Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Teşekkür ederim. Hepimiz sağlıkla sonuçlar görelim inşallah.
Ben sadece vajinal kapsül progestan kullanıyorum. transfer öncesi 2-3 kere nar yemiştim şimdi de evde bir tane var onu da yerim. Nar kürü gibi yapmıyorum, rahim kalınlaşmasında sıkıntı yok diye. Doktorum Sevinç Özmen. Çok çok çok memnun kaldım

Cem çelikte inşallah hayırlı haber verirsin estroferm dışında başka ilaç verdilermi dondurulmuş transferim hazırlığında birde kontrole kaç gün sonra gittin

Amincanim, hayirli haberlerini bekliyoruz

İNŞALLAH hayırlı haberler veririz birbirimize.

Ben bir iki ay kendi haline bırakacağım canım. Olmazsa tekrar başlayacağım. Senin içinde hayırlısı olsun

Genetiğe sokmadım düşünmüyorum da. İlk düşüğüm ya pıhtılaşma sorunu yada yormuştum kendimi ayakta çok durmuştum iki gün öncesi. Ayakta çok durduğum günün sonrası gittim kalp atıyordu. Geldim sonraki gün düştü. Benim başka sorunum yok çok şükür. Yaşım 41 eşim 34. Yumurtam az ondan dolayı sperm yolunu bulamıyor herhalde

Ben de 2 tüpü orda yaptırmıştım. Emel dr mu var yine?
Evet canım doktor iyi diye gittim. Laboratuvarı fos çıktı. Aslında kadın doğum doktoru iyi diye gittim. Tüp bebek ayrıymış Emel hanıma geçtim. İnternettende araştırdım tecrübeli doktor fakat iki işlemde yumurtamı dölleyemediler.

Benim de ilki negatif, 2. Kayıp oldu orda. Gerçi nasip işi de ne bileyim insan bi huzursuz da oluyor işte.
Oradan ayrılan kadın doğumcu var tüp bebekte yapıyor onunla devam ettim. Medicana ile anlaşmalı oranın laboratuvarı iyi memnunum yani. Bana birde uygun geldi. İğnelerle ilaçlarla 9.000 TL şimdi nasıl olacak zamda bilmiyorum

Bunları yaşayacağımız varmış kuşcum. Nerdesin şimdi?

Aynen cnm haklısın embriyolog çok önemliymiş. Araştır bakalım. İnşallah bu sefer herşey yolunda gider

Istanbula geliyorsan bahçeciyi öneririm. Laboratuar ve embriyologlar 1 numara. Ben dr için değil, onun için tercih ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…