sifirlicam napim seviyorum sekerli seyleri
Çayda sevmem diğer şeylerde severim şeker sende iyi yapmışsın bırakırsın zamanla tatlim

Nasıl memnunmusun bugunmu transfer olmuştun?
Canım Cem Çelik çok dikkatli ve başarılı bir doktor. İlk transferim negatif olmuştu ama yapılmadık hiç bişey yoktu( pgt, histeroskopi, rahme çizik atma, intralipid serum, naturel transfer) herşey yapılmıştı. En memnun kaldığım taraf şundan mı olmadı acaba diye bi soru işaretim olmadı. Bunda sıfırdan başladık, bu sefer yine detaylara dikkat edildi. Benim için tek kötü yanı çok kalabalık olması. Çok detaycı titiz biri bu kadar yoğun bir doktorda tedavi olmakta zorlanabilir. Onun dışında memnunum. Sen nerde kimde tedavi oluyorsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…