- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #8.961
Teşekkür ederim. Hepimiz sağlıkla sonuçlar görelim inşallah.İlaç verdimi peki sana bana trasfer sonrası için LUTİNUS 100 mg vajinal tablet verdi birde nar yedim ne zaman kessem acaba narı dr rum tavsiye etmişti trasferden 1 hafta önce başladım bende. Sizin Dr rumuz kimdi. Hayırlı olsun bu arada transferin. :)
Cem çelikte inşallah hayırlı haber verirsin estroferm dışında başka ilaç verdilermi dondurulmuş transferim hazırlığında birde kontrole kaç gün sonra gittinCanım Cem Çelik çok dikkatli ve başarılı bir doktor. İlk transferim negatif olmuştu ama yapılmadık hiç bişey yoktu( pgt, histeroskopi, rahme çizik atma, intralipid serum, naturel transfer) herşey yapılmıştı. En memnun kaldığım taraf şundan mı olmadı acaba diye bi soru işaretim olmadı. Bunda sıfırdan başladık, bu sefer yine detaylara dikkat edildi. Benim için tek kötü yanı çok kalabalık olması. Çok detaycı titiz biri bu kadar yoğun bir doktorda tedavi olmakta zorlanabilir. Onun dışında memnunum. Sen nerde kimde tedavi oluyorsun canım.
Amincanim, hayirli haberlerini bekliyoruz
İNŞALLAH hayırlı haberler veririz birbirimize.Teşekkür ederim. Hepimiz sağlıkla sonuçlar görelim inşallah.
Ben sadece vajinal kapsül progestan kullanıyorum. transfer öncesi 2-3 kere nar yemiştim şimdi de evde bir tane var onu da yerim. Nar kürü gibi yapmıyorum, rahim kalınlaşmasında sıkıntı yok diye. Doktorum Sevinç Özmen. Çok çok çok memnun kaldım
Ben bir iki ay kendi haline bırakacağım canım. Olmazsa tekrar başlayacağım. Senin içinde hayırlısı olsunYaa çok üzüldümtam sevinioken hiç Bi şey için erkenden sevinmicen ya hayat işte inşallah temiz gelir canım tekrar yine olur bn de Numan bayazit varmş ona kafam yatıo baya ama hayırlısı bakalım çok ertelemek istemiyorum
Günde iki üç bardağa izin var tatlım. Transferi olanlara.Kansızlık yaptığını biliyordum canımda embriyo tutunmasındadami etkili diye açık asla icemem demli ve şekersiz olacak benimki şimdiden biraz azaltayim dedim günlük 6 yedi bardağa dusurdum
Genetiğe sokmadım düşünmüyorum da. İlk düşüğüm ya pıhtılaşma sorunu yada yormuştum kendimi ayakta çok durmuştum iki gün öncesi. Ayakta çok durduğum günün sonrası gittim kalp atıyordu. Geldim sonraki gün düştü. Benim başka sorunum yok çok şükür. Yaşım 41 eşim 34. Yumurtam az ondan dolayı sperm yolunu bulamıyor herhaldeInshaAllah negatif cikar canim seninkide..peki pihtilasmadan birsey cikmassa baska bir arastirma olucakmi sizde, herhangi baska genetikte bir sikinti yoktu degilmi baktirmismiydiniz? Senin dusuklerinde benim gibi erken donemlerde.. o yuzden sordum canim hayirlisiyla baslarsin tekrar tup bebege
Yarın gidip birkaç tanesini alacağım ama 25 güne çıkacak olan varmış onuda bekleyeceğim canım. Bende çok merak ediyorum sonucu. Sen nasılsın bebişimCıktı mı sonuç aygülüm?
Evet canım doktor iyi diye gittim. Laboratuvarı fos çıktı. Aslında kadın doğum doktoru iyi diye gittim. Tüp bebek ayrıymış Emel hanıma geçtim. İnternettende araştırdım tecrübeli doktor fakat iki işlemde yumurtamı dölleyemediler.Ben de 2 tüpü orda yaptırmıştım. Emel dr mu var yine?
Oradan ayrılan kadın doğumcu var tüp bebekte yapıyor onunla devam ettim. Medicana ile anlaşmalı oranın laboratuvarı iyi memnunum yani. Bana birde uygun geldi. İğnelerle ilaçlarla 9.000 TL şimdi nasıl olacak zamda bilmiyorumBenim de ilki negatif, 2. Kayıp oldu orda. Gerçi nasip işi de ne bileyim insan bi huzursuz da oluyor işte.
Hmm 6 saat. Öyle de olur tabiiBende sabah 10 ikindin 4 akşam 22 diye ayarladım nasıl sence bacım?
Bunları yaşayacağımız varmış kuşcum. Nerdesin şimdi?Evet canım doktor iyi diye gittim. Laboratuvarı fos çıktı. Aslında kadın doğum doktoru iyi diye gittim. Tüp bebek ayrıymış Emel hanıma geçtim. İnternettende araştırdım tecrübeli doktor fakat iki işlemde yumurtamı dölleyemediler.
Aman bebişin nasıl olsun işte hep aynıYarın gidip birkaç tanesini alacağım ama 25 güne çıkacak olan varmış onuda bekleyeceğim canım. Bende çok merak ediyorum sonucu. Sen nasılsın bebişim
Aynen cnm haklısın embriyolog çok önemliymiş. Araştır bakalım. İnşallah bu sefer herşey yolunda giderBalıkesir deyz canım biz sürekli gitbgel yapıoz ya momartta erbil yağmur Du Dr.um
Bnden 2. De farklı yol denedi Dr dondurulcak elimizde embriyo olvak dedi olmadı 3. Defa da aynı şeyleri yapıp 1 tane olmasından korkuyorum. Öyle yapcam de bakıyorum Bi de embriyolog çok önemli diolar asıl spermler için yumurta için inşallah bu sefer naisp oluristeyen herkese naisp etsn inşallah
Keyfini çıkarAman bebişin nasıl olsun işte hep aynıevde takılıyorum
Aman çay değil transferistiyorum artıkKeyfini çıkarçay iç çay iyi gelir Bende kocam beyle takılıyorum çay içiyoruz keyfini çıkarıyorum doktorum özel yeri var medicana da yapıyor işlemleri Ümraniye de.
İçerenköydeyim canım. Rahat gidip geliyorum. Yakınım yani sanadaAman çay değil transferistiyorum artıksen ümraniyeye yakinsin herhalde
Evet yakınmışızİçerenköydeyim canım. Rahat gidip geliyorum. Yakınım yani sanada
Hımmm iyi bari içimi rahatlattınızHehh şimdi soldakiler de büyüyecek. Merak etme. Benim de böyle oldu.
Istanbula geliyorsan bahçeciyi öneririm. Laboratuar ve embriyologlar 1 numara. Ben dr için değil, onun için tercih ettim.Balıkesir deyz canım biz sürekli gitbgel yapıoz ya momartta erbil yağmur Du Dr.um
Bnden 2. De farklı yol denedi Dr dondurulcak elimizde embriyo olvak dedi olmadı 3. Defa da aynı şeyleri yapıp 1 tane olmasından korkuyorum. Öyle yapcam de bakıyorum Bi de embriyolog çok önemli diolar asıl spermler için yumurta için inşallah bu sefer naisp oluristeyen herkese naisp etsn inşallah
Allah razı olsun Allah ım da evladınızı sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsinDualarim seninle canim hayirli haberler alirsin inshaAllahAllahim herseyi gonlune gore versin yavruna kavustursun seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?